Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de ASI 4 ever Vin 01 Iul 2011, 5:39 pm

Luana..nu stiu mare lucru despre filmul in care a jucat Mehmet -Dehset Gecesi, dar o sa caut.. stiu doar ca ar fi jucat si Monica Barladeanu - asa am citit pe un forum.. nu garantez ca-i corect..
Apropo de pauze publicitare...de luni vor fi si mai multe, pentru ca filmul va incepe de la 14.45 pana la 16.45..10 minute-vor fi scoase garantat - 5 minute la inceput cu intarzierea si 5 la sfarsit cu graba... Ma mir ca ieri si azi ne-au dat promo..in week si-asa in ciopartesc ca vai de el..pacat de film! mare pacat!!
Si eu am zis de nu stiu cate ori"asta e ultimul film! nu ma mai uit!" si iata-ma!
Eu abia anul asta am descoperit filmele turcesti..de ce? pentru ca nu aveam timp, din decembrie stau acasa si in ianuarie a inceput Ask ve Ceza.. a fost primul film turcesc vazut de mine si m-a captat nu gluma..si dupa el au venit muuulte altele.ASI de exemplu..pe care l-am vazut intr-o saptamana..nu mai faceam nimic altceva de cand deschideam ochii si pana-i inchideam in miez de noapte (si l-am mai revazut de 2 ori dupa aceea).Imi venea tare greu sa ma despart de ele..
De aceea si acum zic ca asta-i ultimul si voi lua o pauza de cateva luni macar...insa sunt sigura ca atunci cand voi deschide calculatorul nu va dura mult pana voi cauta un alt film ..
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de Luana Vin 01 Iul 2011, 6:11 pm

AnjeLyk a scris:Luana..nu stiu mare lucru despre filmul in care a jucat Mehmet -Dehset Gecesi, dar o sa caut.. stiu doar ca ar fi jucat si Monica Barladeanu - asa am citit pe un forum.. nu garantez ca-i corect..
Apropo de pauze publicitare...de luni vor fi si mai multe, pentru ca filmul va incepe de la 14.45 pana la 16.45..10 minute-vor fi scoase garantat - 5 minute la inceput cu intarzierea si 5 la sfarsit cu graba... Ma mir ca ieri si azi ne-au dat promo..in week si-asa in ciopartesc ca vai de el..pacat de film! mare pacat!!
Si eu am zis de nu stiu cate ori"asta e ultimul film! nu ma mai uit!" si iata-ma!
Eu abia anul asta am descoperit filmele turcesti..de ce? pentru ca nu aveam timp, din decembrie stau acasa si in ianuarie a inceput Ask ve Ceza.. a fost primul film turcesc vazut de mine si m-a captat nu gluma..si dupa el au venit muuulte altele.ASI de exemplu..pe care l-am vazut intr-o saptamana..nu mai faceam nimic altceva de cand deschideam ochii si pana-i inchideam in miez de noapte (si l-am mai revazut de 2 ori dupa aceea).Imi venea tare greu sa ma despart de ele..
De aceea si acum zic ca asta-i ultimul si voi lua o pauza de cateva luni macar...insa sunt sigura ca atunci cand voi deschide calculatorul nu va dura mult pana voi cauta un alt film ..
Am pus pe foc si am venit iar...
eeei si daca tot ai vazut Asi, nu strica sa te uiti si "La umbra teilor" Joaca f. bine Tuba acolo, desi era primul ei film. Bulent nu este nemaipomenit, dar si-a facut datoria onorabil. A fost mai bun in sez. II, cel putin mie asa mi s-a parut. Este postat cu traducere pe YT (daca o mai fi). Nu are o calitate grozava, nu este bine sincronizat sunetul cu imaginea la un ep, la altul nu are sunet, mai sunt si niste lipsuri, dar pe total merge.Asta daca nu ai gasit altceva/
Eu nu ma uit la cel de pe Antena. Am incercat putin, nu mi-a placut si am renuntat. Prima impresie la mine conteaza...
Iau pauza pana la toamna.
Doar la "Sotia perfecta" mai privesc duminica seara. Am luat pauza si de pe net la seriale, mi-a expirat abonamentul si nu-l reinoiesc pana la toamna.
Si celalalt film cu Erkan Petekaia"Son bahar" (am uitat cum ii spunea la noi)care a fost difuzat la KD ro merita vazut. Erkan este f. bun. Ma uitam la el in ep. in care era cu Ceren cea rapita si sedusa si il admiram pt. expresia fetei. Avea asa o durere intiparita pe figura, de ziceai ca sufera si omul, nu doar personajul. Si ce luminos era la fata in dimineata de "dupa''. Foarte expresiv, imi place mult!
Mai ies putin...
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 01 Iul 2011, 6:12 pm

Imi pare rau ca au schimbat orele de difuzare. Inseamna ca sapt viitoare voi pierde cate ceva din episoade...Asta e, nu am ce face!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Vin 01 Iul 2011, 6:23 pm

Am vazut si La umbra teilor - Ilahmurlar Altinda, mi-a placut mult mai mult decat Gonulcelen
O sa fac mai tarziu o lista cu filmele vazute, acum ies putin afara ca m-am plictisit in casa kiss
Ce mancare buna faci Luana?
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 01 Iul 2011, 7:06 pm

AnjeLyk a scris:Am vazut si La umbra teilor - Ilahmurlar Altinda, mi-a placut mult mai mult decat Gonulcelen
O sa fac mai tarziu o lista cu filmele vazute, acum ies putin afara ca m-am plictisit in casa kiss
Ce mancare buna faci Luana?

Supa crema de legume si dovlecei umpluti. Si am inceput si o fripturica, dar nu o termin, ca sa fie mai proaspata duminica.
Maine nu pot gati, nu vreau sa miros a mancare la medic, asa ca fac azi tot ce trebuie pt maine.
Va pupez si plec sa temin ce am inceput. O noapte linistita sa aveti!
Pe maine!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Vin 01 Iul 2011, 8:33 pm

Lista cu turcisme vizionate de mine anul asta 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 281600
Seriale :
Ask ve Ceza - Dragoste si pedeapsa
ASI
Ask-i Memnu
Dudaktan Kalbe-De pe buze la inima
Ihlamurlar altinda-La umbra teilor
Gonulcelen
Kaybolan yillar-Anii pierduti
Haziran gecesi-Havin doua vieti o dragoste
Yemin-Promisiunea
Beyaz Gelincik-La mana destinului
si din cand in cand cateva episoade din Ezel si Yaprak Dokmu(poveste de familie)
Filme :
Ask yolu
Semum
Ask tadinda-romantik komedi
Beyaz Melek
Babam ve oglum
Yuregine Sor
5 militari in New York
si putin din Guz Sancisi - ma plictisit de la inceput si n-am putut sa-l vad pana la sfarsit

Ultima editare efectuata de catre AnjeLyk in Vin 01 Iul 2011, 9:03 pm, editata de 1 ori
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Vin 01 Iul 2011, 8:38 pm

Yammyy buni dovleceii umpluti...eu de cand ma stiu, intotdeauna, dar intotdeauna am avut pofta de musaca.. mai sunt si alte pofte, dar asta o am in permanenta, indiferent de anotimp..
Sanatate multa Luana! Maine-ti fac eu un rezumat daca apuc sa-l vad (si pt asta fac si imposibilul :D)
Intre timp am mai gasit poze...muuulte..ar fi fost frumos sa avem si noi 2 pagini la Gelincik, una pentru poze si videoclipuri, alta pt comentarii..ca sa nu cautam comentarii printre pagini intregi de poze..
Sa aveti o seara frumoasa! kiss kiss kiss
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Vin 01 Iul 2011, 9:08 pm

ok am revenit, mai e cineva? !!!
AnjeLyk eu sunt mai conservatoare in privinta nasteri , adica vb ta daca faci sex neprotejat logic ca te poti astepta la surprize si atunci trebuie sa suporti si consecintele , iar Ceren nu este genul de persoana care sa nu poata creste un copil chiar si singura ( "doamne iartama " dar tocmai si-a luat casa si masina ) si sa nu uitam ca nu a fost violata au facut-o in mod voit deci parerea mea singura discutie care se punea era daca il anuntau sau nu pe Omer , si nu daca tine sau nu copilul , din aceasta cauza nu mi-a placut remerca lui Diyar... adica orice femeie normala doreste sa aibe copiii cu barbatul pe care il iubeste...certuri si probleme pot tot aparea pe parcursul unei relatii....
Dar ai vazut "ceva" filme anul asta , eu astea le-am vazut pe parcursul a 3 sau 4 ani nu chiar tot ( de ex Ihlamurlar altinda-La umbra teilor , Kaybolan yillar-Anii pierduti , Ask-i Memnu sunt trei seriale la care nu am avut rabdare - deci nu le-am vazut ). In schimb mi-a placut ASI, Gonulcelen, Haziran gecesi-Havin doua vieti o dragoste, Son Bahar - Un nou destin sunt cele care mi-au placut cel mai mult si mi-au ajuns la suflet .
Merita sa vezi si Gumus - Iubire de argint sau BINBIR GECE 1001 NOPTI ,si acestea mi-au placut .

Luana eu am avut ieri si azi dovlacei si guli umplute cu sos , dar maine nu stiu ce sa gatesc ... sunt in pana de idei asa ca fetelior de aveti idei astept ...pana atunci va doresc spor la 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 920535 alien .... eu o sa fiu prin zona la 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 85344

ne auzim....
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Vin 01 Iul 2011, 9:37 pm

eee...eu n-am vazut filme turcesti pana anul asta si-am zis sa recuperez Smile
Nici nu am mult de cand am zis ca nu mai vreau sa ma apuc de alt film si deja ma uit la primul episod din Ezel.. stupid
La mine acasa inca gateste mama, rusine sa-mi fie...cand ma voi marita va fi vai de capul meu, o sa-mi dea barbatul numai asa slap
Astazi a facut mancare de rosii cu ardei gras si putin ardei iute...delicioasa!am mancat-o cu lipie turceasca
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 45920154099213422415175

Iar Dyiar cred c-o incerca pe Ceren cand i-a spus sa renunte la copil..vroia sa vada in ce ape se scalda si s-o faca sa reactioneze mai repede...au avocatii astia o tactica de a scoate ce vor de la tine...
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Vin 01 Iul 2011, 11:30 pm

AnjeLyk las' ca toate se fac la vremea lor ... bucurate cat mai poti de 'libertate" in a face sau a nu face ceva ,e asa bine cand inca esti la mama acasa ...
Ei si asta e numai bine ai timp de seriale ... le poti recupera ... Ezel eu am inceput sa-l vad anul trecut prin vara, era numai cu subtitrare in engleza , si mi-a placut foarte tare , din pacate la fel ca si la toate serialele incepe bine sau forte bine si se termina foarte prost ( de ajungi sa nu-ti mai placa ) . Asa s-a intamplat de ex cu Havin un serial inceput bine si terminat forte prost , nu mai departe Gonulcelen , primul sezon foarte bun iar al doilea foarte , forte prost , parca scenaristi turci se impedica intotdeauna de la jumatatea drumului . Ok e cam tarziu si mi s-a facut bounce .... asa ca vb maine 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 155656
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 02 Iul 2011, 6:21 am

Buna dimineata fetelor!
Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!(la mine se anunta ploios)
Angelika nici eu nu stiam sa gatesc, dar cand m-am casatorit am stat la distanta de mama si am fost nevoita sa invat. Bucura-te acum cat nu trebuie sa faci asta!
Dorina, ai dreptate su serialele.Cea mai mare parte asa sunt. Imi amintesc de sez. II de la 1001 de nopti, pe care l-am vazut cu noduri.
Asi si Umbra teilor au fost bune, dar Gonulcelen a devenit de nesuportat. Eu l-am parasit inainte de a se termina, nu am mai avut rabdare pt asa un compot lipsit de continut.
Din Ezel am vazut primele 18 parca episoade, apoi am renuntat, desi imi placeau Kenan si fata blonda , Sebnem parca, tare mult. Obositor, incurcat, dur, cu prea multe povesti suprapuse,...
Havin nu mi-a placut de la al doilea ep. si nu l-am vazut.
Nici Iubire de argint nu am vazut, nu mi-a placut la inceput si am renuntat. Dar si multe pe care am incercat sa le vad , mi se suprapuneau peste progr. de munca si le-am vazut bucatele.
Asa a fost "Poveste de familie" si un film cu Saruhan Hunel, care se transmitea la pranz...
Nu numai ca ii paraseste inspiratia, dar se si repeta, au niste clisee pe care le folosesc pana la saturatie. Oricat de mult mi-ar placea actorii, nu suport sa-mi pierd timpul. Dar si invers: daca nu-mi plac actorii, renunt f. repede. Am ales cativa actori si ii voi urmari :Tuba, Murat (AVC am vazut doar vreo 40 ep. apoi nu am mai suportat),Erkan Petekaia , Berguzar si Halit si cam atat! Nici filmul Berguzarei cu Bulent nu mi-a placut si nu l-am vazut, doar 3-4 ep de inceput am vizionat.

In fine, mai vorbim, pe mai tarziu!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 02 Iul 2011, 2:33 pm

Buna ziua!
Gonulcelen a fost o dezamagire si pentru mine...mi-a placut la inceput foarte mult, dar dupa ce Hasret s-a "cilivizat" n-a mai fost nimic interesant...parerea mea e ca au avut noroc cu Cobra si cei din cartier care au mai salvat serialul din monotonia actorilor principali..
La Ezel am reusit sa vad aseara primele 3 episoade, pe al2-lea l-am vazut si la tv cand a inceput..mi se pare o poveste diferita de cele pe care le-am vazut pana acum...putin asemanatoare cu Anii pierduti...si acolo era cu mafie, lupte, urmariri..dar asta e ceva mai mult.. o sa vad pe parcurs daca o sa-mi placa sau nu.
In privinta bucatarelii..trebuie sa recunosc ca imi place ideea sa experimentez si sa gatesc cate si mai cate(cu exceptia ciorbelor) insa nu in bucataria mamei...nu stiu de ce... de cate ori sunt in alta parte decat acasa am o atractie mai mare spre gatit...
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 02 Iul 2011, 4:46 pm

Rezumat pentru episodul scurt de astazi - episod de week-end 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 2743637754
Ceren a fost la doctor pentru ecografie, Bahar avea intalnire acolo cu un doctor si i-a vazut numele in caietul de consultatii, i-a spus lui Omer ca are o banuiala cum ca Ceren n-a plecat in Australia.Omer o intreaba pe Dyiar daca Ceren a plecat cu adevarat iar aceasta ii spune ca e deja o luna (cand naibii a trecut o luna?!?!?!) de cand Ceren e in Australia, Omer verifica la aeroport si afla ca Ceren n-a parasit tara, o urmareste pe Dyiar(- care prin toate coclaurile alea nu si-a dat seama ca e urmarita desi Omer o urma din scurt..) si ajunge la ascunzatoarea lui Ceren...ce-mi place cum ranjeste coltii cand o vede, cam asa ceva 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 281600
Yasar 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 44419 il gaseste pe cel care le-a facut pasapoarte false lui Meryemce, Aziz si yusuf, intra in forta peste el 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 92785 , Aziz suna intre timp si falsificatorul raspunde inainte de a suna telul de 6 ori, astfel aziz isi da seama ca Omer l-a descoperit, si-i spune ca Meryemce a ales sa-i ceara ajutorul si sa nu-si faca griji pt ei, ca sunt bine.
Gulizar trancane ca de obicei si e din ce in ce mai enervanta.
Omer ii face o vizita Cerenei dis-de-dimineata, asta-i fata ei cand l-a vazut 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 813541 si-l expediaza dupa o scurta discutie in care-i spune ca n-a ramas pt el si sa n-o mai viziteze ca sa nu fie nevoita sa-si caute alta casa.
La final Ceren o pune pe Dyiar sa-l sune pe doctor pentru ca vrea sa faca avort.A zis ca nu va putea da nastere copilului fara ca Omer sa nu afle, ca acesta o va urmari intotdeauna..
Cam atat...ma duc la Ezel.. O dupa-amiaza frumoasa! 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 517793
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 02 Iul 2011, 5:46 pm

Buna ziua!
Angelika, multunmessc tare mult!
Esti tare draguta!
Ce sa-ti spun, nu vrea deloc sa-l vada, chiar ma enerveaza.
Si pe doctorita parasita o manca limba, cred ca Omer s-a bucurat ca i-a spus ceva, altfel ar fi fost sigur ca e in Australia.
De Selim nu s-a spus nimic???
A inceput sa-mi fie dor de nasul lui in aparat gipsat...
Ce bine era daca o rapea pe Gulizar si pleca cu ea! Le-as fi sugerat scenaristilor sa o indragosteasca pe Gulizar de Selim... Smile Smile Smile Ce mi-ar fi placut!
Mereu ma intreb daca nu cumva Gulizar asta a iesit din ou; nu tu parinti, frati, surori, verisori sau alte neamuri de care sa se ocupe si sa-i mai lase in pace pe cei din familia blegului de sot...
Si iarasi ma mir ce soti sunt ei, pt ca in "n " episoade cate au fost pana acum, nu i-am vazut niciodata pupandu-se, mangaind-o pe frumoasa sotie sau macar sa stinga lumina la ei in dormitor si sa ne dea impresia ca se iubesc si ei...NIMIC! Seceta! Probabil la ei dupa ce fac copiii, dorm numai cu spatele unul la altul...Sau pe baietel l-au facut dormind alaturi, doar.
In fine, asta este!
Multumesc mult Angelika, macar stiu ce s-a petrecut, daca nu am putut vedea...
O seara frumoasa sa aveti, fetelor!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 02 Iul 2011, 5:52 pm

Oh, am revenit!
Voiam sa intreb pe careva, cum de si-a facut test de sarcina Ceren???
Ce a determinat-o???Avea simptome???
Ca eu nu stiu, poate nu am prins asta...
Si mai voiam sa va spun sa fitri atente la muzica in unele scene, in care parca se fluiera melodia, se suprapune un fluierat peste muzica...Seamana la nota cu muzica din "Dosarele X". Cine a urmarit serialul acela nu se poate sa nu fi remarcat asta...
Gata plec acum, v-am batut la cap suficient!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 02 Iul 2011, 6:08 pm

Si-a facut testul de sarcina din senin...probabil nu-i venise, pofta mare de mancare avea oricum..greturile doar astazi au aparut..
Iar despre muzica...e o melodie care-mi aminteste de genericul de la Asi..(pe care o am eu ca ton de apel :D atat de mult mi-a placut, am ambele versiuni cu si fara voce)
Pe Gulizar as fi combinat-o cu Aziz... bomba atomica ar fi iesit din ei doi Smile
De Selim nicio vorbulita...dus a fost! 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 155656
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 02 Iul 2011, 7:29 pm

Aha, am inteles!
Dar Gulizar nu prea se potriveste cu Aziz, el e cam pirpiriu, dar daca vrei ii combinam, cu conditia sa plece in lume, sa nu-i mai vad.
Mai mult o antipatizez pe Gulizar decat pe Aziz. Asa o otrava de femeie, mai rar!
Aziz e bolnav, dar ea este rea!
Mai bine ca l-au facut uitat pe Selim. Inseamna ca nu mai apare...
Testul de sarcina din senin!
Hm!
Oare nu au sarit ceva kanalistii ro???de ce sa faca asa, din senin. Inseamna ca avea niscai ...presimtiri...
Multumesc pt precizari Angelika!
Noapte linistita dragele mele!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 02 Iul 2011, 7:35 pm

yok canim..n-au sarit peste nimic...am vazut si varianta turceasca.. cu siguranta stia si ea ca nu s-a protejat, nu i-o fi venit, se mai adauga si apetitul mare...a pus-o pe ganduri si-a sunat-o pe Dyiar sa-i aduca testul de sarcina...dar n-au aratat cine stie ce simptome sau ganduri/ ingrijorari d-ale ei in legatura cu o presupusa sarcina..au trecut direct la fapte..
Stii ce-mi pare rau? ca Gulizar nu plateste cu nimic pentru tot veninul ce-l scoate pe gura de cate ori o deschide..
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Sam 02 Iul 2011, 7:45 pm

Fetelor am 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 539466 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 539466 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 539466 citind comentariile voastre.... super , azi am pierdut din pacate primele 10 min din serial ( de , ce sa fac treburile casei ) serialul de azi mi s-a parut foarte .... nicicum ca sa zic asa ... Omer intre 2 urmariri a mai dat si pe la Ceren , intre noi fie vb mi-a placut expresia fetei sale dupa ce a gasit-o pe Ceren , parca spunea " stiam eu ca nu poti pleca cu maimutoiul de Selim si sa ma lasi pe mine " ... eh sau cam asa ceva 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 780376 , aaa si inca ceva AnjeLyk la asa ceva ma gandeam si eu in timpul serialului ... Diyar no fi avand oglinzi la masina de nu a observat ca e urmarita ( ea asigurando pe Ceren ca a fost foarte precauta ), din moment ce nu era o zona foarte circulata ( cred ca drumul ala vedea o masina o data la zi ). Totusi as fi vrut ca Bahar sa-i fi spus de sarcina Cerenei lui Omer, singuri care mi-au placut au fost incontinuare Alis si Zeliha ( relatia lor inainteaza ca marfarul foarte greu si foarte incet ), cat despre Selim acolo sa si ramana sa nu mai apara in serial sa ne scuteasca de prezenta lui ....
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 02 Iul 2011, 8:07 pm

Bahar inca n-a aflat de sarcina Cerenei.. dar o sa afle maine 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 281600
si mie mi-am placut ffff mult reactia lui Omer cand a gasit-o pe Ceren 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 291660
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Sam 02 Iul 2011, 8:09 pm

Apropo Luana vezi ca e urcat ep de azi daca nu l-ai vazut
http://www.peteava.ro/adriana4all

vizionare placuta 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 85344
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Sam 02 Iul 2011, 8:10 pm

da da am vazut si eu acum primele 10 min .... asa e a vazut numai numele trecut in registru ....
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 03 Iul 2011, 6:55 am

doryna32 a scris:Apropo Luana vezi ca e urcat ep de azi daca nu l-ai vazut
http://www.peteava.ro/adriana4all

vizionare placuta 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 85344
Buna dimineata fetelor!
Multumesc Doryna!
Am dat ieri din curiozitate acolo si l-am vazut. Ma uit mereu ,dar nu stiam ca-l posteaza asa repede. Am vrut sa multumesc, dar trebuie sa te loghezi si nu am intuit cum s-o fac.
Trecusera 2 ore de cand il ridicase fata, am avut noroc! Nu m-am mai intors sa va spun...
Mie figura lui mi-a spus ce fericit este ca a gasit-o, ca nu a plecat. A respirat adanc si parca a multumit celui de sus! Doar ea se poarta ca un arici...
Tare dragut Erkan!
O duminica reusita, fetelor!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 03 Iul 2011, 7:01 am

Doryna, Dyiar nu are aptitudini de detectiv!
Eu ma gandesc ce de benzina consuma turcii in serialele lor si cat polueaza cu gazele arse...La ce naiba ii tot plimba atat a???
Nu puteau sa-i gaseasca o casa mai aproape???Parca este alta localitate... Asa este, drumul era pustiu, dar il stia in alta masina pe Omer, avocata lui Peste! Si are fata asta atatea procese, de nu mai are timp de nimic...S-a mutat acum la Ceren...
Ei, gata, ies!
Ne mai vedem , sper!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Dum 03 Iul 2011, 9:31 am

Luana, Ceren s-a mutat la o distanta de 3 ore ( atat i-a zis Omer lui Yasar ca face daca bine imi aduc aminte ), cat despre Dyiar ce sa mai zic , intre 2 procese mai sta si cu Ceren , face naveta poate , daca nu are barbat acasa ... si vb ceea lucreaza ptr Omer , deci isi permite , nu vezi ca in firma aia numai Alis ce mai munceste ( de fapt firma functioneaza din inertie multumita lui Gulizar Smile de cand a inceput asta sa lucreze acolo nimeni nu mai da pe la servici , oare de ce ? 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 343827 )

Ca sa te loghezi intra aici
http://www.peteava.ro/autentificare
trebuie sa-ti faci cont ca sa te poti loga 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 17 85344 asa ca spor la treaba ... vb mai incolo ....
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum