50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
dlacatus65
nutzi
razbunator
Lucica10
narcisa
Petre Gabriel Nicoleta
vivi
vania_e
annadanna
DENISA
iulianagl
pufy2010
axxa246
Luana
scumpica22
Geta
rina-rina
Admin_dea05
dana17
florica
lica54
andreea90
anuta1971
alitheea
Garo
29 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ziua furnicutelor!
Multumesc din suflet voua ,dar si lui Arzu pt traduceri,sunteti minunate...asa am putut intelege mai bine ep ...a fost bun,mi-a placut si cred ca toti actorii au fost la inaltime...m-am indragostit de burtica Gulnazei,de cizmele si palaria lui Cobretin,de lacrimile lui Murat,de ambitia Harsetei si cel mai mult mi-a placut suferinta lui Levent...bun actor Onur asta,sunt fascinata de el(sper sa nu supar pe nimeni,dar chiar imi place)
Floricica,ma inebunesti cu pozele tale,sunt superbe cele cu dulciuri imi creaza asa o stare ,de dau iama in frigider ,ier cele florale ma scot in gradinita de unde mai fur cate o narcisa si o aduc in casa la caldurica...multumesc mult!..
Fetelor va doresc o zi buna ,calda si linistita!! :love3:
Multumesc din suflet voua ,dar si lui Arzu pt traduceri,sunteti minunate...asa am putut intelege mai bine ep ...a fost bun,mi-a placut si cred ca toti actorii au fost la inaltime...m-am indragostit de burtica Gulnazei,de cizmele si palaria lui Cobretin,de lacrimile lui Murat,de ambitia Harsetei si cel mai mult mi-a placut suferinta lui Levent...bun actor Onur asta,sunt fascinata de el(sper sa nu supar pe nimeni,dar chiar imi place)
Floricica,ma inebunesti cu pozele tale,sunt superbe cele cu dulciuri imi creaza asa o stare ,de dau iama in frigider ,ier cele florale ma scot in gradinita de unde mai fur cate o narcisa si o aduc in casa la caldurica...multumesc mult!..
Fetelor va doresc o zi buna ,calda si linistita!! :love3:
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bine v-am gasit zanute , duminica la ora 22.30 avem serial
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2011/4/17
Nutzi , bine ai venit , chiar ma gandeam ce o fi cu tine ca nu ai mai dat nici un semn , te mai asteptam
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2011/4/17
Nutzi , bine ai venit , chiar ma gandeam ce o fi cu tine ca nu ai mai dat nici un semn , te mai asteptam
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna Ali,am fost tare ocupata ,dar de acum imi voi relua vechile obiceiuri si va voi vizita in limita timpului disponibil...de citit sa stii ca v-am citit tot timpul ,dar am stat dupa perdea ,iar azi,am tras perdeaua sa intre soarele in casa mea...te (va ) pup si sa stiti ca-mi sunteti tare dragi,cand va citesc imi creez o oaza de liniste si pace
nutzi- vip
Varsta : 61
Buna ziua dragelor .. am adus si eu niste pisicute care-mi plac mult .. sa aveti o zi frumoasa
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Si noi te imbratisam pe tine si te asteptam cu tot dragulnutzi a scris:Buna Ali,am fost tare ocupata ,dar de acum imi voi relua vechile obiceiuri si va voi vizita in limita timpului disponibil...de citit sa stii ca v-am citit tot timpul ,dar am stat dupa perdea ,iar azi,am tras perdeaua sa intre soarele in casa mea...te (va ) pup si sa stiti ca-mi sunteti tare dragi,cand va citesc imi creez o oaza de liniste si pace
alitheea- vip
Bine ai venit copil frumos.andreea90 a scris:Buna ziua dragelor .. am adus si eu niste pisicute care-mi plac mult .. sa aveti o zi frumoasa
alitheea- vip
https://www.youtube.com/watch?v=kbAsnolhKmY&feature=feedu
https://www.youtube.com/watch?v=9RMUMoSD4Ec&feature=feedu
https://www.youtube.com/watch?v=V5rOFFV7Fuc&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=9RMUMoSD4Ec&feature=feedu
https://www.youtube.com/watch?v=V5rOFFV7Fuc&feature=player_embedded
alitheea- vip
Ma uitam pe pozele care le-am in calculator cu Tuba si Cansel si am gasit niste poze de la inceputul filmului , si am facut o comparatie :
si acum :
Si mi se par mult mai apropiati fatza de la inceput , ca si cum ar fii ceva intre ei , plus ca ei au foarte mult poze impreuna de cand a inceput filmu sau cel putin asa mi se pare , si din cate am cautat eu cand a jucat in Asi eu n-am vazut prea multe poze cu Murat si ea inafara filmarilor .. doar cateva ... dar cand a jucat cu Bülent Inal a avut la fel de multe poze cupidon .. eu zic ca ceva incepe sa se nasca intre ei daca nu deja sunt impreuna .. parerea mea
si acum :
Si mi se par mult mai apropiati fatza de la inceput , ca si cum ar fii ceva intre ei , plus ca ei au foarte mult poze impreuna de cand a inceput filmu sau cel putin asa mi se pare , si din cate am cautat eu cand a jucat in Asi eu n-am vazut prea multe poze cu Murat si ea inafara filmarilor .. doar cateva ... dar cand a jucat cu Bülent Inal a avut la fel de multe poze cupidon .. eu zic ca ceva incepe sa se nasca intre ei daca nu deja sunt impreuna .. parerea mea
andreea90- vip
alitheea a scris: Bine ai venit copil frumos.
Bine te-am (v-am) gasit
andreea90- vip
Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit am venit co masa de pranz pofta buna si o zi frumoasa in continuare
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Lun 11 Apr 2011, 1:04 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
andreea90 a scris:
Si mi se par mult mai apropiati fatza de la inceput , ca si cum ar fii ceva intre ei , plus ca ei au foarte mult poze impreuna de cand a inceput filmu sau cel putin asa mi se pare , si din cate am cautat eu cand a jucat in Asi eu n-am vazut prea multe poze cu Murat si ea inafara filmarilor .. doar cateva ... dar cand a jucat cu Bülent Inal a avut la fel de multe poze .. eu zic ca ceva incepe sa se nasca intre ei daca nu deja sunt impreuna .. parerea mea
Asta vad si eu , dar parca nu am curaj sa ma pronunt..., imi doresc mult sa ii vad impreuna pentru ca sunt ca doua jumatati care formeaza un intreg.Daca noi vedem asta , si au reusit sa transmita asta din spatele ecranului , nu vad de ce nu ar vedea si ei..., nu avem cum sa stim deocamdata ce e acolo , doar sa speram.
alitheea- vip
Bine ai venit Lica , iar ai adus bunatati , si ce bine arata...imi lasa gura apa... :cei mai iubitilica54 a scris:
alitheea- vip
daa.. sa speram ca va fii adevarat .. speranta moare ultima
andreea90- vip
Fetelor, trebuie sa plec, , va trimit si vb spre seara
alitheea- vip
alitheea a scris:Fetelor, trebuie sa plec, , va trimit si vb spre seara
La revedere o zi placuta
andreea90- vip
[i][color=darkblue]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna ziua fetelor!
Imi cer scuze pt. disparitia de aseara, dar nu a fost din vina mea. Mi-a cazut conexiunea si imediat dupa ce am reusit sa intru pe aTV si ma pregateam sa intru la voi, a cazut din nou si am renuntat.
Eu anunt de obicei cand plec si-mi iau ramas bun, ca o persoana politicoasa ce ma cred a fi.
Cred ca am prins vreun virus, ca altfel nu-mi explic. Se mai intampla sa cada curentul, dar in vreme rea, insa ieri nu a fost cazul.
Am vizionat acum cele 10 min. ce-mi lipseau...
Imi cer scuze pt. disparitia de aseara, dar nu a fost din vina mea. Mi-a cazut conexiunea si imediat dupa ce am reusit sa intru pe aTV si ma pregateam sa intru la voi, a cazut din nou si am renuntat.
Eu anunt de obicei cand plec si-mi iau ramas bun, ca o persoana politicoasa ce ma cred a fi.
Cred ca am prins vreun virus, ca altfel nu-mi explic. Se mai intampla sa cada curentul, dar in vreme rea, insa ieri nu a fost cazul.
Am vizionat acum cele 10 min. ce-mi lipseau...
Luana- vip
Varsta : 65
Localizare : Romania
O zi bună vă doresc și eu dragelor .
pentru masă fetelor care ne-au adus bunătățile. Din păcate eu nu reușesc să pun nici o poză (de asta vin mereu cu mâna goală) deși am urmat instrucțiunile și am încercat în fel și chip.
pentru masă fetelor care ne-au adus bunătățile. Din păcate eu nu reușesc să pun nici o poză (de asta vin mereu cu mâna goală) deși am urmat instrucțiunile și am încercat în fel și chip.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
GONULCELEN. 47 BOLUM
17 aprilie 2011 la 22:00
ATV
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna ziua Luana,Narcisa[florile din poza sant tot narcise] o dupa-masa placuta tuturor.
florica- vip
florica- vip
Asta vad si eu , dar parca nu am curaj sa ma pronunt..., imi doresc mult sa ii vad impreuna pentru ca sunt ca doua jumatati care formeaza un intreg.Daca noi vedem asta , si au reusit sa transmita asta din spatele ecranului , nu vad de ce nu ar vedea si ei..., nu avem cum sa stim deocamdata ce e acolo , doar sa speram.alitheea a scris:
Asta vad si eu , dar parca nu am curaj sa ma pronunt..., imi doresc mult sa ii vad impreuna pentru ca sunt ca doua jumatati care formeaza un intreg.Daca noi vedem asta , si au reusit sa transmita asta din spatele ecranului , nu vad de ce nu ar vedea si ei..., nu avem cum sa stim deocamdata ce e acolo , doar sa speram.
[/quote]
Nu exista poze cu Murat Yildirim in timpul filmarilor. Exista numai o singura poza cand stau la masa unul langa celalalt ( cam la 1 metru distanta) , una cand Murat rade uitandu-se la Tuba cum ii pudreaza nasul cea de la machiaj si atat. Mai exista o poza cu Murat , Selma si Tuba , unde Tuba este la vreo trei metri de Murat intre ei fiind Selma. Fii sigura ca daca ar fi fost atatea poze si filme cu Murat si Tuba , cate sunt cu Cansel si Tuba ,( la bratz, la restaurant , pe covorul rosu, in ploaie , etc), acum ar fi fost " material de lucru zilnic" pentru fanii lui Murat. De altfel Murat Yildirim s-a casatorit in iunie 2008 , adica in vacantza dintre cele doua sau trei sezoane de Asi. Omul era indragostit lulea de Burcin . Declara acest lucru de fiecare data .
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
PT.fiecare cate-o floare sa va bucurati,
florica- vip
Bună ziua Flori. Nu știam că și astea sunt narcise, de fapt nici nu am mai văzut până acum florile astea.florica a scris:Buna ziua Luana,Narcisa[florile din poza sant tot narcise] o dupa-masa placuta tuturor.
narcisa- vip
Geta a scris:Asta vad si eu , dar parca nu am curaj sa ma pronunt..., imi doresc mult sa ii vad impreuna pentru ca sunt ca doua jumatati care formeaza un intreg.Daca noi vedem asta , si au reusit sa transmita asta din spatele ecranului , nu vad de ce nu ar vedea si ei..., nu avem cum sa stim deocamdata ce e acolo , doar sa speram.
Nu exista poze cu Murat Yildirim in timpul filmarilor. Exista numai o singura poza cand stau la masa unul langa celalalt ( cam la 1 metru distanta) , una cand Murat rade uitandu-se la Tuba cum ii pudreaza nasul cea de la machiaj si atat. Mai exista o poza cu Murat , Selma si Tuba , unde Tuba este la vreo trei metri de Murat intre ei fiind Selma. Fii sigura ca daca ar fi fost atatea poze si filme cu Murat si Tuba , cate sunt cu Cansel si Tuba ,( la bratz, la restaurant , pe covorul rosu, in ploaie , etc), acum ar fi fost " material de lucru zilnic" pentru fanii lui Murat. De altfel Murat Yildirim s-a casatorit in iunie 2008 , adica in vacantza dintre cele doua sau trei sezoane de Asi. Omul era indragostit lulea de Burcin . Declara acest lucru de fiecare data . [/quote]
Bună ziua Geta.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum