43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna Pufy ...pufy2010 a scris:Salut fetelor
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Seara buna tuturor,fetelor va multumesc frumos ca sateti alaturi de durerea mea,ii foarte greu ,eram atasati foarte mult de ea,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte buna Dana,multumesc de oferta ta cu catelusu,dar acum este greu, nu-i pot uita privirea acea imploratoare din ultimele clipedana17 a scris: Noapte buna Pufy ...
florica- vip
florica a scris:
îmi pare rău pentru pierdere
eu am jurat că nu mă mai atasez de vreun cățel, după ce a murit după 14 ani. Asta până m-am lipit de un pui de maidanez pur românesc
buna,
fetele sunteti cele mai tari, multumesc pentru traducere.
ep 37 parca e altfel cind il vezi tradus , nu-i asa?
multumim ,multumim, multumim
filmul asta m-a cucerit
o seara buna va doresc
filmul asta m-a cucerit
o seara buna va doresc
wiulia- membru
Data de inscriere : 04/02/2011
Bine ai venit ,o seara frumoasa si tiewiulia a scris:buna,
filmul asta m-a cucerit
o seara buna va doresc
florica- vip
buna seara la toata lumea
Flori, imi pare tare rau...catelusa mamei(Joli) a avut grija de dumneaiei mai bine da 14 ani...orice a-i face te atasezi neconditionat de ei...
fetelor mii de multumiri pt.ep.37- Dea,Iulianagl,Alitheea,Anuta
ma retrag, sa aveti o noapte linistita, iar miine o zi cit mai placuta
noapte buna, pa
Flori, imi pare tare rau...catelusa mamei(Joli) a avut grija de dumneaiei mai bine da 14 ani...orice a-i face te atasezi neconditionat de ei...
noapte buna, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Multumesc,noapte bunaGaro a scris:buna seara la toata lumea
noapte buna, pa
florica- vip
noapte buna tuturor
florica- vip
Fetelor vă spun şi eu noapte bună şi vă doresc vise frumoase
Florica, îmi pare foarte rău
Iuliana eşti minunată, mulţumesc mult pentru completările de la traduceri
Vă îmbrăţisez cu drag pe toate şi ne întâlnim mâine seară, sper să avem un episod frumos :love3:
Florica, îmi pare foarte rău
Iuliana eşti minunată, mulţumesc mult pentru completările de la traduceri
Vă îmbrăţisez cu drag pe toate şi ne întâlnim mâine seară, sper să avem un episod frumos :love3:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
pufy2010 a scris:Salut fetelor
esență de răsfăț
http://www.220.ro/funny/Rasfatata-La-14-Ani/nKTIpVTgLJ/
salut!
oau, chiar răsfăț!
săracii copii!
mama, da ce mașină!
jinduiesc io de numa numa!
noapte buna, fete frumoase si baiat cuminte care nu bei si te culci la 10 seara!
Flori , imi pare rau pentru durerea ta , iti doresc sa treci cu bine peste acest necaz si sa o porti in suflet asa cum a fost cand a fost sanatoasa si jucausa si v-a adus bucurii .
Noapte buna zanute dragi va doresc vise placute si o zi pe masura
Noapte buna zanute dragi va doresc vise placute si o zi pe masura
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
O noapte bună vă doresc și eu deși cam târziu, nu știu dacă mai este cineva aici.
Iulia și Nico mulțumesc pentru traduceri.
Ana mulțumesc pentru subtitrare și Dea pentru poze.
Dana, Luana, Geta am citit cu plăcere comentariile voastre.
Și mulțumesc tuturor celor care au intrat pe forum și și-au scris gândurile, care au adus noutăți și glume; citindu-vă am petrecut o seară deosebită, plină de emoții și sentimente.
Flori știu că nu poți alina durerea pierderii unei ființe dragi cu câteva cuvinte dar m-a impresionat teribil descrierea ultimelor clipe din viața cățelușei tale. Îmi pare nespus de rău pentru situația în care te afli.
O zi de vineri cât mai ușoară pentru toată lumea și sper să vedem filmul împreună mâine seară.
Iulia și Nico mulțumesc pentru traduceri.
Ana mulțumesc pentru subtitrare și Dea pentru poze.
Dana, Luana, Geta am citit cu plăcere comentariile voastre.
Și mulțumesc tuturor celor care au intrat pe forum și și-au scris gândurile, care au adus noutăți și glume; citindu-vă am petrecut o seară deosebită, plină de emoții și sentimente.
Flori știu că nu poți alina durerea pierderii unei ființe dragi cu câteva cuvinte dar m-a impresionat teribil descrierea ultimelor clipe din viața cățelușei tale. Îmi pare nespus de rău pentru situația în care te afli.
O zi de vineri cât mai ușoară pentru toată lumea și sper să vedem filmul împreună mâine seară.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna dimineata doamnelor!
Pufy!
Va urez sa aveti o zi rodnica si placuta!
V-am adus micul dejun si cafeaua, asa ca in fiecare zi de vineri...
Diseara sunt cu voi la film( daca sta cineva). Sunt singura acasa si nu spune nimeni sa inchid PC-ul, asa ca...
Nu vrea sa-mi incarce linkul...Oare de ce???
Pufy!
Va urez sa aveti o zi rodnica si placuta!
V-am adus micul dejun si cafeaua, asa ca in fiecare zi de vineri...
Diseara sunt cu voi la film( daca sta cineva). Sunt singura acasa si nu spune nimeni sa inchid PC-ul, asa ca...
Nu vrea sa-mi incarce linkul...Oare de ce???
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
In sfarsit a mers, dar doar dupa ce m-am logat ...
Pana acum era optional ...
Pana acum era optional ...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Buna dimineata ladies.O cafea pentru toti.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Dragalaselor buna dimineata si bine vam gasit va servesc si eu cu o si un va doresc o zi frumoasa linistita si sa aveti spor in tot ceia ce faceti astazi am traseu ne vedem mai spre seara va tuc dulce si va imbratisez cu multa dragoste din cu stima si respect bunicuta.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bine v-am gasit,o zi buna tuturor,multumesc Luana,Iuliana,Lica pt. micul dejun, pt. Luana bineinteles ca voi fi prezenta deseara numai daca nu intervine ceva foarte grav.Lica atentie cu traseele ,sa ai grije cum mergi sa nu cazi iar,dragilor fi-ti veseli indiferent de probleme ca viata este scurta,si-i pacat irosita cu suparari.
florica- vip
alitheea a scris: Flori , imi pare rau pentru durerea ta , iti doresc sa treci cu bine peste acest necaz si sa o porti in suflet asa cum a fost cand a fost sanatoasa si jucausa si v-a adus bucurii .
ce face acNoapte buna zanute dragi va doresc vise placute si o zi pe masura
florica- vip
Buna fetelor!Bineinteles si eu voi semna condica diseara ..Ora a ramas aceiasi 23:00 ?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Am crosetat o poza pentru voi. ..sa va treaca dorul pana diseara. Pa pa fetelor! ne citim diseara.
Admin_dea05- Admin
Hi!
New trailer!
Dea, very nice collage!
New trailer!
Dea, very nice collage!
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
Hi! Super!Thanks for the new trailer.rina-rina a scris:Hi!
New trailer!
]
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum