48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
lindus43
Theo_1
vania_e
DENISA
dana17
rina-rina
Gloxinia2010
Luana
Garo
iulianagl
rodica 57
pufy2010
dana4699
teodora_roman
dlacatus65
Geta
Admin_dea05
lica54
ASI 4 ever
florica
andreea90
narcisa
alitheea
axxa246
anuta1971
29 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
disperate!anuta1971 a scris:
noi ce găsim păstrăm pentru noi, nu dăm nik
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
eu cam intimidez oamenii, habar nu am de ce dacă mă uitam într-un anume fel sigur îşi înghiţea cuvinteleflorica a scris:Am fost asa de surprinsa ca n-am stiut ce sa spun,de obicei nu sant agresiva,de multe ori ar fii bine sa fim ca si Gulnaz,degeaba ma uit la filmele turcesti ,daca nu invat nica
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
lica54 a scris:dragalaselor la fizic ma vad batrana dar inima este tot tanara
Asa si trebuie , sunte-ti de admirat
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
nu stiu cat era de frumusel dar imi pute fii baiatul meu,pe moment am fost surprinsa ,am zis ca am inteles ca-i vorba de gluma ,si i-am dat pace,de acum cand voi vedea rosiile in fata cred ca imi voi aminti de patania mea,axxa246 a scris:
oooaa, cred ca+l mancam cu fulgi cu tot
adica depinde daca era frumusel si daca eram si eu in dispozitie de gluma
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
să fii sănătoasălica54 a scris:dragalaselor la fizic ma vad batrana dar inima este tot tanara
anuta1971- vip
ba avem suflet bun, cum sa îi dăm prin străini aşa dezbrăcaţiaxxa246 a scris: disperate!
anuta1971- vip
multam frumos anuta va dorec si voua sa ajungeti in anii nostri
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
pe urma mai adauga ca femeiile mai in varsta zic ca din mic se face mare,trebuie sa ma duc cu unul din baietii si sa vada ca nu trebuie sa se puna cu mine,nu sant batausi baieti mei, numai au o statura ,sant inalti si destul de solizi,nici eu nu sant mica ,nu intimidezanuta1971 a scris:
eu cam intimidez oamenii, habar nu am de ce dacă mă uitam într-un anume fel sigur îşi înghiţea cuvintele
florica- vip
nu era asa,nu sta asa ceva tocmai la raionul de legumeaxxa246 a scris:
uite, daca era asta la raft, nu-l băteam io cu rosii...
dar ăstia nu stau nici la raft, nici pe raft
florica- vip
un bou.florica a scris:nu stiu cat era de frumusel dar imi pute fii baiatul meu,pe moment am fost surprinsa ,am zis ca am inteles ca-i vorba de gluma ,si i-am dat pace,de acum cand voi vedea rosiile in fata cred ca imi voi aminti de patania mea,
numai unu d+asta putea sa zica asa o mârlănie unei femei mai in vîrsta decat el.
nu mugea?
ăsta stă la raionul de carne şi muşchi!florica a scris:nu era asa,nu sta asa ceva tocmai la raionul de legume
prin străine, mai exactanuta1971 a scris:
ba avem suflet bun, cum sa îi dăm prin străini aşa dezbrăcaţi
Eu ma uit la Romanii au talent ... doamne ce de specimene sunt acolo .. dar sunt si talente .. asta pana incepe serialul , sa-mi pregatesc batistutele :2a:
andreea90- vip
exact asta voiam să spun şi eu oare nu le e ruşine?andreea90 a scris:Eu ma uit la Romanii au talent ... doamne ce de specimene sunt acolo .. dar sunt si talente .. asta pana incepe serialul , sa-mi pregatesc batistutele :2a:
anuta1971- vip
andreea90 a scris:Eu ma uit la Romanii au talent ... doamne ce de specimene sunt acolo ...
și eu,
românii au de fapt prea mult talent!
nu stiu daca mugea sau nu dar toata ziua, am fost marcata de treaba asta,in orice caz ii de ocolit nu cred ca-i in toate mintile nu stiu cum m-a nimerit pe mine ca eu sant si asa mai rusinoasa,asta-i cat traiesti ti-i dat sa auzi si sa vezi tot felul de vietuitoare,axxa246 a scris:
un bou.
numai unu d+asta putea sa zica asa o mârlănie unei femei mai in vîrsta decat el.
nu mugea?
florica- vip
asa este , se fac de ras
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
chiar e nesimtit dansatorul ala din juriu.
andi moisescu are umor, e mai deştept şi mai putin impulsiv.
mihai petre este mai direct
dana4699- vip
axxa246 a scris:chiar e nesimtit dansatorul ala din juriu.
Cateodata Mihai are dreptate in ce zice , dar m-ai face si pe nesimtitu .. cat despre Andi e cel mai tare
andreea90- vip
[quote="florica"]pe urma mai adauga ca femeiile mai in varsta zic ca din mic se face mare,trebuie sa ma duc cu unul din baietii si sa vada ca nu trebuie sa se puna cu mine,nu sant batausi baieti mei, numai au o statura ,sant inalti si destul de solizi,nici eu nu sant mica ,nu intimidez /quote]
Tu Florico . trebuia sa-i spui ca se cunoaste ca a lui e mica. Daca era mare , n-avea nevoie sa se laude sau mai bine spus sa-si faca reclama ca boul satului. Tampit , ii lipsea o linguritza de creer. Cu astfel de indivizi trebuie sa fii mai spurcata la gura decat ei si sa-i jignesti fara mila. Nu rezolvi nimic , dar macar te racoresti . Pentru ca ei sunt la fel de idiotzi.
Tu Florico . trebuia sa-i spui ca se cunoaste ca a lui e mica. Daca era mare , n-avea nevoie sa se laude sau mai bine spus sa-si faca reclama ca boul satului. Tampit , ii lipsea o linguritza de creer. Cu astfel de indivizi trebuie sa fii mai spurcata la gura decat ei si sa-i jignesti fara mila. Nu rezolvi nimic , dar macar te racoresti . Pentru ca ei sunt la fel de idiotzi.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
direct poti fi si cu bun simtdana4699 a scris:mihai petre este mai direct
multi duşi cu capul se duc acolo
dar sunt si cativa care se duc chiar cu încredere
sunt jalnici, e drept, dar pentru buna lor credinta ar trebuie sa fie si el mai cu bun simt.
il inteleg pe tipul ala care a zis ca se abtine cu greu sa nu-l pocnească.
Geta a scris:Nu rezolvi nimic , dar macar te racoresti .
am vazut o secventa ca unul vrea sa-l ia la bataie pe mihai dar se abtine din cauza publicului
dana4699- vip
[quote="Geta"]
Imi place punctu tau de vedere , sunt de acord in totalitate .. la astfel de oameni merita sa raspunzi cu acceasi moneda
Imi place punctu tau de vedere , sunt de acord in totalitate .. la astfel de oameni merita sa raspunzi cu acceasi moneda
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum