43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Luana a scris:Pentru Pufy in mod special:
Begüm Kütük tipa noua din Gonulcelen
... nu apare Asi...
mulțumesc,
ai dreptate, am îmbătrânit, mă lasă memoria
salut fetelor
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
saltare taica si norocpufy2010 a scris:
mulțumesc,
ai dreptate, am îmbătrânit, mă lasă memoria
salut fetelor
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit acum mam adunat si eu de pe drum.Dupa cum au dat promo am crezut ca o sa fie ceva incendiar dar nimic gheata la mal nici o imbratisare scurta nici un pupic mic pe obraz nici o vorba dulce la ureche yoc yoc yoc.Hasret a fost imbufnata tot ep.Levent imbracat la 4 ace daca mai era si barberit era un adevarat domn.Va doresc un uichend placut cu bucurii si impliniri va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pufy nu e vinovata memoria...Esti cu gandul la Yasomie si nu mai distingi alte figuri..
Lica nici macar nasuc langa nasuc, cum am dorit eu...Nimic!
Promo nu avem...Cred ca a racit Tuba, mititica,. Au tinut-o in februarie in rochie de voal , decoltata foarte, pe plaja!
Va doresc POFTA BUNA !
Lica nici macar nasuc langa nasuc, cum am dorit eu...Nimic!
Promo nu avem...Cred ca a racit Tuba, mititica,. Au tinut-o in februarie in rochie de voal , decoltata foarte, pe plaja!
Va doresc POFTA BUNA !
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
buna ziua, doamnelor+d-le!; nu trebuie blamat Murat, el nu va face nimic pina cind Hasret va avea inelul pe deget(educatia si constiinta lui nu-i dau voie); vrea ca Hasret sa renunte de buna voie la logodna;Ceren a fost pt.el mana cereasca pt.ca asa a putut s-o insoteasca pe Hasret pe insula- altfel nu ar fii acceptat- nu este de lemn tanase, normal ca o doreste aproape!, dar s-a temut si pt.impulsivitstea ei(stia ca va veni Levent)...
cred ca va fii interesant duelul verbal dintre Ceren si Bahar pt.ca deocamdata Bahar o domina pe Hasret...
zilele lui Levent cu Hasret sunt numarate, el STIE ca nu este iubit dar ar fii dorit sa-l prinda in ofsaid pe Murat pt. asta a gonit asa repede spre insula...
am gasit la vecine(am uitat- multumesc pt.tot ce ati adus-am spus deja ca nu rezist la dulciuri):
cred ca va fii interesant duelul verbal dintre Ceren si Bahar pt.ca deocamdata Bahar o domina pe Hasret...
zilele lui Levent cu Hasret sunt numarate, el STIE ca nu este iubit dar ar fii dorit sa-l prinda in ofsaid pe Murat pt. asta a gonit asa repede spre insula...
am gasit la vecine(am uitat- multumesc pt.tot ce ati adus-am spus deja ca nu rezist la dulciuri):
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
o dupa-amiaza placuta va doresc...in centru este soare, a inceput sa se topeasca zapada, este placut
LA MULTI ANI , SANATATE si MULTA DRAGOSTE IULIANA80!
Garo- vip
http://televizyongazetesi.com/cansel-elcin-ilk-kez-kendi-sesiyle-karsinizda_6_33659
am inteles eu bine, Cancel isi foloseste propria voce in acest film?
Garo- vip
04.02.2011 RATINGLER
HEDEF KITLE (TOTAL)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 1:39:27 12,38% 29,29%
6 GONULCELEN ATV 1:35:10 5,73% 13,56%
4 02.2011 CUMA RATINGLER
HEDEF KITLE (A/B)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 1:39:27 9,76% 24,79%
6 GONULCELEN ATV 1:35:10 5,15% 13,15%
Buna seara fetelor
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat
Iuli... sarut mana pentru indicatii ... uraaa am gasit melodia
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
sexy policeman!
am furat-o (sau am luat-o cu împrumut, sa va amuzati si voi)
'Tuba'nın sarışın düşmanı!
05.02.2011
Begüm Kütük, 'Gönülçelen' dizisinin kadrosuna dahil oldu! 'Murat'ın (Cansel Elçin) evine yerleşen Kütük, 'Hasret'i (Tuba Büyüküstün) kıskançlık krizine sokacak.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/02/05/tubanin_sarisin_dusmani
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 05 Feb 2011, 6:43 pm, editata de 2 ori
anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
- Spoiler:
Buna.Eheee ma bucur si cu clip pe deasupra si mai e o melodie care dupa mine cred ca e Yann Tiersi atunci cand s-a dus Murat dupa Hasret si Levent, dupa ce a terminat de vorbit cu Nesrin si Ethem astnoapte crede-ma ca am tot visat melodia aia si am zis ca daca am timp o s-o caut dar uite ca n-am avut.La naiba.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
axxa246 a scris:
sexy policeman!
am furat-o (sau am luat-o cu împrumut, sa va amuzati si voi)
e super
bine ai venit draga axxa
anuta1971- vip
buna Iulia .. ma uit si eu acum sa gasesc faza... adevarul e ca aseara mi-a mai intepenit netul si nu am vazut episodul cum trebuie, sau nu la episodul de aseara te referiiulianagl a scris:
Buna.Eheee ma bucur si cu clip pe deasupra si mai e o melodie care dupa mine cred ca e Yann Tiersi atunci cand s-a dus Murat dupa Hasret si Levent, dupa ce a terminat de vorbit cu Nesrin si Ethem astnoapte crede-ma ca am tot visat melodia aia si am zis ca daca am timp o s-o caut dar uite ca n-am avut.La naiba.
anuta1971- vip
buna seara Denisa, multumim
anuta1971- vip
da asta spune in celelalte filme era mereu dublat si in asta la inceput a fost dublat dar acum nu mai e nevoie isi foloseste propria voceGaro a scris:http://televizyongazetesi.com/cansel-elcin-ilk-kez-kendi-sesiyle-karsinizda_6_33659
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Buna seara Florinaflorina1989 a scris: da asta spune in celelalte filme era mereu dublat si in asta la inceput a fost dublat dar acum nu mai e nevoie isi foloseste propria voce
anuta1971- vip
Multam Deni!
Pt.voi:
Bancul noptii
Suna telefonul noaptea…
Barbatul: "- Daca e pentru mine nu sunt acasa."
Nevasta raspunde: "- Este acasa."
Barbatul: "- Ce ti-am spus femeie ???"
Nevasta: "- A fost pentru mine!!"
Pt.voi:
Bancul noptii
Suna telefonul noaptea…
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Luana a scris:Multam Deni!
Pt.voi:
Bancul noptii
Suna telefonul noaptea…
Buna seara Luana
anuta1971- vip
Gülnaz:
Did I tell you to go and get engaged. also what did Murat hoca do to you? he trained you and made you go and sing at a concert. but you went and did everything in haste and now you cannot take back your words or promises. You now don't know what to do. Your mind is with Murat but you are engaged to Levent.. you are confused and you come and take your pain and anger on us!!!!
Ti-am spus eu sa te duci si sa te mariti.Si ce ti-a facut Murat Hoca?Te-a instruit si te-a facut sa mergi si sa canti la concer.Dar tu ai mers si-ai facut totul in graba si acum nu-ti poti lua inapoi cuvintele sau promisiunile.Acum nu stii ce sa faci?Gandul iti este la Murat , dar esti logodita cu Levent...esti confuza si vii sa-ti versi nervii pe noi!!!
Asta i-a spus Gulnaz, Hasretei.
Did I tell you to go and get engaged. also what did Murat hoca do to you? he trained you and made you go and sing at a concert. but you went and did everything in haste and now you cannot take back your words or promises. You now don't know what to do. Your mind is with Murat but you are engaged to Levent.. you are confused and you come and take your pain and anger on us!!!!
Ti-am spus eu sa te duci si sa te mariti.Si ce ti-a facut Murat Hoca?Te-a instruit si te-a facut sa mergi si sa canti la concer.Dar tu ai mers si-ai facut totul in graba si acum nu-ti poti lua inapoi cuvintele sau promisiunile.Acum nu stii ce sa faci?Gandul iti este la Murat , dar esti logodita cu Levent...esti confuza si vii sa-ti versi nervii pe noi!!!
Asta i-a spus Gulnaz, Hasretei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Buna seara dragalaselor si bine vam gasit.De ce credeti voi ca ii invita Levent la masa pe Murat si Ceren?Ce urmareste.sa scape de rivalitatea lui Murat?O seara buna
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Sam 05 Feb 2011, 7:34 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ce bine i-a zis Gulnaz... a fost atat de trista Hasret tot episodul de aseara
mie mi-a placut si discutia dintre Ceren si Murat
Ceren: Hasret ma va omora, atunci cand ea o sa afle adevarul.
Murat: poti sa te comporti asa, dar Hasret nu este asa de rea.
Ceren: nu ai văzut focul din ochii ei?
Murat: Serios?
(traducere aproximativa )
mie mi-a placut si discutia dintre Ceren si Murat
Ceren: Hasret ma va omora, atunci cand ea o sa afle adevarul.
Murat: poti sa te comporti asa, dar Hasret nu este asa de rea.
Ceren: nu ai văzut focul din ochii ei?
Murat: Serios?
(traducere aproximativa )
anuta1971- vip
Buna seara Licalica54 a scris: Buna seara dragalaselor si bine vam gasit.De ce credeti voi ca ii invita Levent la masa pe Murat si Ceyda?Ce urmareste.sa scape de rivalitatea lui Murat?O seara buna
Levent stie ca Hasret o sa sufere la cina asta... cred ca e si un fel de razbunare pe M si H si are in acelasi timp posibilitatea sa mareasca prapastia dintre ei (M si H)
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum