43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
- Spoiler:
Noapte buna,somn usor si vise placutedana17 a scris:Noapte buna , trebuie sa plec ...
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor va urez si eu Noapte buna!
Am adus si linkul ep 37 dar inca nu este procesat. ..Vizionare placuta la Ezel.
https://www.youtube.com/watch?v=GNIp2SW7Y9g
Am adus si linkul ep 37 dar inca nu este procesat. ..Vizionare placuta la Ezel.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noapte buna,Dea si vise canselite,multumesc pt. ep.37,mi-am amintit ca pe hoca l-ai visat,nu-i bai poti sa-l visezi si pe Cansel
florica- vip
salut, kizlar!
am trecut sa vad ce facti.
ma doare un cap de l+as da cuiva imprumut, numa sa scpa oleaca de el!
am vazut promo, iar e cu jocul soarecele+pisica
va pup, noapte buna!
nici pe ezel nu+l mai pot urmari, s-a îmbârligat de tot filmul
va pup, noapte buna!
Buna Axxelule da ce facusi maica cu un cap de doare?Esti cumva o ,,balaura'' cu mai multe capete,asa incepe filmul cu jocul asata cum ii zici tu dar ai sa vezi ca se termina ep. frumos,rau te-a suparatEzelu'de l-ai abandonat noapte buna si vise placutaxxa246 a scris:salut, kizlar!
va pup, noapte buna!
florica- vip
florica- vip
dapoi va zic sieu noapte buna si vise placute
florica- vip
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor buna dimineata si bun gasit.Multam DEA pentru ep 37 si poze.Hai sa servim impreuna dupa care mergem la treburile noastre.Eu am dormit cam fuga asta noapte din cauza cazaturii.Va tuc dulce si sa avati parte de o zi frumoasa si cu multe bucurii
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata Lica si multumesc de ,la mine a inceput ziua prost fiidca astanoapte ne murit cainele,santem foarte suparati ,nici nu m-am gandit ca v-a fi asa,nici nu-mi vine sa cred,nici nu stiu cum sa-i spun fiicei mele,ca al ei era cainele,
florica- vip
Buna dimineata tuturor,poftiti la micul dejun,o zi frumoasa si rodnica va doresc
florica- vip
sanatate multa Lica
florica- vip
Icoana mea,sa aveti spor in tot ce faceti
florica- vip
Florica imi pare rau pentru patrupedu vostru! sa treceti cu bine se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele el nu te tradeaza niciodata si iti este intodeauna credincios.Cum sa nu iti para rau daca lati crescut de mic si vati atasat de el ca fiind un membru al familiei iti doresc o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica a scris:la mine a inceput ziua prost fiidca astanoapte ne murit cainele,
salut, ladies
Floricico, care caine, fata mea?
ala frumos pe care il plimbai tu?
catzeaua?
pai nu parea batrana!
imi pare rau pt voi!!
Fetelor va urez o zi frumoasa!
Am intrat doar sa va aduc pozele din ep 38
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t251p190-2gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures
Va las o cafeluta poaspata
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t251p190-2gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures
Admin_dea05- Admin
De unde stii tu cum arata doar nu ma cunosti cu adevarat! Era batranica marti ar fi implinit 13 ani,acum ce sa facem ne vom obisnui ,dar deocamdata ne este greu,era ca un membru de familie,era si bolnava imi era frica de cum v-a fii cand se v-a agrava boala, acum gata ,nu imi vine sa cred ,pe la 3;30 am fost cu ea afara ca de obicei si dupa o jumatate de ora a inceput sa se simta rau,si atat a fost,a murit mangaind-o pe cap din ochii ii curgeau lacrimi.axxa246 a scris:
salut, ladies
Floricico, care caine, fata mea?
ala frumos pe care il plimbai tu?
catzeaua?
pai nu parea batrana!
imi pare rau pt voi!!
florica- vip
Multumesc Lica o zi buna si tielica54 a scris:Florica imi pare rau pentru patrupedu vostru! sa treceti cu bine se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele el nu te tradeaza niciodata si iti este intodeauna credincios.Cum sa nu iti para rau daca lati crescut de mic si vati atasat de el ca fiind un membru al familiei iti doresc o zi buna
florica- vip
Saracuta!...Imi pare tare rau!florica a scris:[]De unde stii tu cum arata doar nu ma cunosti cu adevarat! Era batranica marti ar fi implinit 13 ani,acum ce sa facem ne vom obisnui ,dar deocamdata ne este greu,era ca un membru de familie,era si bolnava imi era frica de cum v-a fii cand se v-a agrava boala, acum gata ,nu imi vine sa cred ,pe la 3;30 am fost cu ea afara ca de obicei si dupa o jumatate de ora a inceput sa se simta rau,si atat a fost,a murit mangaind-o pe cap din ochii ii curgeau lacrimi. [img]]
Admin_dea05- Admin
multumim de toateAdmin_dea05 a scris:Fetelor va urez o zi frumoasa!
florica- vip
papusica mea, am vazut o poza pusa de tine aici.florica a scris:De unde stii tu cum arata doar nu ma cunosti cu adevarat! Era batranica marti ar fi implinit 13 ani,acum ce sa facem ne vom obisnui ,dar deocamdata ne este greu,era ca un membru de familie,era si bolnava imi era frica de cum v-a fii cand se v-a agrava boala, acum gata ,nu imi vine sa cred ,pe la 3;30 am fost cu ea afara ca de obicei si dupa o jumatate de ora a inceput sa se simta rau,si atat a fost,a murit mangaind-o pe cap din ochii ii curgeau lacrimi.
sau oi fi inteles io gresit ca e cainele tau....
era un caine cu pete, nu e acela?
imi pare rau pt tine, bombonico!
eu am un caine mai batran decat al tau si e "moşul" curţii. E protejat si se rasfaţă maxim
tare rau o să ne pară de el, il rasfăţăm cum putem acum...
[quote="florica"]Buna seara doamnelor, Pufy!
Imi pare tare rau Florica. Sunt sigura ca te doare inima. Si eu ma uit la motanul nostru si mi-e frica mereu sa nu ne lase fara el.
Sunt membri ai familiei.
Sa reusesti sa depasesti momentele acestea.
Imi pare tare, tare rau!
Imi pare tare rau Florica. Sunt sigura ca te doare inima. Si eu ma uit la motanul nostru si mi-e frica mereu sa nu ne lase fara el.
Sunt membri ai familiei.
Sa reusesti sa depasesti momentele acestea.
Imi pare tare, tare rau!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Florica , imi pare rau ... Uite ti-l las in seara asta pe al meu , sa-ti tina de urat si macar sa te aline un pic ... O seara buna tuturor ...
Va spun si Noapte buna ca vad ca nu mai pot ramane ...
Va spun si Noapte buna ca vad ca nu mai pot ramane ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Salut fetelor
Anunt la matrimoniale
Baiat cuminte, ma culc la 22:00, ma trezesc la 06:00, nu beau , nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel gagica, nu ma duc la discoteca...dar si cand oi iesi de la parnaie.....
.....
esență de răsfăț
http://www.220.ro/funny/Rasfatata-La-14-Ani/nKTIpVTgLJ/
Anunt la matrimoniale
Baiat cuminte, ma culc la 22:00, ma trezesc la 06:00, nu beau , nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel gagica, nu ma duc la discoteca...dar si cand oi iesi de la parnaie.....
.....
esență de răsfăț
http://www.220.ro/funny/Rasfatata-La-14-Ani/nKTIpVTgLJ/
Admin_dea05 a scris:
M-am intors in fuga , dar vroiam sa multumesc fetelor pt munca lor ... Si de data asta in mod special Anutei si Andei ... Celor care au tradus le multumesc , dar l-am multumit si atunci cand au facut-o ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum