48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
lindus43
Theo_1
vania_e
DENISA
dana17
rina-rina
Gloxinia2010
Luana
Garo
iulianagl
rodica 57
pufy2010
dana4699
teodora_roman
dlacatus65
Geta
Admin_dea05
lica54
ASI 4 ever
florica
andreea90
narcisa
alitheea
axxa246
anuta1971
29 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce anume ,sa vad daca te pot servi
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Florico te ei la tranta cu tineretu?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
v-as raspunde si eu dar nu vreau sa ma bag in seama , dar sunt atenta la cometariile voastre
dana4699- vip
poate dacă o să ceri o să fii surprinsă ai văzut Lica, ce ne-a adusaxxa246 a scris:aa, fii linistita, ca nu+i cer ei ce ii cer Danei
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
nu am fost pe faza
lica54- vip
puiuţ dacă vrei să răspunzi la un comentariu dai click acolo unde scrie citat, nu te superi nu?dana4699 a scris:v-as raspunde si eu dar nu vreau sa ma bag in seama , dar sunt atenta la cometariile voastre
anuta1971- vip
Oare cand m-am suparat eu cand a fost vorba de gluma, Daca a-ti stii ce am patit azi cand am fost la cumparaturi,de toata groaza,sa vedeti; am vrut sa cumpar niste rosii[care nu sant bune de nimic, sant amare numai ca la sotul ii trebuiau]erau niste rosii mari,si-l intreb pe cel care era acolo cu treburile aste ,ca nu au rosii mai mici,iar dumnealui imi spune; ,,eu stiu ca la femei le place mare'' asa m-am facut de rosie mai ceva ca rosiile,pe urma a vrut s-o dreaga zicand ca a glumit,gluma,gluma dar nu preaanuta1971 a scris:
fii atentă axxa ce pe fază e... ai grijă ce ceri să nu te superi Flori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
iiiiiiiiiii---aaaaaaaaaaaauzi!dana4699 a scris:v-as raspunde si eu dar nu vreau sa ma bag in seama , dar sunt atenta la cometariile voastre
cum adica nu vrei sa te bagi înseama, pai ce crezi ca facem noi aici, dam spectacol si nu mai e loc pe scena si pentru altii?
sau altii nu au talent?
haide, puiule, vezi de treaba, comentează aci daca ai chef si timp!
nu ma suparanuta1971 a scris:
puiuţ dacă vrei să răspunzi la un comentariu dai click acolo unde scrie citat, nu te superi nu?
dana4699- vip
Acolo nu ma bag,n-ai vazut ca am stat pe margine ca si ,,babutele''lica54 a scris:Florico te ei la tranta cu tineretu?
florica- vip
multumesc frumosaxxa246 a scris:
iiiiiiiiiii---aaaaaaaaaaaauzi!
cum adica nu vrei sa te bagi înseama, pai ce crezi ca facem noi aici, dam spectacol si nu mai e loc pe scena si pentru altii?
sau altii nu au talent?
haide, puiule, vezi de treaba, comentează aci daca ai chef si timp!
dana4699- vip
florica a scris:Oare cand m-am suparat eu cand a fost vorba de gluma, Daca a-ti stii ce am patit azi cand am fost la cumparaturi,de toata groaza,sa vedeti; am vrut sa cumpar niste rosii[care nu sant bune de nimic, sant amare numai ca la sotul ii trebuiau]erau niste rosii mari,si-l intreb pe cel care era acolo cu treburile aste ,ca nu au rosii mai mici,iar dumnealui imi spune; ,,eu stiu ca la femei le place mare'' asa m-am facut de rosie mai ceva ca rosiile,pe urma a vrut s-o dreaga zicand ca a glumit,gluma,gluma dar nu prea
Ce barbat nesimtit .. merita o replica pe masura
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
oooaa, cred ca+l mancam cu fulgi cu totflorica a scris:,,eu stiu ca la femei le place mare''
adica depinde daca era frumusel si daca eram si eu in dispozitie de gluma
ştii mi-am adus aminte de faza cu Gulnaz când a început să-l bată cu roşii pe vânzător pentru că i-a spus "mătuşă" trebuia să aplici tactica nu ai învăţat nimic din filmele turceştiflorica a scris:Oare cand m-am suparat eu cand a fost vorba de gluma, Daca a-ti stii ce am patit azi cand am fost la cumparaturi,de toata groaza,sa vedeti; am vrut sa cumpar niste rosii[care nu sant bune de nimic, sant amare numai ca la sotul ii trebuiau]erau niste rosii mari,si-l intreb pe cel care era acolo cu treburile aste ,ca nu au rosii mai mici,iar dumnealui imi spune; ,,eu stiu ca la femei le place mare'' asa m-am facut de rosie mai ceva ca rosiile,pe urma a vrut s-o dreaga zicand ca a glumit,gluma,gluma dar nu prea
anuta1971- vip
Lica s-a emancipat si mai tare ca mine,la inceput ma,, certa'' pe mine ca ma bag intre tineretanuta1971 a scris:
poate dacă o să ceri o să fii surprinsă ai văzut Lica, ce ne-a adus
florica- vip
anuta1971 a scris:
poate dacă o să ceri o să fii surprinsă ai văzut Lica, ce ne-a adus
sa stii!
nici nu ma indoiesc, la ele mi+i nadejdea mai mare decat la noi, astea cu 2 ani jumate mai tinere
ele-s mai strangataore si strang numai ce-i bun
florica a scris:Acolo nu ma bag,n-ai vazut ca am stat pe margine ca si ,,babutele''
eee, nu te bagi!!!!!
dar pârleazul stii sa-l sari!
daaa o roşie în figurăandreea90 a scris:
Ce barbat nesimtit .. merita o replica pe masura
anuta1971- vip
axxa asai cand inbatranasti esti mai strangatoare
lica54- vip
si care- i problema ca te bagi intre tineret . ne face mare placere
dana4699- vip
Am fost asa de surprinsa ca n-am stiut ce sa spun,de obicei nu sant agresiva,de multe ori ar fii bine sa fim ca si Gulnaz,degeaba ma uit la filmele turcesti ,daca nu invat nicaanuta1971 a scris:
ştii mi-am adus aminte de faza cu Gulnaz când a început să-l bată cu roşii pe vânzător pentru că i-a spus "mătuşă" trebuia să aplici tactica nu ai învăţat nimic din filmele turceşti
florica- vip
noi ce găsim păstrăm pentru noi, nu dăm niklica54 a scris:axxa asai cand inbatranasti esti mai strangatoare
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
daaa o roşie în figură
daaaaaaaa .. mai multe
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
dragalaselor la fizic ma vad batrana dar inima este tot tanara
lica54- vip
anuta1971 a scris:
daaa o roşie în figură
uite, daca era asta la raft, nu-l băteam io cu rosii...
dar ăstia nu stau nici la raft, nici pe raft
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum