20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
prytymeu
asi demir
sasa
dana4699
Admin_dea05
michiper68
lexia
dana sandulescu
lavy612
Iuliana
kh69
andradamaria
iulia80
axxa246
rodica
teodora_roman
alimar
lica54
andreea90
Motzişor
DENISA
pufy2010
26 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
un episod special , bravo lexxia.., de atfel mai toate din prima parte:) .. se simtea intr-adevar focul iubirii dintre cei doi.:)
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna ziua dragelor ! O zi frumoasa sa aveti !
Ps. dupa parerea mea .. primu sezon a fost mult mai reusit , decat acesta ..
Ps. dupa parerea mea .. primu sezon a fost mult mai reusit , decat acesta ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
buna ziua ...sper ca sunteti ghinisor!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
o zi frumoasa la toata lumea
[/quote].o zi frumoasa de primavara, tuturor!! lov
[/quote]
[/quote].o zi frumoasa de primavara, tuturor!! lov
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Salut fetelor
o lecție de loialitate!!!!!!
o lecție de loialitate!!!!!!
Dragalaselor da cei cu linistea asta pe aici chiar nu mai este nimic de crosetat?Se cunoaste ca lipseste Denisa ii simtim lipsa va si vizionare placuta celor ce urmaresc EZEL[/quote][/quote]
lica54- vip
fetelor , ceva noutati stie careva? s-a mai tradus ceva?:) sa aveti o noapte buna , sa-l visati pe
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
“Çınarağacı” Galadan Fotoğraflar…
Arkadaşlar öyle çok fotoğraf varki şimdilik bunları seçip koyabildim.
Film abartmıyorum müthişti. Hem ağlatan hem müthiş doğal esprilerle güldüren bir film.
Nurgül’ü anlatmaya gerek yok zaten. Hediyeyi verdim. Ancak öyle yoğundu ki açıp baksın bir şey desin durumu olmadı. Ama mutlaka yorumlarını ve elinde hediyemizle bir fotoğrafını alacağız. İmzaları fazla tuttuk çünkü fotoğraflar NYFC adına ve ayrıca şahsi fotoğraflardır. Alıntı adresi belirtilmesini istedik. NYFC emeğinin farkı olsun diye tabi ki.
Filme mutlaka gidin. Hem çok başka bir hikaye hemde bambaşka Nurgül’le tanışın…Fotoğraf eklemeye arada devam edeceğiz.
http://www.nurgul-yesilcay.com/
https://www.dailymotion.com/video/xhneem_ntv-gece-gunduz-cynarayacy-gala-oncesi_shortfilms#from=embed
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
dimineata pe racoare....
thank you asi demir....
deni draga dupa ce vezi pozele cu , sa te gandesti mama ca esti in post...si sa nu zici sau gandesti ceva de rau!
thank you asi demir....
deni draga dupa ce vezi pozele cu , sa te gandesti mama ca esti in post...si sa nu zici sau gandesti ceva de rau!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna zuie dragele mele!O cafea pentru voi![/quote]va
lica54- vip
cam suparat dar va spune buna dimineata
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
Lica, mulţumim frumos, salutare la toată lumea!lica54 a scris:cam suparat dar va spune buna https://2img.net/r/ihimizer/img706/2389/98074461.gif ...
Lica, e grozavă imaginea, felicitări pentru alegere! Am ,,importat-o" pe Port, cred că e jale mare pe-acolo.
Între timp se coace episodul 43 în întregime şi sper ca în vreo 3 ore să se vadă.
Vă pup şi eu, să aveţi o zi bună
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Good morning sweetys
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Buna dimineata asa pe la pranz . Sa avti o zi linistita
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
It is not convinced me the idea of a young boy like Kkhaldon falls in love with a woman with that large difference age like Gaida
Why he gose to work now before he complete his study
and if he went to work in order to overcome so why not go to school .
Is there a risk when he go to school and it is safe to go to Yasemin office
And also Savaş & Yasemin & Pala support him .. I'm not convinced by what the writer try to do .
He is tying to create a problem about the youth and adolescence, but it is unrealistic and unconvincingt
kh69- membru senior
la toata lumea.
se pare ca n-am pierdut mare lucru, iar audienta..e varza m-as fi uitat la ASI O VESNICIE!!!!!!!!!sa nu dar mi s-a dus rabdarea, am impresia ca Muri lucreza si atat! nu mai vad pasiunea actorului indragostit de jobul sau ??!!??
Stau si ma intreb daca voi mai vedea vreodata un serial ca Asi..si acolo au fost episoade lalaite...dar parca le-am trecut cu vederea mai usor,..asteptam ca realitatea vazuta de cele mai multe dintre noi sa sparga toate barierele, si n-a spart nimic asta e ,a fost doar actorie..sub un morman de tacere.
nu stiu ce astept, dar astept altceva..vreau un alt film cu muri..si ce naiba de serial este ala de pe KanalD DE-SI MENTINE ASA O COTA DE AUDIENTA?????????stie cineva sa ma lumineze? ma simt frustrata pentru
se pare ca n-am pierdut mare lucru, iar audienta..e varza m-as fi uitat la ASI O VESNICIE!!!!!!!!!sa nu dar mi s-a dus rabdarea, am impresia ca Muri lucreza si atat! nu mai vad pasiunea actorului indragostit de jobul sau ??!!??
Stau si ma intreb daca voi mai vedea vreodata un serial ca Asi..si acolo au fost episoade lalaite...dar parca le-am trecut cu vederea mai usor,..asteptam ca realitatea vazuta de cele mai multe dintre noi sa sparga toate barierele, si n-a spart nimic asta e ,a fost doar actorie..sub un morman de tacere.
nu stiu ce astept, dar astept altceva..vreau un alt film cu muri..si ce naiba de serial este ala de pe KanalD DE-SI MENTINE ASA O COTA DE AUDIENTA?????????stie cineva sa ma lumineze? ma simt frustrata pentru
andradamaria- vip
url=http://www.izlesene.com/video/murat-yildirim-starlife-13-mart-2011/3162085/embed]http://www.izlesene.com/video/murat-yildirim-starlife-13-mart-2011/3162085/embed[/url]
kh69- membru senior
[quote]kh69 a scris:
url=http://www.izlesene.com/video/murat-yildirim-starlife-13-mart-2011/3162085/embed]http://www.izlesene.com/video/murat-yildirim-starlife-13-mart-2011/3162085/embed[/url]
Brrrrrrr!!! Those photos woke me up and remembered me that he is married to Burcin. I use to ignore that, but seeing them together the reality stroke me.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Oare Burcin o fi luat dantela de la cersaful de la marginea patului de la de la bunica de-a puso la rochie?
lica54- vip
lica54 a scris:
Oare Burcin o fi luat dantela de la cersaful de la marginea patului de la de la bunica de-a puso la rochie?
Nu cred dar el pare foarte "insurat"
rodica- vip
Varsta : 68
Vrea sa demonstreze la toata lumea ca-si iubeste foarte mult consoarta sa sustina ca este adevarat ceia ce spune de cate ori este intrebat referitor la casniciia lor
lica54- vip
Bună ziua tuturor!
De data asta cu o veste mică bună şi cu o veste mare proastă.
Vestea bună poate o ştiţi, am terminat de încărcat ep. 43:
Aşk ve Ceza ep. 43 4/5 şi 5/5 subtitrat româneşte
VESTEA PROASTĂ este că am primit ultimatum de la YouTube pentru contul ASKveCEZAro. De data asta am copiat mesajul cu o captură Print screen, vă rog să-l citiţi.
Problema e aşa: a trebuit să şterg imediat fragmentul 9 al ep. 17 şi pentru că n-am şters TOATE CELELELALTE FRAGMENTE la repetarea următoarei revendicări, contul nostru va fi şters de pe YouTube.
https://2img.net/r/ihimizer/img850/7362/alarmayoutube.jpg
De data asta cu o veste mică bună şi cu o veste mare proastă.
Vestea bună poate o ştiţi, am terminat de încărcat ep. 43:
Aşk ve Ceza ep. 43 4/5 şi 5/5 subtitrat româneşte
VESTEA PROASTĂ este că am primit ultimatum de la YouTube pentru contul ASKveCEZAro. De data asta am copiat mesajul cu o captură Print screen, vă rog să-l citiţi.
Problema e aşa: a trebuit să şterg imediat fragmentul 9 al ep. 17 şi pentru că n-am şters TOATE CELELELALTE FRAGMENTE la repetarea următoarei revendicări, contul nostru va fi şters de pe YouTube.
https://2img.net/r/ihimizer/img850/7362/alarmayoutube.jpg
Motzişor- vip
Motzisor chiar nu inteleg dspre ce este vorba de ce sa iti stearga contul se plange cineva de ceva?Ai gresit cu ceva?O zi buna in continuare
lica54- vip
Lica, ce nu înţelegi? Noi nu plătim drepturile de difuzare ale filmului.lica54 a scris:Motzisor chiar nu inteleg dspre ce este vorba de ce sa iti stearga contul se plange cineva de ceva?Ai gresit cu ceva?...
Dacă turcii (firma producătoare sau ATV) se plâng administraţiei YouTube aceştia ne închid contul.
Şi... au început să se plângă, asta e tot.
Motzişor- vip
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum