1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
DENISA a scris:Bună Luana !! bună şi celorlate fete !!
Luana , Erkan e bărbat şarmant , îmi place şi mie deşi nu l-am văzut decât în "un nou destin " şi ăla pe net dar făcea un cuplu frumos cu Ayka V. am văzut câteva secvenţe şi din " la mâna destinului" coruptă de o colegă dar sincer îmi plăcea mai mult cuplul Sabiha - Galip , tipul e natural , îmi place cum joacă pe amorezatul , e sigur pe el , are o mimică bună a feţei ca şi " Murătura mea " păcat că pare mai matur decât anii din buletin . dar l-am văzut şi cu mustaţă în câteva poze şi nu mi-a plăcut poate şi că nu-mi plac mie mustăcioşii.
Este sarmant, chiar daca arata cu 10 ani mai mult decat are.
Eu cred ca fumatul si clima au rol in asta, nu e singular cazul lui.
Eu il accept si cu si fara mustata, nu conteaza, pt ca este extrem de sugestiv in orice rol.
Filmul cel nou unde are mustata are premii, are rating, este pe primul loc in preferinte..Era grozav daca ar fi tradus. Este altceva (cel putin asa mi s-a parut din clipul pe care l-am vazut mai demult). Sunt curioasa ce vor baga in locul AVC care cred ca mai are putin si Ezel , care ar trebui si el sa se termine, avand in vedere ca la turci s-a terminat deja.
Poate avem noroc si-l pun pe cel cu Erkan...Poate!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Fetelor sa aveti o seara frumoasa si o noapte cu vise frumoase!
Pe maine!
Pe maine!
Luana- vip
buna seara!
in locul lui AvC cred ca baga filmul cu actorul din Yemin, Menderes.Am vazut ca-i fac reclama.
Ca si-n Yemin, in filmul asta actorul are de lucru cu 2 femei..dar de data asta cele doua sunt surori..nu mi s-a parut atractiv..
Ezel va mai tine pana-n toamna, avand in vedere ca e dat doar o data pe saptamana si e diferenta de vreo 20 de episoade turcesti..cu ce mai taie kanalistii, cu ce mai lungesc cu publicitate, se intinde lejer pe inca 3-4 luni...
in locul lui AvC cred ca baga filmul cu actorul din Yemin, Menderes.Am vazut ca-i fac reclama.
Ca si-n Yemin, in filmul asta actorul are de lucru cu 2 femei..dar de data asta cele doua sunt surori..nu mi s-a parut atractiv..
Ezel va mai tine pana-n toamna, avand in vedere ca e dat doar o data pe saptamana si e diferenta de vreo 20 de episoade turcesti..cu ce mai taie kanalistii, cu ce mai lungesc cu publicitate, se intinde lejer pe inca 3-4 luni...
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Buna seara
noul serial va fi Unutulmaz
nety- membru activ
exact asa Nety..nu i-am retinut numele...
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
fetelor adineauri am ajuns de la servici si am trecut sa va salut ce ma bucur ca ati intrat si voi pe aici Luana buna cafeluts de la tine dimineata la sapte beau si eu cafeluta cu tine,mi-a placut rezumatul tau mie mi-a mai placut vestimentatia lor.Gulizer cat era de dolofana imi placea cum se imbraca si restul nu mai zic.(Zeliha nu mi-a placut deloc cum se imbraca )iar cravatele lui Omer si ale lui Melih erau mortale ce ma mai inervau :moe: :moe: :moe: Ati vazut cand au venit de la cumparaturi Kiraz si cu Elmas ce frumoase erau (fara hainele de femeie in casa) .Acum nu imi mai aduc aminte ca sunt obosita si vreau sa ne mai amintim de film
denta- vip
da Nety deci asa se numeste eu zic ca o sa ne placa si fetelor mai avem un film de comentat sper sa fie frumos si sa ne placanety a scris:Buna seara
denta- vip
Luana a scris:Fetelor sa aveti o seara frumoasa si o noapte cu vise frumoase!
Pe maine!
iubita ne auzim la cafea
denta- vip
Dragutelor va pup si ne auzim la cafea
denta- vip
buna seara fetelor
va salut cu intirziere ca am adormit ........de la oboseala de ieri si de la vremea ploioasa mi se trage......am adormit cu televizorul si laptopul deschise.........se uita televizorul la mine nu eu la el
va salut cu intirziere ca am adormit ........de la oboseala de ieri si de la vremea ploioasa mi se trage......am adormit cu televizorul si laptopul deschise.........se uita televizorul la mine nu eu la el
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
:)) si mie mi se face somn cand ma uit la tv, iar daca-l inchid imi trece somnul, daca nu-l inchid nu pot dormi mult, ma trezeste cand mi-e somnul mai dulce..
tocmai m-am uitat la Burlacita...mi se pare o idiotenie de emisiune...de ce m-am uitat? pentru ca participa la aceasta emisiune un avocat pe seama caruia toti faceau glume, azi a fost eliminat, gata cu distractia..un alt motiv..sunt acolo baietei frumusei foc..ne mai clatim si noi ochii
Un somn lin sa aveti!
tocmai m-am uitat la Burlacita...mi se pare o idiotenie de emisiune...de ce m-am uitat? pentru ca participa la aceasta emisiune un avocat pe seama caruia toti faceau glume, azi a fost eliminat, gata cu distractia..un alt motiv..sunt acolo baietei frumusei foc..ne mai clatim si noi ochii
Un somn lin sa aveti!
AnjeLyk a scris::)) si mie mi se face somn cand ma uit la tv, iar daca-l inchid imi trece somnul, daca nu-l inchid nu pot dormi mult, ma trezeste cand mi-e somnul mai dulce..
Un somn lin sa aveti!
sincer nu pot digera astfel de productii... Burlacita............baieti frumosi da , sint.............da pe EA nu pot s o vad....sory
carmen_- vip
Buna dimineata fetelor!
Cafeaua v-o aduc la pat, sau o vreti la masuta cu un fursec, doua?????
Nici eu nu ma uit la emisiuni facute de ai nostri. Imi lipseste rabdarea .Daca mi-ar placea, m-as uita, dar inafara de carcotasi la care mai privesc uneori, in rest nu vad alta emisiune.
Eu m-am uitat la cea de-a doua parte a filmului de pe TVR2, cel cu Helen Mirren. Imi place actrita si filmul englezesc-fie el comedie sau film politist- este facut de profesionisti adevarati .A fost si un serial acum cativa ani cu HM in acelasi rol, de inspector de politie si nu mi-a scapat niciun minut din el.
Va invidiez ca puteti adormi asa usor...Ce as vrea si eu!
fursecurile nu sunt gata(glumesc, nu pot pune poze pt ca nu ma lasa site-ul)
Va urez sa aveti o zi minunata!
Cafeaua v-o aduc la pat, sau o vreti la masuta cu un fursec, doua?????
Nici eu nu ma uit la emisiuni facute de ai nostri. Imi lipseste rabdarea .Daca mi-ar placea, m-as uita, dar inafara de carcotasi la care mai privesc uneori, in rest nu vad alta emisiune.
Eu m-am uitat la cea de-a doua parte a filmului de pe TVR2, cel cu Helen Mirren. Imi place actrita si filmul englezesc-fie el comedie sau film politist- este facut de profesionisti adevarati .A fost si un serial acum cativa ani cu HM in acelasi rol, de inspector de politie si nu mi-a scapat niciun minut din el.
Va invidiez ca puteti adormi asa usor...Ce as vrea si eu!
fursecurile nu sunt gata(glumesc, nu pot pune poze pt ca nu ma lasa site-ul)
Va urez sa aveti o zi minunata!
Luana- vip
buna dimineata
Luana, harnicuta ca de obicei............multumesc pt. cafea , chiar acum ma bucur de aroma unei cafele adevarate
Luana, harnicuta ca de obicei............multumesc pt. cafea , chiar acum ma bucur de aroma unei cafele adevarate
carmen_- vip
denta- vip
Luana pt cafeluta si pt tine
denta- vip
Fetelor va pup si sa aveti o zi buna
denta- vip
denta a scris:Fetelor va pup si sa aveti o zi buna
buna Denta..................la fel si tie
carmen_- vip
Fetelor azi ne serveste http://www.flickr.com/photos/balikcioglu/4524992089/sizes/m/in/photostream/
denta- vip
denta a scris:Fetelor azi ne serveste http://www.flickr.com/photos/balikcioglu/4524992089/sizes/m/in/photostream/
daaaaaaaaaaaaaaaa
si ne si cinta
carmen_- vip
DENISA a scris:Bună Luana !! bună şi celorlate fete !!
Luana , Erkan e bărbat şarmant , îmi place şi mie deşi nu l-am văzut decât în "un nou destin " şi ăla pe net dar făcea un cuplu frumos cu Ayka V. am văzut câteva secvenţe şi din " la mâna destinului" coruptă de o colegă dar sincer îmi plăcea mai mult cuplul Sabiha - Galip , tipul e natural , îmi place cum joacă pe amorezatul , e sigur pe el , are o mimică bună a feţei ca şi " Murătura mea " păcat că pare mai matur decât anii din buletin . dar l-am văzut şi cu mustaţă în câteva poze şi nu mi-a plăcut poate şi că nu-mi plac mie mustăcioşii.
eu nu am vazut "un nou destin "......nu mi a placut cum arata Ayka V.....o stiam din Gumus, serialul meu de suflet, fiecare dintre noi avem un serial de suflet, nu i asa??
de fapt odata cu acest minunat serial Gumus am descoperit eu serialele turcesti.......intimplator, intr o dumineca am vazut un episod si m a cucerit definitv.....nu l am vazut de la inceput dar si asa mi a ramas in suflet pt. totdeauna(ulterior l am vazut in intregime......poate a fost mai bine ca nu l am vazut de la inceput din prima, spun asta pt. ca in primele episoade atit Kivanc cit si Songul aratau diferit , el era un pustan de 21 ani iar ea nu beneficiase prea mult de ajutorul esteticienilor)
Sabiha - Galip .........se poate ca acest cuplu sa fi fost mai reusit dar vezi cum e cu gusturile astea.....nu se discuta l am descoperit pe Erkan abia acum , dar mai bine mai tirziu decit niciodata nu i asa??
imi place tipu' este talentat, natural si convingator in rol............
carmen_- vip
Daaaaa!~ Imi place, dar ce ne serveste???Ceea ce bea el mereu in film???Nu vreau, vreau ceai cu gheata.
Frumoase poze Angelika!
Parca-mi pare rau ca s-a terminat. La cel nou nu m-am uitat, nu ma atrage si nici nu prea am avut timp.
Astept altceva.
Carmen mie nu-mi placea Kivanc, am vazut cred ca 2 episoade si nici acelea intregi din Gumus, nu-mi placea nici actrita. Dar in Ask memnu(l-am vazut si netradus si tradus apoi) mi-a placut, a fost bun. Cred ca e rolul care i se potriveste lui KT.
Asa e, fiecare are un serial de suflet. La mine este si va ramane Asi.
Am mai vazut in intregime sau bucati din altele, dar pe niciunul nu am simtit nevoia sa-l revad mereu , iar si iar.
Si nu cred ca va mai fi vreunul care sa-mi placa la fel de mult, desi a avut si el multe hibe in scenariu.
Astept sa vad ce vor baga seara in loc de AVC si Ezel. Sunt mai usor de urmarit. Cele de zi nu am mereu norocul sa le prind, depind de orar. Se poate sa am liber dimineata si sa nu pot fi la pranz, sau invers. Sau pot avea seara program, asa ca nu prea vreau sa risc sa ma leg de alt serial. De aceea nu m-am straduit sa-l vad pe cel care a inceput dupa Macul alb.
Vom vedea ce va fi, sa treaca vara mai intai.
O zi placuta in continuare, fetelor!
Frumoase poze Angelika!
Parca-mi pare rau ca s-a terminat. La cel nou nu m-am uitat, nu ma atrage si nici nu prea am avut timp.
Astept altceva.
Carmen mie nu-mi placea Kivanc, am vazut cred ca 2 episoade si nici acelea intregi din Gumus, nu-mi placea nici actrita. Dar in Ask memnu(l-am vazut si netradus si tradus apoi) mi-a placut, a fost bun. Cred ca e rolul care i se potriveste lui KT.
Asa e, fiecare are un serial de suflet. La mine este si va ramane Asi.
Am mai vazut in intregime sau bucati din altele, dar pe niciunul nu am simtit nevoia sa-l revad mereu , iar si iar.
Si nu cred ca va mai fi vreunul care sa-mi placa la fel de mult, desi a avut si el multe hibe in scenariu.
Astept sa vad ce vor baga seara in loc de AVC si Ezel. Sunt mai usor de urmarit. Cele de zi nu am mereu norocul sa le prind, depind de orar. Se poate sa am liber dimineata si sa nu pot fi la pranz, sau invers. Sau pot avea seara program, asa ca nu prea vreau sa risc sa ma leg de alt serial. De aceea nu m-am straduit sa-l vad pe cel care a inceput dupa Macul alb.
Vom vedea ce va fi, sa treaca vara mai intai.
O zi placuta in continuare, fetelor!
Luana- vip
denta- vip
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI