48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
lindus43
Theo_1
vania_e
DENISA
dana17
rina-rina
Gloxinia2010
Luana
Garo
iulianagl
rodica 57
pufy2010
dana4699
teodora_roman
dlacatus65
Geta
Admin_dea05
lica54
ASI 4 ever
florica
andreea90
narcisa
alitheea
axxa246
anuta1971
29 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza mandrele mele. Mai intai bem cafea , sa ne trezim. Vorbim "dupe". Cand ma scol nu vorbesc cu nimeni. Totzi sunt dusmanii mei !!!!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata doamnelor, Pufy....
Se pare ca s-au potolit lucrurile.
Am citit din urma si plec sa vad si eu filmul.
Va pun si o cafea fierbinte.V-ati culcat tarziu si sunteti somnorosi, banuiesc...
Se pare ca s-au potolit lucrurile.
Am citit din urma si plec sa vad si eu filmul.
Va pun si o cafea fierbinte.V-ati culcat tarziu si sunteti somnorosi, banuiesc...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimi!!!Am pus cafeluta la foc .Ma apuc sa vad si eu filmul.
Eu cu Luana suntem in schimbul de dimineata
Eu cu Luana suntem in schimbul de dimineata
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Luana , un ibric cu cafea , ca cel din poza ta am baut si nu mi-a ajuns ca sa ma trezesc. Nu indraznesc sa ma gandesc mai departe la serial , pentru ca nu stiu ce le mai trece prin cap scenaristilor. Asa ca ma intorc la episodul de aseara sa revad cateva scene. As vrea sa stiu cat de bine stie Cansel sa cante la pian. In episodul acela memorabil , unde a cantat pe scena pentru copiii cu handicap , stiu ca el a cantat bucata aceea scurta. Dar in timpul filmarilor???
Geta- vip
Eu ma uit la film, dar printre treburi. Dar cat ma uit, sunt atenta, asa cred. Si mie mi se pare ca A CANTAT CANSEL, fara dubiu. "Carabusul" lui Rimski Korsakov este o piesa grea...Dar el a lucrat f. frumos. Cand nu canta actorul, ii arata ba mainile, ba fata. Dar aici l-au aratat cu totul, iar "labutele imblanite" sunt ale lui, sigur./Geta a scris:Luana , un ibric cu cafea , ca cel din poza ta am baut si nu mi-a ajuns ca sa ma trezesc. Nu indraznesc sa ma gandesc mai departe la serial , pentru ca nu stiu ce le mai trece prin cap scenaristilor. Asa ca ma intorc la episodul de aseara sa revad cateva scene. As vrea sa stiu cat de bine stie Cansel sa cante la pian. In episodul acela memorabil , unde a cantat pe scena pentru copiii cu handicap , stiu ca el a cantat bucata aceea scurta. Dar in timpul filmarilor???
Se va auzi in curand cred...
Au ei o slabiciune pt acest compozitor.
Si in 1001 de nopti se canta poemul simfonic Sherezada. Era chiar tema muzicii filmului...
Mi-a placut cum a cantat Cansel.
Dar nu am vazut decat part. 1...Mai am...
Iti mai fac un ibric daca vrei...
Luana- vip
Uite aici mai multa.
Luana- vip
buna dimineata Geta,Luana,Dea,multumesc de buna dimineata tuturor ,un sfarsit de saptamana frumos sa aveti,de si nu stiu cum tine timpul asta capricios cu noi ,ieri dimineata era primavara era frumos iar acum si este iar putin .Vizionare placuta la schimbul de dimineata,acum avem o saptamana de facut si desfacut scenarii,si pe f.b. este scenarita la mare cautare
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Safa Tli Girls as am watching the end of the episode again and again ok and even if i dont understant what they are saying but murat was preparing his self very early and ceren was surprised he was stressed but not upset any more will we have a great surprise next episode yani Murat will decide to confess his love knowing that ...hasret will marry levent yani he will go to her house just after levent left and he will try to talk :P
Hiba Naji my scenario girls:
H calls hoca telling him to rush to her house immediately M knocks H's door H welcomes him..they keep a distance from each other at the very first beginning they dnt say a word there's only silence H runs in to M's arms saying m nt getting married M will cry from happiness they sit with each other all... day long reviving their love with sweet memories
Mia Saad a list of what we don't want to see next :DDD
A- Hasret at Murat's class
B- Saime Hanim opening doors
C- Levent's face :PPP
...
add what you want guys
florica- vip
[b]Imy Elçin My answer to u Safsouf and i'll really go now : g lu ton dernier message et il m'a plu pr une fois :D mais g voulu te dire ke Levent n'a jamais aimé Hasret, il n'a jamais aimé ds sa vie!!! il a voulu gagner Hasret mais pr la nième fois il était égoiste!!! il a voulu qu'il se débarrasse d'elle avant qu'elle le fasse ell...e même car il savait bien qu'elle va le quitter un de ces jours!!!! il est un mauvais perdant!!!! il a joué sa dernière carte en disant cette fameuse phrase à la fin, il a taquiné Hasret essayant de la pousser à parler et à dire qu'elle va rester avec lui malgrè tt... MAIS g trop aimé le sourire de hasret à la fin tropppp et maintenant bonne nuit chère algériana il est 3h:30 du mat ......... un comentariu pt. sfarsitul ep.
florica- vip
Luana a scris:
Eu ma uit la film, dar printre treburi. Dar cat ma uit, sunt atenta, asa cred. Si mie mi se pare ca A CANTAT CANSEL, fara dubiu. "Carabusul" lui Rimski Korsakov este o piesa grea...Dar el a lucrat f. frumos. Cand nu canta actorul, ii arata ba mainile, ba fata. Dar aici l-au aratat cu totul, iar "labutele imblanite" sunt ale lui, sigur./
Se va auzi in curand cred...
Au ei o slabiciune pt acest compozitor.
Si in 1001 de nopti se canta poemul simfonic Sherezada. Era chiar tema muzicii filmului...
Mi-a placut cum a cantat Cansel.
.
Da , piesa asta este foarte grea , tocmai de aceea sunt curioasa daca a cantat Cansel. Este adevarat ca sunt mainile lui , dar ... chiar as vrea sa stiu. El are studii de pian , altfel n-ar fi putut canta nici macar piesa aceea scurta de la concert. Pentru piesa aceea a studiat cu o profesoara timp de o saptamana. Un neavenit n-ar fi putut face asta in veci. Oricum , pe mine Cansel ma fascineaza , pentru ca este un actor foarte bun si are calitatzi deosebite. De aceea spun ca este barbatul ideal pentru Tuba. Pe plan intelectual sunt la acelasi nivel , ceea ce nu s-a vazut cu altzi perteneri de film. Ceilaltzi au fost foarte buni actori, dar atat. Tuba si Cansel au si alte preocupari : pictura ( Cansel in muzeul Louvru spune mult) , muzica , copiii cu handicap ( sunt impreuna acolo ) , danseaza impreuna extraordinar ( nu numai un pas la stanga si unul la dreapta ) si as putea sa insir o sumedenie de asemanari intre ei. Intr-o relatzie , iubirea se cimenteaza si cu aceste preocupari , placeri , comune. Si bineantzeles cu respectul reciproc.. Dar nu hotarasc eu , ci Tuba si Cansel. Vom vedea ce va fi.
Geta- vip
Luana a scris:"Carabusul" lui Rimski Korsakov este o piesa grea..
salut ladies
americanii au talent.
florica- vip
micul dejun pt. voi, pofta buna
florica- vip
Va doresc o zi senina cu multe bucurii alarturi de cei dragi
florica- vip
Multzumim. Va parasesc mandrelor pana dupa amiaza.
Geta- vip
buna dimineata
o zi frumoasa si din partea mea si pentru voi
o zi frumoasa si din partea mea si pentru voi
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
axxa246 a scris:
salut ladies
americanii au talent.
Americanii??
Nu e neamt tipul???
A numarat nemteste.
Voiam sa va spun ca pe Ddizi part. 3 este execrabil pusa. Imagine proasta si sunet decalat cu multe minute. E un haos de la jumatate pana la sf. partii a treia.
Dar nu am timp sa caut pe YT , asa ca l-am inghitit asa, nemestecat...
E prima data cand se intampla asa ceva. Cred ca ora tarzie este vinovata. Dormea putin autorul inregistrarii.
Luana- vip
da, el e neamt.Luana a scris:
Americanii??
Nu e neamt tipul???
nu am fost atenta cum a numarat, dar i/am vazut cerd ca in juriu pe niste actori din Dallas
si am crezut ca ceva in america
[quote="Luana"][quote="axxa246"]
[http://www.trilulilu.ro/irma100/b3a4816b5b4cbb
Si la pian! O zi minunata tuturor!
Si la pian! O zi minunata tuturor!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
[quote="Gloxinia2010"]
Hi!
I am glad that marriage failed! Murat to stop grieving and move on Hasret!
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
Rinarina-rina a scris:Hi!
And I, for the first time Levent did made me happy
I hope to see a different attitude towards Hasret and especially Murat not to flee..
Sorry, my English is very bad
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 19 Mar 2011, 12:02 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Si la pian! O zi minunata tuturor![/quote]
Luana- vip
Bună ziua fetelor, vă doresc o zi bună şi un week-end minunat
Sărut mâna pentru cafea Geta şi mie mi-e frică să gândesc mai departe, cum am mai spus nu cred deloc în altruismul lui Levent, ultima replică din episod a dovedit-o. O să le mai facă rău porumbeilor noştri dar din păcate mai mult rău cred că o să-şi facă ei singuri... sper din suflet să nu fie aşa,sau cel puţin să avem şi noi câteva episoade cu scene romantice.
Şi pentru că azi sunt foarte bucuroasă vă dedic o melodie conformă cu starea mea
Sărut mâna pentru cafea Geta şi mie mi-e frică să gândesc mai departe, cum am mai spus nu cred deloc în altruismul lui Levent, ultima replică din episod a dovedit-o. O să le mai facă rău porumbeilor noştri dar din păcate mai mult rău cred că o să-şi facă ei singuri... sper din suflet să nu fie aşa,sau cel puţin să avem şi noi câteva episoade cu scene romantice.
Şi pentru că azi sunt foarte bucuroasă vă dedic o melodie conformă cu starea mea
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna Anuta ,a renuntat Levent la Hasret de frica sa nu-l lase ea pt. ca stia bine care este adevarul,altfel nu ar fi zis fraza finala,care l-a dat de gol ,nu-ti fa probleme ca ii foarte buna engleza ta, cand poti sa te intelegi cu cineva atunci ii bine,o zi minunata in continuare
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum