Serialesitelenovelet
50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+25
dlacatus65
nutzi
razbunator
Lucica10
narcisa
Petre Gabriel Nicoleta
vivi
vania_e
annadanna
DENISA
iulianagl
pufy2010
axxa246
Luana
scumpica22
Geta
rina-rina
Admin_dea05
dana17
florica
lica54
andreea90
anuta1971
alitheea
Garo
29 participanți

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de pufy2010 Lun 04 Apr 2011, 9:15 pm

Luana a scris:
Draga mea eu calc cate 7-8 camasi in fiecare saptamana

... așa puține?! Îi limitezi libertatea de opțiune, pentru că alegerea cămăsii se face funcție de starea în care te afli la momentul alegerii, iar, de regulă, cămașa potrivită se află în teancul cu rufe ce urmează să fie călcate Smile

Salut fetelor
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 9:17 pm

Luana a scris:Stiti ceva de traduceri???
Nefiind liber dupa episod, cred ca vom astepta muuuult.
Sau nu???
Samira,vad ca in loc sa traduca ep.45,traduce scenarii facute de ele,fetele de pe f.b.au facut si trailer,nu l-am adus sa nu induc in eroare, The Question of the year : Who will read Hasret's diary?intrebarea anului -Cine v-a citi primul jurnalul Hasretei.
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 04 Apr 2011, 9:18 pm

Garo a scris:buna seara,doamnelor!; sper ca sunteti bine chiar daca aveti intilnire cu masa de calcat...nu am venit singura:[img]http://www.up-king.com/almaciat/2ugtq83tjidjracwrd5v.gif

Draga mea, mie personal mi-ar fi placut daca veneai cu cei doi imbratisati, dar daca nu i-ai putut cara, te primim cu placere si singura.
Din pacate eu nu mai pot posta poze. Nu stiu ce se intampla, ca nu-mi mai da linkul.

Poate ma poate ajuta cineva.Va rooooog!
Am incercat pe amandoua site-urile si niciunul nu ma vrea...
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 04 Apr 2011, 9:19 pm

pufy2010 a scris:

... așa puține?! Îi limitezi libertatea de opțiune, pentru că alegerea cămăsii se face funcție de starea în care te afli la momentul alegerii, iar, de regulă, cămașa potrivită se află în teancul cu rufe ce urmează să fie călcate Smile

Salut fetelor
Salut!
Nu le las sa se faca teanc. Atunci as fugi de acasa si eu nu am loc unde sa ma ascund, precum Hasret...
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 9:21 pm

Luana a scris:
Draga mea eu calc cate 7-8 camasi in fiecare saptamana (si mai multe uneori). Sotul meu nu poarta DECAT camasi. Nu tricouri, nu altceva. Calc orice, dar cand aud de camasi, imi aduc aminte imediat ce bine-mi era inainte de a ma casatori (desi au trecut 100 de ani de atunci)
Asa ca NU camasi! Altceva, orice..
Dar pantalonii?Eu am si doi baieti plus sotul dar acum daca vine vara trebuie sa calc si tricourile-cu astea mai merge ,dar camasile, prapad. 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 225264
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 04 Apr 2011, 9:22 pm

Adica am incercat direct de la voi, apoi separat pe acesta:
http://imageshack.us/
si pe acesta:
http://tinypic.com/
M-am si logat pe amandoua, dar acum mi se raspunde ca ID sau E-mailul sunt date deja. Adica nu ma mai recunoaste niciunul...Mor de ciuda!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 04 Apr 2011, 9:23 pm

florica a scris:Dar pantalonii?Eu am si doi baieti plus sotul dar acum daca vine vara trebuie sa calc si tricourile-cu astea mai merge ,dar camasile, prapad. 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 225264
Sa-ti fie sanatosi!
Asta este, nu avem ce face!
Daca nu eram romance, le dadeam la spalatorie.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 04 Apr 2011, 9:29 pm

Se pare ca am ramas singura.
Va urez vizionare placuta acolo pe unde va uitati si o noapte linistita!

La 22 incepe Anatomia lui Gray, asa ca plec si eu sa sunny ...
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 9:31 pm

Luana a scris:
Sa-ti fie sanatosi!
Asta este, nu avem ce face!
Daca nu eram romance, le dadeam la spalatorie.
Multumesc,eu copiez imaginile sau linkurile cu mausul[nu stiu cum se scrie corect]in altul fel nu stiu cum se face ca ti-as spune cu placere. 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 9:33 pm

someone would have a machine to accelerate the time so we can be next Sunday
I can't more I'm dying to see MURAT & HASRET and what'll happen ganduri de la fete 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 225264 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 225264
Imy Elçin This scene just make me HATE Levent MORE and MORE
He said : I'll always be between you and Hasret, i won't let you be together never ever!!
SUCH AN ANIMAL!!!! 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 225264 si pareri!

Ultima editare efectuata de catre florica in Lun 04 Apr 2011, 9:45 pm, editata de 1 ori
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Apr 2011, 9:37 pm

EPISODE 45 PART 1

https://www.youtube.com/watch?v=gEzmsCFDefM

(STARTING FROM 15:00)
Levent: Hello?
Murat: Is there anything I need to bring with met o the wedding being th best man?
Levent: no
Murat: ok. See you at the wedding then.
Levent: you don’t have to come to the wedding.
Murat: what do you mean?
Levent: I mean the wedding is off.
Murat: what?
Levent: you heard me the wedding is off. We are not getting married
Murat: where are you now?
**
Saime: didn’t he say anything else?
Hasret: no he went right after.
Saime: are you ok?
Hasret: I had never seen him like that mom. He was about to cry.
Saime: look I don’t want you to blame yourself for this. You gave the right decision.
And this is a mutual decision now. See he understood that this would not work.
Hasret: yes he broke up before I did.
Saime: It’ll be ok. I prayed that it would be the best for everyone. So I guess this is the best for everyone.
**
Gülnaz: I don’t know what happened. We will learn when we get there.
Kadriye: I got ready, put all this make up for no reason. I could not even have a picture taken yet.
Gülnaz: she did not sound well.
Kadir: I think she did the right thing. She never loved Levent.
Gülnaz: Cobra hail a cab.. I cannot walk anymore.
Cobra: yes but I do not have any money.
Kadriye: I will pay for the cab. Just cause I am curious though.
**
Nesrin: are we going to wait like this? Just call murat
Ethem: he said he will call us and he will.
Just be calm.
Nakish: I hope nothing bad happened.
Ceren: we will learn soon enough.
**
MURAT: what happened Levent?
Levent: I told you.. It’s over.
Murat: but why?
Levent: and you have to ask
Murat: yes.. I am asking
Levent: If you are not aware I will remind you the marriage is off. And if you still ask why. I can tell you. You are the reason. You never stayed away from us. You did act like a friend. You did have a girlfriend. But you were always with us. You cast your shadow upon us.
Murat:I did not come here to listen to you blaming me for this.
Levent: then why did you come?
Why? You came for hasret. Where are you going?
Murat: I cannot speak to you now. You will not calm down.
Levent: you know me well.
Murat: I cannot even recognize you actually.
Levent: I have not finished.. If you want to consider hasret’s feelings stay away from her.
Murat: what are you talking about.
Levent: you never left us alone. You planned stuff behind our back all the time. You are always up to games. But I am honest. And I am saying it honestly again. So listen up. I will never leave you alone either. I will be your nightmare. I will do double the amount of what you have done to me.
You will always feel my shadow too.
If Hasret cannot be mine she cannot be yours either.
**
Ceren:where are you Murat?
Ceren calls levent
Levent: hello.
Ceren: Hello I am trying to reach Murat. Is he with you?
Levent: NO!
Ceren: do you know where he is?
Levent: No! Ceren why would I care where murat is? He is not WITH ME! DON’T YOU GET IT?
Ceren: I was trying to find him and..
Levent: I don’t give a damn go search for him somewhere else.
**
Gülnaz and everyone is consoling hasret.
Kadriye goes on about if she would get married even now she would have worn a wedding gown and she knew something was off. :geb
EPISODE 45 PART 2

https://www.youtube.com/watch?v=1V64eL_ZE5s

Cobra tries to console hasret but he goes on about not having money..
Hasret thanks everyone for their support.
**
Murat comes home.
Nakish: oh good you are here
Nesrin: what’s going on? You rushed off without saying anything?
MURAT: the wedding is off. Hasret and levent are not getting married.
Nesrin: I don’t understand. What is going on.
Ethem: you heard him the wedding is off.
**
Levent calls his mom and tells her she doesn’t need to come as the wedding is off.
**
Ceren:so is it true then? Murat?
Murat:yes. They are not getting married.
Ceren: so?
Murat: I want to stay alone for a bit.
Ceren: why are you so upset? They are not getting married.this is what you wanted. Just go to hasret.. come on..
Murat: I can’t go now. They were going to get married today.
Ceren: so? You will wait?
Murat: yes I will wait.
**
anyway hasret is in her bed and she took her ring out.
cafer tells balçiçek soon their life will change and they will get married.
cobra comes to the restaurant and says he wants to speak to cafer alone.
**
cruella is wondering why the wedding is off and she tells ethem he is so calm. and she says why is murat so angry?

ceren comes downstairs and she does not reply to cruella and she gets out the house.
**
ethem says he will speak to murat but later.
**
nakiye finds a new enveope outside and she rips it. she says she will not open it. she says I was arrested at the post office and I met a man who was married instead all because of that secret admirer. she says it is finished with her secret admirer.

**
saime and gülnaz talk. and saime says I think hasret will move out the house. can we come to the neighborhood and gülnaz says of course they will all live together.

**
the bell rings ceren comes to speak to hasret.
**

Murat: I guess levent is right about what he said to me. Hasret was always on my mind.
Ethem: you never interfered. Don’t blame yourself. They still got separated. I think hasret never loved levent. So now the game is over.
Murat: but who won who lost? Everything is all muddled up.
Ethem: no one lost actually but its too early now. Levent is angry but he will undertsand you eventually.
**
Hasret: I could not love Levent Ceren. I like him. But I never fell in love with him. And it does not work when you are not in love. So he must have realized and he broke up with me.
Ceren: he wanted to break up?
Hasret: I was about to tell him but he spoke first. It’s like a mutual decision. It’s over.
Ceren: what will you do now?
Hasret: first thing.I have to move out of levent’s house. Go back to the neighbourhood.
Ceren: but we will keep in touch right? I do not have any other friends here.
You are my only friend.
Hasret: I would love to be your friend but you need to know things about me first. I have to be completely honest with you. You know how we met with murat. He was my teacher and I was his student. But we got close. And I loved him. I loved him a lot. I guess he must have loved me too then.. but something happened all the time. People got between us and even though I loved him I had to stay away from him. The final blow was bahar and I saw them hugging in a balcony in a hotel room. What would you think? Anyway My whole world fell apart. I got so mad I went and accepted levent’s engagement proposal.
Ceren:hasret.
Hasret: please let me finish.
He told me he did not have a relationship with bahar. I did not believe him. By the time I realized he must be telling the truth.I was already engaged to levent. And when I saw you at the island that day I realized I lost Murat forever. I did really think I could be with levent. Make him happy. But I could not.. It’s because I was not in love. And now I do not have any more hopes about murat. Please don’t get me wrong. I like you a lot. And I want you both to get married to each other and be happy.
But I thought you needed to know all this. So do you think you can still be my friend now?
Won’t you say anything?
Ceren: Hasret.. I need to think about this for a while.
**

nesrin calls levent and asks levent what has happened.
(because she cannot get news from murat) she invites levent out for coffee he declines.
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Apr 2011, 9:38 pm

buna seara zanute , kiss kiss kiss
iau partea intai
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Apr 2011, 9:43 pm

scumpica22 a scris:Buna dragelor.ce mai face-ti?Eu am ramas foarte in urma cu stirile datorita faptului ca unde am lucrat nu prea puteam intra pe net,dar recuperez eu.....va pup si o saptamana placuta kiss kiss kiss
Bine ai venit draga mea kiss kiss kiss , vezi ca ai serios de lucru Smile Smile Smile , ai si o gramada de mp cu Ezel kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 9:46 pm

alitheea a scris:buna seara zanute , 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
iau partea intai
Buna seara,multumim,spor la munca 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 9:52 pm

50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 200668_153005914762868_100001603801666_352400_566413_n
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Apr 2011, 9:55 pm

florica a scris: Buna seara,multumim,spor la munca 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
ce mai faci draga mea ?
kiss kiss kiss
mi-a placut comentariul tau kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Apr 2011, 10:03 pm

florica a scris:50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 200668_153005914762868_100001603801666_352400_566413_n
Vai , vai ce drag mi-i de el... 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 10:10 pm

alitheea a scris:ce mai faci draga mea ?
50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
mi-a placut comentariul tau 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
Multumesc, comentez eu multe dar nu asa bine,eu sant binisor incerc sa termin ceva ,stau cu lucrul in brate si butonez de zor pe aici,tu cum esti? 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 10:13 pm

50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 208760_10150162715953087_7225298086_6668772_7478538_nAli,de asta ce zici ,belea nu gluma 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 225264 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Apr 2011, 10:17 pm

florica a scris:Multumesc, comentez eu multe dar nu asa bine,eu sant binisor incerc sa termin ceva ,stau cu lucrul in brate si butonez de zor pe aici,tu cum esti? 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
acum mai libera ca mi-am terminat actele si numa bine pot sa traduc cate ceva.
Sa urmaresti te rog daac apare traducerea interviului lui Cansel ca nu prea am priceput nimic cu google
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 10:17 pm

50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 206735_10150162714858087_7225298086_6668738_5610408_n 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Apr 2011, 10:18 pm

florica a scris:50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 208760_10150162715953087_7225298086_6668772_7478538_nAli,de asta ce zici ,belea nu gluma 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 225264 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
ce sa zic... m-a dat gata , ii sta tare bine cu ochelari
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 10:31 pm

https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVYqIXmI_BvU%26feature%3Dplayer_embedded%23at%3D84&h=73d3b in clipul asta mai pe la sfarsit vorbeste Cansel putin si spune cateva cuvinte-n araba,clipul este de la Oscarul lor 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580pe la min 1:18
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 04 Apr 2011, 10:39 pm

florica a scris:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVYqIXmI_BvU%26feature%3Dplayer_embedded%23at%3D84&h=73d3b in clipul asta mai pe la sfarsit vorbeste Cansel putin si spune cateva cuvinte-n araba,clipul este de la Oscarul lor 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580pe la min 1:18
multumesc , ce tip vesel si jovial este...si ce ma bucura cel mai mult este faptul ca incep sa ii recunoasca si turcii valoara , fiind din ce in ce mai mediatizat.
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Apr 2011, 10:59 pm

alitheea a scris:multumesc , ce tip vesel si jovial este...si ce ma bucura cel mai mult este faptul ca incep sa ii recunoasca si turcii valoara , fiind din ce in ce mai mediatizat.
In interviul de azi zice ca a scris ceva ,nu stiu ce proza ,poezie se gandeste sa publice,atunci cum sa nu-l remarci cand este atat de talentat,turci,turci dar vad si ei care au valoare .
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum