1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+21
clio 24
marylou
tubafan
lyvya
carina
vyk968
tia2
Bruni-My
Luana
chrisa
neagumariana
cameliaalba
GIULIA
nutzi
gabytzyca
cryss
simoniciu
theMaria
DENISA
dea05
Admin_dea05
25 participanți
Pagina 11 din 39
Pagina 11 din 39 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 39
Re: 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
stai liniştită că şi eu îi voi spune tot 3 cuvinte " DIVORŢEAZĂ DE CURCĂ "Bruni-My a scris:ORICUM DUPA CINA VI-L PREDAU VOUA DOAR TREI CUVINTE SA SCHIMB CU EL .OF YA AS VREA EU
CAM ESTI PE APROAPE .MUAH.DENISA a scris:stai liniştită că şi eu îi voi spune tot 3 cuvinte " DIVORŢEAZĂ DE CURCĂ "Bruni-My a scris:ORICUM DUPA CINA VI-L PREDAU VOUA DOAR TREI CUVINTE SA SCHIMB CU EL .OF YA AS VREA EU
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Bruni-My a scris:CAM ESTI PE APROAPE .MUAH.DENISA a scris:stai liniştită că şi eu îi voi spune tot 3 cuvinte " DIVORŢEAZĂ DE CURCĂ "Bruni-My a scris:ORICUM DUPA CINA VI-L PREDAU VOUA DOAR TREI CUVINTE SA SCHIMB CU EL .OF YA AS VREA EU
iar DEA va completa : FUGI LA TUBA
deja ma pregatesc sa-i zic..DENISA a scris:Bruni-My a scris:CAM ESTI PE APROAPE .MUAH.DENISA a scris:stai liniştită că şi eu îi voi spune tot 3 cuvinte " DIVORŢEAZĂ DE CURCĂ "Bruni-My a scris:ORICUM DUPA CINA VI-L PREDAU VOUA DOAR TREI CUVINTE SA SCHIMB CU EL .OF YA AS VREA EU
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
dea05 a scris:deja ma pregatesc sa-i zic..DENISA a scris:Bruni-My a scris:CAM ESTI PE APROAPE .MUAH.DENISA a scris:stai liniştită că şi eu îi voi spune tot 3 cuvinte " DIVORŢEAZĂ DE CURCĂ "Bruni-My a scris:ORICUM DUPA CINA VI-L PREDAU VOUA DOAR TREI CUVINTE SA SCHIMB CU EL .OF YA AS VREA EU
acum pe bune oare curcinica nu citeşte forumurile , că am înţeles de la turcoaice că şi ele în marea majoritate îl vor divorţat de prea urâta .
frumos clip deni nu-l vazusem...
dea05- vip
eu vreau să cred că el încă mai crede în dragoste
ASI & DEMIR ~~~ TUBA & MURAT ~~~ I Believe in Love......
ASI & DEMIR ~~~ TUBA & MURAT ~~~ I Believe in Love......
Murat a fost prea las......bravo lui Halit ...a trecut prin multe ca sa fie cu Berguzar si uite se apropie si un bebe...
dea05- vip
dea05 a scris:Murat a fost prea las......bravo lui Halit ...a trecut prin multe ca sa fie cu Berguzar si uite se apropie si un bebe...
ai dreptate, eu îi apreciez pe Berg şi Halit că au luptat ptr dragostea lor , nu le-a păsat de părerea celor din jurul lor , şi Halit declara prin vara anului trecut că este foarte fericit şi prin toamnă a divorţat .
DENISA a scris:dea05 a scris:Murat a fost prea las......bravo lui Halit ...a trecut prin multe ca sa fie cu Berguzar si uite se apropie si un bebe...
ai dreptate, eu îi apreciez pe Berg şi Halit că au luptat ptr dragostea lor , nu le-a păsat de părerea celor din jurul lor , şi Halit declara prin vara anului trecut că este foarte fericit şi prin toamnă a divorţat .
si mai era putin si se marita si berg cu balerinul
dea05- vip
dea05 a scris:DENISA a scris:dea05 a scris:Murat a fost prea las......bravo lui Halit ...a trecut prin multe ca sa fie cu Berguzar si uite se apropie si un bebe...
si mai era putin si se marita si berg cu balerinul
şi acela arată precum o maimuţă
La Mulţi Ani, cu ocazia aniversării, multă sănătate şi bucurie. Să fii fericită dar şi să faci fericiţi pe alţii.Să fii iubită, dar şi să răspândeşti iubire în jurul tău. Să ai parte de tot ce e mai frumos în lumea asta şi toate visele să ţi se împlinească.
DENISA
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Sam 19 Sept 2009, 12:16 am, editata de 1 ori
dea05- vip
BRUNIIIIII...................................
https://www.youtube.com/watch?v=HrDfB94Njms
https://www.youtube.com/watch?v=HrDfB94Njms
bruniii unde esti?????....sarbatorim fara sarbatorita.... :joker:
dea05- vip
dea05 a scris:bruniii unde esti?????....sarbatorim fara sarbatorita.... :joker:
eu cred că ea este deja la cină cu MURi
DENISA a scris:dea05 a scris:bruniii unde esti?????....sarbatorim fara sarbatorita.... :joker:
si a plecat fara sa ne anunte....?
dea05- vip
" i-a fost teamă " să nu îl răpim pe Muratdea05 a scris:DENISA a scris:dea05 a scris:bruniii unde esti?????....sarbatorim fara sarbatorita.... :joker:
si a plecat fara sa ne anunte....?
posibil.....dar macar o bucata de tort as vrea.....
dea05- vip
haideţi la un dans al pinguinului, pinguinul este Murat , la cum îl joacă curcinica
https://www.youtube.com/watch?v=GpXrdg-vdVo
dea05 a scris:posibil.....dar macar o bucata de tort as vrea.....
eu vreau o bucăţică din Murat , ochii dacă se poate , de la tort e posibil să facem diabet şi deja sufăr de o boală nevindecabilă " dermirmania "
DENISA a scris: haideţi la un dans al pinguinului, pinguinul este Murat , la cum îl joacă curcinica
hop hop hop hop...1 2 3...
dea05- vip
Pagina 11 din 39 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 39
Subiecte similare
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 11 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum