48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
lindus43
Theo_1
vania_e
DENISA
dana17
rina-rina
Gloxinia2010
Luana
Garo
iulianagl
rodica 57
pufy2010
dana4699
teodora_roman
dlacatus65
Geta
Admin_dea05
lica54
ASI 4 ever
florica
andreea90
narcisa
alitheea
axxa246
anuta1971
29 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nopate buna draga mea si multumesc pentru traduceri , vorba fetelor , altfel privim totul acum...dar mie tot imi e teama pentru episodul urmatoriulianagl a scris:Zic si eu noapte buna tuturor si vise dintre cele mai placute, si o duminica placuta.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:Nopate buna draga mea si multumesc pentru traduceri , vorba fetelor , altfel privim totul acum...dar mie tot imi e teama pentru episodul urmator
Fetele de pe face vorbesc ca Murat pune ceva la cale de s-a pregatit el asa devreme de crede Ceren ca a inebunit. Levent o sa fie o durere undeva mai ales acum e si mai inversunat, sa asteptam sa vedem.Noapte buna iubita si eu iti multumesc pentru preambul(trad).
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Aaaaa Nico sarumana pt. Bezel.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Fetele de pe face vorbesc ca Murat pune ceva la cale de s-a pregatit el asa devreme de crede Ceren ca a inebunit. Levent o sa fie o durere undeva mai ales acum e si mai inversunat, sa asteptam sa vedem.Noapte buna iubita si eu iti multumesc pentru preambul(trad).
alitheea- vip
Cu placere , eu nu am vazut inca ultimele doua ep.iulianagl a scris:Aaaaa Nico sarumana pt. Bezel.
alitheea- vip
Mulțumesc dragele mele Nico și Iuliana pentru traduceri :merci: :merci: .
Aproape că am terminat și eu ce aveam de făcut. Noapte bună.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cu tot dragul , ma bucur ca am reusit pentru ca in ultimul timp nu prea am ajutat.narcisa a scris:Mulțumesc dragele mele Nico și Iuliana pentru traduceri :merci: :merci: .
Noapte buna draga mea
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza mandrelor si Pufy. Va poftesc la o nu prea tare , ca e duminica. Fetelor care au tradus le multzumesc din suflet. Atzi vazut ca Hasret stie ce fel de om e murat , dar mai stie ca este un om bun !!! Asa ca Levent nu i-a spus o noutate. ceea ce nu stie Levent , este faptul ca Hasret il iubeste atat de mult pe murat , incat poate sa accepte orice. Ca si Gulnaz , care il accepta pe Cobra , asa puturos si caraghios cum este. Eh !! O sa vedem. Va doresc o zi frumoasa.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Buna dimi!In sf am reusit si eu aseara sa vad episodul
Sper vineri sa avem un ep cu multe artificii
Sper vineri sa avem un ep cu multe artificii
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
O DUMINICA FRUMOASA CU CEI DRAGI ALATURI!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
PT. ALBINUTELE ,ALI, IULIANA,NARCISA
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Cine se pricepe , poate intzelege ce scrie aici. Cica Tuba e amenintzata !! Poate nu stiu arabitzoii astia cum le sta spanzuratzi !!
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftelevizyongazetesi.com%2Ftuba-buyukustune-tehdit-soku_6_35543&h=1dffb
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftelevizyongazetesi.com%2Ftuba-buyukustune-tehdit-soku_6_35543&h=1dffb
Geta- vip
Geta a scris:Cine se pricepe , poate intzelege ce scrie aici. Cica Tuba e amenintzata !! Poate nu stiu arabitzoii astia cum le sta spanzuratzi !!
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftelevizyongazetesi.com%2Ftuba-buyukustune-tehdit-soku_6_35543&h=1dffb[/quote]nu pot sa vad ce scrie ca nu sant logata pe acolo ,eu intru numai pe unde imi da voie,cine stie ce dezechilibrati mintali or mai fii si pe la ei
florica- vip
tuturor numai bine
florica- vip
http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustune-tehdit-soku_6_35543
asta e articolul cu pricina
asta e articolul cu pricina
Geta- vip
Toata lumea e intr-o tacere totala si ii doare in varful pixului !!! Despre Tatlises ala impuscat , de o saptamana scrie in toate ziarele si la toate televiziunile , de zici ca e printzul William !! Si pe printzesa noastra o lasa de izbeliste. Vreau sa stiu mai multe si nu reusesc.!!!
Geta- vip
R
http://www.gecce.com/haberler/magazin/suudi-ogretmen-tuba-icin-yargilandi-166220.html
Nu intzeleg nimic. Aici as intzelege cu goagalul lui Vanghelie , ca un profesor a dat-o in judecata???? Pentru ceva din filmul " La umbra..." ???
Nu intzeleg nimic. Aici as intzelege cu goagalul lui Vanghelie , ca un profesor a dat-o in judecata???? Pentru ceva din filmul " La umbra..." ???
Geta- vip
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_u_neye_benzettigi_icin_basi_derde_girdi_.htm
Aici , acelasi lucru !!!!
Aici , acelasi lucru !!!!
Geta- vip
Buna dimineata ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Chiar frumos ... Multumim .pufy2010 a scris:dacă n-ați terminat șervețelele aseară, aveți acum ocazia
de la casa de producție Pufy
Chiar ma intrebam daca face cineva un clip cu ei dupa episodul asta ... Bravo ...
Un tort pt tine si fetele tale ...
dana17- vip
Eu , da , mult ... Dupa mintea mea ... Sa ne dea dupa minte si dupa cum ne dorim ...iulianagl a scris:
dar dupa mintea mea eu nu-mi doresc sa am un prieten ca Levent.O zi buna si tie.
Multumim pt traducere ...
dana17- vip
Bună dimineața dragele mele . Vă doresc o duminică plină de soare că aici nu vrea să se arate.
narcisa- vip
Buna draga mea , ce mai faci ?narcisa a scris: Bună dimineața dragele mele . Vă doresc o duminică plină de soare că aici nu vrea să se arate.
Multumim Narcisa pt traducere ...
dana17- vip
Bună dimineața Geta, mulțumim pentru cafea. Eu una am mare nevoie.Geta a scris:Buna dimineatza mandrelor si Pufy. Va poftesc la o nu prea tare , ca e duminica. Fetelor care au tradus le multzumesc din suflet. Atzi vazut ca Hasret stie ce fel de om e murat , dar mai stie ca este un om bun !!! Asa ca Levent nu i-a spus o noutate. ceea ce nu stie Levent , este faptul ca Hasret il iubeste atat de mult pe murat , incat poate sa accepte orice. Ca si Gulnaz , care il accepta pe Cobra , asa puturos si caraghios cum este. Eh !! O sa vedem. Va doresc o zi frumoasa.
narcisa- vip
Multumim pt traducere , Nico ...alitheea a scris:
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum