48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
lindus43
Theo_1
vania_e
DENISA
dana17
rina-rina
Gloxinia2010
Luana
Garo
iulianagl
rodica 57
pufy2010
dana4699
teodora_roman
dlacatus65
Geta
Admin_dea05
lica54
ASI 4 ever
florica
andreea90
narcisa
alitheea
axxa246
anuta1971
29 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza dragelor si Pufy. Mama , da' l-aţi tranşat bine de tot pe Cansel. Săracu de el , mai bine îl duceaţi la abator. Treaba voastră , dar să ştiţi că face parte din panoplia mea de iubiţi, aşa că cereţi voie şi poate vă dau aşa câte o parte din el , evident cu împrumut. Vă doresc o zi frumoasă. La Constanţa este urât , ceaţă şi cam frig. Pupici la toată lumea.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
De Cansel ,acum nu zic nimic,deseara mai vedem,aici este frumos-ORADEA-este si si nici nu este asa tare,Geta a scris:Buna dimineatza dragelor si Pufy. Mama , da' l-aţi tranşat bine de tot pe Cansel. Săracu de el , mai bine îl duceaţi la abator. Treaba voastră , dar să ştiţi că face parte din panoplia mea de iubiţi, aşa că cereţi voie şi poate vă dau aşa câte o parte din el , evident cu împrumut. Vă doresc o zi frumoasă. La Constanţa este urât , ceaţă şi cam frig. Pupici la toată lumea.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pachetele de spanac cu ciuperci -mancare de post
florica- vip
Vam adus si eu niste fructe astazi e vineri zi de post
[/quote]va dulce sa aveti parte de o zi frumoasa va imbratisez cu multa dragoste din bunicuta astazi am traseu ne vedem mai pe seara
[/quote]va dulce sa aveti parte de o zi frumoasa va imbratisez cu multa dragoste din bunicuta astazi am traseu ne vedem mai pe seara
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ozi frumoasa si cu spor in tot ce faceti ,
florica- vip
si o poza frumoasa cu ei sa va mearga bine toata ziua
[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199641_139791852755108_123055507762076_240175_8121865_n.jpg[/img
[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199641_139791852755108_123055507762076_240175_8121865_n.jpg[/img
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
V-am adus un clip.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/gonulclen-klibi-yaz-olmaz/34797/28/
Geta- vip
buna dimineata!Geta a scris:V-am adus un clip.
Multa tristete si multe lacrimi in acest videoclip.Sfarsitul este frumos. sper ca finalul serialului sa fie intocmai.
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
O zi placuta va doresc!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Buna ziua dragelor ! .. Da Geta .. la Constanta e urat si ceata , nici nu iti vine sa iesi afara Dar mi-am inseninat ziua cu Cansel , doar ce s-a trezit si se uita asa frumos la mine
Va pupicesc , sa aveti o zi frumoasa , vorbim mai pe seara
Va pupicesc , sa aveti o zi frumoasa , vorbim mai pe seara
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Bună fetelor! :emo6: :emo6: şi dacă e vineri............începe week-end-ul şi avem parte de o porţie de Tuba.....cu Cancel. Eu voi lipsi, dar voi citi cu lăcomie comentariile voastre luni.
week-end plăcut! şi însorit
week-end plăcut! şi însorit
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Arata mai bine asa, nu vi se pare?
cu "floacele" alea pe fata zici ca-i boschetar..sorry!
cu "floacele" alea pe fata zici ca-i boschetar..sorry!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
o zi buna in continuare
florica- vip
Azi e sarbatoare la turci
Bu gün 18 Mart bir tarihin yazıldığı gün hiçbir destane sığmayan çanakkale zaferinin kazanıldığı gün tüm şehitlerimizi sevgiyi ve minnet borcumuzla ANIYORUZ
Bu gün 18 Mart bir tarihin yazıldığı gün hiçbir destane sığmayan çanakkale zaferinin kazanıldığı gün tüm şehitlerimizi sevgiyi ve minnet borcumuzla ANIYORUZ
andreea90- vip
Da ce sarbatoresc?Pe plan mondial este ziua internationala a somnuluiandreea90 a scris:Azi e sarbatoare la turci
florica- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DLQcrfy9OdW0&h=16368 un clip nou-nout
florica- vip
florica a scris:Da ce sarbatoresc?Pe plan mondial este ziua internationala a somnului
Traducere google .. Această zi în istorie a fost scris la 18 martie, o zi care nu se potriveşte nici o victorie epic în Chicago ultima câştigat dragostea şi recunoştinţa faţă de toţi borcumuzla martiri Etichetate cu
Din cate am inteles sarbatoresc nustiu cati ani de la razboi .. mai caut informatii acum si revin cu noutati
andreea90- vip
Am gasit .. este Ziua Eroilor
"Preşedintele Uniunii Democrate Turce din România, Osman Fedbi şi secretarul general Ervin Ibraim vor participa mâine,18 martie la manifestările organizate de Consulatul General al Republicii Turcia la Constanţa, cu prilejul Zilei Eroilor.
Liderii U.D.T.R. vor depune o coroană de flori la Cimitirul Eroilor din Brăila şi vor păstra un moment de reculegere în memoria militarilor turci, căzuţi în luptă pe teritoriul României.
În fiecare an, în Turcia sunt comemoraţi pe 18 martie, eroii turci care şi-au jertfit viaţa, în ţară sau în afara graniţelor ei. În Cimitirul Eroilor Turci din Brăila există 12 morminte în care sălăşuiesc osemintele soldaţilor turci, în timp ce 754 de militari de aceeaşi naţionalitate au fost îngropaţi într-o groapă comună, în timpul Primului Război Mondial.
Vor mai depune coroane de flori la Cimitirul Eroilor, membrii filialelor UDTR din Brăila şi Galaţi. La comemorare, alături de consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Füsün Aramaz sunt aşteptaţi să participe muftiul cultului musulman din România, Muurat Iusuf şi oficialităţi locale. "
"Preşedintele Uniunii Democrate Turce din România, Osman Fedbi şi secretarul general Ervin Ibraim vor participa mâine,18 martie la manifestările organizate de Consulatul General al Republicii Turcia la Constanţa, cu prilejul Zilei Eroilor.
Liderii U.D.T.R. vor depune o coroană de flori la Cimitirul Eroilor din Brăila şi vor păstra un moment de reculegere în memoria militarilor turci, căzuţi în luptă pe teritoriul României.
În fiecare an, în Turcia sunt comemoraţi pe 18 martie, eroii turci care şi-au jertfit viaţa, în ţară sau în afara graniţelor ei. În Cimitirul Eroilor Turci din Brăila există 12 morminte în care sălăşuiesc osemintele soldaţilor turci, în timp ce 754 de militari de aceeaşi naţionalitate au fost îngropaţi într-o groapă comună, în timpul Primului Război Mondial.
Vor mai depune coroane de flori la Cimitirul Eroilor, membrii filialelor UDTR din Brăila şi Galaţi. La comemorare, alături de consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Füsün Aramaz sunt aşteptaţi să participe muftiul cultului musulman din România, Muurat Iusuf şi oficialităţi locale. "
andreea90- vip
Am trdus ai eu cu goagalu'dar n-am inteles nimic.andreea90 a scris:
Traducere google .. Această zi în istorie a fost scris la 18 martie, o zi care nu se potriveşte nici o victorie epic în Chicago ultima câştigat dragostea şi recunoştinţa faţă de toţi borcumuzla martiri Etichetate cu
Din cate am inteles sarbatoresc nustiu cati ani de la razboi .. mai caut informatii acum si revin cu noutati
florica- vip
SA LE FIE TARANA USOARA!!!!!!!pt eroi,multumescandreea90 a scris:Am gasit .. este Ziua Eroilor
florica- vip
sa va mai incalziti pe unde este vremea urata ,nici aici nu mai este ca dimineata ,s-a innourat si ma face sa-mi fie somn,tot este ziua somnului,mai vorbim pe seara,o dupa amiaza placuta tuturor
florica- vip
Fetelor , a venit iarna. E un frig afara de zici ca este inceputul lui decembrie. Bate vântul ingrozitor şi e frig , frig. Eu am făcut o cafea si vă ofer şi vouă mai multe .
Să ne pregătim pentru diseară. Aţi văzut că tot la ora 23 începe serialul.
Să ne pregătim pentru diseară. Aţi văzut că tot la ora 23 începe serialul.
Geta- vip
Votaţi ce serial urmăriţi diseară. În dreapta.
http://televizyondizisi.com/
http://televizyondizisi.com/
Geta- vip
Hai să ne aducem aminte de Hasret veselă.
http://www.televizyondizisi.com/forum/index.php/topic,956.msg8730.html#msg8730
Geta- vip
Melodia spune că e a lui Goran Bregovici . Hasret
Geta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum