49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor vorbim mai tarziu ca acum vreau sa urc ep din Ezel pe yt si trebuie sa ies de pe forum
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Va mai aduce-ti aminte ce prezicea Elena despre serial si noi nu credeam?Ei uite ca incepe sa se adevereasca.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
si eu m-am gindit, dar nu am vrut sa supar pe cineva...Elena a fost chiar mai categorica cind a afirmat ca daca nu se schimba scenariul serialul v-a fi retras...sper sa nu se ajunga pina acolo....cred ca am suparat-o rau de tot ca nu mai vrea sa scrie...
itio aduci aminte perioada cind a scis ultima data? mijlocul lunii decembrie, sau ianuarie?
itio aduci aminte perioada cind a scis ultima data? mijlocul lunii decembrie, sau ianuarie?
Ultima editare efectuata de catre Garo in Vin 25 Mar 2011, 7:56 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:si eu m-am gindit, dar nu am vrut sa supar pe cineva...Elena a fost chiar mai categorica cind a afirmat ca daca nu se schimba scenariul serialul v-a fi retras...sper sa nu se ajunga pina acolo....cred ca am suparat-o rau de tot ca nu mai vrea sa scrie...
Cred ca era in decembrie.
iulianagl- moderator
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Ultimul mesaj l-a scris pe 24 ianuarie.Garo a scris:si eu m-am gindit, dar nu am vrut sa supar pe cineva...Elena a fost chiar mai categorica cind a afirmat ca daca nu se schimba scenariul serialul v-a fi retras...sper sa nu se ajunga pina acolo....cred ca am suparat-o rau de tot ca nu mai vrea sa scrie...
dacă dai click pe numele ei (îl găsești la Utilizatori înregistrați în ultimele 24 de ore pe prima pagină a forumului) la Statistici - Vezi toate mesajele , poți să vezi mesajele scrise de ea.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună seara dragele mele. De fapt nu e prea bună dar până la ora 23 mai sperăm.
narcisa- vip
narcisa a scris:Bună seara dragele mele. De fapt nu e prea bună dar până la ora 23 mai sperăm.
Buna iubita nu mai avem speranta ca deja dupa Pocaiti e celalalt Cocuklar sau naiba sa-l ia cum se mai scrie.
iulianagl- moderator
BUNA SEARA desi nu prea suna a buna,va aduc un clip sa ne mai treaca dorul de film :https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D254fkK2sXHU%26feature%3Dplayer_embedded&h=f4748 vad ca nu vrea sa mearga nici asta!
Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 25 Mar 2011, 8:49 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Deci nu crezi în minuni?iulianagl a scris:
Buna iubita nu mai avem speranta ca deja dupa Pocaiti e celalalt Cocuklar sau naiba sa-l ia cum se mai scrie.
Te uiți la Pocăiți?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Deci nu crezi în minuni?
Te uiți la Pocăiți?
Nu si nu, ma uit la ultimul otoman Ali.
iulianagl- moderator
florica- vip
Nu stiu in ce zi sa-l puna?Ori marti dupa AVC o sa anunte sambata sau o sa-l dea sambata la 20.00 nu inteleg?
iulianagl- moderator
[/URL]
dragalaselor pina una alta poftiti la o cupa de ighetata
dragalaselor pina una alta poftiti la o cupa de ighetata
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dj7mVP6XpMSc%26feature%3Drelated&h=2cd58 :dansati cu ei
florica- vip
florica a scris:
cea mai tare poza Spunzurati merita si astia de la ATV
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
iulianagl- moderator
De la fetele de pe facebook
atv’nin Gönülçelen dizisinin gününü değiştirme düşüncesi izleyenleri isyan ettirdi.
Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin’in başrollerini paylaştığı dizi atv’de ekrana geliyor.
Cuma günleri saat 20.00′de izleyici ile buluşan Gönülçelen dizisi, bir süre önce atv’nin aldığı karar ile saat 22.00′den sonra ekrana gelmeye başlamıştı.
Bu değişikliğe dizinin fanları internet ortamında büyük tepki vermiş ve dizilerinin eski saatine geri dönmesini istemişti.
Ancak Gönülçelen dizisinin düşen reytingleri atv’yi bir kez daha zorladı.
Kanal, Cuma günkü yayın akışını değiştiriyor. Yeni dizi Tövbeler Tövbesi Cuma günleri saat 20.00′de ekrana gelecek. Bu dizinin ardından ise Çocuklar Duymasın ekranda olacak.
Peki Gönülçelen dizisinin akıbeti ne oldu?
Dizinin yeni günü ve saati konusunda atv’nin alacağı kararı dizi izleyicileri merakla ve aynı zamanda kızgınlıkla bekliyor.
İşte bir Gönülçelen izleyicisinin atv’ye olan öfkesini dile getirdiği satırlar:
“Böyle sevilerek izlenen güzel bir Diziye programda hala bir yer ve zaman tespit edilememesi nekadar üzücü-Basindanberi cok severek izledigimiz bu güzel ve basarili Dizinin biran evvel ciddiye alinarak ATV programinda ve izlenebilecek bir saatte yer almasini cok arzu ve rica ederiz.” (Setarkasi.com)
atv’nin Gönülçelen dizisinin gününü değiştirme düşüncesi izleyenleri isyan ettirdi.
Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin’in başrollerini paylaştığı dizi atv’de ekrana geliyor.
Cuma günleri saat 20.00′de izleyici ile buluşan Gönülçelen dizisi, bir süre önce atv’nin aldığı karar ile saat 22.00′den sonra ekrana gelmeye başlamıştı.
Bu değişikliğe dizinin fanları internet ortamında büyük tepki vermiş ve dizilerinin eski saatine geri dönmesini istemişti.
Ancak Gönülçelen dizisinin düşen reytingleri atv’yi bir kez daha zorladı.
Kanal, Cuma günkü yayın akışını değiştiriyor. Yeni dizi Tövbeler Tövbesi Cuma günleri saat 20.00′de ekrana gelecek. Bu dizinin ardından ise Çocuklar Duymasın ekranda olacak.
Peki Gönülçelen dizisinin akıbeti ne oldu?
Dizinin yeni günü ve saati konusunda atv’nin alacağı kararı dizi izleyicileri merakla ve aynı zamanda kızgınlıkla bekliyor.
İşte bir Gönülçelen izleyicisinin atv’ye olan öfkesini dile getirdiği satırlar:
“Böyle sevilerek izlenen güzel bir Diziye programda hala bir yer ve zaman tespit edilememesi nekadar üzücü-Basindanberi cok severek izledigimiz bu güzel ve basarili Dizinin biran evvel ciddiye alinarak ATV programinda ve izlenebilecek bir saatte yer almasini cok arzu ve rica ederiz.” (Setarkasi.com)
andreea90- vip
Buna serara la toata lumea...!
Va rog sa-mi spuneti daca avem filmul mult asteptat ......
Multumesc
Multumesc
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
telefonul lui Hasret Telefonu General Mobile DST Diamond
andreea90- vip
tiberici a scris:Buna serara la toata lumea...!
Multumesc
Nu se stie .. sunt slabe sanse .. acum la 22 sa vedem daca incepe sau la 23 .. daca nu incepe .. saptamana viitoare
andreea90- vip
Parca nici aici numai spune nimic
http://i.sabah.com.tr/sbh/Klasorler/AtvAvrupa/atv_avrupa_program_kitapcigi14.pdf
http://i.sabah.com.tr/sbh/Klasorler/AtvAvrupa/atv_avrupa_program_kitapcigi14.pdf
gorbaciov- membru
Data de inscriere : 17/08/2010
Eu m-am suparat de tot .. nu ma mai uit deloc .. cand mi-oi aduce aminte ma mai uit , prea nesimtiti turci astia
Va pupicesc .. o seara placuta .. pe cat se mai poate .. noroc ca mai rad la "romanii au talent " sa uit de turci
Noapte buna dragelor .. vise placute
Va pupicesc .. o seara placuta .. pe cat se mai poate .. noroc ca mai rad la "romanii au talent " sa uit de turci
Noapte buna dragelor .. vise placute
andreea90- vip
Ultimul mesaj l-a scris pe 24 ianuarie.narcisa a scris:
dacă dai click pe numele ei (îl găsești la Utilizatori înregistrați în ultimele 24 de ore pe prima pagină a forumului) la Statistici - Vezi toate mesajele , poți să vezi mesajele scrise de ea.[/quote]
multumesc,acum stiu cum sa gasesc ceva mult mai usor
Ultima editare efectuata de catre Garo in Vin 25 Mar 2011, 10:10 pm, editata de 1 ori (Motiv : rectificare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
[quote="andreea90"]Eu m-am suparat de tot ..
DE pe canalul Fadia "'F I N A L L Y THE LATEST FROM ATV
THEY HAVE JUST ANNOUNCE THAT EPISODE 45 WILL BE AIRED NEXT FRIDAY 1ST APRIL AT 22:00 HOURS HURRAY - THIS WILL GIVE OUR DEAREST FADIA A BREATHING SPACE - HALLILUIA"".
Noapte Buna la toata lumea!!
DE pe canalul Fadia "'F I N A L L Y THE LATEST FROM ATV
THEY HAVE JUST ANNOUNCE THAT EPISODE 45 WILL BE AIRED NEXT FRIDAY 1ST APRIL AT 22:00 HOURS HURRAY - THIS WILL GIVE OUR DEAREST FADIA A BREATHING SPACE - HALLILUIA"".
Noapte Buna la toata lumea!!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum