20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
prytymeu
asi demir
sasa
dana4699
Admin_dea05
michiper68
lexia
dana sandulescu
lavy612
Iuliana
kh69
andradamaria
iulia80
axxa246
rodica
teodora_roman
alimar
lica54
andreea90
Motzişor
DENISA
pufy2010
26 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lexia a scris: episodul 2
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
si tie si eiMotzişor a scris:
Nu uitaţi de Ralitza, ea a muncit la traducere în primul rând.
Multumim Ralitza!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna ziua dragelor .. am si eu o mare rugaminte la voi , sa intrati pe site-ul asta -> http://optimist-danceclub.blogspot.com/ si in dreapta pagini sa votati Cristina "G" , este sora mea .. este intro trupa de dans si are nevoie de cat mai mute voturi , va rog mult de tot .. Multumesc
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Am votat-o! deocamdata este pe locul 2, sper din suflet sa castige!andreea90 a scris:Buna ziua dragelor .. am si eu o mare rugaminte la voi , sa intrati pe site-ul asta -> http://optimist-danceclub.blogspot.com/ si in dreapta pagini sa votati Cristina "G" , este sora mea .. este intro trupa de dans si are nevoie de cat mai mute voturi , va rog mult de tot .. Multumesc
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
Am votat-o! deocamdata este pe locul 2, sper din suflet sa castige!
Saru`mana .. Multumesc mult !
andreea90- vip
LA MULTI ANI ALIMAR!alimar a scris:MULTUMESC PENTRU DRAGOSTEA VOASTRA MOTZY ANDRADA ANDREEA LAVY LICA iata ce inseamna sa fii dragastos cu colegele de forum Va-ti unit toate sa adunati florile din romania si turcia sa ne faceti fericite sa avem tot ce este frumos S-au adus si torturi sampanie Hai sa petrecem impreuna esti de acord teodora? Va multumesc pentru frumoasele cadouri alimar
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
SI EU TI-AM VOTAT SORA!andreea90 a scris:andradamaria a scris:
Am votat-o! deocamdata este pe locul 2, sper din suflet sa castige!
Saru`mana .. Multumesc mult !
O DUPA AMIAZA PLACUTA FETELOR!..in sf am iesit si eu de la serviciu ..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:SI EU TI-AM VOTAT SORA!
O DUPA AMIAZA PLACUTA FETELOR!..in sf am iesit si eu de la serviciu ..
Multumesc .. va sunt recunascatoare si raman datoare , sunteti minunate
andreea90- vip
Am votat si eu pt sora ta ..:) e f dragutza apropo
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
lavy612 a scris:Am votat si eu pt sora ta ..:) e f dragutza apropo
Multumesc Lavy pt sustinere .. si tu esti o dulce :cei mai iubiti
andreea90- vip
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
LA MULTI ANI ALIMAR ! sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de toate bucuriile din lume .. ( astazi este ziua si tatalui meu .. chiar acum petrecem ) sa ai parte de o zi cat mai frumoasa si o petrecere reusita
andreea90- vip
kh69 a scris:
daha guzeeeeeel!
Thx kh69!
Dragalaselor si dragilor va spun noapte buna[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna dragelor ! Va multumesc celor care au votat-o pe sora mea ! si Un inceput de saptamana cat mai placut !
andreea90- vip
Dragalaselor si dragilor poftiti la o [/quote]un inceput de saptamana frumos si cu spor in toate [/quote]
lica54- vip
buna dimineata forum..
va doresc sa aveti o sapt cat mai frumoasa! multumim mult lica!
va doresc sa aveti o sapt cat mai frumoasa! multumim mult lica!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună dimineaţa şi eu am votat-o, să-ţi trăiască sora.andreea90 a scris:Noapte buna dragelor ! Va multumesc celor care au votat-o pe sora mea ! si Un inceput de saptamana cat mai placut !
Thank you kh69kh69 a scris:/200816_169057026477365_100001192069854_314411_1791645_n.jpg[/img]
Şi noi îţi mulţumim, o săptămână cât mai bună.andradamaria a scris:Buna dimineata si multa si de la mine.
Multumim Motz, Lexia,
i.
am servit a fost bună şi mai este pentru toată lumea aşa că serviţilica54 a scris:Dragalaselor si dragilor poftiti la o
şi ţieaxxa246 a scris:
şi în plus ep.3
Hei salut Iulia şi ţie o săptămână bună
Buna dimineata sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.
Cu scuzele de rigoare Multi Ani cu bucurie si cu sanatate celor care si-au sarbatorit ziua Multi
Cu scuzele de rigoare Multi Ani cu bucurie si cu sanatate celor care si-au sarbatorit ziua Multi
rodica- vip
Varsta : 68
*Neaţa naţie! La Mulţi Ani! cu întârziere, Alimar
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
o zi frumoasa de primavara
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
o zi frumoasa si o dupa amiza placuta tuturor
[/quote] [/quote]
[/quote] [/quote]
lica54- vip
Buna ziua,
Sa aveti o saptamana super!
Multumim Lexia
Sa aveti o saptamana super!
Multumim Lexia
andradamaria- vip
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum