43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor buna bimineata si bine vam gasit.Frumoase comentarii adevarul graiti imi placeti la nebunie imi place sa va citesc si va ador.Pentru asta va invit si eu la o si un ferbinte poate in timp ce savurati cafeluta mai asterneti ceva pe hartie va multumesc mult Dana Luana si Garo mai astept comentariile voaste Iuliana multam fain pentru traducere va si va imbratisez cu multa dragoste din bunicuta miati facut ziua frumoasa de dimineata sa aveti o zi de duminica frumoasa si linistita .
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Luana , jumatate din comentariul tau si jumatate din comentariul danei. Asta gandesc eu . Nu va suparatzi pe mine . Va sarut si va doresc o zi frumoasa.Luana a scris:Oh Geta, imi pare rau!
Nu rimez cu nimeni in idei...
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
BUNA dimineata Lica ,vezi ca ai gresit este vorba de Geta nu de Garo,Geta de pe EVE sau de pe portlica54 a scris:Dragalaselor buna bimineata si bine vam gasit.Frumoase comentarii adevarul graiti imi placeti la nebunie Dana,Garo,Luana , si comentariile voaste Iuliana multam fain pentru traducere va bratisez cu multa dragoste din bunicuta miati facut ziua frumoasa de dimineata sa aveti o zi de duminica frumoasa si linistita .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata tuturor,multumesc fetelor pt. minunatele comentarii,fiecare aveti dreptate intr-un anumit fel ,eu sant mai aproape de Geta nu de mult si eu am spus ca Levent il invidiaza pe Murat pt.tot,da pt,el Hasret este un trofeu sterpelit cu o mare placere de la Murat, daca chiar ar iubi-o cu adevarat pe Hasret ar desface logodna,multumesc Iuliana pt. traducere,Dana,Luana si Geta mai vino pe la noi,va doresc o zi frumoasa
florica- vip
Imi cer scuze fata de Geta nu am fost atenta eu eram invatata cu Garo Geta nu stiu daca a mai fost pe aici dar este bine venita in ograda noastra te mai sateptam Geta sa aveti parte de o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Eu nu ma supar pt. parerile altora, stai linistita!Geta a scris:
Luana , jumatate din comentariul tau si jumatate din comentariul danei. Asta gandesc eu . Nu va suparatzi pe mine . Va sarut si va doresc o zi frumoasa.
Dimpotriva, imi place sa le ascult. Doar daca sunt agresive ma supara. Dar parerile noastre expuse pe forumuri, fac mai usoara asteptarea episodului urmator si aduc idei noi. Este minunat ca fiecare vede altfel lucrurile. Probabil si cei trei (sau cinci chiar )scenaristi vad tot asa, diferit, de aceea ne plimba atatea episoade pana la final si o cotesc si se rasucesc si schimba de nu mai stim unde ne este capul, dar mai ales inima.
Acum ceva timp spuneam Danei ca este optimista...
Retrag ce am spus!
Eu sunt cea optimista, cea care vede ca toti oamenii sunt buni, nu pot face rau altuia, sunt draguti si generosi, calzi si real indragostiti...Eu si pe Ali il placeam pana la un moment dat (Ali din Asi) si il vedeam sincer indragostit(si nu mi-am schimbat parerea inca). La fel il vad si pe Levent deocamdata. Cred ca acest mod de a vedea oamenii, m-a facut sa sufar de multe ori de-a lungul timpului. Mereu am avut incredere in oameni si de multe ori m-am inselat.
Poate de data asta va fi la fel, dar poate nu...Eu tot sper ca Levent sa dea dovada de generozitate si sa rupa el firul cu care s-a legat de Hasret...Sper, inca...Ce bine ar fi sa am dreptate!
Oricum, orice ar face Levent, dati-mi totusi voie sa-mi placa mult Onur Saylac. Este f. bun in rol, nu am nimic sa-i reprosez!
Eu(in stanga) si Onur:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Bună dimineaţa fetelor
să aveţi o zi bună.
Aţi scris comentarii foarte frumoase. Vă mulţumesc Dana, Luana şi Geta.
Iuliana mulţumesc mult pentru traducere :love3:
să aveţi o zi bună.
Aţi scris comentarii foarte frumoase. Vă mulţumesc Dana, Luana şi Geta.
Iuliana mulţumesc mult pentru traducere :love3:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Am terminat partea 2 mai tarziu lucram si la celelalte acum ma duc sa hranesc si eu poporul.Sa aveti pofta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Am terminat partea 2 mai tarziu lucram si la celelalte acum ma duc sa hranesc si eu poporul.Sa aveti pofta.
Multumesc mult Iuliana
anuta1971- vip
bine v-am gasit ,o zi buna sa aveti cu toti in continuare,
florica- vip
anuta1971- vip
Muah!iulianagl a scris:Am terminat partea 2 mai tarziu lucram si la celelalte acum ma duc sa hranesc si eu poporul.Sa aveti pofta.
Luana- vip
Bine ai venit draga Floricaflorica a scris:bine v-am gasit ,o zi buna sa aveti cu toti in continuare,
lipsesc putin... revin
anuta1971- vip
ceva dulce cu multumiri Iulianei
florica- vip
Luana te rog imi spui si mie ce inseamna ,,muah''tot am vazut ca-l folositi.Luana a scris:
Muah!
florica- vip
salut, ladies!
va țuc! Florico, muah pentru tine (asta e zgomotul produs de ţucătură, înțeles-ai?)
Dana, sa trăiești, bun comentariu, ca de obicei.
comentariile tale-s mai faine decât filmul în sine.
scenariștii ar trebui sa te plătească.
Luana, să trăiești și tu, mi place comentul tău, sunt 100% de acord.
Fetele lu' mama, sa avem duminica frumoasa!
intru mai pe seara.
Anuţo, ti pupă mama! Ezel e şef de trib, îl cam încalecă pe levent, ca tre sa şi muncească cineva în casa aiasta!
va țuc! Florico, muah pentru tine (asta e zgomotul produs de ţucătură, înțeles-ai?)
intru mai pe seara.
Anuţo, ti pupă mama! Ezel e şef de trib, îl cam încalecă pe levent, ca tre sa şi muncească cineva în casa aiasta!
Multumesc ,si tu sa ai o duminica minunata ,atunci primeste un muah de la mine,da ce muncesti azi?spor la munca asa ca acum inteles-am ce inseamna muahaxxa246 a scris:salut, ladies!
intru mai pe seara.
florica- vip
fac neşte hârţoage, da' mai pi seară, că amu mi-i somn şi o lene de mă doare.
numa ce ne-am ridica de la masă..
pup iu all!
da' deocamdată fac o scanare la laptop, că m-a speriat Denisa, tot culege viruşi.
să vedem dacă avem și noi purici pe aici.
pup iu all!
da' deocamdată fac o scanare la laptop, că m-a speriat Denisa, tot culege viruşi.
Sa-ti fie de bine,acum urmeaza siesta,da unde te doare de lene? Eu tot n-am inteles de ce n-avem ep. vineri,tu stii?axxa246 a scris:fac neşte hârţoage, da' mai pi seară, că amu mi-i somn şi o lene de mă doare.
pup iu all!
florica- vip
un` ma doare de lene??
piste tăt!!
nu-ş de ce nu a fost promo, dar să nu fie nici episod? macar de la 22...
piste tăt!!
aseara a pus Vivi programul ATV-ului pe vinerea viitoare si Gonul...........nu este,in schimb este un alt serialaxxa246 a scris:un` ma doare de lene??
piste tăt!!
florica- vip
pt.voi o gradina cu flori,vorba Axxei ,mi s-a facut un somn,de nu mai poci sta pe scun,ma duc sa-l speriu oleacuta sa nu am alte neplaceri daca mai stau aici s-ar putea sa ma accidentez[sa cad de pe scun]azi mi-i limitat timpul la cal.nu stiu daca voi mai reusi sa intru,toate cele bune tuturor
florica- vip
Gata am revenit incep 3.
iulianagl- moderator
[quote="florica"]
Florica, muah este sunetul scos de catre cucoane cand se pupa pe langa urechi, astfel incat sa nu li se ia fardul...
Semnifica un pupic.
Korel l-a inventat si a ramas intre noi de pe vremea Asi...
Florica, muah este sunetul scos de catre cucoane cand se pupa pe langa urechi, astfel incat sa nu li se ia fardul...
Semnifica un pupic.
Korel l-a inventat si a ramas intre noi de pe vremea Asi...
Luana- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum