43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
uite Anuta acum ii mai zanbaret,nimeni n-a aflat cei cu promo?buna ALI bine ai venit.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:Buna seara la toata lumea
Buna seara iubita, bine ai venit
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna fetelor!iulianagl a scris:
Levent e invidios pe Murat si crede ca-i poate lua tot lui Murat asa cum ia luat compozitia pe Hasret si cine mai stie ce o sa vezi ca a pus ochii pe Ceren mai ales daca joaca si ca indragostiti, Levent chiar o sa creada ca Murat e indragostit de Ceren.Dar m-a enervat faza cand s-a intors dela Ankara parca rasufla flacari pe nas.
V-ati adunat si eu nu stiam. Se pare ca sunt noutati...
Dar nu v-a mirat ce repede a ajuns Levent la Hasret fara avion???
O distanta care se parcurge cu avionul nu e prea scurta, dar el a ajuns cu masina imediat, nici nu apucasera bine sa mature locul de dupa filmari...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
pufy2010 a scris:
... m-a dezamăgit Murat Fata îl invită în cameră, îl roagă să o ajute să-și alege rochia, prin gestică și mimică îi "spune" că îi e frig și trebuie încălzită - ce mai ...a sărit pe el- și Murat ce face? I-o prezintă pe Ceren
Scuza-ma draga Pufy dar fata e data asa ca...no coments.Baiatul e liber poa' sa faca ce doreste si cu cine doreste in afara de ea.Asta, nu ca nu si-ar dori si cu ea dar... de ce?Cand a avut ocazia a fugit repede la Levo vorba Gulnazei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
[quote="florica
Si-a schimbat tipul de rama la ochelari, sau o fi poza mai veche???
Ultima editare efectuata de catre Luana in Sam 05 Feb 2011, 8:39 pm, editata de 1 ori
Luana- vip
Luana a scris:
Buna fetelor!
V-ati adunat si eu nu stiam. Se pare ca sunt noutati...
Dar nu v-a mirat ce repede a ajuns Levent la Hasret fara avion???
O distanta care se parcurge cu avionul nu e prea scurta, dar el a ajuns cu masina imediat, nici nu apucasera bine sa mature locul de dupa filmari...
Pai draga Lu el e doar SUPERLEVO!
iulianagl- moderator
buna seara fetelor l-am adus pe ginerica
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
pufy2010 a scris:
... m-a dezamăgit Murat Fata îl invită în cameră, îl roagă să o ajute să-și alege rochia, prin gestică și mimică îi "spune" că îi e frig și trebuie încălzită - ce mai ...a sărit pe el- și Murat ce face? I-o prezintă pe Ceren
da, si vine Levent si ii gaseste sarutandu-se.. si deja suntem in alt serial... Cred ca Murat nu o sa faca nimic concret pana cand Hasret nu rupe logodna cu Levent.. mingea e in terenul ei. Ca femeie imi pare tare rau ca sufera dar si-a cam facut-o singura. Ajutata putin (mai mult) de Murat dar nu a obligat-o nimeni sa se logodeasca cu Levent.
anuta1971- vip
florica- vip
si eu zic ca nu va actiona pana cand nu va fi libera , iar pentru asta trebuie sa se intample ceva sa care sa ii dea curaj sa rupa logodna , nu vedeti ca ea tot timpul incearca sa se incurajeze singura ca a facut-o si asta este...anuta1971 a scris:
da, si vine Levent si ii gaseste sarutandu-se.. si deja suntem in alt serial... Cred ca Murat nu o sa faca nimic concret pana cand Hasret nu rupe logodna cu Levent.. mingea e in terenul ei. Ca femeie imi pare tare rau ca sufera dar si-a cam facut-o singura. Ajutata putin (mai mult) de Murat dar nu a obligat-o nimeni sa se logodeasca cu Levent.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Ei acum mai merge... ca tare-i dragalasflorica a scris: https://www.facebook.com/photo.php?pid=3664364&id=7225298086http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs411.snc3/24823_333935338086_7225298086_3664363_4555267_n.jpg uite Anuta acum ii mai zanbaret,nimeni n-a aflat cei cu promo?buna ALI bine ai venit.
anuta1971- vip
eu zic , ca levent este tot mai aproape de momentul in care isi va arata adevarata fata , voi nu ati obs ce privire malefica are uneori?
alitheea- vip
nu stiu ce tip de rama la ochelari a avut sau are ,poza ii mai veche .Luana a scris:[quote="florica
florica- vip
alitheea a scris:Buna seara la toata lumea
Buna seara.
iulianagl- moderator
vivi a scris:buna seara fetelor l-am adus pe ginerica [URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/78588343137752718077.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img15/997/78588343137752718077.jpg
Buna seara Vivi
pui paie pe foc?
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 05 Feb 2011, 8:46 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Se pare ca lui Arzu ii place tot mai putin serialul ca nu prea are chef de tradus , am vazut-o online la traduceri dar acum nu mai e deloc
alitheea- vip
florica a scris: nu stiu ce tip de rama la ochelari a avut sau are ,poza ii mai veche .
Avea rame groase, negre...
Acestia sunt mai eleganti...
Luana- vip
alitheea a scris:si eu zic ca nu va actiona pana cand nu va fi libera , iar pentru asta trebuie sa se intample ceva sa care sa ii dea curaj sa rupa logodna , nu vedeti ca ea tot timpul incearca sa se incurajeze singura ca a facut-o si asta este...
Si eu mai fac cateodata asa cant sau vorbesc singura mai ales cand am emotii, multumesc Domnului ca nu sunt asa dese.
iulianagl- moderator
Si daca te lovesti sau te ranesti, nu-ti mai scapa si alte vorbe???iulianagl a scris:
Si eu mai fac cateodata asa cant sau vorbesc singura mai ales cand am emotii, multumesc Domnului ca nu sunt asa dese.
Spune drept!
Luana- vip
alitheea a scris:Se pare ca lui Arzu ii place tot mai putin serialul ca nu prea are chef de tradus , am vazut-o online la traduceri dar acum nu mai e deloc
Apare mai tarziu acum a intrat un pic si-a luat de ce a avut nevoie si a iesit si revine asa face mai mereu asta e stilul ei.
iulianagl- moderator
[quote="anuta1971"]Cred ca a fost ajutata de Bahar in pripeala ei
florica- vip
Luana a scris:
Si daca te lovesti sau te ranesti, nu-ti mai scapa si alte vorbe???
Spune drept!
Ahaaa cum sa nu.
iulianagl- moderator
a mai facut asa si cand a aparut iar a venit cu toata traducerea... cred ca o sa traduca, am fost si eu pe acolo si am citit dar nu a spus ca nu traducealitheea a scris:Se pare ca lui Arzu ii place tot mai putin serialul ca nu prea are chef de tradus , am vazut-o online la traduceri dar acum nu mai e deloc
anuta1971- vip
Ii dragut si cu ochelari,nu-i asa?Luana a scris:
Avea rame groase, negre...
Acestia sunt mai eleganti...
florica- vip
Mie imi place mai mult cu ochelari...florica a scris: Ii dragut si cu ochelari,nu-i asa?
Luana- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum