43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:... nici intimitate nu poti avea in luna de miere
pui niște fotografii, ceva înregistrări din luna de miere cu Murat? așa pentru curioși și curioase
intrebare ep 37
buna seara
stie cineva ceva de ep 37 tradus ,il mai vedem sau deja o sa-l vedem pe 38
se pare ca 39 e trist rau pt Hasret : dar si-a cam facut-o singura .....
wiulia- membru
Data de inscriere : 04/02/2011
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna!Daca totul merge bine peste 70 min il puteti vedea..50% din film este deja urcatwiulia a scris: buna seara
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bine , bine , dar ati ramas la stadiul de pupat sau ati trecut si la apasat, ca eu tot n-am inteles .... Daca tot esti d-na Turaly , cred ca ati consumat .... tot ... Dar asta cand ? De curand ? De noi a zis ceva ? Ne vine si noua randul ??Admin_dea05 a scris:Sforaind? ...Pupatul a fost de-ala apasat ..mai multe detalii nu pot da ca mii rusine ..Eu sunt norocoasa m-am casatorit cu el inaintea hasretei .... asa fetelor sa stiti ca ma cheama d-na Turaly
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Nu stiu cum dar am ajuns in lanul de maci a lui Asi si Demir eu si muratpufy2010 a scris:Admin_dea05 a scris:... nici intimitate nu poti avea in luna de miere
pui niște fotografii, ceva înregistrări din luna de miere cu Murat? așa pentru curioși și curioase
Admin_dea05- Admin
Buna Wiulia ... Bine ai venit ...!!!wiulia a scris: buna seara
dana17- vip
Admin_dea05 a scris:
ce aglomerație în lanul acela de maci! Să vezi câte Asiuțe și Omeri o să avem!
Ce pot sa spun este ca de noaptea trecuta am devenit d-na Turaly Sincer am devenit o egoista si nu-l mai dau la nimeni! asa ca nu se pune problema sa fii zis ceva de voi...dana17 a scris:Bine , bine , dar ati ramas la stadiul de pupat sau ati trecut si la apasat, ca eu tot n-am inteles .... Daca tot esti d-na Turaly , cred ca ati consumat .... tot ... Dar asta cand ? De curand ? De noi a zis ceva ? Ne vine si noua randul ??
Admin_dea05- Admin
Omer?..N-am ajuns la Ezelpufy2010 a scris:
ce aglomerație în lanul acela de maci! Să vezi câte Asiuțe și Omeri o să avem!
Admin_dea05- Admin
seara buna tuturor ,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Admin_dea05 a scris:...Omer?..N-am ajuns la Ezel
Omer e fiul lui Savaș/Murat Yildirim din Așk ve Ceza
Buna!florica a scris:[]seara buna tuturor
Admin_dea05- Admin
Eu tot cu gandul aiurea!pufy2010 a scris:
Omer e fiul lui Savaș/Murat Yildirim din Așk ve Ceza
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:...Eu tot cu gandul aiurea!
... de la maci ți se trage!
Clar , astea doua seriale te-au marcat existenta ... La tine a venit vara ... In natura , tu si tanti a lui Pufy... Si ea e ecologista... Sigur ti-a placut de nu ne mai lasi si pe noi sa ne facem programare , dar vineri cand vine Hasret , ce vei face ????? cupidon cupidon Te rog , tine-l de vorba un picut si pe Levent ... Vrei ??? Sacrifica-te ...Admin_dea05 a scris:Nu stiu cum dar am ajuns in lanul de maci a lui Asi si Demir eu si murat
Buna Florica ... Tu ce ai visat ???
dana17- vip
M-au marcat ...dar pe Demir nu l-am visat niciodata in schimb cu murat am batut recordul ....Pe Levent nu-l tin de vorba nu-i pe gustul meu poate m-as baga un picut la vorba cu Ezel dar nimic mai mult sunt femeie proaspat maritata si nu risc mai ales ca hoca e cu minedana17 a scris:[ Clar , astea doua seriale te-au marcat existenta ... La tine a venit vara ... In natura , tu si tanti a lui Pufy... Si ea e ecologista... Sigur ti-a placut de nu ne mai lasi si pe noi sa ne facem programare , dar vineri cand vine Hasret , ce vei face ????? cupidon cupidon Te rog , tine-l de vorba un picut si pe Levent ... Vrei ??? Sacrifica-te ...
Buna Florica ... Tu ce ai visat ???
Admin_dea05- Admin
Buna Dana,eu nu am fost asa de norocoasa ca si Dea,nu stiu ce am visat,acum ma gandesc la Hasret ca i s-a ivit alta rivala,cum sa se mai lupte ae cu toate pt. Murat cel nehotarat
florica- vip
Dragalaselor bun saera si bun gasit mai da ce de vesti minunate avem promo rezumatul ep39 iar ciresa de pe tort visul lu DEA daca a fost frumos si teai simtit bine inregistreazal in memorie si sa nu il uiti niciodata.Eu nu stiu ce am visat ca astazi am luat contact cu asfaltul de ma doare noada de nu pot sa stau in nici un fel sper sa treaca repede cas tinerica va si va doresc o seara minunata
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Este gheata pe la voi?Trebuie sa ai grije,cu cazaturile,eu sant specializata in asa ceva,fiul meu a zis ca da anunt la ziar ,daca este nevoie undeva de vre-o cascadorie sa nu ma antrenez de geabalica54 a scris:Dragalaselor bun saera si bun gasit mai da ce de vesti minunate avem promo rezumatul ep39 iar ciresa de pe tort visul lu DEA daca a fost frumos si teai simtit bine inregistreazal in memorie si sa nu il uiti niciodata.Eu nu stiu ce am visat ca astazi am luat contact cu asfaltul de ma doare noada de nu pot sa stau in nici un fel sper sa treaca repede cas tinerica va si va doresc o seara minunata
florica- vip
O seara minunata, lica!lica54 a scris:Dragalaselor bun saera si bun gasit mai da ce de vesti minunate avem promo rezumatul ep39 iar ciresa de pe tort visul lu DEA daca a fost frumos si teai simtit bine inregistreazal in memorie si sa nu il uiti niciodata.Eu nu stiu ce am visat ca astazi am luat contact cu asfaltul de ma doare noada de nu pot sa stau in nici un fel sper sa treaca repede cas tinerica va si va doresc o seara minunata
Admin_dea05- Admin
De care rivala vorbesti ? Aia e prietena , nu rivala ... Daca nu ar fi asa geloasa , ar vedea jocul lui ... Eu o vreau mai bataioasa cu junghiul de Murat ... e bolnava de dor si gelozie ...florica a scris: Buna Dana,eu nu am fost asa de norocoasa ca si Dea,nu stiu ce am visat,acum ma gandesc la Hasret ca i s-a ivit alta rivala,cum sa se mai lupte ae cu toate pt. Murat cel nehotarat
E dulce dar pe el vad ca nu-l darama asta ... Ceva tot o sa-l darama ... Vedem noi ce ... Buna Lica ... Sanatate ... Vad ca ai cazut rau ...
dana17- vip
Dana ,dar ea nu stie ce rang poarta Ceren,ea stie ca ii este iubita,din rezumat reiese ca vor fi unele actiunii,Gulnaz ii spune scurt si la obiect,sa rupa logodna cu Levent.dana17 a scris: De care rivala vorbesti ? Aia e prietena , nu rivala ... Daca nu ar fi asa geloasa , ar vedea jocul lui ... Eu o vreau mai bataioasa cu junghiul de Murat ... e bolnava de dor si gelozie ...
E dulce dar pe el vad ca nu-l darama asta ... Ceva tot o sa-l darama ... Vedem noi ce ... Buna Lica ... Sanatate ... Vad ca ai cazut ,rau ...
florica- vip
Usor de zis , greu de facut ... Pare simplu , dar nu e deloc ...florica a scris:Dana ,dar ea nu stie ce rang poarta Ceren,ea stie ca ii este iubita,din rezumat reiese ca vor fi unele actiunii,Gulnaz ii spune scurt si la obiect,sa rupa logodna cu Levent.
Poate o face Levent si o scuteste de chinul asta in care este intre recunostinta pt Levent si dorul si dragostea pt Murat ...
dana17- vip
Noapte buna , trebuie sa plec ...
dana17- vip
Dana, daca Levent[fascicol---asa traduce google ]vrea poate s-o elibereze,doara zice ca ar face orice pt.ea
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum