Serialesitelenovelet
48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+25
lindus43
Theo_1
vania_e
DENISA
dana17
rina-rina
Gloxinia2010
Luana
Garo
iulianagl
rodica 57
pufy2010
dana4699
teodora_roman
dlacatus65
Geta
Admin_dea05
lica54
ASI 4 ever
florica
andreea90
narcisa
alitheea
axxa246
anuta1971
29 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:35 pm

andreea90 a scris:

Am mancat ,cel putin azi am vrut sa recuperez, poate imi trece 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 225264 , stiu ca nu e bine sa nu mananc , dar asa m-am obisnuit sa uit sa mananc , doar sa ciugulesc cate ceva 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580
Nu stiu cum poti uita sa nu mananci!!!!1 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulianagl Sam 19 Mar 2011, 10:36 pm

Incep a treia parte.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 19 Mar 2011, 10:37 pm

AnjeLyk a scris:
O fi de la luna??apropierea ei ne-o da astfel de dureri... Smile Smile
Am ajuns precum tzatzele alea de la tara...dau vina pe luna pt orice se intampla Smile Smile

si eu am zis la fel .. k tot luna e de vina , ma transform Smile
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 19 Mar 2011, 10:38 pm

iulianagl a scris:Incep a treia parte.

Multumim Iuliana kiss 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:38 pm

AnjeLyk a scris:
O fi de la luna??apropierea ei ne-o da astfel de dureri... 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 225264 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 225264
Am ajuns precum tzatzele alea de la tara...dau vina pe luna pt orice se intampla 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 225264 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 225264
Mai stii poate ca are ceva influenta asupra unora 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:39 pm

Multumim si mult spor 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 19 Mar 2011, 10:41 pm

kiss kiss kiss Spor si mii de multumiri! kiss kiss kiss
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 10:43 pm

cheers
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 10:47 pm

Fetelor eu vă spun noapte bună şi somn uşor, discuţii plăcute în continuare kiss kiss kiss

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 19 Mar 2011, 10:53 pm

anuta1971 a scris:Fetelor eu vă spun noapte bună şi somn uşor, discuţii plăcute în continuare kiss kiss kiss

Somnic pufos... eu descarc Yemin..si mai trag cu ochiul la Asi...ce sa fac, mi se face dor de ei...din cand in cand mai arunc cate un ochi.. kiss kiss

ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:55 pm

anuta1971 a scris:Fetelor eu vă spun noapte bună şi somn uşor, discuţii plăcute în continuare 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580

noapte buna Anuta somn usor cu vise placute 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580

florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:58 pm

Fetelor ,citind traducerea ep. imi dau seama ca tare incurcate -s toate,nu stiu cat timp v-a trece sa se puna in ordine totul,greu v-a fi.
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 19 Mar 2011, 11:02 pm

EPISODE 44 PART 4

https://www.youtube.com/watch?v=ZN1AFl5JAmY

Saime: welcome ceren.
Ceren: I am not late right?
Hasret: for what?
Ceren: henna night..
**
**
murat is still playing the piano. Composing a song.
**
levent is in his office thinking to himself. (I can tell him one sentence that summarizes everything "SHE IS NOT INTO YOU!!! )

hasret: I do not want it!
Kadriye: what do you mean?
Hasret: I mean I don’t want it
Kadriye: I have never heard of such absurdity. I will not give my daughter to a man without a henna night.
Gülnaz: these young people do not like such things nowadays.
Kadriye: a marriage without a henna is like a hamburger without the meat, or a pizza without the cheese. As the saying goes. Pasta cannot be without sauce and a bride cannot be without henna..
Balçiçek: Is there such a saying?
Kadriye: I just made it up.
Gülnaz:Kadriye aunt really wanted to do this henna night so now she is confused.
Saime: leave her alone kadriye. Let her do whatever she wants
Kadriye: I have sweated trying to persuade her. I will have another bath
Gülnaz: I see in France you do not have henna nights?
Ceren: no.I should go and talk to hasret.
Saime: IT’s the first room to the left.
Gülnaz: won’t she make hasret even more mad?
Saime: no they seem to get along fine.
**
Ceren: can I come in? oh such a lovely wedding gown.
Hasret: I am not wearing it
Ceren: why not? Did you not like it?
Hasret: ýT’s because I do not want to wear a gown. And I am sorry for what happened downstairs. I could not help myself.
Ceren: It’s ok. I understand you.
levent is drinking at a bar on his own.
**
murat is still working on the composition.
Ethem asks what murat will do tomorrow.
Murat says he will be the witness. Ethem says you can back out of being a witness at the wedding. It might be too hard on you.
**
Ceren: I should go. I just wanted to give you something.
Hasret: thanks
Ceren: this actually murat’s book. I did not want to come empty handed. So I pinched his book. He is not aware.
Hasret: what if he gets angry.
Ceren: well you should read it.
Hasret: I will read it sometime.
Ceren: no you have to read it tonight
Hasret: what’s the rush?
Ceren: It will calm your nerves. It is very important you read it tonight.
Good night.
Hasret: let me walk you out.
**
corba and cafer spend their last penny for the device that detects metal.
**
cobra finds the last of the gold hidden from him by gülnaz. but he puts the gold back in its hiding place.
**
Nakiye tells nesrin what happened at the café.
**
levent calls murat.. he is half drunk.
he asks if murat will keep his promise.
murat says he will. and levent says I know. you will never give up. you will always be there for me.
**
(and the wedding is tomorrow by the way.. )
**
hasret finds the note murat wrote to her..she cries when she is reading the note.
**
cobra and cafer find a spot according to the map.. and they start digging.
**
hasret is crying on her bed after reading the note.
**
saime: hasret!
Hasret: I do not feel well mom
Saime: look my daughter.. if you do not want this wedding just say it. You are not forced to do it. You do not have to give a wrong decision if it hurts you. This is your life, your future , don’t ever think it is too late. It is never too late.
Hasret do you really want to marry levent??
**
Ceren: murat?
Murat: where were you?
Ceren: I went to see hasret. She is my friend in this city. She told me she will not wear a wedding gown. Isn’t this meaning ful to you??
Murat: what is more meaningful is she is getting married tomorrow.
**
cobra and cafer pretend they are not doing anything about a treasure. They hide the detector. it is a secret so they pretend they had been cleaning the restaurant all night.
**
hasret: mom.. can I come and sleep next to you?
Saime: come on then.
Hasret: I will tell Levent I cannot marry him first thing in the morning.
Saime: ok.. lets get some sleep now.
**
Nakiye: these are from the dry cleaners.
Murat: ok. Thnanks.
Nakiye: I will wear the dress with the print in the front tomorrow.
Oh ok. Then.
**
Saime: did you call levent?
Hasret: I did not .I will call him on the way.
Saime: ok. Call me after you talk to him.
**
Levent: good morning.
Hasret: I was just coming to talk to you
Levent: really?
Hasret: come in lets talk inside.
**
Ceren: you are ready already? It is so early in the morning.
Murat: It is early.. I am just practicing.
Ceren: I think you have finally gone mad.
Murat: I am fine don’t worry.
Ceren: yeah you are fine all right!
**
Levent: I wanted to talk to you
Hasret: I am listening
Levent:everyone has a dream to achieve in their life hasret. You were my dream. I am so in love with you. I love you so much.. I really wanted to love me too. To share my dream.. I did try so much for this. I even lost my best friend for this dream. I could oppose the whole world if necessary. When you accepted my proposal I thought I was on cloud nine. I said at last. She loves me too. But I was mistaken. I now realize you are so far far away from me. I know you do like me like a friend. But you never loved me. your heart never beat for me. your eyes were always silent when they looked at me.
Never mind. I do not want to give you more pain or grief and I do not want to feel more pain either. I cannot force anyone to do something they do not want. So I cannot marry you hasret!

Hasret: thank you. I thank you for everything you have done for me. for being my friend. Thank you for understanding me.. and thank you for loving me so..
Levent: good ..
Hasret: I am so sorry.
Levent: I have one last thing to tell you. Murat is not someone who will make you happy hasret.

THE END..
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 19 Mar 2011, 11:06 pm

au plecat musafiri... iau partea a patra kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 11:46 pm

alitheea a scris:au plecat musafiri... iau partea a patra 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580
multumim si spor ,dar si maine -i o zi, 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 11:48 pm

48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 415928 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 720534 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 523120 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 523120 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 523120
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 19 Mar 2011, 11:50 pm

Si eu ma duc la somnic .. Noapte buna tuturor .. multi 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793 .. vise placute kiss have a nice day 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 19 Mar 2011, 11:55 pm

Noapte buna si din partea mea ! 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 363452 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 523120 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 523120 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 523120 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 720534
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 20 Mar 2011, 12:09 am

Ce pot sa va zic fetelor... ascult muzica , traduc si Crying or Very sad...chiar a fost la inaltime episodul
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 20 Mar 2011, 12:57 am

Gata partea a parta kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 20 Mar 2011, 1:00 am

Gata si la mine.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 20 Mar 2011, 1:06 am

iulianagl a scris:Gata si la mine.
ce zici iuli?
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 20 Mar 2011, 1:09 am

alitheea a scris:ce zici iuli?

Pai ca am terminat de tradus.E drept ca trebuia sa o termin mai devreme dar piciului meu i s-a plecat de la floricele si-ti dai seama ce s-a intamplat.Doar i-am spus s-o lase mai usor cu ele dar degeaba e inebunit dupa ele, las ca poate asa nu mai mananca floricele pentru o perioada.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 20 Mar 2011, 1:12 am

Zic si eu noapte buna tuturor si vise dintre cele mai placute, si o duminica placuta. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 20 Mar 2011, 1:14 am

iulianagl a scris:

Pai ca am terminat de tradus.E drept ca trebuia sa o termin mai devreme dar piciului meu i s-a plecat de la floricele si-ti dai seama ce s-a intamplat.Doar i-am spus s-o lase mai usor cu ele dar degeaba e inebunit dupa ele, las ca poate asa nu mai mananca floricele pentru o perioada.
dragul mic , asa sunt ei daca le place ceva , dar ce noi ca suntem oameni mari nu facem la fel cateodata?
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum