21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa la aceasta festivitate Yildirim a primit vriun premiu sa-u a inminat premii?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu , doar a oferit un premiu celui mai bun regizor, împreună cu mama lui Berguzar Korel
Multumesc mult[/quote]
lica54- vip
buna seara
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
bună şi aici Dana !!
am adus nişte vitamine
am adus nişte vitamine
Aşk ve Ceza ep. 44: 4/5 --- 5/5 subtitrat româneşte
În sfârşit! Bună ziua tuturor! Ralitza1000 a dus greul traducerii secondată apoi de Lexia la subtitrare, mie mi-au jucat festa prelucrările video, dar până la urmă e şi episodul 44 finalizat :)
Se pare că azi şi Dailymotion a avut mari probleme. Am reîncărcat fragmentele 4 şi 5 din ep. 44 şi acum SE VĂD!!! Vizionare păcută :)
Se pare că azi şi Dailymotion a avut mari probleme. Am reîncărcat fragmentele 4 şi 5 din ep. 44 şi acum SE VĂD!!! Vizionare păcută :)
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Rodica !!! Iulia !!! ce spuneţi de noile jucării???
Rodica e ocupată stă cu suratele
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 31 Mar 2011, 8:29 pm, editata de 1 ori
Denisa impotriva cui vrei sa foloseti acest arsenal?
lica54- vip
celor cu care mă " războiesc " şi celor care atentează la Preţios
[quote="DENISA"]Denisa, voi vedeţi fragmentele 4 şi 5?
Fetele pe Port spun că nu se văd, am verificat, sunt puse pe public.
Fetele pe Port spun că nu se văd, am verificat, sunt puse pe public.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
nici eu nu pot sa vad fragmenul 4.......5 se vede.
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
ask ve ceza
nici la mine 4 nu se vede , doar 5
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
AOLEUUUUUUUUUUUUU iar ai dat iama prin arsenalul NATO si prin crescatoria de pisiciDENISA a scris:Rodica !!! Iulia !!! ce spuneţi de noile jucării???
multumiri LEXIA, RALITZA,MOTISOR, eu sunt cam neabdatata dar va anunt ca am conexiune TV-PC, asa ca pot vedea orice de pe pc pe televizor printr-o simpla translatie n-am facut-o eu si nu stiu decat sa o folosesc, asta asa ca prea mi-au curs lacrimile atata vreme .Denisa colectia ta de pisici imi aduce aminte de un film despre o verisoara a lui Jaklin Kennedy, nu-mi amintesc numele filmului
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
vam adus un desert pofta buna[/quote]
lica54- vip
,off nu se vede deloc frag 4...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
fetelor aveţi răbdare , încă se procesează frag 4
acum poate vă era dor , vi le aduc în vizită pe suratele Curcinei
mda....arata foarte bine
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
ask ve ceza
DENISA a scris:fetelor aveţi răbdare , încă se procesează frag 4
buna seara, ma bag si eu in discutia voastra , Denisa m-ai facut sa rad in hohote !!!!!
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
vam adus o inghetata de cocos[/quote]
lica54- vip
foarte bine că te bagi , mă bucur dacă zâmbiţi de nebunia mea . Lica eu sunt înebunită după îngheţată, să mănânc niţel că prea mi s-au încins neuronii
http://www.asi-demir.com/
http://www.asi-demir.com/
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 31 Mar 2011, 9:21 pm, editata de 1 ori
victorelalove a scris:Buna seara,
Nici nu stiu cu ce sa incep...De vreo 5 zile citesc ce s-a scris pe forum si vreau sa spun ca mi se pare grozav ceea ce am citit. Cata pasiune, cata traire... asa ceva nu am mai vazut de mult. Faptul ca nu am citit nici un mesaj care sa mi se para nelalocul lui, ca se scrie asa de frumos , m-a facut sa scriu pentru prima data pe un forum. Felicitari!
Mie una serialul ask ve ceza mi se pare captivant [poate ca are neajunsurile lui...dar carui serial sau film nu-i gasesti?] . Este singurul serial pentra care am pierdut o saptamana jumatate...Niciodata nu mi s-a mai intamplat asa ceva.
Un motiv important pentru care imi place este... muzica. Superba. Apoi actorul din rolul principal...unul dintre cei mai talentati din cati am vazut. Nurgul [am vazut ca nu este prea placuta de catre voi... asa ca sper sa nu va suparati pe mine] dar mi-a atras atentia si in momentul in care am vazut-o pe ea am decis sa urmaresc serialul. Este adevarat ca Murat este mult mai talentat ca ea.
in sfarsit...pentru mine ask ve ceza este ca un drog.
Inca o data FELICITARI tuturor care au scris pe forumul acesta...m-au impresionat.
Sper sa trimit mesajul unde trebuie...
ninnet a scris:
Domnule doctor, nevastă-mea nu mai vrea să se culce cu mine! se plânge un bărbat însurat.
- Vreau să vorbesc cu soţia dumitale, trimite-o la cabinet, îi spune doctorul. Vine femeia. Doctorul:
- E adevărat ce mi-a spus soţul dumneavoastră? De ce nu mai vreţi să vă culcaţi cu el?
- Domnule doctor, sunt foarte obosită. Toată ziua lucrez. Dimineaţa sar într-un taxi să mă duc la serviciu. Când ajung, taximetristul mă întreabă: “Facem socoteala sau…”. Ca să fac o economie, aleg “sau”. Ajung la serviciu, şeful îmi zice: “Iar ai întârziat. Ce facem, îţi tăiem din salariu, sau?…”. Bineînţeles, aleg “sau”. După lucru, obosită, mă urc într-un taxi şi acelaşi lucru…
La care doctorul:
- Ei, şi acum, ce părere aveţi, îi spunem soţului, „sau”?
ia uite Pufy ce zice Ninnet!!!
vă trimit şi vouă nişte porumbei , am din abundenţă fluturaşi şi porumbei
ce imaginatie ... lucrativa aipufy2010 a scris:îmi place Pelin. Deși și ea arată destul, parcă e mai complicat să o scoți din textile fată de Burcin. De fapt pentru Burcin e suficient un ventilator mai puternic, iar volănașele vor zbura direct în șifonier
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum