Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de denta Vin 08 Iul 2011, 8:57 am

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 El1k2j6u-575a2a

doryna32 si eu sunt in concediu dar vesnic imi apare cate ceva si nu pot sta toata ziua la Pc cum imi propun
denta
denta
vip
vip

Data de inscriere : 24/05/2010

Sus In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de denta Vin 08 Iul 2011, 9:11 am

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 2r5ugqu

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 34819c26
trebuie sa plec la piata pana nu vine caldura cea mare 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 155656 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 155656
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Vin 08 Iul 2011, 9:12 am

Luana te asteptam cu vesti bune si sigur te-ai destins cu secvente frumoase din Asi kiss kiss
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Vin 08 Iul 2011, 9:12 am

AnjeLyk a scris:Multumesc pentru delicatese lica54!!! 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 57855
Mult succes maine Luana!! Si eu astept sa se termine asta si nu ma mai uit la altul... la ezel am ajuns pe la episodul 47, astea doua si fac o pauza macar pana la toamna..Inainte citeam, citeam fff mult, noaptea nu ma lua somnul cu gandul la cartea ce-o citeam in acel moment...acum sunt cu filmele, nu mai merge..trebuie sa iau si-o pauza.
Maine-ti fac eu rezumat daca nu ajungi la timp!Iti tin pumnii!
Denta sa ne faci si noua o poza cu gradina ta! sa vedem cu ce-ti omori timpul!
Va pup pe toate, ne recitim maine! 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 517793
o sa va aduc kiss
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Vin 08 Iul 2011, 6:14 pm

Fetelor va placut ep de azi?
Sa stiti ca eu m-am gandit bine si imi cumpar un sezlong Smile Smile ca loc langa Omer mai era slava domnului Smile Smile .
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 08 Iul 2011, 6:44 pm

denta a scris:Luana te asteptam cu vesti bune si sigur te-ai destins cu secvente frumoase din Asi kiss kiss

Buna seara fetelor!
Da, am vesti bune, dar sunt stoarsa. Speram sa ne ia in ordine alfabetica, as fi fost a treia, dar n-am avut noroc. Nu ne-a chemat nici macar cand am terminat, ci dupa cum eram asezati si am avut ghinionul ca locul meu sa fie pe al doilea sir locul patru, asa ca am crezut ca voi face criza de hipoglicemie. Am venit cu pachetul acasa, pt ca nu a mai luat nimeni pauza. A fost mult de lucru. prima grija cand am venit, a fost sa mananc , pt ca mi-era efectiv rau de foame.
Acum ma doare si capul rau, dar sunt prezenta sa va vad si sa va spun ca pana la toamna cand voi preda proiectul, imi trag sufletul.
Nu mi-ati spus ce ati vazut. Poate il ridica Adriana pe Net, dar nu caut in seara asta, sunt prea obosita.
Va pupez si va urez o seara frumoasa si o nopate ornata cu vise frumoase( evntual cu Omer). kiss
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Sam 09 Iul 2011, 12:41 am

Luana vezi ca e urcat de adriana ... sper ca ai reusit sa-l vezi .... a fost un ep frumos azi.
Cel mai mult mi-a placut raspunsul care il primeste Gulizar de la matusa lui Halil atunci cand ii spune ca ea nu isi poate lasa copii in preajma unui nebun, la care Zehra ii raspunde ceva de genul " atunci baga-ti mintile in cap, Gulizar" ( ca singura nebuna de aici esti TU ).
Ce frumos din partea lui Omer ca s-a intors si nu a lasat-o singura pe Ceren la tara , a renuntat la tot chiar si la sedinta si s-a intors la ea...si ce frumos ii raspunde atunci cand ea il intreaba daca intradevar se poate schimba ... " daca dragostea unei femei poate schimba un barbat , da " kiss kiss kiss
Ce oameni lipsiti de inima si far' de caracter sunt Halil si Gulizar , sa incerci sa ii iei averea cumnatei tale si sa o mai declari si nebuna ... ce ma bucur ca Ceren le-a stricat planul , Question .... bine ca a trecut toata averea lui Meryemce pe Omer , ce fata de stupid aveau Halil si Gulizar slap Evil or Very Mad Pana si Yusuf simte ca e o scorpie ... ce a muscato de mana king 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 918686 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 357595
ok va las acum noapte buna
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Sam 09 Iul 2011, 12:49 am

Apropo am uitat o chestie ... nesimtita de Gulizar s-a interesat la o clinica ptr Meryemce , cica, nu era mai bine sa-si caute un loc ptr ea , ce grijulie e cu alti dar la ea nu se gandeste , ce bine ar fi daca ar tine-o izolata vreo 30 de ep de acum incolo si sa nu o mai vedem in serial Smile Smile Smile
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 09 Iul 2011, 7:10 am

Buna dimineata fetelor!
Nu, nu am vazut nimic aseara. Nu m-am simtit bine si nici acum nu ma simt. Cred ca am racit, pt ca ma doare capul la fel ca ieri, desi am luat pastile, iar gatul ma ustura asa tare, incat nu pot sa inghit.
Si am atatea de facuuuuuut!
Of!
Ma voi uita azi, nu voi rezista. Trebuie sa am legatura intre episoade.
Daca vor sa-i ia averea Meryemcei, inseamna ca am avut dreptate. De mult ma gandeam ca Gulizar asta vreA. sa-i ia averea mostenita de la Mustafa. Nu credeam ca moare de grija nepotului, avand in vedere ca nici de copilul ei nu se ingrijeste ea, ci servitorii.
In legatura cu asta , ma gandeam daca o fi chiar asa cum e in filmele lor: toti au soferi, servitoare in casa, ba aici au si asistenta medicala, iar cucoanele mor de plictiseala si de aceea tes intrigi.
Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat fetelor!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 09 Iul 2011, 8:30 am

Fetelor, cu parere de rau va anunt ca i-au fost sterse Adrianei partile ep. de ieri, din cauza dreptului de autor.
Pacat de munca ei! Nu m-am uitat la celelalte sa vad daca au sters tot sau doar ep. de ieri...ooofff!
Ma voi uita fara traducere, bine ca mi-ati spus voi cam ce se vorbeste pe acolo.
Imi pare tare rau, poate daca eram in stare sa-l vad aseara, il mai gaseam.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 09 Iul 2011, 10:17 am

Tot eu sunt. Am niste intrebari...Poate imi raspunde cineva, daca nu cumva ati fugit toate la padure, su in gradina cu ...Omer:
-cine este cheliosul care apare ca amic al lui Aziz???Ce invarte?
-De ce s-a suparat Zeliha???Ce a spun Alis de taatal ei de a suparat-o???
-ce cautau acei indivizi ai lui Halit in casa Cerenei???
-Ce era in cutia ascunsa de Feyaz??/
Am vazut din 61 si 62 (turcesc),nu stiu unde l-au terminat romanii. Sper ca nu am pus intrebarile din alt ep.
Va pup si va pun ceva ce am gasit la bulgaroaice si mi-a placut!
Elena, scuze, dar imi place mai mult direct pe YT, e mai mare si mai clar..
https://www.youtube.com/watch?v=3n2GIbJpfis&feature=player_embedded#at=81
Ce ziceti???
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Iul 2011, 11:31 am

cafea Bună,Luana! Voi încerca să îți răspund la întrebări.
Aliș și Zeliha: stăteau de vorbă cu câțiva colegi.Ei au întrebat-o despre conferință,dacă s-a distrat.O fată s-a mirat cum de i-au dat voie ai ei să plece,în special tatăl ei.Atunci Ceyhan a replicat că,tatăl Zelihai fiind plecat,nici nu mai era nevoie de aprobarea lui.Apoi a provocat-o pe Zeliha la o discuție despre tatăl ei rugând-o să le spună unde este plecat.Atunci Aliș a intervenit și le-a spus că tatăl Zelihai era plecat în Spania.Zeliha s-a supărat pe el pentru că a crezut că lui îi este rușine cu ea,tatăl ei fiind inchis.El i-a explicat că a vrut să o ajute,să nu se simtă prost de față cu colegii ei.
Hasan și oamenii lui au intrat în casa lui Ceren ca să caute un caiet,un fel de jurnal pe care Feyyaz îl ținea și în care el își nota tot ce i se întâmpla,in general evenimentele rele.Era ca și cum,dacă le-ar fi scris ar fi dispărut din memoria lui.Feyyaz îi povestea lui Meryemce despre caietul lui,considerându-l un fel de ajutor psihologic,recomandându-i și ei să facă la fel.Halil i-a auzit vorbind.Și a crezut că Feyyaz ar fi putut să fi scris în caiet ceva compromițător pentru el,pentru Halil,ceva legat de trecut.Feyyaz și-a adus aminte că uitase caietul acasă.Cum Ceren și Omer urmau să petreacă noaptea la fermă la invitația lui Halil,casa rămînînd goală,Halil l-a rugat pe Hasan să caute caietul.Caietul nu a fost găsit.Feyyaz a avut grijă să-l ascundă bine,pentru că nu vroia ca cineva să-l citească.Așa că a doua zi,când vine la cabană cu mătușa Zehra,Feyyaz își găsește caietul intact(așa reiese din promo,vom vedea în episodul de azi).
Cheliosul este un fost client al lui Aziz.L-a ajutat cu bani,i-a făcut rost de o mașină,un taxi.După cum se vede Aziz cade mereu în picioare.Găsește mereu ajutor.Nu-mi dau seama cum de poate să se plimbe așa liber.Poliția doarme?
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 862640 Vă doresc tuturor o zi răcoroasă!
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 09 Iul 2011, 3:07 pm

Multumesc Nicky!
Am inteles ce e cu tatal Zelihai.
Nu-mi dadusem seama ca e un caiet, mi se paruse o cutie in care pastra cine stie ce din secretele vechi, legate de parinti...
Multumesc din nou!

Ma inebuneste reclama cu iaurturile cu fructe Covalact. Imi vine s-o strang de gat pe tipa aia care tot arunca cu capsuni in toate directiile. Cretina reclama!
Dragut Alis cum a vorbit despre Gulizar, spaima casei.. Smile Smile
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 09 Iul 2011, 4:07 pm

Mare ticalos Halil!
Chestia asta cu numele de familie ma scoate si pe mine din saritem, dar si Omer are dreptate! Este incapatanata Ceren si vrea ca toata lumea sa faca drepti, asa cum spune ea.De fapt ceea ce Gulizar incearca sa impuna prin smecherii, Ceren incearca sa impuna tipand. Nu-mi place ca pune problemele numai cu artag.
Bietul Feyaz, ce zapaceala e in mintea lui!
Amesteca faptele din viata cu povestile din benzi desenate si le transforma in ghiveci. Isi joaca f. bine rolul. Are o intepeneala a miscarilor si o rotire a ochilor care-l fac foarte convingator.
Cred ca vorbesc singura, dar nu conteaza. Ma bucur ca pot vedea cap-coada episodul pt prima data fara grija.
Suport pana si reclamele, nu mai schimb canalul.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 09 Iul 2011, 4:26 pm

Sa nu aspuneti ca nu are dreptate Omer!
Ei nu au invatat inca sa se suporte unul pe altul, se cearta din orice, casa aceea seamana cu un ospiciu supraaglomerat si ea vrea inca un copil, despre care nu stie mai nimic. Are ceva defect, e clar!
De ce nu ar vrea, pt ca oricum se ocupa servitorii de tot, ele nu fac decat sa stea pe canapele si sa-si caute nod in papura una alteia(sau altuia)?? Asta e cea mai mare prostie pe care a sustinut-o pana acum.
Mi-ar placea sa se impuste unul pe altul Halil si Aziz. Am scapa de amandoi odata. 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 165638
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 09 Iul 2011, 4:50 pm

Uite asa il provoaca pe Halil!
Nu putea sa taca mosul, il manca limba. Primea avizul si mai degraba il surprindea pe apucaretul de Halil!
Dintii lui Aziz nu va amintesc de protezele acelea pe care le au dentistii pregatite pe mesele lor ???
Era si o reclama la un film in care o proteza clantanea fara cap, doar proteza! Parca e un rechin , asa multi dinti are!
Gata , nu va mai plictisesc!
Plec!
O dupa amiaza frumoasa sa aveti!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Iul 2011, 5:35 pm

Îmi pare rău să o spun dar Ceren m-a dezamăgit.Parcă e o păpușă frumoasă turbată.Nu mai raționează.Ideea infierii unui copil mi s-a părut absurdă.Nu ideea in sine,ci modul în care a pus problema.La prima propunere el nici măcar nu a vrut să discute,iar apoi ea a venit cu hârtiile gata pregătite ca el să semneze.De fapt a vrut să-l încerce,dar modalitatea aleasă a fost complet greșită.Iar pe Omer îl apreciez pentru calmul lui.El totuși s-a schimbat și,de dragul ei,este mai ponderat.Despre unchiul Sulhi-am impresia că se folosește de relația cu Ceren ca să creeze tensiune în familie.Bănuiam că este ceva prețios sub terenurile acelea.
Mi-a plăcut mult de Aliș-că a încurajat-o pe Zeliha să meargă la tatăl ei.Ei îi este atât de rușine din cauza lui,încât îi era groază ca nu cumva să fie pusă în situația de a vorbi despre el.Poate că din cauza aceasta se purta atât de ciudat cu Aliș.Culmea ar fi ca tatăl Zelihai să fie acuzat degeaba,să ispășească pedeapsa pentru altcineva.
De Meryemce îmi este milă.A făcut tot ce i-a stat în putință ca să fie închisă în ospiciu.Ea știe că Aziz l-a omorât pe Mustafa și nu le-a spus alor ei nimic.Este terorizată de gândul că Aziz,urmărind-o pe ea,le-ar putea face rău.Și mai ales copilului.
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 48591 Cred că ar fi bună și o cafea...Vă doresc o seară răcoroasă!
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 09 Iul 2011, 6:38 pm

Nicky a scris:Îmi pare rău să o spun dar Ceren m-a dezamăgit.Parcă e o păpușă frumoasă turbată.Nu mai raționează.Ideea infierii unui copil mi s-a părut absurdă.Nu ideea in sine,ci modul în care a pus problema.La prima propunere el nici măcar nu a vrut să discute,iar apoi ea a venit cu hârtiile gata pregătite ca el să semneze.De fapt a vrut să-l încerce,dar modalitatea aleasă a fost complet greșită.Iar pe Omer îl apreciez pentru calmul lui.El totuși s-a schimbat și,de dragul ei,este mai ponderat.Despre unchiul Sulhi-am impresia că se folosește de relația cu Ceren ca să creeze tensiune în familie.Bănuiam că este ceva prețios sub terenurile acelea.
Mi-a plăcut mult de Aliș-că a încurajat-o pe Zeliha să meargă la tatăl ei.Ei îi este atât de rușine din cauza lui,încât îi era groază ca nu cumva să fie pusă în situația de a vorbi despre el.Poate că din cauza aceasta se purta atât de ciudat cu Aliș.Culmea ar fi ca tatăl Zelihai să fie acuzat degeaba,să ispășească pedeapsa pentru altcineva.
De Meryemce îmi este milă.A făcut tot ce i-a stat în putință ca să fie închisă în ospiciu.Ea știe că Aziz l-a omorât pe Mustafa și nu le-a spus alor ei nimic.Este terorizată de gândul că Aziz,urmărind-o pe ea,le-ar putea face rău.Și mai ales copilului.
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 48591 Cred că ar fi bună și o cafea...Vă doresc o seară răcoroasă!

Ai dreptate!
Nu rationeaza uneori, parca vrea sa dovedeasca ceva cu orice pret, chiar cu pretul de a strica iarasi armonia dintre ei. Asa se infiaza un copil??? Fara sa te gandesti, fara sa-l cunosti si mai ales fara sa vezi daca copilul te accepta, te place, se simte bine in familia aceea.
Ei asteapta un copil, ar mai putea veni si altii, iar cel adoptat nu cred ca s-ar fi simtit confortabil in acele conditii, mai ales pt ca era deja marisor.
Si de ce numai unul???In fond Omer are bani, de ce nu a vrut sa infieze doi, sau trei.
Este apucata rau!
Si eu am banuit ca terenul acela valoreaza mai mult decat pare.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 10 Iul 2011, 6:23 am

Buna dimineata fetelor!
Unde ati fugit???In gradina lui Omer (e a lui acum, a cumparat-o)ma tem va va tipa Ceren la voi, mai bine veniti acasa si-o priviti de aici (gradina, nu pe Ceren).
Cand m-am eliberat eu, ati fugit voi....
Cafeaua, singura cafea pe care v-o pot servi... cafea cafea cafea cafea
Cred ca ajunge, nu vine multa lume pe aici.
O duminica minunata fetelor! :drunken: :drunken:
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 10 Iul 2011, 7:11 am

Sa stiti fetelor interesate, ca ep., 77 este din nou peteava ro. Ori l-a ridicat din nou Adriana, ori au dat drumul episodului cei care-l restrictionasera, dupa ce a trecut si reluarea. Cred ca de aceea l-au blocat, mai era trebuia sa fie reluarea aceea cu noaptea in cap si credeau ca ep. postat acolo le incurca nr. de vizionari..Si este si ep. de ieri...
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Dum 10 Iul 2011, 1:39 pm

Da Luana , tocmai ce am viziont si eu ep de ieri, aseara ( mai bine zis azi noapte la 11,50 )nu era urcat cel de ieri , dar ep 77 era acolo, am intrat eu si l-am vazut .
Ce pot sa zic de ep de ieri .... e clar ca ferma aceea e blestemata , nu vedeti ca nimeni nu e fericit acolo , dar cum evadeaza cineva parca i se schimba viata ( Mustafa si Meryemce cum plecau de la ferma erau cu totul alti , la fel si Omer si Ceren , si Alis ), cat despre Halil si Gulizar ei nu credca inteleg cuvantul familie ....
Eu nu stiu ce sa mai cred de povestea dintre cele 2 familii si acel teren , Halil era prea tanar casa fie el autorul moral al celor petrecute , e clar ca Resul a fost platit de cineva sa faca acele lucruri, dar de cine ? , de cineva din fam Aslanbas, dar cine?
Si eu sunt de acord ca Ceren este folosita de unchiul ei ca sa intre in fam Aslanbas si sa semene zanzanie in interior .
Omer mi se pare o persoana cu coloana vertebrala , normal, de ce sa infieze un copil cand ei sunt sanatosi si ii pot face singuri , oricum el si fam lui se ingrijesc de mult mai multi copii parasiti prin fundatiile pe care le detin , in ep de azi Ceren a fost deplasata cu decizia ei de a infia un copil ( cum sa aduci un copil strain in aceea fam daca tu nu te simti bine in ea , nu? se vede ca nici ea nu judeca logic si ca face unele lucruri dorind parca sa isi impuna punctul de vedere ).... la fel a fost si cu acel proiect de cercetare , Omer a incercat sa o ajute cu un alt teren ptr acel proiect , dar fara a fi implicat si unchiul sau , dar pe ea nu a mai prezentat interes proiectul .
Mi se rupe inima cand vad in ce stare a ajuns Meryemce , in ce stare a aduso sentimentul de vinovatie , asta inseamna sa ajungi din rai in iad , sa nu iti mai gasesti linistea .Pe langa toate astea eu cred ca mai traieste si cu frica de-a nu mai le face rau si altora ( ex Yusuf , Ceren ) si cred ca de aici si dorinta ei de a fi inchisa intr-un sanatoriu , pentru ai proteja pe cei dragi...,
Aziz este diavolul in persoana . 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 2743637754 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 2743637754 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 2743637754
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 10 Iul 2011, 5:10 pm

Buna ziua fetelor!
Episodul de azi mi-a pus si niste intrebari, dar mi-a si aratat niste hibe din scenariu:
-De ce naiba nu se mai ocupa Halil de traforaj sau ce facea el acolo, sau de studenti si sa lase firma in pace, ca oricum nu face nimic altceva decat sa se sapecu Sulhi (si acela la fel face)???
-Dupa ce a urlat ca vrea serviciu, de ce nu mai merge la munca Ceren???
Parca nu voia sa stea acasa ca o bolnava. Daca avea treaba, poate isi baga nasul mai putin in treburile cumnatului, unchiului, sotului, etc..
-Cum este posibil ca Dyiar sa incalce un contract de confidentialitate (obligatoriu intre avocat si client) si asta asa, la vedere si cu cine s-a nimerit sa vorbeasca, chit ca unul dintre conlocutori era adversarul clientului ei???
-Cum este posibil ca la un spital de psihiatrie sa umble bolnavii pe coridoare, sa completeze liste, sa umble prin gradina neinsotiti s.a.m.d.???

Nu am vazut episodul in care Omer a cantat la pian. Cred ca mi-au scapat multe faze din film in partea de pana in 15 iunie. Voi incerca sa caut din urma, dar la Adriana nu am reusit sa gasesc ceva mai vechi decat ep. 30
Ma gandeam cum a gresit Omer spunand ca familia lui e curata ca lacrima. A gresit doua litere „curata ca latrina” era corect. De unde se vede ca nici fratele nu si-l cunoaste prea bine, cum sa avem pretentia sa-si cunoasca nevasta???
Ce baiat „salon „este Halil! Ce marinimos! Nu mai vrea sa moara nimeni, dragutul de el! Sa nu-ti vina sa crezi!
Dupa cum nu-mi vine sa cred ca Resul pastreaza un secret de al lui Halil, neprimind nimic in schimb. Ce l-ar putea determina sa-l acopere???
Fata se descurca singura sau cu ajutorul unchiului, la fel si nevasta, pt ce si-a pus pielea in pericol???
Cel mai dragut, mai inteligent si cu mintea mai organizata este Alis. Imi place grozav personajul!
In ce o priveste pe Ceren, slava lui Allah ca macar l-a intrebat pe Omer in legatura cu anexa aceea si nu s-a apucat sa darame intai ceva pereti si apoi sa anunte. Si in ce priveste acea anexa mi s-ar fi parut potrivit sa discute cu totii si sa se puna de acord, nu doarOmer sa hotarasca ce i-a spus nevasta sa hotarasca....Nu-mi plac barbatii care asculta orbeste de neveste, dar nici invers, femeile sa asculte precum cateii dresati de sotii lor.
In fine mai vorbim!
Acum oricum nu am cu cine...
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 155656 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 155656

Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de doryna32 Dum 10 Iul 2011, 6:19 pm

Mie mi-a placut ep de azi mi s-a parut fff interesant , in primul rand mi-a rezolvat dilema ce o aveam.
Batrinul Sefer este autorul moral al parintilor Cerenei, dar inca nu vad de unde a aparut Halil in aceasta problema , cum de el stie si Omer nu ( de aici si faptul ca Omer cred ca familia lui e curata , imi dau seama ca de fapt el nu cunoaste multe aspecte din trecutul familiei ) .
Nu am fost de acord ( chiar daca Ceren merita asta ) de cuvintele spuse de Omer , Cerenei , cum ca ea provine dintr-o familie de criminali ,pe cand familia lui este curata.Dar las' ca si-a rascumparat greseala prin aceea cina romantica . Ce frumos a cantat Omer ( apropo stie cineva cum se numeste piesa ... superba).
Nu vi se pare ca si-au revenit scenaristi.... sau o fi altiiii?! Parca de cateva ep sunt mai realisti, sau mi se pare?
Luana , Resul si-a primit bani prin vanzarea terenurilor, lui Sefer , de aceea tace acum si nu zice nimic. Cat depre Ceren ea lucreaza la firma, de ce zici ca nu merge , si azi au fost cateva secvente cu ea acolo ( de ex cand vb cu Dyiar , sau atunci cand s-a dus in birou la Omer de vreo 3 ori cred ca au fost secvente ). Cat despre Zeliha si mana ei , da ele intradevar primesc bani de la unchiul ei , asta a recunoscut Zeliha acum cateva ep.
Halil este o persoana parsiva, cu doua fete .... unde este acel Halil calm , onest , inteligent de la inceputul serialului ?! Cum a ajuns sa-l minta asa pe Omer ( care intre noi fie vorba este foarte naiv in privinta fratelui sau ) , ba mai presus sa-i ascunda atatea lucruri ...
Mi-a placut si cum a puso Ceren in banca ei pe Gulizar , si ce criza de personalitate facea asta din urma .... superba secventa...
In schimb Dyiar a fost sub orice critica in ep de azi , ii spune Ceren ca a incheiat un armistitiu ( sunt foarte curioasa cat o sa dureze )cu Omer , si ea continua sa puna paie pe foc , ba mai mult se duce repede sa-i si spuna ca Omer a certato ptr ca a devenit avocata lui Sulhi .
Ati vazut ce smecher e Sulhi , se foloseste de prietena cea mai buna a lui Ceren, ca sa semene discordie in familia Aslanbas, o face avocata lui si ii spune ca in terenurile acelea sunt mine de bor .
Ce minte diabolica are Aziz si ce bine joaca rolul de nebun ... sa ajunga pana acolo sa se interneze in acelas spital cu Meryemce . Apropo Luana , stai linistita ca si la noi in spitale e la fel... La un moment dat chiar am crezut ca exista o latura umana in Aziz , dar cateva secvente mai tarziu mi-am dat seama ca ma inselasem...

Luana incearca si aici
http://www.peteava.ro/krissromania/video/8

ptr primele ep din serial. Pupici kiss
doryna32
doryna32
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Dum 10 Iul 2011, 6:48 pm

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 Bonne_soiree_124
Ce faceti 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 648483 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 648483 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 648483 mi-a fost dor de voi si binenteles de Omer ca nu am putut sa-l vad nici ieri nici azi deoarece am fost plecata la Ocna Sibiului
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 16Ocna_Sibiului_iarnape langa apa sarata (foarte sanatoasa ) ai ce sa faci ,mai ales ca sunt multe lacuri fetelor e super merita sa mergeti.

Ultima editare efectuata de catre denta in Dum 10 Iul 2011, 6:51 pm, editata de 1 ori
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Dum 10 Iul 2011, 6:49 pm

Luana felicitari1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 Aranjamente-flori-Bucuresti 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 26 517793
denta
denta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum