50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
dlacatus65
nutzi
razbunator
Lucica10
narcisa
Petre Gabriel Nicoleta
vivi
vania_e
annadanna
DENISA
iulianagl
pufy2010
axxa246
Luana
scumpica22
Geta
rina-rina
Admin_dea05
dana17
florica
lica54
andreea90
anuta1971
alitheea
Garo
29 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:Gata s-a terminat dar inainte de a va spune noapte buna vreau sa spun ceva ce nu-mi iese din cap Levo ca un producator numai pe Hasret o avea ca clienta?Unde sunt ceilalti clienti?Cu Nesrin langa ei nu pot lucra trebuie sa iasa de sub negativitatea Nesrinei.Acum va pup dulce de noapte buna.
Si eu mi-am pus intrebarea asta, dar se pare ca scenaristii nu s-au gandit. In plus daca a dat faliment din ce bani avea de gand Levent sa faca o nunta asa mare cum o planuia?? Sau se baza in continuare pe Hasret? Nu mai conteaza. Probabil , mai bine spus sigur , Murat si Hasret ii vor oferi lui Levent o iesire din impas. Probabil un alt concert. Mi-a placut episodul asta . Noapte buna dragilor.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iulia să-ţi trăiască cavalerul , să fie sănătos şi voinic
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte bună dragă Narcisa o săptămână cât mai uşoară să ai şi tunarcisa a scris:Vă spun și eu noapte bună și un început de săptămână cât mai plăcut.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
DENISA a scris:Iulia să-ţi trăiască cavalerul , să fie sănătos şi voinic
- Spoiler:
Multumesc draga mea sa fii sanatoasa si tu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Am si eu in offf, de ce intra primul in casa Murat si o lasa pe Hasret la urma?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
si mie mi-a placut , si cine ar fi crezut ca tocmai Levent va fi liantul care ii va uni?
alitheea- vip
Noapte buna si tiepufy2010 a scris:
alitheea- vip
noapte buna dragelor .. pacat ca sa terminat asa repede dar am ce sa visez la noapte ..deabea astept episodul urmator .. O zi frumoasa maine
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Afost un episod frumos.. atât cât am înţeles... abia aştept să văd dialogurile
Noapte bună vă spun şi eu să visaţi frumos
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Noapte buna si tie iubita, e clar ca a fost ep de tranzitie , vici nu se putea altfel.anuta1971 a scris:Afost un episod frumos.. atât cât am înţeles... abia aştept să văd dialogurile
Eu cred ca in mom in care Hasret s-a intors si a privit spre Murat i-a trecut orice urma de suparare si probabil ca asta stie si el
alitheea- vip
FLORILEsant pt. ep. viitor?La multi ani IULIANA baiatului tau ,sa creasca mare sanatos,voinic voios,sanatate si tie sa scapi de raceala cat mai repede.Noapte buna tuturor cu vise placute,parca a fost mai scurt ca de obicei!!!!!Un inceput de saptamana usor si cu spor.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Ce faci iubita , chiar acum ma pregateam sa intreb unde esti?florica a scris:FLORILEsant pt. ep. viitor?La multi ani IULIANA baiatului tau ,sa creasca mare sanatos,voinic voios,sanatate si tie sa scapi de raceala cat mai repede.Noapte buna tuturor cu vise placute,parca a fost mai scurt ca de obicei!!!!!Un inceput de saptamana usor si cu spor.
alitheea- vip
Dragalaselor va pupacesc dulce de noapte buna.Imi pare bine ca va placut ep din seara asta speram sa intre lucrurile pe fagasul cel bun Iuliana sati traiasca baetelu si voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el iar tie insanatosire grabnica va imbratisez cu drag bunicuta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumesc ,sant bine ,pe aici ,alitheea a scris:Ce faci iubita , chiar acum ma pregateam sa intreb unde esti?
florica- vip
Flori , Lica va imbratisez si va doresc noapte buna si va multumesc pentru faptul ca tineti lumina aprinsa pe acest forum ca noi sa gasim mereu drumul spre casa
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza tuturor si poftitzi la .Iuliana sa-tzi traiasca sufletzelul si sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc. Iar tu sa te bucuri de el.
Episodul a fost linistit. De altfel asa trebuia dupa atat zbucium. Murat a intrat primul in casa , pentru ca Hasret nu prea dorea sa intre din cauza lui Nesrin , asa ca Murat a fost un fel de " scut" vizual . Cel putzin asa cred ca au gandit scenaristii. Ei au o gandire ciudata din punctul nostru de vedere. Va doresc o zi frumoasa si cu spor in toate. Se apropie Pastele si avem nevoie.
Episodul a fost linistit. De altfel asa trebuia dupa atat zbucium. Murat a intrat primul in casa , pentru ca Hasret nu prea dorea sa intre din cauza lui Nesrin , asa ca Murat a fost un fel de " scut" vizual . Cel putzin asa cred ca au gandit scenaristii. Ei au o gandire ciudata din punctul nostru de vedere. Va doresc o zi frumoasa si cu spor in toate. Se apropie Pastele si avem nevoie.
Geta- vip
florica a scris:FLORILEsant pt. ep. viitor?La multi ani IULIANA baiatului tau ,sa creasca mare sanatos,voinic voios,sanatate si tie sa scapi de raceala cat mai repede.Noapte buna tuturor cu vise placute,parca a fost mai scurt ca de obicei!!!!!Un inceput de saptamana usor si cu spor.
Buna dimineata la toata lumea.
Multumesc Florica la fel.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna dimineata dragalaselor poftiti la o cafea aveti mare nevoe ca aseara vati culcat tarziu[center]
va doresc o saptamana usoara cu realizari si spor in toate
va doresc o saptamana usoara cu realizari si spor in toate
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica- vip
florica- vip
florica- vip
http://www.google.ro/url?sa=t&source=web&cd=9&ved=0CFAQFjAI&url=http%3A%2F%2Fvodpod.com%2Fwatch%2F3927632-tuba-cansel-by-dea05&ei=vJGiTd_mN4-Mswbzk4CMAg&usg=AFQjCNE7r7z1ro95_ikMrid208WcwBlTGA
florica- vip
speranta dragoste pace
florica- vip
V-am adus niste pisici. Danseaza ....
https://www.youtube.com/watch?v=I-VfjutIg8s
https://www.youtube.com/watch?v=I-VfjutIg8s
Geta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum