49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:ori ea va fi nervoasa iar Murat o va saruta cu forta ca sa-i treaca ...Vise!!!
ar fii bine si asa .. un sarut cu forta ..dupa o cearta .. da nu prea cred .. prefer sa nu ma gandesc .. ca imi fac sange rau ..astept promo`ul
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
- Spoiler:
Deniz esti o scumpa ca de obicei te tuc dulce.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
cred că ea e atât de surprinsă încât nu crede că e adevărat că îl vede pe Muratalitheea a scris:zici ca am varza in loc de cap , astia ne pun nervii la incercare si ne calesc.
Oricum nu mi-am imaginat ca ea imediat sarea in bratele lui , dar macar putin , putin trebuiau sa ne dea si noua , asa ca sa avem si noi combustibil pt sapt care vine
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
asa cred si eu ca locul nu a fost ales la voia intamplarii , pana saptamana viitoare visam , ca cine stie cum ne dau iar in cap duminica...anuta1971 a scris:
Nico îmi place atât de mult locul unde s-au întâlnit... e ca o întoarcere în timp.. poate de acum nu o să mai facă aceleaşi greşeli... au învăţat cât de mult înseamnă unul pentru celălalt... şi cât de grea e viaţa în lipsa persoanei iubite
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
da ce frumos zambeste Murat...m-a dat gata...anuta1971 a scris:
cred că ea e atât de surprinsă încât nu crede că e adevărat că îl vede pe Murat
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Noapte buna dragelor vise placute si o saptamana usoara
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
iulianagl a scris:
E uimita ca nu se astepta sa-l vada dar o sa-si revina sunt pozitiva.Acum va spun noapte buna si vise Canselute.
Noapte bună iubita
anuta1971- vip
i-au dat si lacrimilealitheea a scris:da ce frumos zambeste Murat...m-a dat gata...anuta1971 a scris:
cred că ea e atât de surprinsă încât nu crede că e adevărat că îl vede pe Murat
Noapte buna!..gata plec
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 04 Apr 2011, 12:08 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
alitheea a scris:asa cred si eu ca locul nu a fost ales la voia intamplarii , pana saptamana viitoare visam , ca cine stie cum ne dau iar in cap duminica...
Ce ma enerveaza cel mai mult este ca au avut 2 saptamani la dispozitie si n-au reusit sa faca un promo.E din ce in ce mai rau. Haide ca acum chiar va spun noapte buna.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
Noapte bună iubita
iulianagl- moderator
Noapte bună puiuţ să ai şi tu o săptămână cât mai uşoarăandreea90 a scris:Noapte buna dragelor vise placute si o saptamana usoara
anuta1971- vip
Noapte bună dragă Dea,Admin_dea05 a scris:i-au dat si lacrimile
Noapte buna!..gata plec
anuta1971- vip
Au avut timp.. ne chinuie intenţionatiulianagl a scris:
Ce ma enerveaza cel mai mult este ca au avut 2 saptamani la dispozitie si n-au reusit sa faca un promo.E din ce in ce mai rau. Haide ca acum chiar va spun noapte buna.
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=315
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum