20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
prytymeu
asi demir
sasa
dana4699
Admin_dea05
michiper68
lexia
dana sandulescu
lavy612
Iuliana
kh69
andradamaria
iulia80
axxa246
rodica
teodora_roman
alimar
lica54
andreea90
Motzişor
DENISA
pufy2010
26 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
The trailer 2 of episode 50
Good morning
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
kh69 a scris:
The trailer 2 of episode 50
Good morning
KH69, tnx
Thanks KH69 for the trailer .
شكرا للKH69 مقطورة
شكرا للKH69 مقطورة
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 20 Mar 2011, 1:26 pm, editata de 1 ori
kh69
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Oare cu ce vor mai lungi serialul ???
probabil cu lupta dintre masculiDENISA a scris:Oare cu ce vor mai lungi serialul ???
relațional, cred că vor insista doar pe legătura dintre Cici și Hakan și pe crizele de nervi ale Yasminei în relația cu Băldăroaica bătrână
Buna ziua tuturor .. Sa aveti o duminica placuta ..... Cred ca filmu va fi prelungit cu razboiu dintre clanul Moran si Baldar , pentru ca vor afla de divort ....
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
buna andreea
dana4699- vip
Hi my dear friends
you are welcome ....i wish for you all nice and happy day
Happy mother day for the all sweet mothers in the world
:cei mai iubiti
you are welcome ....i wish for you all nice and happy day
Happy mother day for the all sweet mothers in the world
:cei mai iubiti
kh69- membru senior
bine ai venit denisa:) .. si eu sunt curioasa , mai ales de planurile malefice ale lui yavuz , sper sa nu-i desparta pe cei doi:(... yaso si savas:D
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Bună Andreea !!
măi dar l-au pierdut pe drum pe Beşîr , pe detectiv, de noii mafioţi nu se ocupă nimeni , cred că va fi răpit careva dintre Baldari , sper să fie răpită Coana mare , să vedem cine o salvează, Yasemina cred că va pierde sarcina , e agitaţia prea mare în preajma Baldarilor , Hakan cred că e doar atras de Çiçek nu ştiu dacă chiar o iubeşte .
KH69 الأحد لطيفا مع أحبائهم. KH69 a nice Sunday with your loved ones.
Bine v-am găsit Lavy612
nu doar Yavuz e malefic cred că şi Ceyda nu e tocmai un îngeraş
măi dar l-au pierdut pe drum pe Beşîr , pe detectiv, de noii mafioţi nu se ocupă nimeni , cred că va fi răpit careva dintre Baldari , sper să fie răpită Coana mare , să vedem cine o salvează, Yasemina cred că va pierde sarcina , e agitaţia prea mare în preajma Baldarilor , Hakan cred că e doar atras de Çiçek nu ştiu dacă chiar o iubeşte .
Bine v-am găsit Lavy612
nu doar Yavuz e malefic cred că şi Ceyda nu e tocmai un îngeraş
da , Ceyda aia e si ea o vulpita :)) bine ar fi s-o puna Fidan la punct..asa zdravan
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
kh69- membru senior
Bună ziua la toată lumea!DENISA a scris:... sper să fie răpită Coana mare , să vedem cine o salvează, ...
Dragă Deni, asta cu Coana mare e epocală, eu cred că de disperare o răpesc toţi
https://www.facebook.com/video/video.php?v=112158525530615
Duminică frumoasă!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Hello, dear KH69!kh69 a scris:... https://www.youtube.com/v/WEXLrvMGV6k
God help all the mothers and all the people in pain! I am thrilled about what is happening in Libya now, and not only. :gfd<:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzi sincer mi-ar surâde să fie răpită şi Yasemina , să plece socrela singură , poate se plictiseşte pe acolo.
poate avem nevoie
poate avem nevoie
DENISA a scris:
Thank you dear Denisa ..and i wish the same for you and for all my friends here in this forum
but i am I'm not celebrating with my mom this day, I married in another country
My mother in Damascus and I am in Kuwait
.
But the net and telephone helps me.... thanks God
Hello dear Motzisor ... when i see the news i feel that the end of the world is coming
kh69- membru senior
nice photo ... maybe that Medicine made their lovers and fans more wores
I have to go now ..see you dears
Bye Bye
kh69- membru senior
DENISA a scris:
este medicament contra...??? distanței dintre cei doi?
kh69 a scris:
- Spoiler:
nice photo ... maybe that Medicine made their lovers and fans more wores
I have to go now ..see you dears
Bye Bye
have thought of us, but I not think we heal soon.
da deni cred ca avem nevoie
dana4699- vip
pufy2010 a scris:
este medicament contra...??? distanței dintre cei doi?
Pufy ar trebui să aplelăm la tămăduitoarele Oanei Z. poate ne ajută să micşorăm distanţa dintre ei .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 20 Mar 2011, 2:37 pm, editata de 1 ori
Pufy ar trebui să aplelăm la tămăduitoarele Oanei Z. poate ne ajută să micşorăm distanţa dintre ei .[/color][/quote]
da , ar fi foarte bine
da , ar fi foarte bine
dana4699- vip
DENISA a scris:
aia știe doar să despartă, nu să apropie, nu cred că va merge
trebuie un film, ceva în care să joace amândoi și care să le permită să se apropie fizic, fără ca Burcina să mârâie
Pufy să apelăm la o casă de producţie bună , care să-l aibă pe Cevdet regizor şi pe ei doi în rolurile principale şi succesul e garantat, respectivul producător trebuie să aibă o mare putere de convingere dar şi argumente bune. Burcinica trebuie trimisă să cânte pe la alte uşi , are o faţă de tâmpă în Ezel , se potriveşte de minune cu ALI
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum