23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
You're welcome!andradamaria a scris:Multumesc pt incurajare
Cred ca subliminal am facut permanent o paralela intre Cicec si Burcin, indiferent de cum au "pus mana pe el" , nici una nu vrea sa-i mai dea drumul lui
[/quote]
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Andra , le cred si eu , la ce priviri irezistibile are
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Un barbat statea pe veranda cu sotia sa. La un moment dat, spune: "Te iubesc!"
Sotia raspunde: "Vorbesti tu sau berea din tine?"
Barbatul: "Eu vorbesc...Cu berea"
Care este diferenta dintre un restaurant chinezesc si unul romanesc?
- In cel chinezesc mananci pana te saturi, iar in cel romanesc te saturi pana mananci.
EA: Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai?
- EL: Ce, iubito?
- EA: Ca vrei sa te casatoresti cu mine...
- EL: Analfabeto!
Sotia raspunde: "Vorbesti tu sau berea din tine?"
Barbatul: "Eu vorbesc...Cu berea"
Care este diferenta dintre un restaurant chinezesc si unul romanesc?
- In cel chinezesc mananci pana te saturi, iar in cel romanesc te saturi pana mananci.
EA: Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai?
- EL: Ce, iubito?
- EA: Ca vrei sa te casatoresti cu mine...
- EL: Analfabeto!
lavy612- vip
Buna seara
Ce faceti?
Ce faceti?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Nu stiu cum se face ca ma "logez" cand nu mai este nimeni pe forum...Am ratat toate discutiile de astazi.
victorelalove- moderator
Sărbători fericite de Florii!
Tuturor vă doresc sărbători fericite!!!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Sam 16 Apr 2011, 9:31 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Multumim Motzisor.
victorelalove- moderator
Salutare VIC
multumim Motzi
multumim Motzi
lavy612- vip
andradamaria a scris: APROAPE CA AI DISPARUT! poate maine ai mai mult timp!
... nu cred, e zi de șpriț, ... puternic. Dar voi intra luni ... dacă scap de durerea de cap
- De ce are ciocanitoarea cioc?
- Ca sa nu sa dea ca tampita cu capu de copaci.
....................................................
-Alo, Asociatia pt. Protectia Animalelor ?Trimiteti pe cineva de urgenta sa salveze in animal chinuit.
-Dar ce s-a intamplat, stimata doamna?
-Postasul s-a suit intr-un copac din curtea mea si imi injura cainele.
........................................................
-Cum prinzi in iepure?
-???
-Te ascunzi intr-un tufis si faci ca morcovul.
.................................................
- De ce nu poate fi mulsa o rama ?
???
-Pentru ca nu incape galeata sub ea.
..............................................
Ghici ce ii spune in soricel mamei lui , prima data cand vede in liliac?
-Mama, mmmaaaamaaaa, uite in ingeras!
- Ca sa nu sa dea ca tampita cu capu de copaci.
....................................................
-Alo, Asociatia pt. Protectia Animalelor ?Trimiteti pe cineva de urgenta sa salveze in animal chinuit.
-Dar ce s-a intamplat, stimata doamna?
-Postasul s-a suit intr-un copac din curtea mea si imi injura cainele.
........................................................
-Cum prinzi in iepure?
-???
-Te ascunzi intr-un tufis si faci ca morcovul.
.................................................
- De ce nu poate fi mulsa o rama ?
???
-Pentru ca nu incape galeata sub ea.
..............................................
Ghici ce ii spune in soricel mamei lui , prima data cand vede in liliac?
-Mama, mmmaaaamaaaa, uite in ingeras!
victorelalove- moderator
Buna lavylavy612 a scris:Salutare VIC
multumim Motzi
victorelalove- moderator
Buna Denisa.DENISA a scris:Bună seara !!!
Denisa stiu ca suntem mereu insistenti...dar ai aflat ceva despre ziua de nastere a lui Murat?
victorelalove- moderator
Oamenii mari fac mult mai multe nazbatii... decat copii.
victorelalove- moderator
da, oamenilor mari le mai vine dor cateodata de perioada copilariei si se manifesta asa
lavy612- vip
Este mouse-ul ei..al ei si numai al ei. TARE PISICA.pufy2010 a scris: Rodica & Denisa
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Este mouse-ul ei..al ei si numai al ei. TARE PISICA.
eu am crezut că este mâna Denisei, care încerca să-i trimită un mail lui Murat Y., iar Rodica se opunea
[quote="victorelalove"]
tare pisicuta asta .. E ca si cum ar zice > Este Muri al meu , al meu si doar al meu
tare pisicuta asta .. E ca si cum ar zice > Este Muri al meu , al meu si doar al meu
lavy612- vip
pufy2010 a scris:uite ce tupeu are
Este ca in banc...sigur asa a facut si stapanul pisicii...De aceea eu cred ca este o lupta egala...
In timpul unei batalii Stefan cel Mare spune sa nu se mai omoare ca prostii si propune sa se intalneasca peste un an,fiecare sa aduca cate un caine sa se lupte.Peste un an se intalnesc,turcii aduc un pitbul mare,fioros,iar romanii aduc un pechinez si incep sa se lupte.Deodata pechinezul inghite pitbulul.Mehmed suparat ai spune lui Stefan:
-Cum e posibil asa ceva,am dat o gramada de bani pentru a antrena cainele.
-E eu am cheltuit toti galbenii pentru a-i face operatie estetica crocodilului meu.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Sam 16 Apr 2011, 10:28 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Victorelalove uite ce am primit
Concerning M.Yıldırım’s birthday celebration, I am talking with his representative everyday. She told me that although he’s shooting progaramme is full, he is going to spare some time specialy for us and it is going to be soon. I will inform you of the progress. When we come together for this occasion I am going to mention of you. I have already forwarded your post cards by mail to Ms. Gözde and Ms. Burcin. I have learned that they like them alot.
Concerning M.Yıldırım’s birthday celebration, I am talking with his representative everyday. She told me that although he’s shooting progaramme is full, he is going to spare some time specialy for us and it is going to be soon. I will inform you of the progress. When we come together for this occasion I am going to mention of you. I have already forwarded your post cards by mail to Ms. Gözde and Ms. Burcin. I have learned that they like them alot.
Multumim Denisa...Esti o COMOARA.
victorelalove- moderator
DENISA a scris:Victorelalove uite ce am primit
Deci Burcinelei îi plac. .... şi îi face un rezumat lui Murat care ............ e foarte ocupat, nu are vreme de felicitări, nici de cheful de ziua lui (a avut vreme de ziua curcinei ). Păi da, omul munceşte! Da' ia uite la vipa cea nemaiauzit de talentată ce ocupată e cu filmările .............. noroc cu felicitările lui Muri că le citeşte şi-şi umple timpul. Pftiu să n-o deochi!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Sara bună, fetelor!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum