6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+25
lavy612
lexia
Iuliana
alimar
ninnet
elena50
simi
costina
GUMUS-NOOR
adeea_deutza
angelica_g
ribica21
ASI 4 ever
lica54
IDILKO
octaviana1989
dana4699
lucyana
Admin_dea05
vivi
alitheea
kajol48
Hatice2J
nutzi
DENISA
29 participanți
Pagina 15 din 29
Pagina 15 din 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi- vip
Re: 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
Čovjek iza kamere serije Asi, inače bivši zaručnik Tube Buyukustun, 39. godišnji Sami Saydan otvoreno priča o naglom raskidu zaruka - "Bio sam na pragu braka za koji sam mislio da će biti iz prave ljubavi - da bi ona neočekivano raskinula sve, razdvajanje je za mene bilo tragično"
- Svi smo očelivali vjenčanje - šta se to desilo?
Vjerujte, mnogo mi je ljudi reklo isto...Priznajem, imali smo probleme u posljednje vrijeme, ali nisu to problemi za raskid veze - bar ne za mene. Smatram da ne živimo cijelu vječnost da bi živjeli u prošlosti i bili nesrećni. Zar mi ne živimo za sreću, da budemo uz ljude, da ih volimo...Zaista se poslije svega i ja pitam zašto je gotovo?
- Zar se ljubavna čarolija može tako preokrenuti?
Ne očekujte od mene da vam na to pitanje odgovorim...Na početku veze ona je insistirala na braku, ja sam to odbio jer smatram da je bilo prebrzo i vidio sam da iza te njene izjave ipak stoji nešto drugo, a ne iskrena želja za brakom - osjećao sam da to ne želi.Poslije su se stvari promijenile i u toku 2 godine veze dva puta sam joj predložio brak, posljednji put, prije 3-4 mjeseca pitao sam je da se uda za mene - pristala je, ali ubrzo smo raskinuli, mene definitivno prati maler.
- Objasnite nam trenutak raskida, situaciju...
Našli smo se na kafi u gradu, pričali o uobičajenim zajedničkim stvarima i došli na temu da nam ne ide u posljednje vrijeme, da to između više nas nije veza, da nas nešto sve više udaljava, da moramo odlučiti šta dalje? Takođe smo raspravljali da nema veze ako u njoj postoji neko treći i to je bila kulminacija rasprave - tad sam vidio da smo došli na kraj puta. Tuba je morala donijeti odluku ili ljubav, ili druga ljubav ili kraj.
- Šta mislite zašto je Tuba u posljednjem momentu odustala od braka?
Bio sam iznenađen i sam, shvatio sam da je kraj jednoj platonskoj ljubavi za koju sam vjerovao da vodi braku, jer mi je i sama rekla da želi taj brak...Desilo se to nakon puta u Hatay, gdje je ekipa iz serije Asi imala snimanja nekoliko epizoda. Nakon puta sve se preokrenulo, za nju brak više nije dolazio u obzir.Znate, postoji pred ljudima mnogo puteva i vi ćete morati kad tad se odlučiti kojim ćete ići, ljubav, karijera, novac. Jasno je da put ljubavi uvijek ima prvo mjesto kod oboga, ali mislim da njena nije bila usmjerena u našu vezu. Razdvajanje me mnogo boli, ali ne mogu reći da je naša veza bila ljubavna priča - jer je oboje nismo gledali na takav način.
- Zar Vaša ljubav nije mogla biti jaka za oboje i sačuvati ovu vezu?
Imao sam zaista velika očekivanja, jer sam smatrao da se ta ljubav razvija, rapidno da prerasta u nešto više, bar s moje strane...i odjednom raskid...
- Čega ste se bili spremni odreći zbog te veze?
Zbog Tube odrekao bih se svega, jer sam je volio više nego bilo šta drugo. Uvijek sam samo o tome razmišljao dok sam je dvije godine posmatrao kroz oko kamere...pomislio bi "kako ja volim tu djevojku". Ne postoji takva stvar na svijetu kao što je bila moja ljubav u te dvije godine. Moram priznati da mi se kao u toj 35. godini nikad nije desila takva ljubav prije. Bez obzira na sve, uvijek ću se ponositi tom ljubavi...
- Hoćete li ostati prijatelji?
Ne mogu biti samo prijatelj nekome kome sam zamalo postao mnogo više od toga
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16086120.asp?gid=222%EF%BB%BF
- Svi smo očelivali vjenčanje - šta se to desilo?
Vjerujte, mnogo mi je ljudi reklo isto...Priznajem, imali smo probleme u posljednje vrijeme, ali nisu to problemi za raskid veze - bar ne za mene. Smatram da ne živimo cijelu vječnost da bi živjeli u prošlosti i bili nesrećni. Zar mi ne živimo za sreću, da budemo uz ljude, da ih volimo...Zaista se poslije svega i ja pitam zašto je gotovo?
- Zar se ljubavna čarolija može tako preokrenuti?
Ne očekujte od mene da vam na to pitanje odgovorim...Na početku veze ona je insistirala na braku, ja sam to odbio jer smatram da je bilo prebrzo i vidio sam da iza te njene izjave ipak stoji nešto drugo, a ne iskrena želja za brakom - osjećao sam da to ne želi.Poslije su se stvari promijenile i u toku 2 godine veze dva puta sam joj predložio brak, posljednji put, prije 3-4 mjeseca pitao sam je da se uda za mene - pristala je, ali ubrzo smo raskinuli, mene definitivno prati maler.
- Objasnite nam trenutak raskida, situaciju...
Našli smo se na kafi u gradu, pričali o uobičajenim zajedničkim stvarima i došli na temu da nam ne ide u posljednje vrijeme, da to između više nas nije veza, da nas nešto sve više udaljava, da moramo odlučiti šta dalje? Takođe smo raspravljali da nema veze ako u njoj postoji neko treći i to je bila kulminacija rasprave - tad sam vidio da smo došli na kraj puta. Tuba je morala donijeti odluku ili ljubav, ili druga ljubav ili kraj.
- Šta mislite zašto je Tuba u posljednjem momentu odustala od braka?
Bio sam iznenađen i sam, shvatio sam da je kraj jednoj platonskoj ljubavi za koju sam vjerovao da vodi braku, jer mi je i sama rekla da želi taj brak...Desilo se to nakon puta u Hatay, gdje je ekipa iz serije Asi imala snimanja nekoliko epizoda. Nakon puta sve se preokrenulo, za nju brak više nije dolazio u obzir.Znate, postoji pred ljudima mnogo puteva i vi ćete morati kad tad se odlučiti kojim ćete ići, ljubav, karijera, novac. Jasno je da put ljubavi uvijek ima prvo mjesto kod oboga, ali mislim da njena nije bila usmjerena u našu vezu. Razdvajanje me mnogo boli, ali ne mogu reći da je naša veza bila ljubavna priča - jer je oboje nismo gledali na takav način.
- Zar Vaša ljubav nije mogla biti jaka za oboje i sačuvati ovu vezu?
Imao sam zaista velika očekivanja, jer sam smatrao da se ta ljubav razvija, rapidno da prerasta u nešto više, bar s moje strane...i odjednom raskid...
- Čega ste se bili spremni odreći zbog te veze?
Zbog Tube odrekao bih se svega, jer sam je volio više nego bilo šta drugo. Uvijek sam samo o tome razmišljao dok sam je dvije godine posmatrao kroz oko kamere...pomislio bi "kako ja volim tu djevojku". Ne postoji takva stvar na svijetu kao što je bila moja ljubav u te dvije godine. Moram priznati da mi se kao u toj 35. godini nikad nije desila takva ljubav prije. Bez obzira na sve, uvijek ću se ponositi tom ljubavi...
- Hoćete li ostati prijatelji?
Ne mogu biti samo prijatelj nekome kome sam zamalo postao mnogo više od toga
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16086120.asp?gid=222%EF%BB%BF
Tuba, Monaco yolcusu
Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın başrolünü oynadığı Asi dizisi 2 yıl önce ekrana veda etti, ancak şimdi elde ettiği büyük başarıyla gündemde.
Asi, dünya çapında en yüksek reytingi alan televizyon programlarının ödüllendirildiği 51. Monte Carlo Televizyon Festivali?nde ?Pembe Dizi? kategorisinde ilk üç arasına girmeyi başardı. Eurodata?nın 2010 yılı izleyici ölçümlerinde, 3 milyar potansiyel izleyici pazarına sahip toplam 67 ülkede, en iyi performans gösteren on beş program arasından sıyrılmayı başaran dizi şimdi aynı dalda Amerikan dizisi ?The Bold and the Beautiful? ve Brezilya yapımı ?El Clon?la beraber finalde yarışıyor.
Diziyi unutamayan fanları nisan sonunda açıklanan bu sonuç üzerine çok heyecanlandı. Ancak dizinin yapım şirketi Asis Yapım, bu başarıya duyarsız kalınca ?Asi? fanları, e - posta ve telefon yağmuruna başladı. Sonunda dizinin yapımcısı Ilgaz Giritlioğlu, dizinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, yönetmeni Cevdet Mercan ve senaristi Nilgün Öneş?le festivalin VIP konuğu olarak Monaco?ya gitmeye karar verdi. Festivalin, kategori birincileri 10 Haziran?daki törende açıklanacak.
http://www.televizyongazetesi.com/tuba-monaco-yolcusu_6_38902
http://www.netgazete.com/News/782088/tuba_buyukustun_asi_ile_monaca_yolcusu.aspx
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249579_1575749612858_1809145559_992490_6184511_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248255_1576720437128_1809145559_993152_4591812_n.jpg
simi- vip
Çağla Çakar
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247820_1580296406525_1809145559_997705_4080523_n.jpg
Murat Yildirim & Tuba buyukustun In Monte Carlo Festival 2011
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
simi- vip
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247454_1584978523575_1809145559_1003352_1793705_n.jpg
ASİ’ FANATİKLERİ ÖDÜLÜ HAK ETTİ!
‘Asi’ diye bir dizi var mı ekranlarda?
Yok.
Çünkü biteli iki yıl oldu.
‘Asi’ ekranda bitti, ama fanatiklerinin gönlünde hâlâ gösterimde.
Onların ‘Asi’ sevgisi bitmiyor bir türlü.
‘Asi’nin hayranları kurdukları www.asi-demir.com adlı internet sitesinde, PR şirketi gibi çalışıp, dizinin ‘51’inci Monte Carlo Televizyon Festivali’nde finale kalması ve Tuba Büyüküstün’le Murat Yıldırım’ın törene katılması için ciddi kamuoyu oluşturdu.
‘Asi’ fanatiği Mine Okçuoğlu ve Aylan Kendir’in editörlüğünü yaptığı site, bununla yetinmeyip festivale akredite olup, medyaya haber servisi bile yaptı.
Büyüküstün ve Yıldırım, Monte Carlo’dan ödül alamadan döndü, ama çoktan bitmiş ‘Asi’ dizisi için bu kadar uğraşan sevenleri ödülü çoktan hak etti.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/06/14/YazarDetay/1402120/_EFSANE__DONUYOR
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/260427_1586000269118_1809145559_1004080_5084160_n.jpg
Pfuuuu!!!! cum sa se duca cu Onur de mana acolo?!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Pagina 15 din 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Subiecte similare
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 15 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum