Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 1:54 pm

AnjeLyk a scris:Salutare tuturor!
Ne omoara caldura asta 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 890584
Sambata am vazut doar jumatate de episod, iar ieri nu l-am vazut deloc.. pentru ca am preferat sa ajung cu Ezel la zi 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 281600 de acum o sa-l vad la tv, in rand cu tot omul.
Nici astazi nu stau sa vad macul, imi este prea cald si prefer sa fug in parc cu o patura, sa citesc o carte, sa ma uit in gol...orice dar sa nu mai stau in casa.
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 48591 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 120418 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 758245
Va pup si vorbim mai tarziu..imi povestiti si mie in mare ce s-a mai intamplat pana apuc sa vad pe net.
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 517793
Buna!
iti povestesc!
La mine in casa e racoare, desi gatesc. Nici la aer conditionat nu am dat drumul, dar am peretii captusiti pe exterior si se simte. Este racoare si bine. Am tras si jaluzelele, e grozav de placut. Ce bine e sa stai acasa!
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de ASI 4 ever Lun 11 Iul 2011, 2:05 pm

eu stau la ultimul etaj...n-a folosit la nimic sa facem izolatie, e buna doar iarna se incalzeste mult mai usor, dar vara murim...ieri am stat toata ziua cu aerul conditionat, dar seara ma durea capul...asa ca acum nu i-am mai dat drumul..oricul diseara-si reia activitatea cand vin ai casei de la munci...bine ar fi fost acum la bunica la tara...acolo-i mai racoare..
in fine...am plecat afara kiss kiss kiss
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 3:43 pm

Angelika, dimineata Ceren si Omer erau in relatii bune (eu sunt curioasa daca si noaptea au fost in relatii...cordiale), dar peste zi , ca de obicei, lucrurile se schimba.
Aziz si-a luat aghiotant ope roscata aceea antipatica (care sigur va aduce probleme, asa cred eu) si ii cere s-o scoata pe Meryemce afara in gradina. Tipa se da bolnava (prost jucat) si intra in vorba cu ea, dar nu reuseste s-o convinga sa iasa cu ea. Atunci Aziz ii cere din nou ajutor, pt. ca s-o vada pe Mery, nu stim inca in ce consta acest ajutor.
Ceren nu avea ce face si s-a pozat langa unchi pt un ziar, in care acesta era laudat pt. sponsorizarea proiectului de la Universitate.
Alis a ajut-o pe Zeliha sa-l mute pe tatal ei in rezerva, familia Aslanbas afla si iese iar scandal. Omer (il mananca limba) intervine si el si spune ca familia Karakucak gandeste ...si face un semn de burghiu rotit in tampla, iar Ceren vede si aude si de aici ...vedem ce va fi!
Pauza!
M-am saturat de povestea asta cu familiile, a inceput sa-mi stea in gat ambele nume.
Isi cere scuze Omer fata de Ceren, dar si lui Alis.
Resul vrea sa-i vada pe Ceren si Feyaz sa le ceara iertare si obtine pana la urma ca acestia sa-l viziteze la spital.
Aziz afla ca exista avertizoare de incendiu in spital (ma mir ca el nu observase asta) si cum are bricheta (oare cum a introdus-o???Cred ca a adus-o roscata), va face alta incercare, precedenta a esuat, intrucat Meryemce nu era in camera , ci alta bolnava care a inceput sa urle ca din gura de sarpe (????) si Aziz fuge, dar scapa pe jos niste floricele pe care le adusese iubitei. Ma mir ca Mery nu s-a prins ca e mana lui...
Nu-mi place in ep. acesta Ceren. Are par putin si drept si daca nu e aranjata putin , arata rau.
Alta pauza..
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 3:45 pm

AnjeLyk a scris:eu stau la ultimul etaj...n-a folosit la nimic sa facem izolatie, e buna doar iarna se incalzeste mult mai usor, dar vara murim...ieri am stat toata ziua cu aerul conditionat, dar seara ma durea capul...asa ca acum nu i-am mai dat drumul..oricul diseara-si reia activitatea cand vin ai casei de la munci...bine ar fi fost acum la bunica la tara...acolo-i mai racoare..
in fine...am plecat afara kiss kiss kiss
Eu stau la et. 1 si am vita salbatica pe o parte si un nuc pe partea cealalta , care nuc este deja la et. 3, asa ca am umbra , chiar prea multa, ma tem pt flori.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 4:13 pm

Aziz reuseste sa intre la Mery dupa ce simuleaza un incendiu, dar ea nu apreciaza gestul si-i spune ca-l va omora(bine ar face, pt ca altfel nu va scapa de el).
Omer a turbat. Cine spune ca femeile o iau razna din cauza hormonilor in timpul sarcinii???
Eu cred ca sotii femeilor cu pricina o iau razna din motive de hormoni neutilizati si din cauza de nume de familie...
Feyaz isi aminteste ceva si spune saracul Cerenei, dar Omer refuza sa creada, ba refuza chiar si sa auda. Era in discutie bastonul bunicului, care fireste ca e un sfant (sau cum s-o fi chemand astia la ei). El nu a facut nimic rau, e un ingeras dragalas, doar aripile ii lipsesc!Pauza!
Mare nebunie!

Ultima editare efectuata de catre Luana in Lun 11 Iul 2011, 4:50 pm, editata de 1 ori
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 4:50 pm

Pentru ca Mery nu vrea sa vina la discutiile terapeutice, doctorita (care fie vorba intre noi, nu prea are mutra de dr) o sfatuieste sa-si fixeze un scop, sa-si doreasca ceva si sa lupte ca sa realizeze acel scop. Asta o scoate din amortire si se pare ca scopul ei este sa-l distruga pe Aziz, dupa cum se uita la el in timpul sedintei urmatoare.
Mi-a placut matusa, care a pus-o la punct pe Gulizar cand aceasta se opune la formarea unei noi gradini cu flori de catre Feyaz. Si matusa printre altele ii spune ca ea tine umbra florilor lor, cu alte cuvinte ii cere sa se dea deoparte.
Cartea aceea e cat pe aci sa mai adauge o fapta mareata la cele deja stiute de nepoti, noroc ca Omer si Alis se opun.
Cred ca rugaciunile acelea au fost ca sa i se ierte pacatele grele...
In mare cam asta e!
Astept sa vad ce va face Meryemce, ma astept sa ne scape de Aziz mai repede , ca m-am saturat de puterile lui aproape supranaturale !
Oh, am uitat sa spun cum Omer e f. sigur ca va avea un baiat (noi am vazut pozele din film puse de Angelika) cu care sa se lupte. Sper ca vrea doar cat e mic sa se lupte si nu mai tarziu, cand ar fi deja mare...
Gata, iau eu pauza...

Ultima editare efectuata de catre Luana in Lun 11 Iul 2011, 5:43 pm, editata de 1 ori
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Lun 11 Iul 2011, 5:10 pm

Fetelor iar a inceput calvarul in fam. sad sad sad ce ma dispera Omer cu sangele lui (din fam) si cum de nu vede ce face Halil stupid stupid stupid Capra de Ceyhan care se pune in gura cu toti pt nebunul de Aziz nu imi place . 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 283516 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 283516
denta
denta
vip
vip

Data de inscriere : 24/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 5:48 pm

denta a scris:Fetelor iar a inceput calvarul in fam. sad sad sad ce ma dispera Omer cu sangele lui (din fam) si cum de nu vede ce face Halil stupid stupid stupid Capra de Ceyhan care se pune in gura cu toti pt nebunul de Aziz nu imi place . 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 283516 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 283516
Nici mie nu mi-a placut asta azi. Se exagereaza, dar asa exagereaza ei in filme ca sa lungeasca supararea.
Sunt convinsi ca prea multa iubire ne-ar plictisi, asa ca le da motive din cele mai stupide ca sa se certe, ba chiar sa divoteze.
Aduceti-va aminte de ce voia Demir sa divorteze. Asi nu spusese nimic , dar a vazut el in ochii ei ca ea credea ca el ar fi putut ...etc.
Singurul motiv valabil pt despartire (din cate filme am vazut eu) a fost cel oferit de Kerim sotiei in Asi. Ala da motiv!
Si in "Un nou destin" se certau pt fleacuri ! Asa e la ei. Sper din suflet sa nu fie asa si in adevaratele familii, ci doar in filme,
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Lun 11 Iul 2011, 6:15 pm

Și tot nu am aflat ce căuta bastonul bunicului lui Omer în amintirile lui Feyyaz...
Sigur nu bunicul l-a folosit în noaptea crimei.Dar el știe adevărul.I se citește în ochi.
Rău este că Ceren și Dyyar s-au întors din nou la răscolirea trecutului fără ca Omer să știe.
Într-un fel îi dau dreptate și lui Ceren.Este greu să-ți construiești o viață nouă, fericită când nu cunoști adevărul complet despre trecutul familiei tale.Fără să vrei,la un moment dat trecutul se poate întoarce împotriva ta.Ideea nu este că ai putea schimba ceva,dar măcar ai putea să eviți cumva repetarea greșelilor.Și mai este în joc și orgoliul ei-eu,Ceren,știu că este ceva în neregulă cu familia ta,Omer,deși tu nu recunoști,dar nu pot încă să-ți dovedesc;eu mi-am asumat greșelile familiei mele-ce bine ar fi fost să nu fie așa;mai bine n-aș fi avut asemenea rude.
Când Halil a rugat-o pe ziaristă să pregătească memoriile boierului Haci Sefer,nu i-a fost teamă că ar putea să iasă la iveală niște adevăruri neplăcute?Se pare că și-a șters bine urmele.Dar nu îndeajuns de bine,pentru că,până la urmă bomba va exploda.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Lun 11 Iul 2011, 6:29 pm

Luana a scris:Pentru ca Mery nu vrea sa vina la discutiile terapeutice, doctorita (care fie vorba intre noi, nu prea are mutra de dr) o sfatuieste sa-si fixeze un scop, sa-si doreasca ceva si sa lupte ca sa realizeze acel scop. Asta o scoate din amortire si se pare ca scopul ei este sa-l distruga pe Aziz, dupa cum se uita la el in timpul sedintei urmatoare.
Am pierdut scena cu doctorița (un telefon) și chiar mă gândeam care a fost click-ul care a scos-o pe Meryemce din amorțeală.Credeam că nu se va așeza lângă Aziz,chiar dacă era singurul scaun liber.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 6:40 pm

Da Nicky a avut dreptate de data asta Ceren, dar tot nu e cazul sa sape singura...

Fetelor, ceva of topic sa va inveselesc. Cum se fac copiii:
http://sorisomail.com/partilha/95862.html

Si nu uitati miercuri sa va uitati la filmul de zece de pe Pro Cinema. Este o comedie neagra grozava!
Cu Kristin Scot Thomas si Rowan Atkinson, in altfel de rol decat cel arhicunoscut!
Nu va va parea rau!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Lun 11 Iul 2011, 7:09 pm

Foarte haioasă și interesantă animație.Luana,mulțumesc pentru recomandare.Chiar nu am mai văzut de mult un film bun.Voi încerca să-l văd,deși nu prea am răbdare,mă exasperează pauzele publicitare.Cei de la TVR dau filme fără a fi întrerupte de publicitate. În general,mai repede caut un film pe net sau dvd-ul.Serialele turcești le găsesc mai greu pe net traduse pentru că nu sunt mulți care să le înregistreze,să le prelucreze și să le urce pe rețea.E o muncă titanică,ilegală dar necesară.Eu oricum le mulțumesc foarte mult.Dacă ar fi difuzate la o oră potrivită,alta ar fi situația.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 7:17 pm

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Dsc00701td
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Dsc01112xc
carmen_
carmen_
vip
vip

Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 7:19 pm

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Bscap1946ra
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Bscap2017ld
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Bscap2094ou
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 7:24 pm

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincik35byspaco37100019
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincik35byspaco38300028
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincik35byspaco38300017
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 7:41 pm

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Bg3579lv
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Bscap1431sp
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 7:43 pm

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincikbl34byspaco049000
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincikbl34byspaco050000
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincikbl34byspaco50001
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincikbl34byspaco051000
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 7:46 pm

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincikbl34byspaco092000
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincikbl34byspaco067000
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincikbl34byspaco196000
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Beyazgelincikbl34byspaco197000
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Lun 11 Iul 2011, 9:07 pm

http://sorisomail.com/partilha/95862.html
Luana e super Smile Smile Smile
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Lun 11 Iul 2011, 9:09 pm

iubitelor am adus sezlonguri pt toate 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 283516 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 283516
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Sezlongcubrate1
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Lun 11 Iul 2011, 9:11 pm

Eu cred ca Halil a fost tipul cu bastonul,in secvente aparea inca un tip cu spatele care era alaturi de Sulhi.
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Lun 11 Iul 2011, 9:13 pm

Unde sunteti dragutelor kiss kiss :drunken: :drunken: :drunken:
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 9:47 pm

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Bg3819ku8
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Bg3820nr7
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Mar 12 Iul 2011, 9:52 am

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 2124481xsrciu1ffu
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Mar 12 Iul 2011, 9:54 am

Dragutelor nu v-ati trezit? bounce bounce bounce
va las o cafeluta ,1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 28 Cafea-71 kiss kiss kiss kiss
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum