Serialesitelenovelet
48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+25
lindus43
Theo_1
vania_e
DENISA
dana17
rina-rina
Gloxinia2010
Luana
Garo
iulianagl
rodica 57
pufy2010
dana4699
teodora_roman
dlacatus65
Geta
Admin_dea05
lica54
ASI 4 ever
florica
andreea90
narcisa
alitheea
axxa246
anuta1971
29 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 9:59 pm

iulianagl a scris:

Stai cuminte ca nu murim toti odata fiecare cu moartea lui.
ne naştem pe rând şi murim pe sărite
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 10:01 pm

pufy2010 a scris:Un betiv care raspîndea un miros îngrozitor, de bautura ieftina, si care avea un sac si un ziar vechi, se urca în autobuz si se aseaza lînga un preot cu un aspect foarte onorabil.
Smile Smile Smile Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 19 Mar 2011, 10:02 pm

narcisa a scris:
În clipa asta mi-e mai frică pentru că nu mi-am terminat treaba decât de lună așa că mă duc să o termin că singură văd că n-are de gând. Vă urez noapte bună și viață lungă. Sau prelungită. kiss

Spor la treaba si noapte buna.Aaaa si multa sanatate lasa nu te mai gandi cum sa slabesti ca nu esti tu prima sau ultima care nu incape in haine "Bun venit in club." kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:02 pm

[quote="anuta1971"]Bine zis dar mai greu ii cu ambatu' 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 225264 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 225264 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 225264
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 10:03 pm

narcisa a scris:
În clipa asta mi-e mai frică pentru că nu mi-am terminat treaba decât de lună așa că mă duc să o termin că singură văd că n-are de gând. Vă urez noapte bună și viață lungă. Sau prelungită. kiss
Noapte bună Narcisa, spor şi inspiraţie la ce ai de făcut 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:05 pm

narcisa a scris:
În clipa asta mi-e mai frică pentru că nu mi-am terminat treaba decât de lună așa că mă duc să o termin că singură văd că n-are de gând. Vă urez noapte bună și viață lungă. Sau prelungită. 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
Mai lasa din treaba ,si maine-i o zi,noapte buna cu vise placute. 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 19 Mar 2011, 10:06 pm

anuta1971 a scris:
o să urle lupii mai tare? Smile fenomenul ăsta am inteles că se întâmplă odată la 20 de ani deci nu este chiar ieşit din comun. Simpatic puştiul tău 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793

In zilele noastre multe lucruri care se intampla ni se par iesite din comun de fapt nu sunt ca au mai fost in trecutul pamantului, noi acum de abia le aflam.Mie ce mi se pare iesit din comun sunt disparitia lupilor ca sa mai urle.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 10:07 pm

Geta a scris:De la Lulutza ( Luluana ). asa niste frumusetzi nu mai vedetzi.
https://www.youtube.com/watch?v=XnI7aWMvqJg
super Geta, foarte frumos, mulţumim, mulţumeşte-i şi Luluanei din partea noastră kiss kiss kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 19 Mar 2011, 10:08 pm

narcisa a scris:
Lasa treaba pe maine...k poate nu mai e nevoie s-o mai faci Smile Smile
Pupicei si spor sa ai! kiss kiss
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:08 pm

Buna Andreea, Angelik bine a-ti venit,noapte buna Lica. 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 19 Mar 2011, 10:13 pm

florica a scris:Buna Andreea, Angelik bine a-ti venit,noapte buna Lica. 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580

bun gasit!!! asta seara nu ma simt in apele mele...cred ca m-a tras curentul..toata ziua m-a durut dantura...dupa 2 algocalmine, doar 1 nurofen m-a calmat putin..
kiss kiss kiss
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 10:13 pm

iulianagl a scris:

In zilele noastre multe lucruri care se intampla ni se par iesite din comun de fapt nu sunt ca au mai fost in trecutul pamantului, noi acum de abia le aflam.Mie ce mi se pare iesit din comun sunt disparitia lupilor ca sa mai urle.
Am reuşit în câteva zeci de ani să distrugem planeta asta, vedeam într-o zi o reclamă făcută la o cremă cu extras din floare de colţ... ştiam că e ocrotită prin lege... cine să mai înţeleagă
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:18 pm

AnjeLyk a scris:

bun gasit!!! asta seara nu ma simt in apele mele...cred ca m-a tras curentul..toata ziua m-a durut dantura...dupa 2 algocalmine, doar 1 nurofen m-a calmat putin..
48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
Inteleg ,stiu cum este cu dintii si curentul,insanatosire grabnica,cum zic turci. 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 19 Mar 2011, 10:18 pm

anuta1971 a scris:
Am reuşit în câteva zeci de ani să distrugem planeta asta, vedeam într-o zi o reclamă făcută la o cremă cu extras din floare de colţ... ştiam că e ocrotită prin lege... cine să mai înţeleagă

Exact Anna dar cred ca e crap ceea ce arata ei acolo.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 19 Mar 2011, 10:19 pm

AnjeLyk a scris:

kiss kiss kiss

bun venit in club ..si eu de azi dimineata am dureri de cap si ameteli .. am zis ca e de la oboseala , anemie , nemancat .. dar se face iar seara si nu-mi trece .. tot ma simt pe alta lume Smile
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:21 pm

anuta1971 a scris:
Anuta, cred ca numai numele ca ar fi floare de colt cine stie ce chimicale care sa miroase la fel,
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 10:23 pm

iulianagl a scris:

Exact Anna dar cred ca e crap ceea ce arata ei acolo.
cred că ai dreptate

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:23 pm

andreea90 a scris:

bun venit in club ..si eu de azi dimineata am dureri de cap si ameteli .. am zis ca e de la oboseala , anemie , nemancat .. dar se face iar seara si nu-mi trece .. tot ma simt pe alta lume 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 225264
De ce nu ai mancat?Nu-i voie sa nu mananci chiar nimic ,te mai trezesti si cu alte baiuri. 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 10:25 pm

florica a scris:Anuta, cred ca numai numele ca ar fi floare de colt cine stie ce chimicale care sa miroase la fel,
Da Flori dar nu cred că ar trebui să aibă voie să facă o astfel de reclamă
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 19 Mar 2011, 10:28 pm

florica a scris:De ce nu ai mancat?Nu-i voie sa nu mananci chiar nimic ,te mai trezesti si cu alte baiuri. 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580

Am mancat ,cel putin azi am vrut sa recuperez, poate imi trece Smile , stiu ca nu e bine sa nu mananc , dar asa m-am obisnuit sa uit sa mananc , doar sa ciugulesc cate ceva kiss
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 19 Mar 2011, 10:31 pm

anuta1971 a scris:
Da Flori dar nu cred că ar trebui să aibă voie să facă o astfel de reclamă
Da Anuta asa ar fi normal sa nu aiba voie ,dar cand vine vorba de bani nimic nu mai conteaza,bani vorbesc 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 419114
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 19 Mar 2011, 10:32 pm

EPISODE 44 PART 3
https://www.youtube.com/watch?v=GEYdbB-voB4

nakish is going out to meet her secret admirer. She is very excited.
Nesrin is worried nakish might get into trouble again.
**
Cobra is worried about how he can give Money to his children.. Cafer comes and he seems tense. Balçiçek is curious on what is going on.
**
murat and ceren arrive at the neighborhood.
Ceren: It looks like a lovely place.
Murat: come on lets take a look around.
Ceren: you can go. I will walk around.
Murat: It’s better that we walk together.
Ceren: ok. Ýf you say so.
**

gülnaz brings tablecloths and stuff to hasret..
**
kadriye makes herself a sandwich from a WHOLE LOAF of bread. and then she wants to go and have a bath in the Jacuzzi.
**
Ceren: I did not know there were such places in this city.
Murat: neither did I until I came here.
Ceren: so how did you come here in the first place?
Murat: Levent brought me here. (Murat remembers meeting hasret for the first time. )
Ceren: so you started running.
Murat: she shouted at me and I thought I never had a choice.
Ceren: so what happened to hasret? Oh I am sorry.. I forget your pain and ask you questions.
Murat: so don’t you wonder about what happened lateron?
Ceren: I do..
(Murat remembers his offer to hasret, to teach her.)
Ceren: I cannot believe this romantic story.. to think the “fridge freezer Murat “ had a romantic relationship.. (ceren is so right about murat being frozen )
**
Kadriye wants to have a henna night and she says hasret used to pretend she had henna on her palm when she was a kid and she used to paint her palm. But you won’t know this.. (she says this to saime) and she says it was always hasret’s dream to have a henna night. Gülnaz thinks hasret would not want henna
**
Ceren: no one will be bored in this neighborhood. Everyone is so cheery.
Murat: that’s the face they put on. But all of them have problems. Even more problems than hasret.
Ceren: at least they still know how to laugh.
Murat: you are right not everyone has such virtues.
**
nakish is with her secret admirer and she likes him a lot.
he says you are so sweet to her. He is a true Casanova.. all nice words..
but all his answers are wrong. The school name etc.
**
cafer wants to have a chat with cobra..
but cobra says he is busy.
**
murat comes to the coffee shop.
and cobra says you will eat here ok. He gives them food.

Murat: how did you like this place?
Ceren: different..

**
balçiçek learns that ceren is Murat’s girlfriend.
she sits with them.
**
balçiçek sings to them..
**
levent gets his suit. For the wedding.
**
levent comes to hasret's house.
he brings hasret a wedding gown. And he wants to surprise her
**
cafer tells cobra he found a treasure map inside one of the floorboards in the house.
cafer and cobra decide to find the treasure together and share the money.
**
ceren: Is this where you give lessons?
Murat: yes.. what do you think?
Ceren: Interesting..where are your students then?
Murat: I think they have not been here for a long while.
Kadir: the boys thought you would not come back again.
Murat: hello kadir
Kadir: hello sir. You must be Ceren
Ceren: yes.
Kadir: can we have a word in private?
Ceren: I am heading back to the restaurant to have a cup of tea. I will meet you there.
Murat: I know what you must be thinking about me kadir.
KADÝR TELLS WHAT HE THINKS OF MURAT WITH A RAP SONG:

Kadir: I do not understand you, I cannot decipher.
I just try to put things together with my half fed imagination.
I am thinking he is a man of his word.
I have been deceived and my view is blocked.
You are indifferent. But you give me hope with your eyes.
You are out of your orbit, and way out of line.
You call this love. It kills recklessly. It gives hope and a sense of safety too sometimes. But
I thought you were man.. I listened to your advice.
But your love was just a toy in your hands. A game full of lies.
Your love is a lie.. I can now see it in the eyes of this stranger in front of me.
If he was a man of his word. I would have written poems for him. But don’t get me wrong. WHAT I hate most is promises that are unkept.
Life always gives us lessons and we know this yet we oppose.
My people are ungrateful. They take what they want and get rid of what they no longer need.
Levent: come with me. I have a surprise for you.
Hasret: what is it?
Levent: don’t ask questions just come.
**
You tricked me.
Murat: kadir
Kadir: just the other day you told me you loved my sister a lot.
You did
Murat: kadir!
Kadir: you told me you loved her! But then who is this woman? And you are getting married to her.. how could you do this to my sister? Don’t you have a heart?

Never mind. Who am I to ask you to give explanations to me.
Who am I compared to you?.. never mind. You go on ahead and have a nice old time.
Murat: hold on a second.. There are things I cannot tell you Kadir.
Kadir: oh there are so many other things I cannot tell you either. If only you should see what I feel inside now. Never mind. I have one last word for you. DON’T EVER COME BACK TO THIS NEIGHBORHOOD.
**
Levent: so how is it?
Hasret: very nice
Levent: you know the tailor friend I had? 3 people prepared this in a few days time. For you.
Hasret: Levent I will not wear a wedding gown.
Levent: what?
Hasret: I do not want to wear a gown. I do not like gowns. Just a nice dress will be enough.
Levent: hasret??
Hasret: I should have told you this before. You are right. I am sorry.
Levent:I have stuff to do.I am going.
**
Gülnaz & Kadriye ask hasret why she won’t wear a gown.
Hasret: Don’t put pressure on me. I said I don’t want to wear it? Don’t you get it??
she goes to her room.
**
cobra and cafer try to find the place on the map..
**
The man who meets with nakiye is very forgetful.he gives the wrong answers.he also calls her NEHIRE instead of NAKIYE. He makes a pass at nakiye about taking her to bed.. . and nakiye realizes he is not the boy from her class. It is a different person.
and then the man's wife shows up and starts beating the man. And accuses Nakiye for having an affair with her husband. nakiye runs away
**
ceren: kadir is right. I would have reacted the same. How would he know you were playing games?
Murat: I do not want to discuss this further.
Ceren: could you not tell him you were not marrying me?
Murat: I did not want hasret to hear it was all a game.
Ceren: what? We will act like we are lovers forever??
Murat: we have to wait until after the wedding to explain and anyway. I do not think I will stay in this city after the wedding.
Ceren: ok. Do whatever you please. I am just going to my room to read.
**
Gülnaz and saime have a chat..
Kadriye is not aware of everything of course.
Ceren calls hasret but saime picks up. She hears henna is being prepared.
Ceren gets herself invited to the henna saying she never saw a henna night.

Ceren: It is time to do something now..
**
nakish comes in crying to ceren... saying something horrible happened.

**
Cobra and cafer decide to buy a detector that detecs metal.
They pitch in and sell whatever they have..
**
Saime: your phone rang when you were having a bath.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Sam 19 Mar 2011, 10:32 pm

48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 :rf<:
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 19 Mar 2011, 10:34 pm

andreea90 a scris:

bun venit in club ..si eu de azi dimineata am dureri de cap si ameteli .. am zis ca e de la oboseala , anemie , nemancat .. dar se face iar seara si nu-mi trece .. tot ma simt pe alta lume Smile
O fi de la luna??apropierea ei ne-o da astfel de dureri... Smile Smile
Am ajuns precum tzatzele alea de la tara...dau vina pe luna pt orice se intampla Smile Smile
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 19 Mar 2011, 10:35 pm

pufy2010 a scris: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 898610
48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum