50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
dlacatus65
nutzi
razbunator
Lucica10
narcisa
Petre Gabriel Nicoleta
vivi
vania_e
annadanna
DENISA
iulianagl
pufy2010
axxa246
Luana
scumpica22
Geta
rina-rina
Admin_dea05
dana17
florica
lica54
andreea90
anuta1971
alitheea
Garo
29 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
salutare
Buna dragelor.ce mai face-ti?Eu am ramas foarte in urma cu stirile datorita faptului ca unde am lucrat nu prea puteam intra pe net,dar recuperez eu.....va pup si o saptamana placuta
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
salutare
salutare dragelor,ce mai face-ti?din greseala am facut topic nou in loc sa trimit mesaj,eu sunt cam in urma cu mesajele dar sper sa recuperez cat mai repede,va pup si o saptamana cat mai placuta
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna ziua zanute
ar fi fost frumos sa fie Tuba , dar nu e , vedeti min 3.17, apare profilul persoanei respective , in prim plan e Burcin iar in extrema imaginii este profilul
https://www.youtube.com/watch?v=MFlqt6nux-s&feature=player_embedded#at=25
ar fi fost frumos sa fie Tuba , dar nu e , vedeti min 3.17, apare profilul persoanei respective , in prim plan e Burcin iar in extrema imaginii este profilul
https://www.youtube.com/watch?v=MFlqt6nux-s&feature=player_embedded#at=25
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor buna ziua o zi frumoasa cu mult soare o dupa amiaza placuta tuturor
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna ziua dragelor .. nici eu nu cred ca a fost Tuba .. si presa sa nu spuna nimic .. am intrat sa vad ce mai faceti .. va pupacesc ..vorbim diseara
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Atv geleneği bozmuyor :D Her hafta Gönülçelen'imizin bi yeriyle mutlaka oynuyor bildiğiniz gibi.. Ömür Törpüsü gibi kanal ! Dizinin saati değişmiş şimdide.. 22.30'a alınmış Atv resmi sitesinde öyle gözüküyor...46. Bölüm 22.30'da haftaya.. Herkese duyurulur ! --> DamLa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Haber Eylül: Son olarak yeni projeleriniz var mı?
Cansel Elçin: Var tabi… Hem dizi, hem film hem de kendi projelerim var. Çok istiyorum. Yoksa projesiz olmaz ki… Ama tabi şu an bir şey söyleyemiyorum. Yazdığım bir takım şeyler var, onları gönderiyorum ve biliyorum ki geri dönüşü olacak. İmkânlarımızla tabiJ
din interviul lui Cansel.
Cansel Elçin: Var tabi… Hem dizi, hem film hem de kendi projelerim var. Çok istiyorum. Yoksa projesiz olmaz ki… Ama tabi şu an bir şey söyleyemiyorum. Yazdığım bir takım şeyler var, onları gönderiyorum ve biliyorum ki geri dönüşü olacak. İmkânlarımızla tabiJ
din interviul lui Cansel.
florica- vip
Nu i-am aranjat eu,asa i-am gasit pe f.b.,nu stiu eu asa multe,de undeGaro a scris:
buna dimineata,o zi buna si spor in tot ce aveti de facut astazi!...multumesc, Flori, frumos i-ai aranjat pe amindoi, ai dat glas gindurilor noastre...Dana,nu am cuvinte doar o stringere de inima...pa
florica- vip
Si o poza cu furaciosul de inimii,ca alt fel nu se poate pe deseara
florica- vip
Buna ziua doamnelor!
Ce dragute sunteti!
Eu m-am felicitat astazi cand am vizionat ultimele 10 min. din episod pt. ca am plecat. M-am culcat la 24,30, dar am fost calma. Daca ramaneam la episod, ma culcam furioasa si as fi adormit greu, as fi dormit prost si m-as fi trezit cu capul cat o varza, vorba cuiva de aici.
Eu nu pot fi asa ingaduitoare ca voi, imi pare rau.
Dupa o pauza de doua saptamani si dupa 45-17=28 episoade din sezonul 2 , in care am vazut doar un mic dejun cu cei doi si un dar constand dintr-un trandafir, nu am mai avut rabdarea necesara. Si m-am temut pt. integritatea PC-ului...O fi greu sa se impace, dar puteau s-o faca mai repejor in episodul acesta, undeva pe la mijloc. L-am vazut pe Cobra si pe Malai Mare de Cafer de am obosit, plus un car de reclame...Prea mult deja!
Scuze, nu va suparati pe mine, dar trebuia sa spun.
Si pot pune pariu ca abia in Iunie se impaca si se marita....Murat. Ca el se poarta ca o domnisoara care asteapta sa fie ceruta...Voi nota numele scenaristilor si voi avea grija sa nu ma mai uit la filme la care fac ei scenariul...
V-am pupezat pe obrajori!
Plec la masa de calcat si mi-l imaginez pe Murat deasupra camasilor....Asta ca sa am spor...
O seara placuta sa aveti!
Ce dragute sunteti!
Eu m-am felicitat astazi cand am vizionat ultimele 10 min. din episod pt. ca am plecat. M-am culcat la 24,30, dar am fost calma. Daca ramaneam la episod, ma culcam furioasa si as fi adormit greu, as fi dormit prost si m-as fi trezit cu capul cat o varza, vorba cuiva de aici.
Dupa o pauza de doua saptamani si dupa 45-17=28 episoade din sezonul 2 , in care am vazut doar un mic dejun cu cei doi si un dar constand dintr-un trandafir, nu am mai avut rabdarea necesara. Si m-am temut pt. integritatea PC-ului...O fi greu sa se impace, dar puteau s-o faca mai repejor in episodul acesta, undeva pe la mijloc. L-am vazut pe Cobra si pe Malai Mare de Cafer de am obosit, plus un car de reclame...Prea mult deja!
Scuze, nu va suparati pe mine, dar trebuia sa spun.
Si pot pune pariu ca abia in Iunie se impaca si se marita....Murat. Ca el se poarta ca o domnisoara care asteapta sa fie ceruta...Voi nota numele scenaristilor si voi avea grija sa nu ma mai uit la filme la care fac ei scenariul...
V-am pupezat pe obrajori!
Plec la masa de calcat si mi-l imaginez pe Murat deasupra camasilor....Asta ca sa am spor...
O seara placuta sa aveti!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Aferim !!! Gandire bazata pe logica!!anuta1971 a scris:
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Luana a scris:Buna ziua doamnelor!
Ce dragute sunteti!
Dupa o pauza de doua saptamani si dupa 45-17=28 episoade din sezonul 2 , in care am vazut doar un mic dejun cu cei doi si un dar constand dintr-un trandafir, nu am mai avut rabdarea necesara. Si m-am temut pt. integritatea PC-ului...
Sunt perfect de acord cu tine !!!!Dar am si eu doua cearceafuri de calcat si vor isi ... hartie de proiect!!!
Geta- vip
buna seara ...........pentru voi!!!!!!!!!!
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Floricico, de unde ai mita asta?florica a scris:
e frumoasa si pisicoasa.
ah, ce bine mi-ar pica astea acu!!florica a scris:
de fapt am si bagat o babana si o porto!
ti/aduc si eu, ca nu-mi place sa calc..Geta a scris:
Sunt perfect de acord cu tine !!!!Dar am si eu doua cearceafuri de calcat si vor isi ... hartie de proiect!!!
Cu placere. Mie nu-mi place sa calc rufe mici . Calc lenjerie de pat fara probleme. Merge repede.axxa246 a scris:
ti/aduc si eu, ca nu-mi place sa calc..
Geta- vip
aoleu, nu zice de 2 ori, ca ma postez la tine la usa!!Geta a scris:
Cu placere. Mie nu-mi place sa calc rufe mici . Calc lenjerie de pat fara probleme. Merge repede.
seara buna tuturor
florica- vip
Dupa cum vad ,calcatul este o problema serioasa si prin alte parti nu numai la mine,eu v-am adus masa de calcat cu calcator cu tot dar imi calcati si mie macar cateva camasi,in special manecile
florica- vip
10 aprilie
|
florica- vip
Fadia Khoury Good morning.. Bonjour.. Günaydın.. Guten Morgen.. Bună Dimineaţa.. доброе утро.. Καλημέρα.. صباح الخير·
- ce corect ne-a salutat
florica- vip
Draga mea eu calc cate 7-8 camasi in fiecare saptamana (si mai multe uneori). Sotul meu nu poarta DECAT camasi. Nu tricouri, nu altceva. Calc orice, dar cand aud de camasi, imi aduc aminte imediat ce bine-mi era inainte de a ma casatori (desi au trecut 100 de ani de atunci)florica a scris:Dupa cum vad ,calcatul este o problema serioasa si prin alte parti nu numai la mine,eu v-am adus masa de calcat cu calcator cu tot dar imi calcati si mie macar cateva camasi,in special manecile
Asa ca NU camasi! Altceva, orice..
Luana- vip
Stiti ceva de traduceri???
Nefiind liber dupa episod, cred ca vom astepta muuuult.
Sau nu???
Nefiind liber dupa episod, cred ca vom astepta muuuult.
Sau nu???
Luana- vip
buna seara,doamnelor!; sper ca sunteti bine chiar daca aveti intilnire cu masa de calcat...nu am venit singura:[img]http://www.up-king.com/almaciat/2ugtq83tjidjracwrd5v.gif
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum