20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
prytymeu
asi demir
sasa
dana4699
Admin_dea05
michiper68
lexia
dana sandulescu
lavy612
Iuliana
kh69
andradamaria
iulia80
axxa246
rodica
teodora_roman
alimar
lica54
andreea90
Motzişor
DENISA
pufy2010
26 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună Dana,
Nu sunt sigură şi nu vreau să te induc în eroare, dar e posibil să nu fie urcat încă. Nici eu nu am link-urile decât până la ep. 41 inclusiv. De regulă, imediat ce sunt urcate, Denisa trimite un PM în care ni le dă, dar s-a oprit la ep 41.
Ceea ce ştiu e că se lucrează la traducerea şi subtitrarea ep. 43. A fost iarăşi un vid de traducere, care pe moment s-a rezolvat. Vom vedea ce mai urmează...
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dana, salut, încă nu e încărcat! N-am avut timp să-l reverific şi reprelucrez.dana sandulescu a scris:... link-ul de la ep 42 de pe megaplod.......
Săptămâna viitoare, bine?
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
teodora si alimar pentru voi cu toata dragostea
[/quote]si-un calduros si sincer LA MULTI ANI!sa traiti sa fiti fericite si iubite
[/quote]si-un calduros si sincer LA MULTI ANI!sa traiti sa fiti fericite si iubite
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
si-un calduros si sincer LA MULTI ANI!sa traiti sa fiti fericite si iubite [/quote]lica54 a scris:teodora si alimar pentru voi cu toata dragostea
Mulţumesc, Lica. La fel şi vouă, fete dragi şi familia mea virtuală!
teodora_roman- vip
La mulți ani! Teodora&Alimar
Bună fetelor !!!
am prins puţintel timp liber şi am intrat să văd ce mai e nou şi să urez un sincer şi călduros
şi vă dăruiesc un mic cadou , o să credeţi că am o obsesie , recunosc ei sunt cuplul meu favorit fie şi numai pe micul ecran , au fost divini în
You're the only one I desire
You're the only one in my heart
Through good and bad times
Nothing can keep us apart.
Sweetheart ...
At times I can't find words enough
To express how deeply I feel for you ...
But I want you to know that you
Hold a very special place in my heart..
And with every passing day
I'm falling
More and more in love with you !!!
Vă pupăcesc , o să ne citim mai rar în următoarele zile deoarece sunt plecată dar nu cedez locul pe lista de aşteptare
am prins puţintel timp liber şi am intrat să văd ce mai e nou şi să urez un sincer şi călduros
şi vă dăruiesc un mic cadou , o să credeţi că am o obsesie , recunosc ei sunt cuplul meu favorit fie şi numai pe micul ecran , au fost divini în
You're the only one I desire
You're the only one in my heart
Through good and bad times
Nothing can keep us apart.
Sweetheart ...
At times I can't find words enough
To express how deeply I feel for you ...
But I want you to know that you
Hold a very special place in my heart..
And with every passing day
I'm falling
More and more in love with you !!!
Vă pupăcesc , o să ne citim mai rar în următoarele zile deoarece sunt plecată dar nu cedez locul pe lista de aşteptare
Mulţumesc! Vă servesc cu o.....farfurie de supă?!
teodora_roman- vip
cu ce vrei tu,sunt sigura ca venind de la tine e delicioasa!!!!!teodora_roman a scris:Mulţumesc! Vă servesc cu o.....farfurie de supă?!
Denisa, multumim si distractie cat cuprinde!!!!!!!!!!! in ce priveste cuplul, sunt de acord cu tine , altfel n-ar fi exista "frumoasa noastra familie virtuala", vorba lui Teo.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Mulţam Andrada !! Mulţam Teodora !!
Bună Pufy !!!
Bine ai revenit Dana Săndulescu... sper că şi Dana 4699 este bine văd că nu a mai apărut de câteva zile .
Iulia Rodica aveţi grijă cum îl trataţi pe Preţios !!!!
Starleta putea face o asemenea alegere , cea mai răuşită şi în viaţa reală , se potriveşte de minune cu ALI, click Spoiler
Bună Pufy !!!
Bine ai revenit Dana Săndulescu... sper că şi Dana 4699 este bine văd că nu a mai apărut de câteva zile .
Iulia Rodica aveţi grijă cum îl trataţi pe Preţios !!!!
Starleta putea face o asemenea alegere , cea mai răuşită şi în viaţa reală , se potriveşte de minune cu ALI, click Spoiler
- Spoiler:
La mulţi ani Teo şi Alimar.
Mă bucur să te regăsesc pe aici Andrada.
Dragoste şi pedeapsă ep.1 varianta lexia
Si eu ma bucur sa te regasesc! si varianta ta este super!!!!!!!! :merci: :merci: pentru tine!!!!!!!!!!!!lexia a scris:La mulţi ani Teo şi Alimar.
andradamaria- vip
Buna seara!La multi ani teodora! sa fii sanatoasa si cu o traista -diplomat plina cu bani Sa mergi la turci sa vizionezi inregistrarile sa-l vezi pe my -savas in actiune in direct Sa ai un echipaj de romance sa-l rapeasca sa vina in romania sa filmeze si noi avem fete frumoase cu talent alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
multumesc pentru urari si felicitari
Multumesc pentru urari si gandurile voastre frumoase lexia lica pufy sunteti mereu prezenti si atenti Denisa oare ce cadou mai frumos ne putea-i oferii? poate doar sa bem o cafea cu ei in istanbul Ne mai accepta vizite daca a devenit star? MY a imprumutat rochia din asi lu burcin sa se filmeze cu ea in ezel? Gelozia este la putere o imita pe asi si la imbracaminte? voalul este acelas a placut-o pe asi cum ii venea acela pe cap alimar
alimar- membru senior
super!lexia a scris:
asa il avem pe fulgerica romanticul si indragostitul.
Dragalaselor de noapte buna
lica54- vip
Daaa, noapte bună, tuturor! M-am luat cu treaba şi uitasem!lica54 a scris:Dragalaselor... de noapte buna...
Pic de somn şi voi lua măsurile necesare :)
Însă văd că s-a încărcat prima parte şi vă las link-ul, încă este procesat, aşa că nişte minute bune sunt de aşteptat, poate 10 poate 40!
Mai bine dimineaţa la cafea!
Aşk ve Ceza ep. 43 1/5 subtitrat româneşte
Motzişor- vip
FLORI TORTURI SAMPANIE O IMPARTIM CU TOTI FRATESTE
MULTUMESC PENTRU DRAGOSTEA VOASTRA MOTZY ANDRADA ANDREEA LAVY LICA iata ce inseamna sa fii dragastos cu colegele de forum Va-ti unit toate sa adunati florile din romania si turcia sa ne faceti fericite sa avem tot ce este frumos S-au adus si torturi sampanie Hai sa petrecem impreuna esti de acord teodora? Va multumesc pentru frumoasele cadouri alimar
alimar- membru senior
Bună dimineaţa,
Pentru voi şi episodul 2
Mulţumim Motzişor
Pentru voi şi episodul 2
Mulţumim Motzişor
Buna dimineata ! Multumim Motzisor pentru ep 43
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
'Neaţa! Mersi Lexia de cafea! Mă voi uita şi la clip, doar să mă dezmeticesc.lexia a scris:...
Mulţumim Motzişor
Nu uitaţi de Ralitza, ea a muncit la traducere în primul rând.
Motzişor- vip
Buna dimineata si multa si de la mine.
Multumim Motz, Lexia,
pentru voi si pentru toate fetele frumoase de aici.
Multumim Motz, Lexia,
pentru voi si pentru toate fetele frumoase de aici.
andradamaria- vip
In semn de multumire va aduc si eu ceva
[/quote]va doresc o duminica frumoasa cu mult soareva pup cu multa dragoste
[/quote]va doresc o duminica frumoasa cu mult soareva pup cu multa dragoste
lica54- vip
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros la 11.22 murat la premiile universitatii kadir.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ies granulate rau pozele.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
:merci: :merci: :merci: Michi," granulat ,negranulat"tot este un actor grozav
andradamaria- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum