49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună Axxa , văd că tu poftești mai ceva ca mine la bunătăți. Îmi faci concurență serioasă. Bine că e de unde.axxa246 a scris:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună Pufy. Poftă bună la sau să-ți fie de bine.pufy2010 a scris:
salut dana
azi am inaugurat împreună cu fetele sezonul de grătare
.
narcisa- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
daaa, si inca nu ma manifest deplin, ca ma gandesc si la tinenarcisa a scris:
Bună Axxa , văd că tu poftești mai ceva ca mine la bunătăți. Îmi faci concurență serioasă. Bine că e de unde.
buna!
iti iesise unul lipsa la inventar, nu?narcisa a scris:Chiar mă întrebam cine mi l-a furat din baie
florica- vip
Nouă trebuie să ne placă, nu lui. Și după cum bine știi, noi nu suntem deloc încruntate .florica a scris:Nu stiu de ce este asa incruntat?Nu i-o fii placand imparteala?Voi ce ziceti?
narcisa- vip
Îmi ia mai mult timp să-i număr decât alte cele .axxa246 a scris:
iti iesise unul lipsa la inventar, nu?
narcisa- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
Pufy , ai terminat gratarul si te apuci de nebunii ? Papusile dorm si tata la plaja , arunca gagicile in aer ...
Asa cald e la Braila ?
Fetelor , ce mai faceti ? L-ati indopat cu clatite si saracul Cansel , a iesit pe teren sa faca sport ...
Cred ca e suparat ca nu incape in cada Narcisei ... Nu ca-i gras , ci pt ca e prea aglomerat ...
Asa cald e la Braila ?
Fetelor , ce mai faceti ? L-ati indopat cu clatite si saracul Cansel , a iesit pe teren sa faca sport ...
Cred ca e suparat ca nu incape in cada Narcisei ... Nu ca-i gras , ci pt ca e prea aglomerat ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
narcisa a scris:
Andreea, pentru atâtea bunătăți te iert pentru isprava cu Canseluțu și te las să-i dai și lui o clătită că eu tot n-am făcut nimic bun. Dar nu mai multe pentru că pe urmă nu mai încape în baie, știi că e aglomerat la mine
.. n-am abuzat prea tare de el .. l-am hranit .. acuma e satul si vine la tine sa faca baie
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Narcisa .. scz k l-am furat cu imprumut , dar vine la tine inapoi .. tot la tine ii place mai mult :moe:
andreea90- vip
Unde pleci Flori ? La plimbare ? E cald la tine ?florica a scris:
dana17- vip
Buna ziua , din nou!dana17 a scris: Buna Axxa , ne zapaceste Andreea ... Cansel sub dus , clatite ... Si tie o duminica frumoasa ... Eventual cu turcul tau ...
Nu stiu al cui este, dar ma inscriu si eu printre admiratoare. Nu mai urmaresc Ezel, dar Kenan imi place. Are niste maini!!!!!!!!!!!!!!Si este asa ingrijit , cum nu am mai vazut niciun actor pana la el! Si arata super! Eu il votez pe unde il gasesc, imi place mult.Si mi-a placut si in cele "n" episoade pe care le-am vazut din Ezel. E bun si ca actor, f. credibil in rol!
Sa nu ma bateti ca nu-l votez pe Canselu, dar Kenan imi place mai mult!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Aici era inca la mine
Narcisa .. uite iti aduce flori , sa-l ierti :moe:
Sa nu ma bati prea tare
Narcisa .. uite iti aduce flori , sa-l ierti :moe:
Sa nu ma bati prea tare
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 27 Mar 2011, 5:08 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
Am uitat sa spun, mie imi place Canselu cu ochelari !
Are un aer mai serios.
Fara, mi se pare ca pune iar la cale vreo farsa pt. Hasret....
Are un aer mai serios.
Fara, mi se pare ca pune iar la cale vreo farsa pt. Hasret....
Luana- vip
Pt. Narcisa; am trimis-o pe tanti sa-i mai sculpteze niste sapunuri, daca are asa multi musafiri la baie....
Luana- vip
Buna Luana , treaba ta , dar ai grija cu Axxa , e ca o tigroaica cand vine vorba de el ...Luana a scris:
Buna ziua , din nou!
Nu stiu al cui este, dar ma inscriu si eu printre admiratoare. Nu mai urmaresc Ezel, dar Kenan imi place. Are niste maini!!!!!!!!!!!!!!Si este asa ingrijit , cum nu am mai vazut niciun actor pana la el! Si arata super! Eu il votez pe unde il gasesc, imi place mult.Si mi-a placut si in cele "n" episoade pe care le-am vazut din Ezel. E bun si ca actor, f. credibil in rol!
Sa nu ma bateti ca nu-l votez pe Canselu, dar Kenan imi place mai mult!
dana17- vip
dana17- vip
Asta e ținuta obligatorie pentru mâncat clătite? Cameramanului de ce nu i-ai dat, nu era dezbrăcat corespunzător?andreea90 a scris:Aici era inca la mine
narcisa- vip
Ce faci Narcisa ? Nu esti deloc vigilenta ... Vezi ce zice noul val ? Cica nu a abuzat prea mult .... Oare ce inseamna asta la varsta ei ? Clatite la pat ... Cred ca nici nu mai poate rasufla ...andreea90 a scris:
.. n-am abuzat prea tare de el .. l-am hranit .. acuma e satul si vine la tine sa faca baie
La tine vine sa pluteasca in baie ... ca de , cica e satul ...
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum