Serialesitelenovelet
20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
prytymeu
asi demir
sasa
dana4699
Admin_dea05
michiper68
lexia
dana sandulescu
lavy612
Iuliana
kh69
andradamaria
iulia80
axxa246
rodica
teodora_roman
alimar
lica54
andreea90
Motzişor
DENISA
pufy2010
26 participanți

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andreea90 Sam 26 Mar 2011, 7:30 pm

DENISA a scris:pe forumurile lor am fost amu '

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2lkti04

Buna seara dragelor 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 .. auoleu Denisa ce pofta de clatite mi-ai facut 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 248946 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 248946 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 248946 le-as manca ca bine arata Smile ,clatitele sunt preferatele mele 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516, dar imi fac si eu maine k tot e zi de weekend

Pupici .. o seara placuta sa aveti kiss 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de pufy2010 Sam 26 Mar 2011, 7:32 pm

DENISA a scris:[color=blue]

... cu clătitele astea m-ai scos din bârlog

salut fetelor, văd că în lipsă de Murat v-ați reorientat spre Kenan
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Sam 26 Mar 2011, 7:33 pm

vai Denisa , mi s-a facut gura apa
buna andreea ,buna pufy pai daca nu era nimeni pentru Murat kiss
dana4699
dana4699
vip
vip

Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Sam 26 Mar 2011, 7:39 pm

Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii vede si-i pareste ciobanului, care se pune la panda. Seara, ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii da o bata peste bot. Pune laba la bot si se intoarce catre celalalt si spune:
- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 26 Mar 2011, 7:40 pm

pufy2010 a scris:... salut fetelor, văd că în lipsă de Murat v-ați reorientat spre Kenan
S-o crezi tu! Exclamation Dar e o plictiseală amarnică în univers. Exclamation
Am dat de un sit excepţional cu filme de pe toată planeta, cine e interesat să spună şi-l arunc pe MP. 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Sam 26 Mar 2011, 7:43 pm

Salut Motzișor

te rog dă-mi și mie linkul

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou in tigaie, cand tocmai se intoarce
sotul acasa si, vazand-o, incepe sa tipe:
- ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI !!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI !!! O
SA SE ARDA!!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!!
ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE,
SAREA!!! NU UITA SAREA!!!
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
- De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou???
Barbatul raspunde foarte calm:
- A, nuuu. voiam doar sa-ti faci o idee despre cum ma simt eu cand
conduc masina si tu stai langa mine.
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Sam 26 Mar 2011, 7:52 pm

buna Motzi , daca vrei si mie kiss
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 26 Mar 2011, 7:53 pm

dragilor eu vă pupăcesc şi vă doaresc o seară plăcută în continuare .... 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Sam 26 Mar 2011, 7:55 pm

kiss Deni , o seara frumoasa 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 26 Mar 2011, 9:05 pm

DENISA a scris:ce bine arată Kenan , nu degeaba face el parte din " haremul " meu
20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 67332 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 67332
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 26 Mar 2011, 9:07 pm

DENISA a scris:20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2lkti04

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 248946 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 248946 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 248946
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty LTUMESC PENTRU REPORTAJUL DIN CROATIA

Mesaj Scris de alimar Sam 26 Mar 2011, 11:35 pm

BUNA SEARA! DENISA O SA NE RUGAM LA DOAMNE DOAMNE SA TE FEREASCA DE VIRUSI ADUCI ARTICOLE INTERESANTE SI NOI SUNTEM DORNICE DE INFORMATII DESPRE ACEST PRETIOS STAR ESTE FRUMOS SUFLETESTE SI ATUNCI CHIPUL II EMANA STRALUCIRE VINE 13 APRILIE SI NU II CUNOASTEM ADRESA SA II TRIMITEM FELICITARI SA VADA CAT ESTE DE IUBIT SI APRECIAT DE ROMANI MOTZY SCUZA-MA DAR LA SFARSIT AM VAZUT CA NU AM RESPECTAT DE DATA ACEASTA RUGAMINREA CU SCRISUL ALIMAR O DUMINECA PLACUTA

alimar
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania

Sus In jos

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty scuze pentru greseli de scriere

Mesaj Scris de alimar Sam 26 Mar 2011, 11:41 pm

scuze nu am scris cuvantul /multumesc / intreg din graba mai se fac greseli va rog nu se va lua in seama alimar

alimar
membru senior
membru senior

Sus In jos

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty sunteti o echipa care stie sa se respecte

Mesaj Scris de alimar Dum 27 Mar 2011, 1:06 am

buna dimineata! va intampin cu multumiri daca nu pot sa va ofer cafea motzy denisa sunteti minunate cu traducerile pufy ne descretesti mereu fruntile cu cate o epistola glumeata si cu har alimar

alimar
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 27 Mar 2011, 8:40 am

Buna dimineata o zi frumoasa kiss
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 27 Mar 2011, 10:51 am

Dragalaselor buna dimineata va servesc cu o cafea si va doresc o saptamana frumoasa si usoara sa aveti parte de tot ce va doriti eu plec la tara la sapat la vie ne auzim saptamana vitoare miercuri sa-u joi va kiss kiss kiss kiss dulce si va imbratisez cu multa dragoste din I love you bunicuta20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 818gd5ai 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2s6rn77j

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 E7rwi1v8[/quote]
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 27 Mar 2011, 10:55 am

astea sunt special pentru axxa20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 771flp3y[/quote]
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 27 Mar 2011, 10:59 am

pentru voi cu toata dragostea mea20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Ppkm668epc

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Y7pklsh0qwp

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2898237O20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2988039D

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 05opz6kpa84

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 3017144A

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 B1bc4634

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 3014985m

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2978793E[/quote]
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 27 Mar 2011, 12:53 pm

Salut fetelor

LITERA P - Interesant

Viata este o sarbatoare la care venim fara sa fim invitati si de la care plecam fara sa ne dam seama, de aceea trebuie sa traim la intesitate maxima....

> > Cum te numesti, Domnule ?
> > -Petru Popescu .
> > -Si ce lucrezi ?
> > - Prepar pesti pentru pulverizat.
> > -Bine, dar ce anume operatii faci ?
> > -Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite, pregatesc patru putini pentru pestele prajit, pulverizez pasta produsa, pun pe pungi.
> > -Dar de ce vorbesti numai cu "P"?
> > -Poftim ?
> > -De ce vorbesti numai cu "P"?
> > -Pot pronunta pe P perfect perceptibil.
> > -Ei, asta e acum ! Pun ramasag ca la intrebarile mele vei gresi.
> > -Primesc.
> > -Pe cit ?
> > -Pun prinsoare pe patru poli !
> > -S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa maninci ?
> >-Peste, pastravi, plachie, potirnici, piftie, piperata,pirjoale, pastrama, papricas,papanas, porumbei, pui pane.
> > -Si ce vin bei ?
> > - Pinot, pelin, porto.
> > -Si ce desert ?
> > -Placinte, prajituri, pepene, prune, pere, portocale, piersici.
> > -Dar inghetata obisnuesti ?
> > -Putin profiterole, parfait .
> > - Spune-mi cum iti petreci timpul liber ?
> > -Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor, prin parcuri.
> > - Dar vara ?
> > -Pescuiesc.
> > -Si iarna ?
> > -Patinez.
> > -Te pomenesti ca poti sa-mi spui o poezie numai cu litera "P"?
> > -Pot.
> > -Asta nu o mai cred. Spune-o!

POEZIA POETULUI PETRU POPESCU:
> > "Prin pustiuri, peste pietre
> > Pasari, pilcuri pribegesc
> > Parasindu-si puii proprii
> > Pe pamintul parintesc.
> > Prima pasare,pilotul
> > Plescaia puternic pliscul
> > Plutea privind pamintul
> > Pajistea, padurea,piscul."
> >
> > -Bine ! Spune-mi textual ce i-ai spus nevestei cind ai plecat ?
> > -Paraschiva papusico, pentru prinz presara putin patrunjel pe potarnichi. Pa!
> > -Vad ca am pierdut.
> > -Pardon, platesti patru poli pentru pierderea pariului.
> > -Platesc.
> > - Pune paralele pe portofel.
> > -Inca o intrebare.
> > - Poftim !...
> > -Ce adresa ai matale ?
> > -Prelungirea Popa Petrescu 4, parter, plecind prin Pingari, peste pod.
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 27 Mar 2011, 1:44 pm

Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu
> Ministerul Educatiei si Invatamantului
>
>
> Curs special pentru barbati
>
> Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le
> permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a
> carei existenta o ignorau.
> Program: 4 module dintre care unul obligatoriu:
>
> Modulul 1: (curs obligatoriu)
> 1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)
> 2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore)
> 3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport
>
> Modulul 2: Viata in doi
> 1. Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore)
> 2. Sa nu mai zic prostii atunci cand nevasta isi primeste
> prietenele (500 ore)
> 3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore)
>
> 4. Sa inteleg ca pantalonii nu se duc nici o data singuri
> pana la dulap (800 ore)
> 5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma
> ratacesc (500 ore)
> 6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez
>
> Modulul 3: Timpul liber
> 1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de doua ore
> (exercitiu practic)
>
> Modulul 4 : Curs de bucatarie
> 1. nivelul 1 (incepatori) : Electrocasnicele : ON deschis ;
> OFF inchis
> 2. nivelul 2 (avansati): prima mea supa instant fara sa ard
> cratita
> 3. Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga
> pastele
>
> CURS INTENSIV
> Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor,
> cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.
>
> Tema 1: Calcatul, acest proces misterios: de la masina de
> spalat pana la dulap
> Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata
> (demonstratie sustituta de diapozitive)
> Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de a
> angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si cele
> elementare)
> Tema 4: Ultima descoperire stiintifica. A gati si a duce
> gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie. (Practica
> laborator).
> Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar
> daca te-ai casatorit cu ea
> Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica nu creste
> langa veceu. Expozitii cu tema "generatia
> spontana"
> Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas
> (Teleconferinta cu Universitatea Harvard)
> Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere
> informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri)
> Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa.
> Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe murdare
> si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala)
> Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa
> nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea
> parcheaza?
> Tema 12: Ceasca de la micul dejun nu leviteaza singura pana
> la chiuveta
>
>
> Curs special pentru femei
>
> Tema: Dezvoltarea functiunilor creierului la femeia
> moderna.
> Scop: Participantele vor fi confruntate cu o experienta
> fascinanta (folosirea creierului).
> Conditii: Vointa de a invata ceva nou (chiar daca se va
> dovedi a fi ceva greu)
> Durata: Brunete 1,5 luni fiecare modul
> Roscate 3 luni fiecare modul
> Blonde 6 luni fiecare modul
> Cursul contine 4 module
>
> Modulul I
> 1.Acceptarea soartei: m-am nascut femeie
> 2.Cunoasterea locului de desfasurare a vietii: bucataria
> 3.Cum pastrez ordinea in poseta? (sub control strict)
> 4.Cum fac cumparaturi in mai putin de 4 ore: notiuni
> elementare
> 5.Pastrarea limitelor: Cum ma machiez corect
> 6.Curs de programare I (toate categoriile): folosirea
> cuptorului cu microunde
> 7.Curs de programare II (numai brunetele si roscatele):
> Videorecorderul

> Modulul II
> 1.Ecuatia cu o necunoscuta: Automobilul
> 2.Exercitii de dinamica grupului: Ce trebuie sa fac cand
> stam in masina
> 3.Parcarea, Partea I: Notiuni elementare
> 4.Parcarea, Partea II: Manevre
> 5.O adevarata provocare: frana si acceleratia.
> 6.Cutia de viteze. Descriere completa (pentru blonde numai
> cutia automata)
> 7.Folosirea corecta a semnalizatorului.
> 8.Notiuni elementare de fizica: Corpuri in miscare
> 9.Adevaruri optice: luminile rosie, galbena si verde ale
> semaforului.
> 10.Curs special: Parcarea in garaj.
> 11.Ecuatia cu mai multe necunoscute: Cutia de scule
> 12.Curs de supravietuire I: Unde se afla lumina de avarie
> 13.Curs de supravietuire II: Schimbarea unui cauciuc
> 14.Curs de supravietuire III: Schimbarea mai multor
> cauciucuri (Da, este posibil !!)
> 15.Curs de supravietuireIV: Verificarea cu succes a
> nivelului uleiului si a apei
> .
>
> Modulul III
> 1.Notiuni elementare: Nici o cucerire a tehnicii moderne nu
> ma va putea ridica
> la nivelul barbatului
> 2.Vocabular I: Definitia cuvantului "DA".
> Corectarea exercitiului "Esti gata?"
> 3.Vocabular II: Definitia notiunii "5 Minute"
> 4.Sociologie: Fotbalul nu este un sport ci o religie.
> 5.Drept cetatenesc si morala I: Discutiile barbatilor
> despre tema fotbal
> 6.Drept cetatenesc si morala II: A nu te amesteca
> nicicodata in aceste discutii
> 7.Cum evit intrebarile inutile (de ex. "Ma
> iubesti?", "Sant frumoasa?", "Am ceva
> special?")
> 8.Adevaruri zilnice: Si femeile ragaie, exercitii in grup.
> 9.Adevaruri zilnice: Barbieritul (curs intensiv pentru
> brunete): Partea barbateasca a femeii
> 10.Comportamentul la cumparaturi: Cardul Visa, Definirea
> notiunii de limita de suma
> 11..Comportamentul la cumparaturi: Si eu pot cara naveta de
> bere
> 12.De ce mama nu e binevenita la noi? (1000 de studii de
> caz)
>
> Modulul IV
> 1.Telefonul: Cand trebuie sa inchid? Exercitii de grup: 4
> femei/telefon(nu uitati sacul de dormit)
> 2.Machiajul: Metamorfoza femeii
> 3.Terapie TV I: Si fara telenovele se poate trai!
> 4.Terapie TV II: Filmele de dragoste sant pura fictiune si
> nu realitate
> 5.Eu si corpul meu: Legea gravitatiei
> 6.Oglinzile nu mint: Ma accept asa cum sant.
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 27 Mar 2011, 2:12 pm

bună ziua drăgalaşilor !!!!20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 1785035m

Lica spor la muncă....

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 38-yasina-girdi-123045720. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 67038931634720. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 614362_detay20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 7159649357020. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 65897_483620236418_394903886418_6838275_4619304_n

Pufy şi ptr că vremea e urâtă afară eu vreau să-ţi înseninez ziua

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Nurguldeniccamasirishow

acum să mi-o înseninez şi pe a mea20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 179803_136943273037901_133316993400529_222094_8176323_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 27 Mar 2011, 2:14 pm

DENISA a scris:

salut

... se vede că e frig, Nurgul e pre îmbrăcată
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 27 Mar 2011, 2:18 pm

să cumpărăm nişte calorifere electrice, ce e drept în ultimul timp s-au lăsat de lustruit podele şi de umblat mai dezbăcăţică, s-a ferit să nu răcească Smile Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 27 Mar 2011, 2:19 pm

ce zambet larg are fulgerica uitandu-se pe sub desuurile yaseminei
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 27 Mar 2011, 2:21 pm

Bună Axxa !!

pufy cumva cu tine vorbea ???20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 52204963061136018053

20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 04784001273107411566
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum