1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
Fetelor, azi e ziua Tubei!
Nu scriu in alta parte (inafara de sultan), asa ca ii urez aici sa fie sanatoasa sa aiba succes in cariera si sa fie fericita cu cine vrea ea!
O iubesc ca si cum ar fi fiica pe care nu am avut-o. Ii doresc din tot sufletul sa aiba noroc in tot ceea ce intreprinde!
La multi ani Tuba! Nu pot pune poze, asa ca pun din acestea , de aici...
Nu scriu in alta parte (inafara de sultan), asa ca ii urez aici sa fie sanatoasa sa aiba succes in cariera si sa fie fericita cu cine vrea ea!
O iubesc ca si cum ar fi fiica pe care nu am avut-o. Ii doresc din tot sufletul sa aiba noroc in tot ceea ce intreprinde!
La multi ani Tuba! Nu pot pune poze, asa ca pun din acestea , de aici...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Lica multumim pt cafea!
Ce bine ca puteti posta ce vreti. Tare mi-e ciuda ca mie nu-mi merge....
Luana- vip
Luana a scris:Lica multumim pt cafea!
Buna ziua Luana stiti cumva cate ep are la Turci??La mana destinului!!
Un buchet de flori din parte mea pentru toate fetele care intra aici.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Sunt 74 de episoade pe Ddizi, dar ai nostri fac mai multe. Cred ca vom ajunge la 9o sau chiar 100, depinde cat vor merge cu ora asta noua de difuzare.lica54 a scris:
Buna ziua Luana stiti cumva cate ep are la Turci??La mana destinului!!
Un buchet de flori din parte mea pentru toate fetele care intra aici.
Multumim pt flori!
Luana- vip
Multumesc fain Luana!
si acum o prajitura.
si acum o prajitura.
lica54- vip
Mamaaaa!lica54 a scris:Multumesc fain Luana!
si acum o prajitura.
Ce-as manca, dar nu am voie.
Multumesc!
Le las fetelor!
Luana- vip
yaww-yaww!! ce de bunatati pe aici!!
Sarut mana pentru toate!!
Din ce am vazut eu in varianta turceasca si ritmul in care-l difuzeaza kanalistii, plus ca si acum mai taie p-ici, pe colea, filmul nostru va mai dura vreo 2 saptamani..hai sa zic 3 saptamani cu prelungiri maxime...insa ramane de vazut.
Ma gandesc ca vor baga "Poveste de familie" in loc..orice e posibil...
O seara minunata!!
Din ce am vazut eu in varianta turceasca si ritmul in care-l difuzeaza kanalistii, plus ca si acum mai taie p-ici, pe colea, filmul nostru va mai dura vreo 2 saptamani..hai sa zic 3 saptamani cu prelungiri maxime...insa ramane de vazut.
O seara minunata!!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Am tot intrat sa mai dau de cineva, dar...Yok! Oare asa repede sa-l termine???Eu nu-mi dau seama cat taie, desi uneori se vede ca nu prea exista legaturi intre secvente. Dar nu ma mira nimic, au incercat tot ce se poate kanalistii de la noi.AnjeLyk a scris:yaww-yaww!! ce de bunatati pe aici!!
O seara minunata!!
Eu as prefera film nou. La "poveste" vreau sa vad doar partea pe care nu au dat-o la noi, ultimul sezon. In rest nu mai am rabdare. Ma scotea din sarite grasana aceea de mama care se tot vaicarea si dadea telefone toata ziua.
In schimb, soacra cea ciudata imi placea. Nu l-am vazut intreg, dar oricum nu as rezista sa mai revad...
Si voua o seara minunata si o noapte cu somn lin!
Pe maine!
Luana- vip
denta a scris:stiti m-am gandit sa-i spun lui Ceren ca daca ea nu il vrea pe Omer sa il trimita la noi in Romania noi nu il ca ea
bine te-ai gandit Denta eu sunt de acord
doryna32- membru activ
Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 50
Dragalaselor ati vazut ca da la kanal d reclama unui nou serial?O seara frumoasa va dorec
lica54- vip
Din ep de azi mi-au placut 2 secvente : prima este aceea cand Omer se pune langa Ceren in pat si ea se cuibareste in bratele lui si dorm asa pana dimineata cand Omer ii spune lui Ceren ( dupa un schimb de replici despre care pe care a imbratisat in somn ) " Slava domnului ca, atunci cand dormi, iti functioneaza inima, nu logica..." , frumoasa replica ...
Iar a 2 secventa este ceea cu cina dintre fam Aslanbas si Karakucak , m-a distrat faza cu cadourile si cum au fost asezati la masa Halil si Gulizar ii aveau in fata lor pe Sulhi si Sefire ( mama Zelihei ) va dati seama ca tot cu noduri au inghitit astia doi , in timp ce in fata lui Omer si Ceren erau Alis si Zeliha .Apropo si mie mi s-a intors stomacul cand am auzit ce o sa manance , dar deh fiecare cu bucataria lui ...
Cel mai tare m-a intristat modul in care Meryemce a aflat modul in care Mustafa a fost ucis , cat de crud si nemilos a fost Aziz cand a povestit totul , cu cat sange rece ... un om de doi bani care nu merita sa aibe o familie ...
Ma bucur ca i-a venit mintea la cap Zelihei si ca incepe sa se schimbe si asta numai datorita rabdari lui Alis .
In rest vom vedea ce se va intampla si in ep de maine .
Noapte buna.
Iar a 2 secventa este ceea cu cina dintre fam Aslanbas si Karakucak , m-a distrat faza cu cadourile si cum au fost asezati la masa Halil si Gulizar ii aveau in fata lor pe Sulhi si Sefire ( mama Zelihei ) va dati seama ca tot cu noduri au inghitit astia doi , in timp ce in fata lui Omer si Ceren erau Alis si Zeliha .Apropo si mie mi s-a intors stomacul cand am auzit ce o sa manance , dar deh fiecare cu bucataria lui ...
Cel mai tare m-a intristat modul in care Meryemce a aflat modul in care Mustafa a fost ucis , cat de crud si nemilos a fost Aziz cand a povestit totul , cu cat sange rece ... un om de doi bani care nu merita sa aibe o familie ...
Ma bucur ca i-a venit mintea la cap Zelihei si ca incepe sa se schimbe si asta numai datorita rabdari lui Alis .
In rest vom vedea ce se va intampla si in ep de maine .
Noapte buna.
doryna32- membru activ
Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 50
Dragalaselor va doresc si eu noapte buna somn usor si lanistit cu vise frumoase!!!
lica54- vip
Buna dimineata fetelor!
Eu ma tem ca aici Erkan va veni insotit de soata, asa ca ...stati cumintele, nu pupati nimic!
Si mie mi-a placut Doryna ce i-a spus Omer. Se pedepseste ca o bleaga singura, se vede ca simte nevoia de apropiere, de caldura. Dar o tine tot intrr-o cearta. Nu-mi plac nevestele de acest tip, asa certarete...Isi mai pune si mainile in sold, cu asta ma pierde definitiv!
Secventele de la masa cu invitati, au fost mortale. Mutra lui Halit si a fata acra a Gulizarei, faceau toti banii!
Gata acum, v-am salutat, ple sa citesc ziarele si apoi....OOOOOFFF!
Mai am 3 zileeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
O zi minunata sa aveti!
Eu ma tem ca aici Erkan va veni insotit de soata, asa ca ...stati cumintele, nu pupati nimic!
Si mie mi-a placut Doryna ce i-a spus Omer. Se pedepseste ca o bleaga singura, se vede ca simte nevoia de apropiere, de caldura. Dar o tine tot intrr-o cearta. Nu-mi plac nevestele de acest tip, asa certarete...Isi mai pune si mainile in sold, cu asta ma pierde definitiv!
Secventele de la masa cu invitati, au fost mortale. Mutra lui Halit si a fata acra a Gulizarei, faceau toti banii!
O zi minunata sa aveti!
Luana- vip
Buna dimineata si dragalaselor de pe aceasta alee poftiti sa savuram impreuna o cafea
lica54- vip
dragalaselor ieri am ajuns tarziu acasa si nu v-am mai prins(sunt in concediu dar dupa 5 plec la gradina )azi se arata ploaie si nu mai plec
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
lica54 buna cafeluta
denta- vip
buna dimineata, dar ce matinala esti stai sa le vezi mutra cand afla despre Alis si ZelihaLuana a scris:Buna dimineata fetelor!
O zi minunata sa aveti!
denta- vip
denta- vip
Gunaydin kizlar!!!
Poftiti la kahvaltı (mic dejun), desi e putin intarziat...am dormit mai mult azi
Afyiet olsun!!
Poftiti la kahvaltı (mic dejun), desi e putin intarziat...am dormit mai mult azi
Afyiet olsun!!
şşşşhhhhtt!!! nu mai spune dinainte sa nu stricam surpriza!denta a scris:
buna dimineata, dar ce matinala esti stai sa le vezi mutra cand afla despre Alis si Zeliha
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! O urasc pe Gulizarr!!!
Ce se crede ea frate? stapana tuturor?? nu mai zic de tot ce-i face blegii de Meryemce care tace ca o toanta, k tot din cauza ei a ales sa apeleze la Aziz, dar faza cu "nu mai pot accepta inca o situatie ca Omer si Ceren" e prea de tot...cine e ea ca sa aiba dreptul sa accepte?!?!?
Ce se crede ea frate? stapana tuturor?? nu mai zic de tot ce-i face blegii de Meryemce care tace ca o toanta, k tot din cauza ei a ales sa apeleze la Aziz, dar faza cu "nu mai pot accepta inca o situatie ca Omer si Ceren" e prea de tot...cine e ea ca sa aiba dreptul sa accepte?!?!?
Va placut inceputul ep de azi,mie da ce fata avea si Halil cand maimutica aia si-a dat drumul la gura .
fetelor ati vazut ca Omer face angajari??????????Ce ziceti ne bagam si noi
fetelor ati vazut ca Omer face angajari??????????Ce ziceti ne bagam si noi
denta- vip
Da dar mi-a placut replica lui Sulhi ca pe micuta maimutica a stricat-o anturajul super asa era GulizarAnjeLyk a scris:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! O urasc pe Gulizarr!!!
denta- vip
i-a zis-o bine Sulhi...pana si Omer ranjea coltii
Mi-a placut si de Ceren cand si-a anuntat inceperea lucrului la micul dejun
De acum incolo ma astept sa slabeasca grav halil..prea ii taie Ceren apetitul la fiecare masa :moe: :moe: :moe:
AnjeLyk a scris:Gunaydin kizlar!!!
Afyiet olsun!!
Buna ziua fetelor!
Azi am ajuns mai devreme, nu mai facem aplicatii, pt ca vineri este examenul si ne lasa sa facem singuri...Mai bine!
Draga mea, daca mancam micul dejun la ora aceea mi-ar fi stat in gat, la ce ne basmea tanti lector...
Bine ca nu am vazut!
Mi-a placut replica Cerenei pt Gulizar, dar nu-mi place ca vorbeste si vorbeste si vorbeste...E obositoare deja. Biata Meryemce simte nevoia de liniste, i-a ajuns stresul indurat, vrea pace si ea o bate la cap si cu voce inalta.
Mie mi se pare ca foecare ar trebyui sa intuiasca starea de spirit a celuilat si sa se adapteze, sa nu-l streseze. Dar Ceren nu si nu, vorbeste...Si iata ca nu-i convuine s-o vada pe Bahar...Eeeeee!
Luana- vip
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI