49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
- Spoiler:
m-ai facut sa rad cu adevaratalitheea a scris:tine gura stransa sa nu ii curga balele
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna!pufy2010 a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
stii cum e vb la romani , l-a lasat pe d.... si l-a luat pe tac-su ...si eu sunt dezamagitaAdmin_dea05 a scris:si pe mine m-a lasat tuba cu gura cascata cand am vazut-o cu ciufuliciul ala
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
cred ca asta e genul de barbat care-i place asa ca nu am sa o mai cuplez pe viitor cu nimeni ..am luat teapa de doua orialitheea a scris:stii cum e vb la romani , l-a lasat pe d.... si l-a luat pe tac-su ...si eu sunt dezamagitaAdmin_dea05 a scris:si pe mine m-a lasat tuba cu gura cascata cand am vazut-o cu ciufuliciul ala
Admin_dea05- Admin
Cine stie ce treburi au impreuna.Admin_dea05 a scris:si pe mine m-a lasat tuba cu gura cascata cand am vazut-o cu ciufuliciul ala
florica- vip
Admin_dea05 a scris:a fost pusa de florica ....ce privire patrunzatoare!
Atunci imi cer scuze Florica .. Multumim .. este o poza mortalaaa .. te lasa fara cuvinte
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Admin_dea05 a scris:cred ca asta e genul de barbat care-i place asa ca nu am sa o mai cuplez pe viitor cu nimeni ..am luat teapa de doua ori
Atunci inseamna ca tre sa sterg ce vroiam sa ii scriu lu Cansel despre Tuba .. Tuba a lasat baiatu singur
andreea90- vip
nici-o problema,cu ea am intrat ,va spun si somn usor cu vise frumoase si placute iar maine sa ne intalnim cu bineandreea90 a scris:
Atunci imi cer scuze Florica .. Multumim .. este o poza mortalaaa .. te lasa fara cuvinte
florica- vip
ce luna plinaflorica a scris:nici-o problema,cu ea am intrat ,va spun si somn usor cu vise frumoase si placute iar maine sa ne intalnim cu bine
alitheea- vip
[quote="florica"][quote="andreea90"]
Noapte buna .. vise placute si o zi frumoasa maine
Noapte buna .. vise placute si o zi frumoasa maine
andreea90- vip
noapte buna flori
alitheea- vip
Noapte buna !Am plecat si eu........
Admin_dea05- Admin
Noapte buna iubita , tie si ingerasei taleAdmin_dea05 a scris:Noapte buna !Am plecat si eu........
alitheea- vip
Admin_dea05 a scris:Noapte buna !Am plecat si eu........
Noapte buna
andreea90- vip
despre interviul de ieri , se pare ca baiatul nostru , incet si sigur castiga teren in Turcia , bravo lui , are si clasa...
http://www.atvdiziler.com/atv-dizileri-resmi-sitesi-calismalari/cansel-elcin-ile-soylesi/msg102394/#new
http://www.atvdiziler.com/atv-dizileri-resmi-sitesi-calismalari/cansel-elcin-ile-soylesi/msg102394/#new
alitheea- vip
andreea , se pare ca a luat o pauza si Cansel , ca nu a mai intrat pe twitter , asa ca iti trimit si iti spun noapte bunaandreea90 a scris:
Noapte buna
alitheea- vip
alitheea a scris:andreea , se pare ca a luat o pauza si Cansel , ca nu a mai intrat pe twitter , asa ca iti trimit si iti spun noapte buna
da.. se pare ca nu mai intra in seara asta , dar am sa-i las totusi mesaju .. sper sa-l vada cand intra .. Pupici , noapte buna si vise placute
andreea90- vip
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
florica- vip
buna dimineata tuturor,o zi frumoasa si rodnica va doresc,multa sanatate si noroc,o zi cu ,si aici a iesit , se arata o zi frumoasa.
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:
Buna dimineatza . O sa-mi fie dor de el. Si mai ales de Tuba. Oare ce vor face in continuare? Cred ca voi citi ziarele turcesti in fiecare dimineatza. Nici nu prea intzeleg eu cu goagalul lui Vanghelie mai nimic . Sa vezi ce nervi imi voi face. Eh ... asa e viatza. Ce-i frumos tzine putzin , iar timpul s-a comprimat!!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
buna dimineata, doamnelor!; o zi minunata va doresc!
multumesc pt.noutati...felicitari, Andreea pt."conversatia" purtata cu Cancel, dar ca sa pot urmarii si eu ar trebuii sa-mi spui pasii de urmat pe "romaneste", adica ca pt.incepatori - multumesc
Flori, esti nemaipomenita, un asemenea mic dejun nu poate fi refuzat...dupa, viata pare mai frumoasa, mai senina, iar sperantele au inflorit din nou precum toporasii din gradina mea...pa,pe mai tirziu
multumesc pt.noutati...felicitari, Andreea pt."conversatia" purtata cu Cancel, dar ca sa pot urmarii si eu ar trebuii sa-mi spui pasii de urmat pe "romaneste", adica ca pt.incepatori - multumesc
Flori, esti nemaipomenita, un asemenea mic dejun nu poate fi refuzat...dupa, viata pare mai frumoasa, mai senina, iar sperantele au inflorit din nou precum toporasii din gradina mea...pa,pe mai tirziu
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum