23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Da , a scapat-o din ghiarele bestiei atunci . Oricum cred ca o va sprijini si in continuare .( cum o alinta ea ,, ochi frumosi''). Sevgi in schimb mi se parea tare perfida cu yaso , bine ca s-a evaporat....victorelalove a scris:
Da...si mie mi-a sarit inima :2a: Dar mi-am revenit in momentul in care am vazut ca este acasa la Pelin.
Regizorii s-au jucat cu sentimentele noastre pentru o clipa...
Pelin s-a dovedit a fi o prietena buna pentru Yaso (cel putin pana in momentul de fata...sa vedem ce va fi mai departe).
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Momentan incerc sa-l dezvat de tatica...pentru ca desi suntem mari...inca mancam si laptic de la san. :baby1:lavy612 a scris:
Multi inainte! Cred ca stie cine-i,, mananca '' viata mamicutei..
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
[quote="lavy612"]
Da...se evapora cateodata personajele la turcii astia...mai ceva ca in X-FILES...
Da...se evapora cateodata personajele la turcii astia...mai ceva ca in X-FILES...
victorelalove- moderator
Oare cne o mai fi pe lista de asteptare ?
lavy612- vip
Cum serialul este pe sfarsite...sa speram ca o sa le fie "mila" de ei si sa ii lase in pace...Sa nu sfarseasca precum Cem, Nadya, toti cei de la XL, Sevgi, Mustafa...Care au disparut ca si cum ar fi intrat in triungiul bermudelor.lavy612 a scris:Oare cne o mai fi pe lista de asteptare ?
victorelalove- moderator
wow !! Lume nouă ce faci donşoara Iulia ????
te asteptam bre...al meu prieten a tras dreapta...si imi fac de cap pe net...
mataluta esti ghini? ca am tot citit din urma...am inteles ca ai fost aglomerata?
ce-am pierdut ? a intrat Fulgerica la zdup?
mataluta esti ghini? ca am tot citit din urma...am inteles ca ai fost aglomerata?
ce-am pierdut ? a intrat Fulgerica la zdup?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
In ep 39 atunci cu inscenarea mortii lui Savas, aveam o spaima , credeam ca nu va mai aparea, dar era imposibil tocmai el...Cred ca atunci m-am consumat cel mai rau .. la secventele alea din Iranvictorelalove a scris:
Cum serialul este pe sfarsite...sa speram ca o sa le fie "mila" de ei si sa ii lase in pace...Sa nu sfarseasca precum Cem, Nadya, toti cei de la XL, Sevgi, Mustafa...Care au disparut ca si cum ar fi intrat in triungiul bermudelor.
lavy612- vip
iulia80 a scris: a intrat Fulgerica la zdup?
da dragă , aşa că ar fi cazul să ne facem mai " mumoase" decât suntem şi să scoatem banii de la puşculiţă şi să mergem la Preţios cu pacheţel . uite deja am pregătit ceva , cam ce ştiu eu să fac m-aş risca să-mi pun şi o rochie cu multe aerisiri dar să nu creadă ăia că se apropie sfârşitul lumii
stai bine....eu vin cu niste cartofi pai!
iulia80- vip
te rog să-i faci în ulei de măsline să-i poată digera , el e obişnuit doar cu pilăfior şi ardei umpluţi
o rog pi mami sa ii trimita sarmalute!DENISA a scris: te rog să-i faci în ulei de măsline să-i poată digera , el e obişnuit doar cu pilăfior şi ardei umpluţi
a pus marioara azi un clip cu happy feet si mi s-a facut dor de windy
iulia80- vip
şi mie îmi este dor de Windy uite-mă ce iute sunt , am pregătit valijoara a mai rămas să mă decid asupra ţinutei
la mine e mai cald ca acasa...tu sa ai grija la sale!
iulia80- vip
mă încălzesc , poate chiar mă ia cu transpiraţii dacă sunt lângă el
io-te bre ceva pt inviorare..ca tot ai pomenit-o zilele trecute!DENISA a scris:mă încălzesc , poate chiar mă ia cu transpiraţii dacă sunt lângă el
iulia80- vip
Unul dintre motivele pentru care imi place asa de mult serialul este ca in ciuda a tot ceea ce sa intamplat, Savas si Yasemin au fost tot timpul impreuna (ca exceptia putinelor momente in care au vrut sa se desparta)...Din acest motiv ar fi fost foarte greu ca dupa episodul 39, Savas sa fi ramas vreo cativa ani prin Iran, crezut mort de toti cei dragi. Cata suferinta, cate urlete si lacrimi au fost in episodul acela...lavy612 a scris:
In ep 39 atunci cu inscenarea mortii lui Savas, aveam o spaima , credeam ca nu va mai aparea, dar era imposibil tocmai el...Cred ca atunci m-am consumat cel mai rau .. la secventele alea din Iran
Si cat am bocit si eu mai ceva ca la Titanic...si crede-ma... am plans cu lacrimi MARI atunci cand Leo a inghetat si s-a scufundat (eram si eu mica si prostuta)
victorelalove- moderator
stiu....dar chiar acum 15 min am dat click pe clipul tau cu love!
apropo..dar pe la inima ce s-a intamplat? s-au pupat?
apropo..dar pe la inima ce s-a intamplat? s-au pupat?
iulia80- vip
nu s-au pupăcit şi probabil nici nu o vor face până la final, Levent a dat faliment , Murat a recunoscut Hasretei că a vrut să o facă geloasă cu amica franţuzoaică. serialul acum e duminica de la 22:30
deci trag mata de coada la greu!DENISA a scris:nu s-au pupăcit şi probabil nici nu o vor face până la final, Levent a dat faliment , Murat a recunoscut Hasretei că a vrut să o facă geloasă cu amica franţuzoaică. serialul acum e duminica de la 22:30
pacat ..a avut potential filmul! sa ma ierte fetele!
iulia80- vip
Auzi , pana in iunie mai e ceva timp , asa ca presimt ca ne pregatim din nou batistutele... vor mai urma cateva serii de boceala parca vad....victorelalove a scris:
Unul dintre motivele pentru care imi place asa de mult serialul este ca in ciuda a tot ceea ce sa intamplat, Savas si Yasemin au fost tot timpul impreuna (ca exceptia putinelor momente in care au vrut sa se desparta)...Din acest motiv ar fi fost foarte greu ca dupa episodul 39, Savas sa fi ramas vreo cativa ani prin Iran, crezut mort de toti cei dragi. Cata suferinta, cate urlete si lacrimi au fost in episodul acela...
Si cat am bocit si eu mai ceva ca la Titanic...si crede-ma... am plans cu lacrimi MARI atunci cand Leo a inghetat si s-a scufundat (eram si eu mica si prostuta)
lavy612- vip
mie nu prea mi-a plăcut de la început , nu-mi plăcea ţigănia şi zarva aia , dar mă uit ptr Tuba , ea îmi place .
stiu..am avut si eu o tentativa..pana am plecat..pe urma..am mai prins vinerea din an in pasti cateva frecvente!DENISA a scris:mie nu prea mi-a plăcut de la început , nu-mi plăcea ţigănia şi zarva aia , dar mă uit ptr Tuba , ea îmi place .
au anuntat pe cand sfarsitul la serial?
iulia80- vip
probabil la începutul lui iunie se termină toate , Ezel , Gonulcelen , Ask ve Ceza sau poate chiar sf. lui mai .
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum