Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de denta Dum 10 Iul 2011, 6:50 pm

Iubitelor va pup 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 fug sa vad ce ati scris si sa vad ep. din film 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 revin
denta
denta
vip
vip

Data de inscriere : 24/05/2010

Sus In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de doryna32 Dum 10 Iul 2011, 7:17 pm

Superb loc Denta, si eu am fost ieri tot asa la un lac cu apa sarat undeva langa Cluj...
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 50
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Dum 10 Iul 2011, 7:48 pm

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 185d41a0

buna seara fetelor
va citesc cu mare drag, de ceva vreme, eu n-am avut posibilitatea de a vedea serialul (din cauza orei de difuzare)pina de curind, cind a pus Denisa link ul pe teava, nu stiam ca poate fi vazut asa
simbata si dumineca ce-l mai vedeam............asa a inceput sa-mi placa Erkan(Omer)chiar foarte mult...nu-l stiam dar ma bucur ca l-am descoperit
astazi n-am vazut ep. , am fost la pescuit si la un gratar impreuma cu mai multi prieteni.........nu stiu cum a fost la voi , dar la noi in ultimele doua zile a fost foarte cald,infernal, 38 grade
sper sa urce adriana episodu' sa-l vad si eu
o seara frumoasa va doresc

carmen_
carmen_
vip
vip

Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Dum 10 Iul 2011, 8:20 pm

E urcat Carmen poti sa-l vezi kiss kiss kiss

http://www.peteava.ro/adriana4all
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Dum 10 Iul 2011, 9:32 pm

doryna32 a scris:E urcat Carmen poti sa-l vezi kiss kiss kiss

http://www.peteava.ro/adriana4all

ce bineeeeeeeeeeeeee 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 918686 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 918686

multumesc 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 6:28 am

denta a scris:Luana felicitari1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 Aranjamente-flori-Bucuresti 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793

Buna dimineata!
Multumesc!
Si eu care credeam ca ai fugit, dupa ce ti-ai cumparat sezlong, sa-l asezi langa stiu eu cine!
Chiar eram invidioasa!
M-am linistit acum!
Bine ai venit!
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 6:30 am

carmen_theea a scris:

ce bineeeeeeeeeeeeee 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 918686 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 918686

multumesc 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793

Bine a venit!
Sa stii ca mai este loc in gradina, daca ai sezlongul pregatit!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 7:14 am

doryna32 a scris:Mie mi-a placut ep de azi mi s-a parut fff interesant , in primul rand mi-a rezolvat dilema ce o aveam.
Batrinul Sefer este autorul moral al parintilor Cerenei, dar inca nu vad de unde a aparut Halil in aceasta problema , cum de el stie si Omer nu ( de aici si faptul ca Omer cred ca familia lui e curata , imi dau seama ca de fapt el nu cunoaste multe aspecte din trecutul familiei ) .
Nu am fost de acord ( chiar daca Ceren merita asta ) de cuvintele spuse de Omer , Cerenei , cum ca ea provine dintr-o familie de criminali ,pe cand familia lui este curata.Dar las' ca si-a rascumparat greseala prin aceea cina romantica . Ce frumos a cantat Omer ( apropo stie cineva cum se numeste piesa ... superba).
Nu vi se pare ca si-au revenit scenaristi.... sau o fi altiiii?! Parca de cateva ep sunt mai realisti, sau mi se pare?
Luana , Resul si-a primit bani prin vanzarea terenurilor, lui Sefer , de aceea tace acum si nu zice nimic. Cat depre Ceren ea lucreaza la firma, de ce zici ca nu merge , si azi au fost cateva secvente cu ea acolo ( de ex cand vb cu Dyiar , sau atunci cand s-a dus in birou la Omer de vreo 3 ori cred ca au fost secvente ). Cat despre Zeliha si mana ei , da ele intradevar primesc bani de la unchiul ei , asta a recunoscut Zeliha acum cateva ep.
Halil este o persoana parsiva, cu doua fete .... unde este acel Halil calm , onest , inteligent de la inceputul serialului ?! Cum a ajuns sa-l minta asa pe Omer ( care intre noi fie vorba este foarte naiv in privinta fratelui sau ) , ba mai presus sa-i ascunda atatea lucruri ...
Mi-a placut si cum a puso Ceren in banca ei pe Gulizar , si ce criza de personalitate facea asta din urma .... superba secventa...
In schimb Dyiar a fost sub orice critica in ep de azi , ii spune Ceren ca a incheiat un armistitiu ( sunt foarte curioasa cat o sa dureze )cu Omer , si ea continua sa puna paie pe foc , ba mai mult se duce repede sa-i si spuna ca Omer a certato ptr ca a devenit avocata lui Sulhi .
Ati vazut ce smecher e Sulhi , se foloseste de prietena cea mai buna a lui Ceren, ca sa semene discordie in familia Aslanbas, o face avocata lui si ii spune ca in terenurile acelea sunt mine de bor .
Ce minte diabolica are Aziz si ce bine joaca rolul de nebun ... sa ajunga pana acolo sa se interneze in acelas spital cu Meryemce . Apropo Luana , stai linistita ca si la noi in spitale e la fel... La un moment dat chiar am crezut ca exista o latura umana in Aziz , dar cateva secvente mai tarziu mi-am dat seama ca ma inselasem...

Luana incearca si aici
http://www.peteava.ro/krissromania/video/8

ptr primele ep din serial. Pupici kiss

Multumesc Doryna, voi incerca.
Voiam sa spun ca m-am uitat putin inainte, tot asa pe sarite la varianta tr.netradusa. Bunicul Sefer nu e criminal, este doar un martor care a tacut, ca sa acopere mizeria morala din familie.
Saracul a tinut in el ani multi taina, care va fi descoperita intamplator (si ciudat mi se pare mie sa nu fi umblat nimeni acolo 20 de ani). Si mai ciudat este ca diferenta dintre Halit si Omer ar trebui sa fie mare, de moment ce Halit lua hotarari si Omer era inca pusti...In fine, abia astept sa vad ce se va intampla pana la sfarsit...
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 7:34 am

Oh, mi-am amintit ca nu am raspuns la tot...
Se duce la serviciu Doryna, dar se duce rar , sta putin si acolo vorbeste cu cate cineva sau se uita pe cate o hartie. Nici Omer sau Halil nu par sa munceasca prea mult, meerge compania singura, pe roti cred! Singurul care pare sa faca cate ceva este Alis.
Gata, plec acum...
Saptamana sa va fie rodnica si frumoasa!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Lun 11 Iul 2011, 8:01 am

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 318
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Lun 11 Iul 2011, 8:08 am

iubitelor am adus cate o cafeluta cu gheata
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 94030-160818_11. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 94030-160818_1
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 94030-160818_11. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 94030-160818_1
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Lun 11 Iul 2011, 8:10 am

Luana a scris:Oh, mi-am amintit ca nu am raspuns la tot...
Se duce la serviciu Doryna, dar se duce rar , sta putin si acolo vorbeste cu cate cineva sau se uita pe cate o hartie. Nici Omer sau Halil nu par sa munceasca prea mult, meerge compania singura, pe roti cred! Singurul care pare sa faca cate ceva este Alis.
Gata, plec acum...
Saptamana sa va fie rodnica si frumoasa!
ubita acum sti de ce vreau sa lucrez la Omer la firma 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 283516 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 283516 stau acasa si iau bani 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 918686 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 918686 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 918686 pa ne auzim deseara 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Lun 11 Iul 2011, 8:12 am

va pup aseara nu am reusit sa vad tot filmul ma duc acum1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 10t6gba9
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 9:20 am

buna dimineata fetelor
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 374846131_1449381
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 9:36 am

Luana a scris:

Bine a venit!
Sa stii ca mai este loc in gradina, daca ai sezlongul pregatit!

bine v-am gasit
chiar imi doream sa gasesc un serial pe care sa-l pot comenta impreuna cu alte fete kiss kiss
sezlongul pregatit il am.................cind am vazut ca denta isi cumpara mi-am zis ca tre sa am si eu neaparat 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 283516 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 283516 ..........sa stau si sa-i admir zimbetul irezistibil a lui omer 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 283516 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 283516
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 9:41 am

oare de unde stie Feyaz acel baston al bunicului??ce amintiri ii rascoleste??oare o fi fost batut cu el??dupa reactia avuta la vederea lui eu asa am dedus..................eu urmaresc serialul de citeva saptamini doar si nu am timp sa-l vad in urma
se stie de ce a ajuns Feyaz asa bolnav????
din secventele cu amintiri din trecut nu parea sa aiba ceva
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 9:48 am

o zi frumoasa va doresc

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 2521094623_1
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Lun 11 Iul 2011, 10:36 am

carmen_theea a scris:oare de unde stie Feyaz acel baston al bunicului??ce amintiri ii rascoleste??oare o fi fost batut cu el??dupa reactia avuta la vederea lui eu asa am dedus..................eu urmaresc serialul de citeva saptamini doar si nu am timp sa-l vad in urma
se stie de ce a ajuns Feyaz asa bolnav????
din secventele cu amintiri din trecut nu parea sa aiba ceva

:hello2: cafea
Eu cred că Feyaz a fost afectat psihic tocmai din cauza acelor întâmplări din trecut.Și mai ales din cauza a ceea ce s-a întâmplat după ce el și unchiul,tatăl Zelihai,au plecat din casa mătușii Zehra unde au lăsat-o pe Ceren(Meral).
Probabil că a văzut ceva,pe cineva care avea bastonul acela.Să fie bunicul lui Omer implicat în vreo crimă,până la urmă? Ar fi dureros pentru toți,mai ales pentru Omer,care are atâta încredere în bunul renume al familiei sale.Dar el nu știe multe lucruri despre trecutul familiei lui. 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 343827

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 3008458866
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 11:08 am

Nicky a scris:

:hello2: cafea
Eu cred că Feyaz a fost afectat psihic tocmai din cauza acelor întâmplări din trecut.Și mai ales din cauza a ceea ce s-a întâmplat după ce el și unchiul,tatăl Zelihai,au plecat din casa mătușii Zehra unde au lăsat-o pe Ceren(Meral).
Probabil că a văzut ceva,pe cineva care avea bastonul acela.Să fie bunicul lui Omer implicat în vreo crimă,până la urmă? Ar fi dureros pentru toți,mai ales pentru Omer,care are atâta încredere în bunul renume al familiei sale.Dar el nu știe multe lucruri despre trecutul familiei lui. 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 343827

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 3008458866

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 136358

multumesc de cafea kiss kiss

atunci cind an vazut ca-mi place serialul , am vrut sa vad cum se termina, pt. ca nu mai doream sa urmaresc o drama..........si cautind printre ep. de la turci am vazut o secventa in care Feyaz isi aminteste ceva din trecut......
sigur i s-a intimplat ceva ingrozitor de -a ramas cu sechele..........saracu' de el......imi place cum joaca, ii iese foarte bine rolul
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Lun 11 Iul 2011, 11:23 am

carmen_theea a scris:

atunci cind an vazut ca-mi place serialul , am vrut sa vad cum se termina, pt. ca nu mai doream sa urmaresc o drama..........si cautind printre ep. de la turci am vazut o secventa in care Feyaz isi aminteste ceva din trecut......
sigur i s-a intimplat ceva ingrozitor de -a ramas cu sechele..........saracu' de el......imi place cum joaca, ii iese foarte bine rolul
Te rog să nu spui ce se întâmplă mai departe...sper că nu te deranjează rugămintea mea...și eu m-am uitat pe youtube pe sărite la episoadele următoare,dar fără traducere nu are același farmec.În plus nu sunt sigură de ceea ce am înțeles.
Ai dreptate,actorul care îl joacă pe Feyaz își interpretează foarte bine rolul.Și cel care îl joacă pe Aziz.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 11:30 am

Nicky a scris:
Te rog să nu spui ce se întâmplă mai departe...sper că nu te deranjează rugămintea mea...și eu m-am uitat pe youtube pe sărite la episoadele următoare,dar fără traducere nu are același farmec.În plus nu sunt sigură de ceea ce am înțeles.
Ai dreptate,actorul care îl joacă pe Feyaz își interpretează foarte bine rolul.Și cel care îl joacă pe Aziz.

nu, nu aveam de gind sa comentez ....doar atit am spus
la fel si eu.......fara traducere nu inteleg tot si nu-mi place sa vad inainte fara traducere 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 3008458866
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 11:31 am

Fetelor am fost afara la piata si am venit fara suflu...Este ingrozitor de cald. Mai bine langa voi, la umbra...Langa Omer ar fi si mai bine, dar nu am sezlong si ma tem ca nu ma lasa Ceren sa stau pe acelasi sezlong cu el... Smile Smile
Ar trebui sa fim undeva la malul marii , dar nu la noi, ci undeva unde in spate sa fie munti...Oare in Antakia era si plaja, ca nu am vazut decat stanci acolo cand arunca Asya scrisorile cu Aslan...
Of si abia a inceput caldura asta. Ma ingrozasc cand ma gandesc ca va fi si in sept. la fel de cald. Cel putin asa au anuntat.
V-as servi cu o dulceata si cu un pahar mare cu apa minerala cu cuburi de gheata (tocmai asta beau acum si eu), dar nu pot pune poze din pacate.

Asa se pare, ca Feyaz a fost sanatos, dar acel baston i-a amintit ceva...Nu va spun ce, eu am mai vazut cate ceva, dar nu vreau sa stric surpriza...
Ne vedem dupa film!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 11 Iul 2011, 11:44 am

Luana a scris:Fetelor am fost afara la piata si am venit fara suflu...Este ingrozitor de cald. Mai bine langa voi, la umbra...Langa Omer ar fi si mai bine, dar nu am sezlong si ma tem ca nu ma lasa Ceren sa stau pe acelasi sezlong cu el... Smile Smile
Ar trebui sa fim undeva la malul marii , dar nu la noi, ci undeva unde in spate sa fie munti...Oare in Antakia era si plaja, ca nu am vazut decat stanci acolo cand arunca Asya scrisorile cu Aslan...
Of si abia a inceput caldura asta. Ma ingrozasc cand ma gandesc ca va fi si in sept. la fel de cald. Cel putin asa au anuntat.
V-as servi cu o dulceata si cu un pahar mare cu apa minerala cu cuburi de gheata (tocmai asta beau acum si eu), dar nu pot pune poze din pacate.

Asa se pare, ca Feyaz a fost sanatos, dar acel baston i-a amintit ceva...Nu va spun ce, eu am mai vazut cate ceva, dar nu vreau sa stric surpriza...
Ne vedem dupa film!

buna Luana
si la mine-i foarte cald.....la ora 10 era cel mai cald din toata tara.........30 grade, dar spre seara se anunta ploaie, sa vedem daca se va adeveri
mie si groaza sa ies afara pt. ca din pacate tre sa plec
sper sa urce adriana ep. de azi sa-l pot vedea si eu
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Lun 11 Iul 2011, 1:48 pm

Imi pare rau pt tine Carmen!
Trebuie sa fie cuptor afata, nici nu vreau sa ma gandesc!
kolay servis, te asteptam diseara!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Lun 11 Iul 2011, 1:51 pm

Salutare tuturor!
Ne omoara caldura asta 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 890584
Sambata am vazut doar jumatate de episod, iar ieri nu l-am vazut deloc.. pentru ca am preferat sa ajung cu Ezel la zi 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 281600 de acum o sa-l vad la tv, in rand cu tot omul.
Nici astazi nu stau sa vad macul, imi este prea cald si prefer sa fug in parc cu o patura, sa citesc o carte, sa ma uit in gol...orice dar sa nu mai stau in casa.
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 48591 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 120418 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 758245
Va pup si vorbim mai tarziu..imi povestiti si mie in mare ce s-a mai intamplat pana apuc sa vad pe net.
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 27 517793
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum