1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+21
clio 24
marylou
tubafan
lyvya
carina
vyk968
tia2
Bruni-My
Luana
chrisa
neagumariana
cameliaalba
GIULIA
nutzi
gabytzyca
cryss
simoniciu
theMaria
DENISA
dea05
Admin_dea05
25 participanți
Pagina 37 din 39
Pagina 37 din 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
TRADUCEREA
TRADUCEREA FĂCUTĂ DE EDENUS
tuba a acceptat cererea in casatorie facuta de sami s.
dupa ce termina filmarile se aseaza la masa de logodna
dupa ce a participat la filmarile ptr ,,kasaba\",sami i-a facut o surpriza tubei aparand pe platourile de filmare ale tubei si i-a facut o cerere in casatorie.tuba a acceptat aceasta cerere in casatorie fara sa stea pe ganduri dar ptr nunta asteapta sa se termine filmarile de la ,,frumosul meu inger\".
planuiesc sa se logodeasca la inceputul veri viitoare.se spune ca in luna august ar fi fost plecati o saptamana in vacanta la paris sau barcelona si ca acolo s-ar fi luat aceasta decizie.dupa aceasta vacanta nu au putut sa stea despartiti si sami s-a despartit de locul unde filma.
tuba a acceptat cererea in casatorie facuta de sami s.
dupa ce termina filmarile se aseaza la masa de logodna
dupa ce a participat la filmarile ptr ,,kasaba\",sami i-a facut o surpriza tubei aparand pe platourile de filmare ale tubei si i-a facut o cerere in casatorie.tuba a acceptat aceasta cerere in casatorie fara sa stea pe ganduri dar ptr nunta asteapta sa se termine filmarile de la ,,frumosul meu inger\".
planuiesc sa se logodeasca la inceputul veri viitoare.se spune ca in luna august ar fi fost plecati o saptamana in vacanta la paris sau barcelona si ca acolo s-ar fi luat aceasta decizie.dupa aceasta vacanta nu au putut sa stea despartiti si sami s-a despartit de locul unde filma.
Re: 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
nici nu stiu ce sa mai zic ....sunt confuzaDENISA a scris: aştia sunt culmea , parcă joacă şah, nu se gândesc şi la noastră....
noi de vacanta n-am stiut nimic..
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Dum 18 Oct 2009, 11:42 am, editata de 1 ori
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
dea05 a scris:nici nu stiu ce sa mai zic ....sunt confuzaDENISA a scris: aştia sunt culmea , parcă joacă şah, nu se gândesc şi la noastră....
deja m-a luat durerea de cap ... dar până la anul , vântul schimbării sigur va bate ....
asa este..timpul le va rezolva pe toate...DENISA a scris:dea05 a scris:nici nu stiu ce sa mai zic ....sunt confuzaDENISA a scris: aştia sunt culmea , parcă joacă şah, nu se gândesc şi la noastră....
deja m-a luat durerea de cap ... dar până la anul , vântul schimbării sigur va bate ....
dea05- vip
in noul film in care joaca aia mica joaca si selma ergec?
dea05- vip
nu joaca si selma...
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
bine, am vazut pozele puse una dupa alta si ma gandeam ca tot de acolo de la filmari este si poza cu selmaflorina1989 a scris:nu joaca si selma...
dea05- vip
poza e din asi de cand juca in asi
florina1989- vip
bine...am vazut atatea poze incat nu mai stiu pe unde au fost facute.florina1989 a scris:poza e din asi de cand juca in asi
dea05- vip
dea05 a scris:bine...am vazut atatea poze incat nu mai stiu pe unde au fost facute.florina1989 a scris:poza e din asi de cand juca in asi
dea nu merge sa schimb poza de la avatar si vad ca nici nu mai apare cea veche..o fi de la net??
florina1989- vip
dea05 a scris:bine...am vazut atatea poze incat nu mai stiu pe unde au fost facute.florina1989 a scris:poza e din asi de cand juca in asi
pe hunili,arzu a tradus articolul din vatan-nimic nou fata de cel de pe gecce,darrrrrrrrr zice ca unul din cititorii ziarului i-a vazut saptamana trecuta pe tuba si bulent impreuna in istanbul!!!!!
florina1989- vip
eu as vrea sa se impace tuba cu bulent
florina1989- vip
ups..pe mine deja ma bufneste rasul..florina1989 a scris:dea05 a scris:bine...am vazut atatea poze incat nu mai stiu pe unde au fost facute.florina1989 a scris:poza e din asi de cand juca in asi
pe hunili,arzu a tradus articolul din vatan-nimic nou fata de cel de pe gecce,darrrrrrrrr zice ca unul din cititorii ziarului i-a vazut saptamana trecuta pe tuba si bulent impreuna in istanbul!!!!!
dea05- vip
:))numai pe tine??:)
Ultima editare efectuata de catre florina1989 in Dum 18 Oct 2009, 2:48 pm, editata de 1 ori
florina1989- vip
eu il prefer mai mult pe bulent decat pe sami dar cel mai mult si mai mult il prefer pe murat(dar cred ca raman cu preferetul)florina1989 a scris:eu as vrea sa se impace tuba cu bulent
dea05- vip
si eu cred la fel....eu cred ca tot cu bulent o sa fie nu stiu sper decat cu samidea05 a scris:eu il prefer mai mult pe bulent decat pe sami dar cel mai mult si mai mult il prefer pe murat(dar cred ca raman cu preferetul)florina1989 a scris:eu as vrea sa se impace tuba cu bulent
florina1989- vip
de selma sti ceva se auzea ca vrea sa divorteze?sau a fost doar zvonuri...
dea05- vip
nu am mai auzit nimic..si ea si-a gasit un barbat..mai bine singura decat cu aladea05 a scris:de selma sti ceva se auzea ca vrea sa divorteze?sau a fost doar zvonuri...
florina1989- vip
sti cum arata?florina1989 a scris:nu am mai auzit nimic..si ea si-a gasit un barbat..mai bine singura decat cu aladea05 a scris:de selma sti ceva se auzea ca vrea sa divorteze?sau a fost doar zvonuri...
dea05- vip
da e urat tare..caut o poza sa il vezi si tudea05 a scris:sti cum arata?florina1989 a scris:nu am mai auzit nimic..si ea si-a gasit un barbat..mai bine singura decat cu aladea05 a scris:de selma sti ceva se auzea ca vrea sa divorteze?sau a fost doar zvonuri...
florina1989- vip
dupa port asta stiam ca e dar acum am cautat si am gasit ca a fost sotia lui doar in film mai caut nu stiu sigur daca e sotul ei si in realitate dupa port stiam ca e ca am vb noi mai de mult si ziceau fetele ca e sotul ei
florina1989- vip
florina1989 a scris:
dupa port asta stiam ca e dar acum am cautat si am gasit ca a fost sotia lui doar in film mai caut nu stiu sigur daca e sotul ei si in realitate dupa port stiam ca e ca am vb noi mai de mult si ziceau fetele ca e sotul ei
asta e sotul...au facut si un film xxx amandoi..gasesti la selma postate si fragmente care le-am gasit pe youtube din film ceva cu gece
dea05- vip
am gasit sis ve gecce...dea05 a scris:florina1989 a scris:
asta e sotul...au facut si un film xxx amandoi..gasesti la selma postate si fragmente care le-am gasit pe youtube din film ceva cu gece
florina1989- vip
Pagina 37 din 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Subiecte similare
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 37 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum