43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata,Flori!; a meritat sa astept cafeaua, ceaiul si micul dejun pus de tine...multumesc frumos, o zi minunata si tie...am citit tot ce ati postat ieri, frumos si interesant, dar mie tot nu-mi place Levent- pt.mine este un om alunecos,are mereu lovituri sub centura pt.a obtine ce doreste, vrea sa fie pe prima pagina(cind a invitat ziaristi pt.lansarea albumului, nu cred ca trebuia sa se pozeze alaturi de Hasret, mai bine o lasa singura), mereu vrea sa stie tot despre fiecare dar despre el putine lucruri au "rasuflat"; pa, pe mai tirziu
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata Garo ,multumesc ca ti-a placut,nici eu nu-l vad pe Levent prea bine,o zi bunaGaro a scris:buna dimineata,Flori!; a meritat sa astept cafeaua, ceaiul si micul dejun pus de tine...multumesc frumos, o zi minunata si tie...am citit tot ce ati postat ieri, frumos si interesant, dar mie tot nu-mi place Levent- pt.mine este un om alunecos,are mereu lovituri sub centura pt.a obtine ce doreste, vrea sa fie pe prima pagina(cind a invitat ziaristi pt.lansarea albumului, nu cred ca trebuia sa se pozeze alaturi de Hasret, mai bine o lasa singura), mereu vrea sa stie tot despre fiecare dar despre el putine lucruri au "rasuflat"; pa, pe mai tirziu
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
sa ne fie ziua mai senina-de la vecine:
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
O zi buna tuturor...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna ziua fetelor!
Buna ziua Pufy!
Am intrat repede, repede sa vad noutatile!
Doamne, ce fata frumoasa!
Si ce bine-i stau rochiile astea (cred ca sunt caracteristice Marocului..)
Am papat tot(spre deosebire de Pufy) si acum beau o cafeluta, ceea ce va ofer si voua cu drag:
Sa aveti o dupa amiaza pe placul vostru!
Buna ziua Pufy!
Am intrat repede, repede sa vad noutatile!
Doamne, ce fata frumoasa!
Si ce bine-i stau rochiile astea (cred ca sunt caracteristice Marocului..)
Am papat tot(spre deosebire de Pufy) si acum beau o cafeluta, ceea ce va ofer si voua cu drag:
Sa aveti o dupa amiaza pe placul vostru!
Ultima editare efectuata de catre Luana in Lun 07 Feb 2011, 5:06 pm, editata de 1 ori
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Am citit acum traducerea ultimelor trei parti si m-am enervat ingrozitor!
Murat se joaca cu nervii Hasretei, iar scenaristii cu ai nostri.
Ca sa pretinda ca este iubita lui fata asta Ceren, trebuie sa aiba ceva defect la tartacuta!Daca spunea ca sunt doar amici, mergea.
Scuze fetelor care-l iubesc pe Murat (nu pe Cansel, el nu are nicio vina).
Este un comportament de neinteles, ca sa nu spun absurd.
Daca o tine tot asa, o sa vreau ca Hasret sa ramana cu Levent...Ma enerveaza acest mod copilaresc de a proceda. Sa te joci cu inima unei femei numai ca sa te convingi de ceva ce ar fi trebuit sa fii convins deja, e o prostie si o rautate!
M-am suparat pe Murat! Tare!
Va trebui sa mearga in patru labe, ca sa-l iert pentru ceea ce -i face Hasretei...
Murat se joaca cu nervii Hasretei, iar scenaristii cu ai nostri.
Ca sa pretinda ca este iubita lui fata asta Ceren, trebuie sa aiba ceva defect la tartacuta!Daca spunea ca sunt doar amici, mergea.
Scuze fetelor care-l iubesc pe Murat (nu pe Cansel, el nu are nicio vina).
Este un comportament de neinteles, ca sa nu spun absurd.
Daca o tine tot asa, o sa vreau ca Hasret sa ramana cu Levent...Ma enerveaza acest mod copilaresc de a proceda. Sa te joci cu inima unei femei numai ca sa te convingi de ceva ce ar fi trebuit sa fii convins deja, e o prostie si o rautate!
M-am suparat pe Murat! Tare!
Va trebui sa mearga in patru labe, ca sa-l iert pentru ceea ce -i face Hasretei...
Luana- vip
oare sa fie adevarat?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Bine v-am gasit zanute
alitheea- vip
alitheea a scris:[oare sa fie adevarat?
- Spoiler:
img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs258.snc6/180609_162810270437855_100001266498007_379406_5343122_n.jpg[/img]
eu nu mai înteleg nik , de unde reluarea ep 39 daca ei inca nu au dat ep 39 ?
Cred ca nu se stia ca nu va fi ep. 39 atunci cand au redactat programul.
Sau poate va fi ,doar ca nu a fost dat inca promo-ul...S-a mai inttamplat asta daca nu ma insel..
Sau poate va fi ,doar ca nu a fost dat inca promo-ul...S-a mai inttamplat asta daca nu ma insel..
Luana- vip
asa e , la tine arata ca nu e la 20 , iar la mine ca este ep 39, iar pe siteul lor nu am gasit poza cu ep 39 la ora 20DENISA a scris:
eu nu mai înteleg nik , de unde reluarea ep 39 daca ei inca nu au dat ep 39 ?
alitheea- vip
alitheea a scris:Bine v-am gasit zanute
Bine ai venit!
Multumesc pt traducere!
Iuliana mii de multumiri pt traducere, am si uitat sa spun, la cat de tare m-am suparat cand am citit ....
Scuze!
Luana- vip
Denisa , tu stii cumva cum poti sa obtii permisiunea sa urci pe yt filmulete mai mari de 15 min?
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Lun 07 Feb 2011, 5:09 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
se pare catotusi nu vom avea ep vineri
Girls i just heard that they won't air GC this week ONLY coz of Tuba's trip to Morocco. i think they didn't finish shooting of episod 39 till now. About changing news of ATV, i think even the channel itself has no idea if the cast will be able to broadcast the new epi or not!!!
I was very happy when Tuba went to Morocco... but plzzzzzzzzzzzzz YETER i don't want her to any other country OMG i can't bear not to see GC every Friday :'(
Girls i just heard that they won't air GC this week ONLY coz of Tuba's trip to Morocco. i think they didn't finish shooting of episod 39 till now. About changing news of ATV, i think even the channel itself has no idea if the cast will be able to broadcast the new epi or not!!!
I was very happy when Tuba went to Morocco... but plzzzzzzzzzzzzz YETER i don't want her to any other country OMG i can't bear not to see GC every Friday :'(
alitheea- vip
Cu placere , dar de data asta iuliana a dus greulLuana a scris:
Bine ai venit!
Multumesc pt traducere!
Iuliana mii de multumiri pt traducere, am si uitat sa spun, la cat de tare m-am suparat cand am citit ....
Scuze!
alitheea- vip
alitheea a scris:Cu placere , dar de data asta iuliana a dus greul
Am vazut, de aceea i-am multumit separat!
Luana- vip
Pentru voi, ca sa uitati putin de supararea cauzata de lipsa episodului, vineri:
Razbunare feminina
DIVORTATI
Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis:
- Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! Si sa vii sa-mi spui ce mutra face.
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o:
- Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut?
- Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu!
RAZBUNARE FEMININA 2
Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris .
In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare:
- Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica".
Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba:
- Mi-ai adus frantuzoaica promisa?
- Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita.
RAZBUNARE FEMININA 3
Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse:
- As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace.
- Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort.
- Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si cu cea mai buna prietena a ta.
- Stiu asta nenorocitule, de asta te-am otravit!
RAZBUNARE FEMININA 4
O femeie de 45 de ani sufera o operatie coronariana si pe masa de operatie are o viziune ca il intreaba pe Dumnezeu daca va muri. Dumnezeu ii raspnde ca nu, si ca va mai trai 30-40 de ani.
Profitand de faptul ca era in spital, a facut tot ce a fost necesar, tratamente, masaje, ridicare de sani, fese, liposuptii, micsorarea stomacului, scoaterea ultimelor doua coaste pentru subtierea taliei, eliminarea varicelor, chirurgie estetica pentru riduri, laba gastei, indreptarea nasului, silicon in buze etc., pentru ca toti anii urmatori sa fie tanara si frumoasa.
Iese din spital si cand traverseaza strada, o loveste o ambulanta si moare.
Ajunge de data asta cu adevarat in fata lui Dumnezeu si il intreaba:
- Dar nu spuneai ca voi mai trai 30-40 de ani?
Privind-o, Dumnezeu exclama:
- ITI JUR CA NU TE-AM RECUNOSCUT
Razbunare feminina
DIVORTATI
Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis:
- Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! Si sa vii sa-mi spui ce mutra face.
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o:
- Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut?
- Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu!
RAZBUNARE FEMININA 2
Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris .
In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare:
- Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica".
Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba:
- Mi-ai adus frantuzoaica promisa?
- Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita.
RAZBUNARE FEMININA 3
Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse:
- As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace.
- Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort.
- Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si cu cea mai buna prietena a ta.
- Stiu asta nenorocitule, de asta te-am otravit!
RAZBUNARE FEMININA 4
O femeie de 45 de ani sufera o operatie coronariana si pe masa de operatie are o viziune ca il intreaba pe Dumnezeu daca va muri. Dumnezeu ii raspnde ca nu, si ca va mai trai 30-40 de ani.
Profitand de faptul ca era in spital, a facut tot ce a fost necesar, tratamente, masaje, ridicare de sani, fese, liposuptii, micsorarea stomacului, scoaterea ultimelor doua coaste pentru subtierea taliei, eliminarea varicelor, chirurgie estetica pentru riduri, laba gastei, indreptarea nasului, silicon in buze etc., pentru ca toti anii urmatori sa fie tanara si frumoasa.
Iese din spital si cand traverseaza strada, o loveste o ambulanta si moare.
Ajunge de data asta cu adevarat in fata lui Dumnezeu si il intreaba:
- Dar nu spuneai ca voi mai trai 30-40 de ani?
Privind-o, Dumnezeu exclama:
- ITI JUR CA NU TE-AM RECUNOSCUT
Luana- vip
alitheea a scris:Denisa , tu stii cumva cum poti sa obtii permisiunea sa urci pe yt filmulete mai mari de 15 min?
nu stiu iubita , nu am mai urcat nimic de ceva timp pe Yb dar Motzi sigur stie vorbeste cu ea .
Luana a scris:
uite și cealaltă perspectivă:
Subject: Gramatica articolul nehotarat
Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana...
"Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva care te enerveaza, te pune in pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tzel in viata este de natura MASCULINA?
Voi, femeile, sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna.
Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: O bucatarie, O vesela, O matura
Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu veniti voi sa semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana.
Voi, femeile, va dati mari ca aveti O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post care il dorim.
In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator.
Si ceea ce va defineste, s...xul, tot UN s..x se spune si niciodata O s..x. Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN or...sm, iar daca o dati in bara va alegeti cu O frustrare.
Voi puteti avea O carte de credit, dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont.
Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta vizibilitate, O intrerupere de curent.
Voi pentru a ne inrobi doriti O casatorie, dar exista si eliberarea care este UN divort.
am uitat să spun Salut fetelor
vania_e a scris:
oaaauuu!
multumim, Vania!
superfain!!
salut, ladies!
Tuba got the Award of Best Woman Player's Oscar for the year 2010
Ezel Best Series's Oscar of the year 2010
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150090033397156&oid=34440002728&comments
TUBA'YA OY VERELİM
http://activity.khas.edu.tr/hasanket/
Ezel Best Series's Oscar of the year 2010
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150090033397156&oid=34440002728&comments
TUBA'YA OY VERELİM
http://activity.khas.edu.tr/hasanket/
Buna seara.Ce se mai aude avem sau nu episod vineri?Astia o iau si ei pe urmele kd.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
[quote="pufy2010"]
Hm!
Hm!
Luana- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum