49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris: Dupa ce termini inghetata sa uzi si prazul ....
Si noapte buna ... Cu vise frumoase ...
- Spoiler:
Ce stropitoare tzi-ai tras . Nu mai pot de ras. !!!!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara ladies.Va spun Noapte buna si vizionare placuta la Ezel.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bun gasit tuturor,o seara frumoasa va doresc!!!!!!!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
iulianagl a scris:Buna seara ladies.Va spun Noapte buna si vizionare placuta la Ezel.
- Spoiler:
Iulia chiar arată bine amândoi , cred că ar da bine pe sticlă.
Noapte buna Axxa,Iuliana vad ca ai pus stapanire peOtomanu' Axxei,somn usor , Vizionare placuta la Bezel.
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 30 Mar 2011, 9:37 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Axxa,te-ai scos, la toamna venim si noi la recoltat...dana17 a scris: Dupa ce termini inghetata sa uzi si prazul ....
- Spoiler:
sau acum ai nevoie de ajutor
Dana,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Noapte buna tuturor ...
- Daca stiam cat esti de sarac, nu ma mai maritam cu tine!
- Si eu cand iti ziceam ca esti tot ce am pe lume, de ce nu ma luai in serios?
Unul isi intalneste un prieten care era bandajat peste tot, plin de vanatai, un picior rupt si avea ochii negri.
- Da’ ce-ai patit? Ai ajuns sub un TIR?
- Nu… e din cauza noului meu hobby.
- Ce hobby?
- In fiecare noapte, pe la 3, sun la intamplare numere de telefon si zic “Fraiere, ia ghici, cine sunt?”
- Si?
- Saptamana asta a ghicit unul
- Cine ti-a facut cunostinta cu sotia ta?
- Ah, ne-am intalnit intamplator, nu pot da vina pe nimeni.
Femeia are suflet bun, poate ierta barbatului orice, chiar daca el n-are nicio vina.
– Saptamana trecuta, v-am semnalat disparitia sotiei mele. Ei bine, puteti abandona cercetarile.
– Ati gasit-o?
– Nu. Dar intre timp am mai reflectat.
- Ce mai faci, amice? Te-ai casatorit sau tot tu iti gatesti?
- Si una si alta.
- Doctore, sotul meu are grave tulburari psihice. Uneori, ore intregi, ii povestesc cate ceva, ca sa constat apoi ca el n-a auzit niciun cuvant.
- Aceasta nu e boala, doamna, e un dar de la Dumnezeu!
Va pup pe toate ...
- Daca stiam cat esti de sarac, nu ma mai maritam cu tine!
- Si eu cand iti ziceam ca esti tot ce am pe lume, de ce nu ma luai in serios?
Unul isi intalneste un prieten care era bandajat peste tot, plin de vanatai, un picior rupt si avea ochii negri.
- Da’ ce-ai patit? Ai ajuns sub un TIR?
- Nu… e din cauza noului meu hobby.
- Ce hobby?
- In fiecare noapte, pe la 3, sun la intamplare numere de telefon si zic “Fraiere, ia ghici, cine sunt?”
- Si?
- Saptamana asta a ghicit unul
- Cine ti-a facut cunostinta cu sotia ta?
- Ah, ne-am intalnit intamplator, nu pot da vina pe nimeni.
Femeia are suflet bun, poate ierta barbatului orice, chiar daca el n-are nicio vina.
– Saptamana trecuta, v-am semnalat disparitia sotiei mele. Ei bine, puteti abandona cercetarile.
– Ati gasit-o?
– Nu. Dar intre timp am mai reflectat.
- Ce mai faci, amice? Te-ai casatorit sau tot tu iti gatesti?
- Si una si alta.
- Doctore, sotul meu are grave tulburari psihice. Uneori, ore intregi, ii povestesc cate ceva, ca sa constat apoi ca el n-a auzit niciun cuvant.
- Aceasta nu e boala, doamna, e un dar de la Dumnezeu!
Va pup pe toate ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
...........................................iulianagl a scris:
dana17- vip
Bine te-am gasit Danuto , sper din suflet ca sa fie asa , cu cat am citit mai mult mesajele postate de el , mi s-a intarit convingerea ce om minunat este , balsam de pus pe rana nu altcevadana17 a scris: Cu alte cuvinte Nico ... TIME FOR LOVE ...
Cred ca Tubei i-a placut scenariul filmului ...
Cansel e in lumea reala , cu picioarele pe pamant ...
Sa-i uram sa aiba si un strop de noroc ...
Si sa fie iubit cu adevarat ... Numai bine tuturor ...
ca ne ridici moralul din cand in cand cu privire la ei doi
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
ce fain ai aranjat pozeledana17 a scris:...........................................
alitheea- vip
"iulianagl"Buna seara ladies.Va spun Noapte buna si vizionare placuta la Ezel.
Uauuuuu nu-i stă deloc rău Ezelului cu Tuba în braţe!! Mi-ar plăcea să-i văd în următorul proiect
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
buna seara la toate zanutele
alitheea- vip
este primul mesaj . avemfilm vineri ori duminica ....tare frumosi sunt
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
bine ai venit draga mea , avem ep duminica la ora 22.00Lucica10 a scris:este primul mesaj . avemfilm vineri ori duminica ....tare frumosi sunt
alitheea- vip
va vizitez de ceva vreme dar ma descurc mai greu cu calculatorul .tuba este superba ca actrita la fel si ca femee ,oameni rai sunt peste tot ,dar alaturi de cansel este super.....
Ultima editare efectuata de catre Lucica10 in Mier 30 Mar 2011, 10:24 pm, editata de 1 ori
Lucica10- vip
BINE AI VENIT la noi!Lucica10 a scris:este primul mesaj . avemfilm vineri ori duminica ....tare frumosi sunt
florica- vip
mi-i un somn de nu mai pot sta ca mi-se inchid ochi asa ca va spun noapte buna somn usor cu vise frumoase
florica- vip
dana17 a scris: Dupa ce termini inghetata sa uzi si prazul ....
moooortaaall!!!
hai acu iubitaGaro a scris:
Axxa,te-ai scos, la toamna venim si noi la recoltat...
sau acum ai nevoie de ajutor
ce-i in mana nu-i minciuna
o seara buna tuturor si vedeti nu uitati de stropitoare ca se usuca florile....
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:o seara buna tuturor ..
florica a scris:Noapte buna Axxa,Iuliana vad ca ai pus stapanire peOtomanu' Axxei,somn usor
sunt pe metereze, nu te teme
Pt tine ...alitheea a scris:Bine te-am gasit Danuto , sper din suflet ca sa fie asa , cu cat am citit mai mult mesajele postate de el , mi s-a intarit convingerea ce om minunat este , balsam de pus pe rana nu altceva
ca ne ridici moralul din cand in cand cu privire la ei doi
Mesajul tau de ieri mi-a facut bine ... Te pup Nico ... Noapte buna ...
Noapte buna tuturor ...
Axxa te-ai si trezit ... A facut zgomot baiatul ? Ce nu gasea prazul ?...
dana17- vip
Bine ai venit ...Lucica10 a scris:o seara buna tuturor si vedeti nu uitati de stropitoare ca se usuca florile....
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum