43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Traducerea o gasiti la traduceri.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 11 Feb 2011, 5:27 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor
Iuliana multumesc pentru traducerea trailer-ului multi . Ce greu apar partile Fadiei
Ne "vedem" la film
Iuliana multumesc pentru traducerea trailer-ului multi . Ce greu apar partile Fadiei
Ne "vedem" la film
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Salut fetelor
HOTARARE DE GUVERN
Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru someri.....
Ele vor fi oficiate de preoti, episcopi si mitropoliti...
Hotărârea de Guvern nr. 654321/2010: Datorită creşterii alarmante a numărului de pensionari în raport cu populaţia activă, precum şi insuficienţei fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul României hotărăşte:
Art. 1.- Începând cu data de 01.01.2011 pensionarii vor avea voie să treacă pe culoarea roşie a semaforului.
Art. 2.- Dacă în termen de şase luni nu se obţin rezultatele scontate, începând cu data de 01.06.2011 trecerea pe culoarea roşie devine obligatorie.
HOTARARE DE GUVERN
Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru someri.....
Ele vor fi oficiate de preoti, episcopi si mitropoliti...
Hotărârea de Guvern nr. 654321/2010: Datorită creşterii alarmante a numărului de pensionari în raport cu populaţia activă, precum şi insuficienţei fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul României hotărăşte:
Art. 1.- Începând cu data de 01.01.2011 pensionarii vor avea voie să treacă pe culoarea roşie a semaforului.
Art. 2.- Dacă în termen de şase luni nu se obţin rezultatele scontate, începând cu data de 01.06.2011 trecerea pe culoarea roşie devine obligatorie.
anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
Ne "vedem" la film
iulianagl- moderator
Buna seara doamnelor!
Buna seara Pufy!
Pregatiti pt film???
Eu sunt rupta de oboseala, dar sper sa rezist. Macar daca as avea pt ce...
Tare ma tem ca iar ma voi supara, dupa cum arata trailerul (multumim Iuliana!)....
Buna seara Pufy!
Pregatiti pt film???
Eu sunt rupta de oboseala, dar sper sa rezist. Macar daca as avea pt ce...
Tare ma tem ca iar ma voi supara, dupa cum arata trailerul (multumim Iuliana!)....
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Admin_dea05 a scris:
Am crosetat o poza pentru voi. ..sa va treaca dorul pana diseara. Pa pa fetelor! ne citim diseara.
Multumim. Dar daca iar o supara pe Hasret, promit sa-i invinetesc ochiul acela care e inchis (lucrez numai cu dreapta, asa imi vine bine)!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Vai noi Arzu e foarte suparata din cauza unor discutii dintre fetele de acolo a inchis termporar pagina.UPPPSSS!
iulianagl- moderator
Bine v-am gasit,seara buna tuturor,multumesc Rina-Rina ,Iuliana pt.promo,buna seara Anuta,Luana nu fi asa de dura cu Murat ca mingea ii la Hasret,Denisa pt.ce demonstreaza Levent cu compania,o seara placuta si-un ep. frumos sa avem
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara si bine ai venit , da ce le-o fi apucat , s-au molipsit de la colegele noastre?iulianagl a scris:Vai noi Arzu e foarte suparata din cauza unor discutii dintre fetele de acolo a inchis termporar pagina.UPPPSSS!
nasol momentul , sper sa revina la sentimente mai bune , desi mie mi s-a parut ca e tot mai dezamagita de Gonulcelen , dar nu cred ca o lasa sufletul sa ne lase de izbeliste , adica sper
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:buna seara si bine ai venit , da ce le-o fi apucat , s-au molipsit de la colegele noastre?
nasol momentul , sper sa revina la sentimente mai bune , desi mie mi s-a parut ca e tot mai dezamagita de Gonulcelen , dar nu cred ca o lasa sufletul sa ne lase de izbeliste , adica sper
E dezamagita dar nu ne lasa balta cum de altfel cred ca si noi suntem tot la fel dar asta nu e un motiv ca sa fim nepoliticosi intre noi nu, nu stiu ce se intampla dar vad ca din ce in ce lumea e pusa numai pe cearta, mare pacat.
Da-mi si mie te rog adresa de atv on line.Am facut ca aia din puii mei da-mi si mie trei lei.
iulianagl- moderator
Bună seara dragele mele. Vizionare plăcută la film.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
ia aici , iti da mama ca esti fata buna...
alitheea- vip
Buna seara fetelor!Abia acum am ajuns si eu acasa.Fetelor eu am pile la ATV stiau ca vin dupa 22 acasa si s-au gandit sa mute filmul dupa mine
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna seara buna seara..
hop si eu la voi in ograda... daca ma tin balamale ma uit si eu cu voi!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna Iuliana , de care fete de la noi sau de la ei?iulianagl a scris:Vai noi Arzu e foarte suparata din cauza unor discutii dintre fetele de acolo a inchis termporar pagina.UPPPSSS!
florica- vip
alitheea a scris:http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
Multumesc.
iulianagl- moderator
Buna!Iti ofer o cafeluta! sa-ti treaca somnul.iulia80 a scris:buna seara buna seara..
Admin_dea05- Admin
Bine ai venit iubita , si eu am pile ca in seara asta am ajuns tarziu , si asa era si daca incepea la 8Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!Abia acum am ajuns si eu acasa.Fetelor eu am pile la ATV stiau ca vin dupa 22 acasa si s-au gandit sa mute filmul dupa mine
alitheea- vip
Buna seara si bine ai venit pe la noi,cu ce sa le ungem balamalele cu sau cuiulia80 a scris:buna seara buna seara..
florica- vip
Bună seara Iulia. Cu mii de scuze și cu mare întârziere îți urez și eu La mulți ani și toate bucuriile din lume.iulia80 a scris:buna seara buna seara..
narcisa- vip
Bine ai venit iubitaiulia80 a scris:buna seara buna seara..
alitheea- vip
Bună seara Flori.florica a scris:Buna seara si bine ai venit pe la noi,cu ce sa le ungem balamalele cu sau cu
narcisa- vip
Vezi!Oamenii astia s-au gandit la noi.alitheea a scris:Bine ai venit iubita , si eu am pile ca in seara asta am ajuns tarziu , si asa era si daca incepea la 8
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum