1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
Condoleante!AnjeLyk a scris:Buna dimineata!
Aseara am ajuns si eu acasa (si-am plecat iar pana azi dimineata)
Trebuia sa vin luni dimineata, insa mi-a murit o matusa si-am ramas pentru inmormantare..
Asa ca nici filmul nu l-am vazut ...acum ma bag la somn, mai tarziu ma uit pe net daca a urcat adriana episoadele.
Va pup si va doresc o zi racoroasa!!
La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc azi numele!
Somn usor Angelika!
Vino cand poti.
Ne vedem (sper) dupa film, fetelor.
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Denta, bravo!
Dar mai vezi filmul ???
Sau tot pe net il astepti???
Spor la treburi!
Dar mai vezi filmul ???
Sau tot pe net il astepti???
Spor la treburi!
Luana- vip
buna dimineata fetelor
va multumesc tuturor pentru urarile adresate sotului meu
va servesc si eu cu ceva de ziua sotului
va multumesc tuturor pentru urarile adresate sotului meu
va servesc si eu cu ceva de ziua sotului
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
ooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
Minunat!
Multumim Carmen!
Sa fiti sanatosi si veseli mereu !
Fetelor, ce pantofi frumosi si eleganti are Aziz!
M-a suparat iar Omer. Repede se duce in Siria sa-i distruga fii lui Sulhi , fara dovezi, doar pt ca asa i-a spus fratiorul ca ar putea fi.
Nu se mai vindeca omul, este clar!
Nici un copil nu ar crede imediat orice , asa cum crede el ce spune fratele mai mare.
Si Gulizar a avut dreptate cand i-a spus ca s-a purtat impecabil. Din punctul lor de vedere chiar s-a comportat impecabil ca sotie a lui Halil. Doi ticalosi actionand la unison, dar fiecare in domeniul propriu.
Minunat!
Multumim Carmen!
Sa fiti sanatosi si veseli mereu !
Fetelor, ce pantofi frumosi si eleganti are Aziz!
M-a suparat iar Omer. Repede se duce in Siria sa-i distruga fii lui Sulhi , fara dovezi, doar pt ca asa i-a spus fratiorul ca ar putea fi.
Nu se mai vindeca omul, este clar!
Nici un copil nu ar crede imediat orice , asa cum crede el ce spune fratele mai mare.
Si Gulizar a avut dreptate cand i-a spus ca s-a purtat impecabil. Din punctul lor de vedere chiar s-a comportat impecabil ca sotie a lui Halil. Doi ticalosi actionand la unison, dar fiecare in domeniul propriu.
Luana- vip
Drum lung a strabatut picatura aceea pe nasul lui Omer!
Totul e frumos cand se termina frumos!
fetelor, sa vedem la ce film ne mai intalnim acum!
Cel care urmeaza nu ma atrage defel!
O dupamaiza minunata sa aveti !
Diseara plec la o sueta de cucoane, asa ca nu va mai vad!
Pe maine!
Pe maine!
Luana- vip
pfuuu...s-a terminat si asta..
Ca de fiecare data, kanalistii au ciopartit si ultimul episod
Nu mi-a placut confruntarea dintre Halil si Omer...trebuia niscaiva mai multa actiune..la Ceren imediat se umfla in pene si urla cand se certau...acum cand era cazul sa ridice tonul, au discutat degajat..mai lipsea sa bea si-o cafea in timpul discutiei...
Pana la toamna nu mai vreau sa ma mai apuc de vreun film..raman doar cu Ezel o data pe saptamana, iar cand il voi pierde nu-mi voi face griji, recuperez pe net.
Sa aveti o vara frumoasa fetelor, am vazut ca mai plecati in vacanta unele dintre voi..
Cand voi avea timp voi mai posta niste poze din film..le-am cules de pe net de ceva timp, dar n-am apucat sa le postez..
Sa aveti o seara frumoasa!
Nu mi-a placut confruntarea dintre Halil si Omer...trebuia niscaiva mai multa actiune..la Ceren imediat se umfla in pene si urla cand se certau...acum cand era cazul sa ridice tonul, au discutat degajat..mai lipsea sa bea si-o cafea in timpul discutiei...
Pana la toamna nu mai vreau sa ma mai apuc de vreun film..raman doar cu Ezel o data pe saptamana, iar cand il voi pierde nu-mi voi face griji, recuperez pe net.
Sa aveti o vara frumoasa fetelor, am vazut ca mai plecati in vacanta unele dintre voi..
Cand voi avea timp voi mai posta niste poze din film..le-am cules de pe net de ceva timp, dar n-am apucat sa le postez..
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Buna seara .A fost super ep de azi cea mai plans frumosul nostru ce frumos plange ,daca ajungem vreuna dintre noi (doamne fereste)dar il chemam pe Omer sa stea cu noi ca are timp liber ca doar e patron
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
Dar va placut atitudinea lui Gulizer fata de Halil cand era la pat
Bine ca Zeliha si-a revenit in legatura Alis .
Bine ca Zeliha si-a revenit in legatura Alis .
denta- vip
fetelor dar nu mai intrati nici la o cafea pana gasim alt film
denta- vip
nu mai intri deloc pe aiciAnjeLyk a scris:pfuuu...s-a terminat si asta..
denta- vip
pai ne mai auzimLuana a scris:Drum lung a strabatut picatura aceea pe nasul lui Omer!
Pe maine!
denta- vip
va pup si intru mai tarziu
denta- vip
buna seara
fac o mica pauza intre musafiri.......sa va salut si sa va urez o seara frumoasa
fac o mica pauza intre musafiri.......sa va salut si sa va urez o seara frumoasa
carmen_- vip
denta a scris:fetelor dar nu mai intrati nici la o cafea pana gasim alt film
sigur o sa intru la cafea si cind oi mai putea.....pina gasim alt film cu Erkan ..........pina plec in vacanta ...............dupa vacanta si tot asa .
carmen_- vip
ba daa..mai intru macar sa va salut, sa va mai intreb de sanatatedenta a scris:
nu mai intri deloc pe aici
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Dragutelor ma bucur ca o sa mai intrati ,mai aducem stiri despre Erkan ne mai aducem aminte de Omer si sa nu lasam pustiu acest topic care ne-a facut cunostinta .
Sa aveti vacanta frumoasa cele care plecati si cand veniti o sa gasiti in fiecare dimineata ,iar noi cele care am fost in concediu ne vedem la sa ne salutam si sa ne intrebam de sanatate
noapte buna si ne auzim maine fara Omer la trei dar o sa il aducem la cafeluta de dimineata
Sa aveti vacanta frumoasa cele care plecati si cand veniti o sa gasiti in fiecare dimineata ,iar noi cele care am fost in concediu ne vedem la sa ne salutam si sa ne intrebam de sanatate
noapte buna si ne auzim maine fara Omer la trei dar o sa il aducem la cafeluta de dimineata
denta- vip
distractie placutacarmen_theea a scris:buna seara
denta- vip
denta- vip
oriunde v ati afla
nety- membru activ
Omer: Se zice că trăia odată o fată frumoasă numită Macul Alb.
Ceren: Când s-a uitat la pământ, s-a transformat totul în alb.
Era totul atât de alb, încât argaţii nu mai terminau de cules.
Omer: Nu i-a păsat că e noapte, că e zi, că e ploaie, că e noroi...
Într-o zi a fost toropită de căldura soarelui, într-o zi s-a luptat cu apele...
Ceren: Într-o zi, a plâns de necaz, a fost dărâmată...
Omer: Într-o zi s-a încăpăţânat foarte tare.
Ceren: A lucrat atât de mult, încât a lăsat întreaga lume în urma ei.
Omer: Era atât de frumoasă, încât împodobea visele sultanilor.
Ceren: Era atât de rapidă, încât nimeni n-o putea ajunge din urmă.
Omer: Dar a trăit o poveste de dragoste...
Ceren: TE IUBESC.
Omer: CEREN, ŞI EU SUNT ÎNDRĂGOSTIT NEBUNEŞTE DE TINE.
IUBITA MEA !
anna- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna dimineata fetelor!
Sa aveti o zi reusita!
A mea va fi obositoare, dar tot voi mai intra sa aunc un ochisor , sa vad ce faceti.
V-am adus cafeaua!
Turcii iar au vrut sa arate ca totul e o poveste. Cum au facut si in Asi.
Oare de ce spun la inceput:"Personajele sunt fictive, intamplarile asemenea" si parca pica mai bine decat pica povestea spusa la sfarsit de Omer si Ceren.
Frumos i-a spun Gulizar cum ca ea e singura care a ramas langa el acum, cand l-au ajuns din urma faptele. Asta din urma nu i-a spus-o, desi merita.
Dragut serialalul pe total. Foarte bun Omer si Alis, iar dintre femei cea mai buna a fost Meryemce, Gulizar si apoi Ceren. Restul, obisnuite, fara prea mare stralucire.
Mi-a placut muzica, mi-au placut peisajele. Camerele de la ferma nu prea. Sufrageria , salonul, prea incarcate , prea mult material care aduna praf.
Si trebuie sa recunosc, mi-a placut Aziz. Bun actor, extrem de convingator in rautatea lui.
Si mi-a mai placut Yusuf si cel mai mult si mai mult fetita, Ece. Un copil tare frumos!
Gata, am terminat cu filmul.
E randul vostru!
Am fugit la treburi...Poop! adica pentru fiecare ....
Sa aveti o zi reusita!
A mea va fi obositoare, dar tot voi mai intra sa aunc un ochisor , sa vad ce faceti.
V-am adus cafeaua!
Turcii iar au vrut sa arate ca totul e o poveste. Cum au facut si in Asi.
Oare de ce spun la inceput:"Personajele sunt fictive, intamplarile asemenea" si parca pica mai bine decat pica povestea spusa la sfarsit de Omer si Ceren.
Frumos i-a spun Gulizar cum ca ea e singura care a ramas langa el acum, cand l-au ajuns din urma faptele. Asta din urma nu i-a spus-o, desi merita.
Dragut serialalul pe total. Foarte bun Omer si Alis, iar dintre femei cea mai buna a fost Meryemce, Gulizar si apoi Ceren. Restul, obisnuite, fara prea mare stralucire.
Mi-a placut muzica, mi-au placut peisajele. Camerele de la ferma nu prea. Sufrageria , salonul, prea incarcate , prea mult material care aduna praf.
Si trebuie sa recunosc, mi-a placut Aziz. Bun actor, extrem de convingator in rautatea lui.
Si mi-a mai placut Yusuf si cel mai mult si mai mult fetita, Ece. Un copil tare frumos!
Gata, am terminat cu filmul.
E randul vostru!
Am fugit la treburi...Poop! adica pentru fiecare ....
Luana- vip
buna dimineata
Luana.........multumesc de cafea
i am adus si pe ei sa ne tina companie si sa nu i uitam........
Luana.........multumesc de cafea
i am adus si pe ei sa ne tina companie si sa nu i uitam........
carmen_- vip
in primul rind mi a placut Erkan...... n am urmarit nici un film cu el ...l am descoperit de curind si mi place mult de tot
si ceren mi a placut ......nici pe ea n o stiam
si ceren mi a placut ......nici pe ea n o stiam
carmen_- vip
M-am adunat acasa si fuguta am venit sa vad ce faceti, daca sunteti cuminti, daca...
Nu-i uitam.
Eu am vazut cu Erkan si "UN nou destin"; de acolo l-am indragit. Parca se potrivea mai bine cu actrita de acolo, erau mai apropiati ca varsta. As vrea sa vad filmul acela nou cu el cu care a luat niste premii si el si baietelul, dar ma indoiesc ca-l vor aduce kanalistii si fara traducere nu mai vreau sa ma chinuiesc.
Carmen, daca nu ma insel este si acel film postat pe net cu traducere, dar nu sunt f. sigura.Poate stie vreuna din fetele de aici.
pentru voi:
:drunken: :drunken: :drunken: :drunken: sau
Nu-i uitam.
Eu am vazut cu Erkan si "UN nou destin"; de acolo l-am indragit. Parca se potrivea mai bine cu actrita de acolo, erau mai apropiati ca varsta. As vrea sa vad filmul acela nou cu el cu care a luat niste premii si el si baietelul, dar ma indoiesc ca-l vor aduce kanalistii si fara traducere nu mai vreau sa ma chinuiesc.
Carmen, daca nu ma insel este si acel film postat pe net cu traducere, dar nu sunt f. sigura.Poate stie vreuna din fetele de aici.
pentru voi:
:drunken: :drunken: :drunken: :drunken: sau
Luana- vip
Bună Luana !! bună şi celorlate fete !!
Luana , Erkan e bărbat şarmant , îmi place şi mie deşi nu l-am văzut decât în "un nou destin " şi ăla pe net dar făcea un cuplu frumos cu Ayka V. am văzut câteva secvenţe şi din " la mâna destinului" coruptă de o colegă dar sincer îmi plăcea mai mult cuplul Sabiha - Galip , tipul e natural , îmi place cum joacă pe amorezatul , e sigur pe el , are o mimică bună a feţei ca şi " Murătura mea " păcat că pare mai matur decât anii din buletin . dar l-am văzut şi cu mustaţă în câteva poze şi nu mi-a plăcut poate şi că nu-mi plac mie mustăcioşii.
Luana , Erkan e bărbat şarmant , îmi place şi mie deşi nu l-am văzut decât în "un nou destin " şi ăla pe net dar făcea un cuplu frumos cu Ayka V. am văzut câteva secvenţe şi din " la mâna destinului" coruptă de o colegă dar sincer îmi plăcea mai mult cuplul Sabiha - Galip , tipul e natural , îmi place cum joacă pe amorezatul , e sigur pe el , are o mimică bună a feţei ca şi " Murătura mea " păcat că pare mai matur decât anii din buletin . dar l-am văzut şi cu mustaţă în câteva poze şi nu mi-a plăcut poate şi că nu-mi plac mie mustăcioşii.
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
Pagina 38 din 40