43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ce adevar ar putea afla Hasret.Ce pun astia doi la cale?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ca Ceren si Murat se prefac ca sunt iubiti ca sa o faca pe Hasret geloasalica54 a scris:Ce adevar ar putea afla Hasret.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ma tem ca la un momendat Hasret o sa sufere foarte mult Levent pe o parte si astilalti doi pe alta parte.Osa fie bagata in ceata total.
lica54- vip
anuta1971 a scris:
ca Ceren si Murat se prefac ca sunt iubiti ca sa o faca pe Hasret geloasa
Sa nu fie tocmai invers sa nu fie Levent gelos pe Murat si Ceren iar Hasret sa stea linistita in coltul ei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Deja sufera.. cred ca din cauza asta s-a simtit rau nu pentru ca ar fi fost racita... din ce am inteles, doctorul a spus ceva de oboseala si stres si bineinteles Levent i-a transmis asta lui Murat... sa nu o mai streseze pe Hasret?lica54 a scris:Ma tem ca la un momendat Hasret o sa sufere foarte mult Levent pe o parte si astilalti doi pe alta parte.Osa fie bagata in ceata total.
anuta1971- vip
Hasret s-ar putea sa stea linistita... mai ales dupa ultima replica din ep de asearaiulianagl a scris:
Sa nu fie tocmai invers sa nu fie Levent gelos pe Murat si Ceren iar Hasret sa stea linistita in coltul ei.
In the last scene Hasret said: I know how to make you call me (or 'seek me' - the word has 2 mea...nıngs). We will see who wins - you or me.
Eu inca nu cred ca Levent o place pe Ceren desi tare as vrea, ar fi o rezolvare frumoasa a situatiei actuale
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Hasret s-ar putea sa stea linistita... mai ales dupa ultima replica din ep de aseara
In the last scene Hasret said: I know how to make you call me (or 'seek me' - the word has 2 mea...nıngs). We will see who wins - you or me.
Eu inca nu cred ca Levent o place pe Ceren desi tare as vrea, ar fi o rezolvare frumoasa a situatiei actuale
Levent e invidios pe Murat si crede ca-i poate lua tot lui Murat asa cum ia luat compozitia pe Hasret si cine mai stie ce o sa vezi ca a pus ochii pe Ceren mai ales daca joaca si ca indragostiti, Levent chiar o sa creada ca Murat e indragostit de Ceren.Dar m-a enervat faza cand s-a intors dela Ankara parca rasufla flacari pe nas.
iulianagl- moderator
In incheere aseara Hasret a spus sa vedem cine castiga ce vrea ea sa castige?
lica54- vip
Daa era nebun de gelozie... nu-mi place de el si pace, iar dupa faza in care Hasret a spus numele lui Murat prin somn mi-e si mai antipatic... o vrea cu orice pretiulianagl a scris:
Levent e invidios pe Murat si crede ca-i poate lua tot lui Murat asa cum ia luat compozitia pe Hasret si cine mai stie ce o sa vezi ca a pus ochii pe Ceren mai ales daca joaca si ca indragostiti, Levent chiar o sa creada ca Murat e indragostit de Ceren.Dar m-a enervat faza cand s-a intors dela Ankara parca rasufla flacari pe nas.
uitati ce mai spune Samira
Murat a spus ca o stia inca din timpul scolii pe Ceren, au fost prieteni atunci, dar cand aceasta a plecat ultima oara la Paris ei s-au despartit. Levent nu o stie Ceren.
Ceren nu a stiut de faptul că Murat o va prezenta ca prietena lui. Ea l-a intrebat ...de ce a spus el asa, Murat a spus ca a facut-o spontan.
Ceren: tu m-ai facut partenera ta pentru a obtine sigur dragostea Hasretei. Cat timp vom fi iubiti?
Ea l-a amenintat pe Murat: Voi merge si voi spune totul Hasretei - ca te iubeste mult, dar el nu poate marturisi dragostea sa.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Daa era nebun de gelozie... nu-mi place de el si pace, iar dupa faza in care Hasret a spus numele lui Murat prin somn mi-e si mai antipatic... o vrea cu orice pret
uitati ce mai spune Samira
Murat a spus ca stia inca din timpul şcoalii pe Ceren, au fost prieteni atunci, dar cand aceasta a plecat ultima oara la Paris ei s-au despartit. Levent nu o stie Ceren.
Ceren nu a stiut de faptul că Murat o va prezenta ca prietena lui. Ea l-a intrebat ...de ce a spus el asa, Murat a spus ca a facut-o spontan.
Ceren: tu m-ai facut partenera ta pentru a obtine sigur dragostea Hasretei. Cat timp vom fi iubiti?
Ea l-a amenintat pe Murat: Voi merge si voi spune totul Hasretei - ca te iubeste mult, dar el nu poate marturisi dragostea sa.
Ar fi frumos sa faca asta pentru ei daca ei nu pot atunci sa o faca altcineva.
iulianagl- moderator
Salut fetelor,
și eu cred că Ceren va fi premiul de consolare pentru Levent
și eu cred că Ceren va fi premiul de consolare pentru Levent
iulianagl a scris:
Ar fi frumos sa faca asta pentru ei daca ei nu pot atunci sa o faca altcineva.
Sa stii ca si eu cred ca la fata asta o sa fie rezolvarea, mai ales ca s-a vazut ca ii era mila de Hasret... iar Hasret saracuta cred ca s-a imbolnavit din cauza geloziei
anuta1971- vip
iaca si bonsuflatul nostru,bine v-am gasit ,seara buna tuturor
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:... s-a imbolnavit din cauza geloziei
... s-a îmbolnăvit de muratită= gelozie + zgârieturi pe ochi că i-a spus DA lui Levent
buna seara,fetelor!
cred ca Ceren o sa ne placa...o sa fie de partea Hasretei, dar nu stie inca ce o asteapta- are de luptat cu Levent,Bahar.Nasrin...ce-o sa iasa pina la urma...
cred ca Ceren o sa ne placa...o sa fie de partea Hasretei, dar nu stie inca ce o asteapta- are de luptat cu Levent,Bahar.Nasrin...ce-o sa iasa pina la urma...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Cred ca cine o sa cedeze si o sa-si declare primul iubirea... Parerea mea e ca primul o sa fie Murat... chiar daca nu o sa spuna cuvintele o sa compuna melodia aia care o sa fie ca o declaratie de dragoste... sper sa nu o faca cand o sa fie mireasa... cred ca am citit asta pe undevalica54 a scris:In incheere aseara Hasret a spus sa vedem cine castiga ce vrea ea sa castige?
anuta1971- vip
Sara buna celor noi veniti.
iulianagl- moderator
Luana , uite Latafa spune că Ceren nu este Dora din ASI
Denisa my dear, I don't think Ceren is the same actress who played Dora on Asi.
They aren't the same person.
Nu cred că Ceren este actriţa care a jucat-o pe Dora din Asi . Nu e aceeaşi persoană.
Denisa my dear, I don't think Ceren is the same actress who played Dora on Asi.
They aren't the same person.
Nu cred că Ceren este actriţa care a jucat-o pe Dora din Asi . Nu e aceeaşi persoană.
Garo a scris:buna seara,fetelor!
Bahar va pune si ea ochii pe Dr ei sau pleaca.
iulianagl- moderator
Buna searapufy2010 a scris:
... s-a îmbolnăvit de muratită= gelozie + zgârieturi pe ochi că i-a spus DA lui Levent
da, bine explicate simptomele bolii
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Buna seara
da, bine explicate simptomele bolii
Cat de mult regreta s-a vazut pe fata ei cand era la hotel cu Murat mai avea un pic si sarea pe el sa se sature.
iulianagl- moderator
Buna seara draga Flori ce suparat ni l-ai adusflorica a scris: https://www.facebook.com/photo.php?op=1&view=global&subj=7225298086&pid=151099&id=100001771663051&oid=7225298086 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs246.snc6/179430_126902860712102_100001771663051_151100_5641639_n.jpg[/img][/url]iaca si bonsuflatul nostru,bine v-am gasit ,seara buna tuturor
anuta1971- vip
Buna seara la toata lumea
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Buna seara GaroGaro a scris:buna seara,fetelor!
nu stiu ce o sa iasa, dar se joaca cu nervii nostri sigur
anuta1971- vip
iulianagl a scris:... mai avea un pic si sarea pe el sa se sature.
... m-a dezamăgit Murat Fata îl invită în cameră, îl roagă să o ajute să-și alege rochia, prin gestică și mimică îi "spune" că îi e frig și trebuie încălzită - ce mai ...a sărit pe el- și Murat ce face? I-o prezintă pe Ceren
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum