49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata!Va las cafeluta ....si va urez vizionare placuta la film...
Geta eu nu inteleg de unde atata suparare aici nu au fost niciodata rautati la adresa celor 3 actori C&T&M..daca se discuta pe alte forumuri nu ma intereseaza si nici nu vreau sa se aduca discutiile de acolo aici.
O zi buna fetelor!..gata ma imbrac si plec fuguta ca voi intarzia la serviciu.
PS: Sper cand voi venii luni de la tara sa-i gasesc impreuna pe ca daca nu imi fac bagajele si ma duc sa le trag vre-una scenaristilor
Geta eu nu inteleg de unde atata suparare aici nu au fost niciodata rautati la adresa celor 3 actori C&T&M..daca se discuta pe alte forumuri nu ma intereseaza si nici nu vreau sa se aduca discutiile de acolo aici.
O zi buna fetelor!..gata ma imbrac si plec fuguta ca voi intarzia la serviciu.
PS: Sper cand voi venii luni de la tara sa-i gasesc impreuna pe ca daca nu imi fac bagajele si ma duc sa le trag vre-una scenaristilor
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Gȕnaydîn kizlar!
O zi reusita sa aveti!
Am votat acolo , sa stiti. Erau total 350 de voturi. Cam putine!
Voi mai ruga pe cineva sa voteze, daca voi prinde un PC liber la scoala.
O cafea pentru voi:
O zi reusita sa aveti!
Am votat acolo , sa stiti. Erau total 350 de voturi. Cam putine!
Voi mai ruga pe cineva sa voteze, daca voi prinde un PC liber la scoala.
O cafea pentru voi:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Fraza anului spusa de castigatorul Premiului Nobel pentru medicina
“In lumea actuala se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani vom avea batrane cu bustul mare si batrani cu penisul tare. Dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc”.
“In lumea actuala se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani vom avea batrane cu bustul mare si batrani cu penisul tare. Dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc”.
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Buna dimineata,stie dumnealui ce spune si cred ca mare dreptate are!!!!!Luana a scris:Fraza anului spusa de castigatorul Premiului Nobel pentru medicina
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
BUNA DIMINEATA TUTUROR. O zi cu multe reusite, sa speram ca vom avea si film,azi este sarbatoare BUNAVESTIRE-BLAGOVISTENELE!
florica- vip
un mic dejun ca pt. azi ,voi mancati ce vreti cum vreti sau ce puteti,azi este dezlegare la peste
florica- vip
florica- vip
Dragalaselor buna dimineata multam frumos fetelor pentru cafea inainte de a pleca de acasa va las si eu un mic dejun pofta buna[/quote]Am dat pe YILDIZ si in dreapta este afisat programul de astazi GONULCELEN apare la ora 22 poate o fi adevarat
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.petitiononline.com%2FTr741983%2Fpetition.html&h=f4748 am adus likul cu petitia mai aproape daca vreti sa votati
florica- vip
Am votat si eu!florica a scris:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.petitiononline.com%2FTr741983%2Fpetition.html&h=f4748 am adus likul cu petitia mai aproape daca vreti sa votati
Buna dimineata tuturor!!!Sa aveti o zi frumoasa precum soarele care ne rasfata astazi..
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
O zi minunata si calduta!
Va ofer cu mare drag flori!
Am votat pentru schimbarea orei de difuzare a serialului .Sa speram ca vom avea diseara episod.Noi ne luptam pentru schimbarea orei si ei renunta a-l mai difuza.neseriosi.Poate ii va mustra constiinta si vor tine cont de parerea de parerea noastra.
Va ofer cu mare drag flori!
Am votat pentru schimbarea orei de difuzare a serialului .Sa speram ca vom avea diseara episod.Noi ne luptam pentru schimbarea orei si ei renunta a-l mai difuza.neseriosi.Poate ii va mustra constiinta si vor tine cont de parerea de parerea noastra.
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Buna dimi dragelor .. se pare ca azi slabe sanse sa vedem serialu .. O zi frumoasa sa aveti .. la constanta a iesit soarele
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
O zi frumoasă și cu soare vă doresc și eu fete dragi. Dacă mai aveți noutăți cu privire la difuzarea serialului să le aduceți și aici .
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna ziua,doamnelor!...o zi cit mai placuta va doresc
de la vecine...
pa,
de la vecine...
pa,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Bună fetelor! :emo6: :emo6: E vineeeeeeeerrrrrriii şi dacă e vineri e Gonulcelen. Ei bravo, îndrăzneşte vreun personaj să nu dea pe post filmul? Nu ştie cu cine se pune! Poate vrea să afle de ce sunt în stare româncele Vizionare plăcută!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
[quote="teodora_roman"]: E vineeeeeeeerrrrrriii şi dacă e vineri e Gonulcelen.
Seara buna tuturor! Sunt sperante sa fie difuzat astazi? Pe ATV nu e in program. Multumesc pt. speranta!
http://atv.com.tr/yayin_akisi/2011/03/25
Seara buna tuturor! Sunt sperante sa fie difuzat astazi? Pe ATV nu e in program. Multumesc pt. speranta!
http://atv.com.tr/yayin_akisi/2011/03/25
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Sunt slabe sanse sa vedem Gonulcelen in seara asta .. deci ..nu ne ramane decat sa ne consolam cu ideea ca vom vedeam sapt viitoare
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 25 Mar 2011, 7:09 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
Buna seara.Ce se aude ca nu avem GC?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Sau sa speram k vor arata de la 22 cum scrie aici http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
andreea90- vip
Buna seara fetelor , intradevar si eu cred ca sunt slabe sanse , dar stiti ce cred eu , asta e consecinta faptului ca in sezonul al doilea si-au batut joc de scenariu cu mici exceptii cand au mai avut cate ceva interesant, au trecut 8 luni de cand a inceput sezonul si ei o lalaie in continuare , si dupa cum se pare din promo in continuare s-ar complace in aceeasi situatie. Poate asta le va da de gandit ca sa revigoreze scenatiul. Fanii acestui serial de fapt sunt fanii Tubei si a lui Cansel , nicidecum ai serialului , cel putin nu al serialului din sezonul doi . Asa ca eu cred ca pana cand vor avea o garantie ca se va schimba ceva in bine , vor mentine acest fapt ... pacat.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
nu cred andreea, pentru ca si sapt trecuta cei de la yildiz au avut greseli in programandreea90 a scris:Sau sa speram k vor arata de la 22 cum scrie aici http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
alitheea- vip
Dragalaselor buna seara avem vr-io speranta sa vedem Gonulcelen?Iuliana ai incercat iti sunt de vriun folos? O seara placuta tuturor
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Dragalaselor buna seara avem vr-io speranta sa vedem Gonulcelen?Iuliana ai incercat iti sunt de vriun folos? O seara placuta tuturor
Nu inca iubita ca nu prea am avut timp.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
alitheea a scris:nu cred andreea, pentru ca si sapt trecuta cei de la yildiz au avut greseli in program
Da asa e Nico .. cred ca este tot o greseala .. deci ramanem fara serial sapt asta
andreea90- vip
Se pare ca da...andreea90 a scris:
Da asa e Nico .. cred ca este tot o greseala .. deci ramanem fara serial sapt asta
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum