1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
Apropo...s-a deschis aici pe forum si-o cafenea virtuala
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t355-cafeneaua-virtuala
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t355-cafeneaua-virtuala
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Buna dimineata fetelor!
Am intrat sa va salut si apoi plec cu doua prietene la ...apa, sa ne racorim.
Nu stam mult, doar atat cat sa mai prindem culoare si in alta parte decat in decolteu.
Amgelika, puti asa...I s-a facut rau Cerenei si au dus-o la spital, Omer alearga precum un cal de curse , ingrijorat ca un sot adevarat si un tatic si mai adevarat, dar nu e mai nimic, doar ca trebuie sa se odihneasca mai mult (ca si cum pana atunci tinuse toata gospodaria in spate). Face si o intelegere cu Omer ca sa nu mai vorbeasca despre "vina boierului". Acesta este dus la spital pt ca a miscat putin...Oare cum il platesc pt prestatiepe actor???
Am intrat sa va salut si apoi plec cu doua prietene la ...apa, sa ne racorim.
Nu stam mult, doar atat cat sa mai prindem culoare si in alta parte decat in decolteu.
Amgelika, puti asa...I s-a facut rau Cerenei si au dus-o la spital, Omer alearga precum un cal de curse , ingrijorat ca un sot adevarat si un tatic si mai adevarat, dar nu e mai nimic, doar ca trebuie sa se odihneasca mai mult (ca si cum pana atunci tinuse toata gospodaria in spate). Face si o intelegere cu Omer ca sa nu mai vorbeasca despre "vina boierului". Acesta este dus la spital pt ca a miscat putin...Oare cum il platesc pt prestatiepe actor???
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Scriu pe bucati ca sa nu pierd...
Mery vrea sa intre in legatura cu AQziz , dar el crede ca e capcana si refuza intalnirea.
Resul se spanzura in inchisoare dupa ce-i spune varului ca a scris o scrisoare pt Ceren. La inmormantarea lui Resul, Omer il salveaza pe unchiul Cerenei de un glonte tintit dintre tufe de catre Aziz, motiv pt care mosul ii va fi teribil de recunoscator lui Omer.
Ceren nu a primit scrisoarea si se intreaba de ce, iar Dyiar-ca de obicei mare sfatuitoare - ii spune sa nu-i pomeneasca de scrisoare lui Omer (alt secret intre ei), dar se pare ca Ceren si-a primit lectia si nu mai vrea neincredere intre ei.
A fost dragut episodul, au facut plimbare pe malul unui lac, Om,er i-a cules un nufar (pe care nu l-am vazut atunci, ci abia acasa in vaza), a tinut-o de spate si i-a zis "askim" de vreo trei ori /episod.
Cam asta in principal. A, da' am uitat sa-ti spun cum Gulizar tot pierde teren in fata matusii Zehra.
Si cum Zeliha l-a pupat in lift pe Alis, drept pt care el a scapat definitiv de rau de inaltime...De acum vor lua masa doar in restaurante aflate la etaje dincolo de 9, astfel incat sa mai primeasca pupaturi de acelea pe alaturi de gura, dar bine acoperite.
M-am culcat tarziu, mult dupa filmul de la PRO Cinema si sunt cam zapacita, asa incat daca am multe greseli, va trog sa va faceti ca nu le vedeti...
O zi minunata sa aveti!
Mery vrea sa intre in legatura cu AQziz , dar el crede ca e capcana si refuza intalnirea.
Resul se spanzura in inchisoare dupa ce-i spune varului ca a scris o scrisoare pt Ceren. La inmormantarea lui Resul, Omer il salveaza pe unchiul Cerenei de un glonte tintit dintre tufe de catre Aziz, motiv pt care mosul ii va fi teribil de recunoscator lui Omer.
Ceren nu a primit scrisoarea si se intreaba de ce, iar Dyiar-ca de obicei mare sfatuitoare - ii spune sa nu-i pomeneasca de scrisoare lui Omer (alt secret intre ei), dar se pare ca Ceren si-a primit lectia si nu mai vrea neincredere intre ei.
A fost dragut episodul, au facut plimbare pe malul unui lac, Om,er i-a cules un nufar (pe care nu l-am vazut atunci, ci abia acasa in vaza), a tinut-o de spate si i-a zis "askim" de vreo trei ori /episod.
Cam asta in principal. A, da' am uitat sa-ti spun cum Gulizar tot pierde teren in fata matusii Zehra.
Si cum Zeliha l-a pupat in lift pe Alis, drept pt care el a scapat definitiv de rau de inaltime...De acum vor lua masa doar in restaurante aflate la etaje dincolo de 9, astfel incat sa mai primeasca pupaturi de acelea pe alaturi de gura, dar bine acoperite.
M-am culcat tarziu, mult dupa filmul de la PRO Cinema si sunt cam zapacita, asa incat daca am multe greseli, va trog sa va faceti ca nu le vedeti...
O zi minunata sa aveti!
Luana- vip
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
Iubitelor va multumesc si ma bucur enorm ca vam gasit (inainte cand intram parca nu puteam interactiona nimeni )acum abea astept sa intru daca nu am timp sa vorbim s-au nu ne intalnim cel putin sa va salut si multi
denta- vip
Am adus si cafeluta
denta- vip
Mai citesc ce ati scris si iar o tai la treaba dar nu inainte sa va las ceva bun
denta- vip
Luana sa nu crezi ca eu s-au celelelalte fete ne uitam dupa greselile de ortografie aici se permit si greseli de orice fel doar si noi facem
denta- vip
Bună dimineața! Super faza cu Zeliha și Aliș! Fuseseră în vizită la Diyar și,la plecare,au luat liftul,de la etajul 9.De fapt Zeliha l-a obligat pe Aliș să intre în lift.Apoi ea a oprit liftul între etaje și cu un sărut l-a vindecat de frica de înălțime.
Tuturor vă doresc o zi răcoroasă!
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Joi 14 Iul 2011, 10:06 am, editata de 1 ori
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
buna dimineata
denta, ai vazut ca nu mai apar episoadele la adriana?? doar partea 2 si 6 din ep. 81.....................oare le-or fi blocat din nou??
denta, ai vazut ca nu mai apar episoadele la adriana?? doar partea 2 si 6 din ep. 81.....................oare le-or fi blocat din nou??
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
luana..............multumiri pt. rezumat...............nici eu nu l-am vazut si tare mi place de ei
greu se mai pupa turcii astia in filme
carmen_- vip
Bună dimineața.Nu știam.Mai așteaptă puțin.Poate nu le-a urcat încă.carmen_theea a scris:
nu mai apar episoadele la adriana?? doar partea 2 si 6 din ep. 81.....................oare le-or fi blocat din nou??
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
http://www.flickr.com/photos/balikcioglu/4524992089/sizes/m/in/photostream/
denta- vip
buna iubita nu am avut timp sa ma uit acum am vrut sa intru ,poate nu a avut timp sa le posteze ca ea lucreaza in ture si o fi avut mai greu pe la servici dar de ce sa o blocheze?carmen_theea a scris:buna dimineata
denta- vip
ai dreptate atata se mai pupa pe frunte si pe obraji de te apuca bitul imi vine sa-i sun sa le zic vreo doua mai ales lui Erkancarmen_theea a scris:luana..............multumiri pt. rezumat...............nici eu nu l-am vazut si tare mi place de ei
Ultima editare efectuata de catre denta in Joi 14 Iul 2011, 10:26 am, editata de 1 ori
denta- vip
mi-a placut mult aceasta secventaNicky a scris: Bună dimineața! Super faza cu Zeliha și Aliș! Fuseseră în vizită la Diyar și,la plecare,au luat liftul,de la etajul 9.De fapt Zeliha l-a obligat pe Aliș să intre în lift.Apoi ea a oprit liftul între etaje și cu un sărut l-a vindecat de frica de înălțime.
denta- vip
Dragutelor va las prosopul meu ca eu plec iar la mort(numai maine o ingroapa si sunt la ajutat dar simt ca ma topesc pe caldura asta)
denta- vip
Multumesc pentru rezumat Luana! cops :cei mai iubiti :merci:
Nu ma simt prea bine...ieri m-am trezit cu dureri de cap, aseara m-au luat iar..azi m-am trezit la fel...asa ca nu voi sta prea mult p-aici.Vorbim mai tarziu..
sa aveti o zi racoroasa!
ai grija sa nu faci insolatieAnjeLyk a scris:
Multumesc pentru rezumat Luana! cops :cei mai iubiti :merci:
Nu ma simt prea bine...ieri m-am trezit cu dureri de cap, aseara m-au luat iar..azi m-am trezit la fel...asa ca nu voi sta prea mult p-aici.Vorbim mai tarziu..
sa aveti o zi racoroasa!
denta- vip
denta- vip
denta a scris:Dragutelor va las prosopul meu ca eu plec iar la mort(numai maine o ingroapa si sunt la ajutat dar simt ca ma topesc pe caldura asta)
wowwwwwwwwwwwwwww...............ce posop
de unde l ai cumparat?????....vreau si eu unul pt. concediu.
carmen_- vip
Buna ziua fetelor!
M-am topit afara azi!
Mor de caldura. Nu-ti mai vine sa iesi din casa.
Angelika, sa nu cumva sa fi mancat ceva care face rau la vezica biliara. Dureri de cap se fac si la crizele biliare. Eu sufar de opeste 30 de ani si asa mi se anunta de obicei, cu o durere de cap pe anumita zona (in tample sau in crestetul capului).
Sanatate multa, ai grija de tine.
M-am topit afara azi!
Mor de caldura. Nu-ti mai vine sa iesi din casa.
Angelika, sa nu cumva sa fi mancat ceva care face rau la vezica biliara. Dureri de cap se fac si la crizele biliare. Eu sufar de opeste 30 de ani si asa mi se anunta de obicei, cu o durere de cap pe anumita zona (in tample sau in crestetul capului).
Sanatate multa, ai grija de tine.
Luana- vip
carmen_theea a scris:
wowwwwwwwwwwwwwww...............ce posop
de unde l ai cumparat?????....vreau si eu unul pt. concediu.
Nu vrei mai bine sa fie originalul??? Pe un prosop obisnuit, dar sa incapa doua persoane....
Luana- vip
Nu-mi place ce a facut Ceren. Este un gest care i s-ar potrivi Gulizarei, nu ei.
Nu asa se scotoceste in camera cuiva, printre lucrurile altora, indiferent cat de dornica era sa-si gaseasca scrisoarea. Urat gest! Ce inseamna sa stea acasa! Se plictiseste si face prostii. Nu putea sa astepte pana venea Halil???
Putea sa intrebe intai si daca ar fi avut dubii, atunci ar fi actionat cumva, dar nu asa!
Nu asa se scotoceste in camera cuiva, printre lucrurile altora, indiferent cat de dornica era sa-si gaseasca scrisoarea. Urat gest! Ce inseamna sa stea acasa! Se plictiseste si face prostii. Nu putea sa astepte pana venea Halil???
Putea sa intrebe intai si daca ar fi avut dubii, atunci ar fi actionat cumva, dar nu asa!
Luana- vip
fetelor..de joia viitoare incepe 'Stapana inimii'
Deci mai avem "La mana destinului" doar o saptamana...
N-a fost frumos din partea Cerenei...dar si Omer exagereaza la maxim..
Nu l-am vazut pe Halil purtandu-se astfel cu Gulizar, desi ea a facut cu muuult mai multe lucruri nepotrivite decat Ceren...
Deci mai avem "La mana destinului" doar o saptamana...
N-a fost frumos din partea Cerenei...dar si Omer exagereaza la maxim..
Nu l-am vazut pe Halil purtandu-se astfel cu Gulizar, desi ea a facut cu muuult mai multe lucruri nepotrivite decat Ceren...
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI