49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
daca se termina acum mie mi se pare ca filmul a durat prea putin din cauza reclamelor...alitheea a scris:Nu cred , ca acum se termina...
da stiu ca au lalait-o nu gluma , asa ca pana saptamana viitoare ramanem seduse , dar abandonate
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:
vreau un sarut de final........
N-ai sa vezi!!! Levent se dovedeste in continuare un ticalos din punctul meu de vedere. Nu va suparatzi , dar nu mi-a placut niciodata. Iar Cobra e un puturos fara pereche. Cafer este un malac fara minte. Cat e de mare il bate Cobra. !!!! Nesrin este o scorpie ca la inceput. Si n-am vazut nimic nou in episodul asta, decat ce banuiam si noi. Eh , bine ca i-am vazut pe Tuba si Cansel.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
oare la ce o sa se gandeasca ca sa-i despartaanuta1971 a scris:alitheea a scris:CE VIPERA E LEVENT...
aşa e... dar bănuiesc că nu e deloc plăcut să pierzi... nu ştie să piardă
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:Ma doare capul de atatea reclame.Vreau un sarut patimas de bun regasit.
şi eu
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Cruella is for once right and he says why didn't you tell levent the truth.
murat says he will tell the turth when the time comes.
hasret comes to levent's office.
she asks him how he is.
he says fine.
**
hasret gives levent back the ring.
**
levent tells hasret about ceren and murat actually playing a game and they never were going out. and they had been lying. he says I heard ceren speaking to murat on the phone.
hasret is upset. she says why would they play such a game.
levent says to make you jealous and to make us split up. don't you get it?
**
hasret walks out of levent's office.
**
ceren says what if levent heard me when I was speaking to you on the phone.
and that is why he came home and asked you about our marriage
ceren says you are scared hasret will never forgive you for playing such a game. and this is why you cannot go and speak to her.
**
cobra has a cold.
**
murat says he will tell the turth when the time comes.
hasret comes to levent's office.
she asks him how he is.
he says fine.
**
hasret gives levent back the ring.
**
levent tells hasret about ceren and murat actually playing a game and they never were going out. and they had been lying. he says I heard ceren speaking to murat on the phone.
hasret is upset. she says why would they play such a game.
levent says to make you jealous and to make us split up. don't you get it?
**
hasret walks out of levent's office.
**
ceren says what if levent heard me when I was speaking to you on the phone.
and that is why he came home and asked you about our marriage
ceren says you are scared hasret will never forgive you for playing such a game. and this is why you cannot go and speak to her.
**
cobra has a cold.
**
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
o,Andreea de ce esti cu picioarele pe pamint?; lasa-ne sa visam
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
intră în scenă Cruela (Nesrin)Admin_dea05 a scris:oare la ce o sa se gandeasca ca sa-i desparta
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
aşa e... dar bănuiesc că nu e deloc plăcut să pierzi... nu ştie să piardă
Inca n-a invatat sa faca asta, mai mult imi placea cand era un Casanova decat acum indragostit lulea de Hasret.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Geta a scris:
N-ai sa vezi!!! Levent se dovedeste in continuare un ticalos din punctul meu de vedere. Nu va suparatzi , dar nu mi-a placut niciodata. Iar Cobra e un puturos fara pereche. Cafer este un malac fara minte. Cat e de mare il bate Cobra. !!!! Nesrin este o scorpie ca la inceput. Si n-am vazut nimic nou in episodul asta, decat ce banuiam si noi. Eh , bine ca i-am vazut pe Tuba si Cansel.
Totusi Geta .. fara Levent , Cafer , Cobra, Nesrin si restu .. nu ar fii filmu ..degeaba ar fii fost Tuba si Cansel ..
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 03 Apr 2011, 11:59 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
s-a terminat ..din nou fara promo.Geta a scris:Admin_dea05 a scris:
vreau un sarut de final........
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Dum 03 Apr 2011, 11:58 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Oiii Doamne ce privire patimasa are?
iulianagl- moderator
sper ca saptamana viitoare nu se cearta si o iau de la inceput...
alitheea- vip
La naiba .. scuze.. ce sărut? doar semne de întrebare pentru încă o săptămână
anuta1971- vip
Asa este. Vorbeam de personaje. Gata ne-am linistit si plecam la culcare. Noapte buna.andreea90 a scris:
Totusi Geta .. fara Levent , Cafer , Cobra, Cafer , Nesrin si restu .. nu ar fii filmu ..degeaba ar fii fost Tuba si Cansel ..
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
el dar ea saracuta are o privire de nici nu poti sa-ti dai seama daca se impaca sau o iau din nou cu supararile dar sincer nu este numai el cel vinovatiulianagl a scris:Oiii Doamne ce privire patimasa are?
Admin_dea05- Admin
saptamana viitoare .. ori se cearta cu pasiune printre randuri .. ori se impaca .. ne tine in suspans
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
si inca ce semne iubita..., totusi sper ca de data asta se vor asculta unul pe celalalt , doar sunt si intr-un mediu intim lor...anuta1971 a scris:La naiba .. scuze.. ce sărut? doar semne de întrebare pentru încă o săptămână
alitheea- vip
alitheea a scris:sper ca saptamana viitoare nu se cearta si o iau de la inceput...
gândeşte pozitiv.. te ştiam altfel.. sau te-au schimbat turcii ăştia
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:el dar ea saracuta are o privire de nici nu poti sa-ti dai seama daca se impaca sau o iau din nou cu supararile dar sincer nu este numai el cel vinovat
E uimita ca nu se astepta sa-l vada dar o sa-si revina sunt pozitiva.Acum va spun noapte buna si vise Canselute.
iulianagl- moderator
ori ea va fi nervoasa iar Murat o va saruta cu forta ca sa-i treaca ...Vise!!!andreea90 a scris:saptamana viitoare .. ori se cearta cu pasiune printre randuri .. ori se impaca .. ne tine in suspans
Admin_dea05- Admin
zici ca am varza in loc de cap , astia ne pun nervii la incercare si ne calesc.anuta1971 a scris:
gândeşte pozitiv.. te ştiam altfel.. sau te-au schimbat turcii ăştia
Oricum nu mi-am imaginat ca ea imediat sarea in bratele lui , dar macar putin , putin trebuiau sa ne dea si noua , asa ca sa avem si noi combustibil pt sapt care vine
alitheea- vip
Nico îmi place atât de mult locul unde s-au întâlnit... e ca o întoarcere în timp.. poate de acum nu o să mai facă aceleaşi greşeli... au învăţat cât de mult înseamnă unul pentru celălalt... şi cât de grea e viaţa în lipsa persoanei iubitealitheea a scris:si inca ce semne iubita..., totusi sper ca de data asta se vor asculta unul pe celalalt , doar sunt si intr-un mediu intim lor...
anuta1971- vip
Noapte buna fetelor!..
Admin_dea05- Admin
da, da ,da...sa o lase fara grai ...Admin_dea05 a scris:ori ea va fi nervoasa iar Murat o va saruta cu forta ca sa-i treaca ...Vise!!!
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum