49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor va de noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute va sarut dulce pe obrajori [/center][/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Spune-mi și mie rețeta că și eu vreau să consum niște calorii.anuta1971 a scris:
să ştii că nu mint.. dar buzele nu se pun, dimpotrivă eu cred că am consumat calorii cu ele
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte bună Lica, vise frumoase şi ţielica54 a scris:Dragalaselor va de noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute va sarut dulce pe obrajori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
mă faci să râd, ce reţetă?.. le-am obosit puţin şi de asta am consumat caloriinarcisa a scris:
Spune-mi și mie rețeta că și eu vreau să consum niște calorii.
anuta1971- vip
am numarat petitiile sant 209 si de la noi sant vreo 16 am vazut ca au scris si de doua ori unii.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[/quote]lica54 a scris:Dragalaselor va de noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute va sarut dulce pe obrajori [/center]
Noapte bună Lica .
narcisa- vip
Awards
Elçin won the Best Male TV Actor Award for his role in "Hatirla Sevgili", at Beykent University Faculty of Communations, 2008 Communation Awards; which honors the year's bests as voted by the students
Elçin won the Best Male TV Actor Award for his role in "Hatirla Sevgili", at Beykent University Faculty of Communations, 2008 Communation Awards; which honors the year's bests as voted by the students
florica- vip
Fetelor eu vă spun noapte bună şi vă doresc somn uşor şi vise plăcute mulţi
anuta1971- vip
Buna seara , dragelor ... eu acum am terminat de vazut Bezel .. sper ca maine totusi sa dea serialul macar de la 22 cum au zis prima oara
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
anuta1971 a scris:
Bună Andreea noi abia aşteptăm să-i vedem aşa dar ei nici măcar nu ne dau vreun episod. Ştiu că au fani fideli care o să urmărească filmul indiferent când or să-l difuzeze şi îşi cam bat joc de noi
Buna seara Anuta .. sper sa aduca ceva bun petitia sau sa le vina mintea la cap mai repede .. totusi Gonulcelen e urmarit de multa lume
andreea90- vip
Noapte buna ANUTA, somn usor cu vise frumoaseanuta1971 a scris:Fetelor eu vă spun noapte bună şi vă doresc somn uşor şi vise plăcute mulţi
florica- vip
cate petitii le trebuie ca sa fie luate in considerare?pana acum sant 223 .andreea90 a scris:
Buna seara Anuta .. sper sa aduca ceva bun petitia sau sa le vina mintea la cap mai repede .. totusi Gonulcelen e urmarit de multa lume
florica- vip
Vezi să nu le obosești prea tare să nu slăbească că mie îmi plac mai pline .anuta1971 a scris:
mă faci să râd, ce reţetă?.. le-am obosit puţin şi de asta am consumat calorii
narcisa- vip
pufy2010 a scris:Salut fetelor
DAR... sa spui lucrul potrivit la momentul potrivit - de nepretuit!
Bună seara Pufy.
N-aș vrea să aflu ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi spus lucrul nepotrivit.
narcisa- vip
Noapte bună Ana. Somn ușor.anuta1971 a scris:Fetelor eu vă spun noapte bună şi vă doresc somn uşor şi vise plăcute mulţi
narcisa- vip
Bună seara Andreea. Am sperat și eu dar se pare că degeaba. Dar mai este până mâine.andreea90 a scris:Buna seara , dragelor ... eu acum am terminat de vazut Bezel .. sper ca maine totusi sa dea serialul macar de la 22 cum au zis prima oara
narcisa- vip
Çekilmez bir insan oldum bugün
sinirli,ağlamaklı,umutusuz
yine her zamanki gibi haklıyım
sebeb atv,olmaması imkansız
bu yaptığı iş ayıp rezalet
...fakat elimde değil
sinirleniyorum.
yarın cuma gönülçen yok
hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.
asa sant si eu ,acum ma duc la culcare ,va zic noapte buna somn usor cu vise placute iar maine sa fie cu Gonulcelen.
sinirli,ağlamaklı,umutusuz
yine her zamanki gibi haklıyım
sebeb atv,olmaması imkansız
bu yaptığı iş ayıp rezalet
...fakat elimde değil
sinirleniyorum.
yarın cuma gönülçen yok
hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.
asa sant si eu ,acum ma duc la culcare ,va zic noapte buna somn usor cu vise placute iar maine sa fie cu Gonulcelen.
florica- vip
was translating the rest parts, and just got across the conversation within Jeren and Nakiye in Epi 43.
Nakiye: I hope he is swarthy.
Jeren: Why?
Nakiye: I don’t like blonde guys, and abominate auburns.
Jeren: But there are very handsome auburns.
...Nakiye: I thought you loved swarthy men.
Jeren: I mean the most important thing is a man having nice character.
Nakiye: Yes, you should know his character first, and concordance of our skin colors is also important.
Nakiye üas still thinking Jeren loves Murat and loves swarthy ones./ Narcisa , de la SAMIRA complectare la ep.43
Nakiye: I hope he is swarthy.
Jeren: Why?
Nakiye: I don’t like blonde guys, and abominate auburns.
Jeren: But there are very handsome auburns.
...Nakiye: I thought you loved swarthy men.
Jeren: I mean the most important thing is a man having nice character.
Nakiye: Yes, you should know his character first, and concordance of our skin colors is also important.
Nakiye üas still thinking Jeren loves Murat and loves swarthy ones./ Narcisa , de la SAMIRA complectare la ep.43
florica- vip
florica- vip
Narcisa .. sunt neseriosi turcii astia .. sper sa faca tot posibilul sa bage Gonulcelen , nu sa ne bage pe gat cu forta Pocainta .. sa vedem maine ce noutati apar
Eu fug la somnic .. Noapte buna tuturor dragelor Vise placute Sa aveti o zi frumoasa maine
Eu fug la somnic .. Noapte buna tuturor dragelor Vise placute Sa aveti o zi frumoasa maine
andreea90- vip
noapte buna Andreea
florica- vip
Mulțumesc Flori. Ce poveste de dragoste o mai așteaptă și pe Nakiye .florica a scris:Epi 43.
Nakiye: Sper că e brunet.
Jeren: de ce?
Nakiye: Nu-mi plac blonzii și-i detest pe șateni.
Jeren: Dar sunt și șateni foarte chipeși.
Nakiye: Credeam că-ți plac bruneții.
Jeren: Vreau să spun că cel mai important este ca omul să aibă un caracter plăcut.
Nakiye: Da, mai întâi trebuie să-i cunoști caracterul dar și culoarea pielii noastre trebuie să se potrivească.
Narcisa , de la SAMIRA complectare la ep.43
narcisa- vip
Noapte bună Andreea . Dacă e primul episod din Pocăința s-ar putea să nu avem șanse cu Gonulcelen.andreea90 a scris:Narcisa .. sunt neseriosi turcii astia .. sper sa faca tot posibilul sa bage Gonulcelen , nu sa ne bage pe gat cu forta Pocainta .. sa vedem maine ce noutati apar
narcisa- vip
AI SA VEZI IN EP.44 ! CE pateste Nakie cu dragostea ei,si un ultim clip https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DdgJKEUllfaI%26feature%3Dchannel_video_title&h=38d81narcisa a scris:
Mulțumesc Flori. Ce poveste de dragoste o mai așteaptă și pe Nakiye .
florica- vip
Ziceam că mă uit în noaptea asta dar nu mai pot. Mă uit mâine. Acum mă duc la culcare. Să dai drumul la cuțu Flori să dormim și noi liniștite. Noapte bună și somn lin.florica a scris:AI SA VEZI IN EP.44 ! CE pateste Nakie cu dragostea ei,si un ultim clip https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DdgJKEUllfaI%26feature%3Dchannel_video_title&h=38d81
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum