2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+16
Hatice2J
nety
TheCattallyn
tubafan
vivi
lyvya
marylou
violeta53
florina1989
chrisa
Admin_dea05
Dina56
nutzi
dea05
DENISA
GIULIA
20 participanți
Pagina 21 din 39
Pagina 21 din 39 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39
Re: 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
...familia si rudele...DENISA a scris:Hatice2J a scris:
este un clip cu Murat si sotia pe melodia asta
daca ar fi cu Tuba ar avea de mii de ori mai multe vizualizari...
ceva fani are şi Curcin dar probabil nu sunt prea înflăcăraţi .
ma indoiesc sa fie mai multi...
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
dea05 a scris:
daca noi vom fi fosile inseamna ca si ei ca doi batranei draguti cu placa in gura :lol: si cu baston :lol: se intalnesc pe malul Bosforului si isi declara dragostea din tinerete spunand ca regreta ca acest pas nu l-a facut mai demult.....doamneee ce imaginatie am :D :lol: ...deja mi inchipuiam :lol: :lol:
totul e să nu le cadă placa din gură
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 11 Noi 2009, 12:04 am, editata de 1 ori
e superba melodiaHatice2J a scris:
bu ask bitmez...
mi-ar place un clip pe melodia asta...
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Hatice2J a scris:
...familia si rudele...
ma indoiesc sa fie mai multi...
e posibil să fie doar familia la căt talent zace în ea , doar e " vedetă " din fragedă pruncie .
nu.de ce?inca nu m-am uitat nici la kasaba de sapt trecuta parca nu mai am tragere de inima pt ca nu este nimeni sa traduca macar un picDENISA a scris:Dea urmăreşti EZEL ?
dea05- vip
dea05 a scris:
nu.de ce?
vroiam să ştiu dacă se merită să mă uit , am găsit traducerea dialogului în engleză la Ezel .
mă tot chinui să îmi facă turcoaicele un rezumat la ep . din kasaba dar greu mă descurc cu ele.
..
I don't watch Kasaba. I don't like seeing the farmhouse as someone else's house, Çağla and all the other actors of Asi as someone else...
A very short summary would be:
While living in Italy, Yagmur's mom, dad and older sister die; so she returns back to Turkey. She takes care of her little niece Eylül, now an orphan. She goes to the KASABA (Village) and wants to sell the farmhouse and
the land she inherited from her parents. There she meets a conservative but intellectual Mümtaz and a temporary worker Haydar. Yağmur will be thorn in between the loves of these two men.
This is the translation of the brief description of the series on its webpage. I didn't translate the episodes though.
I hope this helps you...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 02 Noi 2012, 7:38 pm, editata de 1 ori
daca ma i afli ceva la kasaba te rog sa-mi spui.
mai trebuie sa o intreb pe florina daca se uita ca ea mai intelege cate ceva .macar acolo un pic din rezumat mi-ar fi de mare ajutor
dea05- vip
dea05 a scris:
mai trebuie sa o intreb pe florina daca se uita ca ea mai intelege cate ceva .macar acolo un pic din rezumat mi-ar fi de mare ajutor
iubita eu tot am rugat turcoaicele , sper ca în final să mă aleg cu un rezumat .
No problem DANA. I am working on the klip for 6th episode of Asi. I am already very late to post that one. When I am done with that, I can help you with Kasaba...
poate ai noroc...Doamne ajutaDENISA a scris:dea05 a scris:
iubita eu tot am rugat turcoaicele , sper ca în final să mă aleg cu un rezumat .
dea05- vip
AM GĂSIT UN REZUMAT DAR E IN TURCĂ
3. Bolum Ozeti
Haydar’ın haksız yere tutuklanması ve Mümtaz’ın bunun karşısında aldığı tavır Yağmur’u çileden çıkarmıştır. Konağını ve arazisini Mümtaz’a satmaktan vazgeçer. Aslında Mümtaz, adaletin yerini bulması için elinden geleni yapacaktır.
İstanbul’daki iş umudunu kaybeden Yağmur ile işlerini başkalarına kaptıran mevsimlik işçilerin kaderi bu noktada da kesişmiştir. Yağmur hayatında bir devrim yapmayı göze alarak işçilere büyük bir teklifte bulunur. Arazisinde çalışmalarını ister. Bu teklif, işçilerin hepsini aynı şekilde memnun etmez, aralarında tartışmalara neden olur.
Sünnette olanlar nedeniyle gerginlikleri büyüyen Seher ile kızı Nebahat, Mümtaz’ın girişimiyle bir akşam yemeğinde bir araya gelirler. Yemekte yaşananlar yüzünden, aralarındaki sorunu çözme umudu ne yazık ki boşa çıkar.
Davut tarafından kışkırtılan kasabalıların çoğu, Yağmur ve işçilerin hayatını zorlaştırmak için ellerinden geleni yaparlar. Bu çatışmalı ortamda Yağmur ve işçilere en büyük destek Mahmut Hoca’dan ve Seher’den gelecektir.
Müşerref’in Yağmur’la başlayan dostluğu karşısında Kadir öfkesini dizginleyemez. Karısına zaten şiddet uygulamakta olan Kadir, Müşerref’e yeniden dayak atınca genç kadın evi terk eder. Soluğu Kavaklı Konağı’nda alır. Bu durum Yağmur ve kasaba arasındaki ipleri daha da gerecektir.
3. Bolum Ozeti
Haydar’ın haksız yere tutuklanması ve Mümtaz’ın bunun karşısında aldığı tavır Yağmur’u çileden çıkarmıştır. Konağını ve arazisini Mümtaz’a satmaktan vazgeçer. Aslında Mümtaz, adaletin yerini bulması için elinden geleni yapacaktır.
İstanbul’daki iş umudunu kaybeden Yağmur ile işlerini başkalarına kaptıran mevsimlik işçilerin kaderi bu noktada da kesişmiştir. Yağmur hayatında bir devrim yapmayı göze alarak işçilere büyük bir teklifte bulunur. Arazisinde çalışmalarını ister. Bu teklif, işçilerin hepsini aynı şekilde memnun etmez, aralarında tartışmalara neden olur.
Sünnette olanlar nedeniyle gerginlikleri büyüyen Seher ile kızı Nebahat, Mümtaz’ın girişimiyle bir akşam yemeğinde bir araya gelirler. Yemekte yaşananlar yüzünden, aralarındaki sorunu çözme umudu ne yazık ki boşa çıkar.
Davut tarafından kışkırtılan kasabalıların çoğu, Yağmur ve işçilerin hayatını zorlaştırmak için ellerinden geleni yaparlar. Bu çatışmalı ortamda Yağmur ve işçilere en büyük destek Mahmut Hoca’dan ve Seher’den gelecektir.
Müşerref’in Yağmur’la başlayan dostluğu karşısında Kadir öfkesini dizginleyemez. Karısına zaten şiddet uygulamakta olan Kadir, Müşerref’e yeniden dayak atınca genç kadın evi terk eder. Soluğu Kavaklı Konağı’nda alır. Bu durum Yağmur ve kasaba arasındaki ipleri daha da gerecektir.
poate le traduce macar pe astea.cred ca si cei de la kanal d turcia au pe site la kasaba rezumatele ep macar pe alea mi-ar placea sa le am traduse :bom:DENISA a scris:AM GĂSIT UN REZUMAT DAR E IN TURCĂ
3. Bolum Ozeti
dea05- vip
dea05 a scris:
poate le traduce macar pe astea.cred ca si cei de la kanal d turcia au pe site la kasaba rezumatele ep macar pe alea mi-ar placea sa le am traduse :bom:
dar ce treabă are Kanald Tr cu Kasaba ????
scuze am uitat ca filmul e pe atvDENISA a scris:dea05 a scris:
poate le traduce macar pe astea.cred ca si cei de la kanal d turcia au pe site la kasaba rezumatele ep macar pe alea mi-ar placea sa le am traduse :bom:
dar ce treabă are Kanald Tr cu Kasaba ????
dea05- vip
dea05 a scris:
scuze am uitat ca filmul e pe atv
iubita eu trag cortina , mâine la 7:00 sunt pe verticală, te pupăcesc , ne auzim / citim mâine , somn uşor .....
noapte buna!!!! ...pe maineDENISA a scris:dea05 a scris:
scuze am uitat ca filmul e pe atv
iubita eu trag cortina , mâine la 7:00 sunt pe verticală, te pupăcesc , ne auzim / citim mâine , somn uşor .....
dea05- vip
merhaba kizlar,
nu v-ati trezit???
eu am putina treaba,dar sper sa intru mai tarziu...
multa pace si bucurie va doresc...
opucuklar
nu v-ati trezit???
eu am putina treaba,dar sper sa intru mai tarziu...
multa pace si bucurie va doresc...
opucuklar
Hatice2J- vip
Buna dimineataaaa!!!
Hai fetele ,trezirea, cafeaua este gata si va asteapta!!
Va doresc o zi calda si plina de surprize placute...!
Buna Haty ,sa ai parte de o zi frumoasa !1
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
nutzi a scris:Buna dimineataaaa!!!
gata , spun prezent .
dea05 a scris:
DEA mare lucru nu am aflat
.I only watch first episode and I catch couple scenes from fragmans of other episodes.So do not trust me that much.
She came to Antakya with her little niece to sell his family farm (Kozcuoğlu farm)
after she lost most of her family including her sister. She used to live in abroad. Her intention was to go back to where she came from.But she faces too many diffuculties in Antakya like very cheap offers for her farm, injustifiable behaviour towards rural labours that came temporarily to work in Antakya. But also there are too many memories from her first years.
She is not the only one who carry memories there are others like Talat Bulut, Nur sürer and her bad brother. But their memories related to her mother. And I think that once in a while Talat Bulut and her mother had a relationship. She resembles her mother
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 02 Noi 2012, 7:42 pm, editata de 1 ori
ce mai faceti?ati luat pauza?
pe unde sunteti?
pe unde sunteti?
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:ce mai faceti?ati luat pauza?
pe unde sunteti?
bună iubita , eu sunt prin zonă .
DENISA a scris:Hatice2J a scris:ce mai faceti?ati luat pauza?
pe unde sunteti?
bună iubita , eu sunt prin zonă .
ce faci,eu am o mica-mica ferestra si am intrat sa vad ce faceti...
ma atrageti ca un magnet,aseara m-a apucat miezul noptii...ca odinioara...
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:
ce faci,eu am o mica-mica ferestra si am intrat sa vad ce faceti...
ma atrageti ca un magnet,aseara m-a apucat miezul noptii...ca odinioara...
am intrat la vecinii de suferinţă să " recoltez " informaţii .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 02 Noi 2012, 7:43 pm, editata de 1 ori
se pare ca vorbeste la telefon...poate,poate aflam ceva...
acum te pup trebuie sa plec,dar intru mai tarziu...
acum te pup trebuie sa plec,dar intru mai tarziu...
Hatice2J- vip
Pagina 21 din 39 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39
Subiecte similare
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 21 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum