51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+28
anuta1971
mihaela99
pufy2010
Theo_1
razbunator
simona_baschir
tiberici
ninnet
iulia80
Geta
gorbaciov
dana17
dlacatus65
Admin_dea05
lica54
iulianagl
alitheea
Garo
narcisa
Luana
Lucica10
nutzi
DENISA
axxa246
florica
vivi
andreea90
florina1989
32 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:
A prezentat-o familiei si prietenilor ... Restul ... Cine stie ...??? S-au plimbat , au filmat ... Au baut cafea pe una din terase ... Au mancat la unul din restaurantele celebre ... Cate poti face in Paris .... Orasul iubirii ....
TOTUL E SA FIE DOI ...
Da.. cu siguranta a plimbat-o ... Ce iepuras dragutz .. eu plec .. am putina treaba , intru mai pe seara .. sa vad ce mai faceti .. Va pup
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
49. Bölüm Fragmanıhttp://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/gonulcelen-634677808970/49?target=fragman
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Ei dragalaselor a aparut pupicu dar asa discret pe obrajor nu pe gura ca sa nu cadem pe spate! Sa aveti o seara placuta va Multumim VIVIpentru promo si DENISA puntru poze.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumim pt poze si trailer Denisa si Vivi ....... dar oare cine bate la usa ? sa fie tatal ei ? sau Levent ? sau Cihan ?
andreea90- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[youtube][/youtube]
Buna seara!
Oare cine bate seara la usa ei?Cine poate fi?
Buna seara!
Oare cine bate seara la usa ei?Cine poate fi?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
bine v-am gasit,o seara placuta tuturor,pe f.b. fetele au pus pariu ,cine bate la usa:Cihan,Burhan,Cafer,Nesrin,Levent ,oricine poate sa fie numai sa nu ne incurce iar noua ploile,voi ce credeti?Eu zic,poate ca este cineva interesat de cantec,vre-un producator,o fi nascut Gulnaz pt. asta sa fi venit inapoi acasa,Murat s-a impacat cu mama lui?Nu vreau pe cineva cu intentii rele.
florica- vip
florica- vip
Arkadaşlar yine çalışmalar harika hepnizin ellerine sağlık yıkılıyorsunuz
Size setten haberler getirdim..
Bir arkadaşım sette gitmiş . Bugün mahallede çekimler varmış Tuba'yı falan görmüş ama Cansel'i görememiş senaristlere sormuş Cansel B...ey Akşam sularında mahallede olacak çekimleri o zaman demişler yani Çoko şu saattlerde mahallde olabilir
Ayrıca sette Umut Kurt'u görmüş arkadaşım sanırım tekrar geldi ama tam olarak emin değilim...
Galiba yine bizimkiler rahat edemeyecek Prieteni încă mare de lucrări de sănătate mâinile yıkılıyorsunuz hepnizin
Setează în ştiri adus la tine ..
Un prieten de-al meu a mers pe platourile de filmare. Astăzi au fost impuscaturi in cartier a văzut ceva, dar nu vedea Cansel'i Tuba'yı cerut scenaristi Cansel B. .. O fotografii la acel moment au spus seara va fi apele de cartier, cartier care pot fi la Coko
Cred că am văzut pe prietenul meu Kurt a revenit pe platourile de filmare, dar, de asemenea, sper eu nu sunt sigur exact ...
Size setten haberler getirdim..
Bir arkadaşım sette gitmiş . Bugün mahallede çekimler varmış Tuba'yı falan görmüş ama Cansel'i görememiş senaristlere sormuş Cansel B...ey Akşam sularında mahallede olacak çekimleri o zaman demişler yani Çoko şu saattlerde mahallde olabilir
Ayrıca sette Umut Kurt'u görmüş arkadaşım sanırım tekrar geldi ama tam olarak emin değilim...
Galiba yine bizimkiler rahat edemeyecek Prieteni încă mare de lucrări de sănătate mâinile yıkılıyorsunuz hepnizin
Setează în ştiri adus la tine ..
Un prieten de-al meu a mers pe platourile de filmare. Astăzi au fost impuscaturi in cartier a văzut ceva, dar nu vedea Cansel'i Tuba'yı cerut scenaristi Cansel B. .. O fotografii la acel moment au spus seara va fi apele de cartier, cartier care pot fi la Coko
Cred că am văzut pe prietenul meu Kurt a revenit pe platourile de filmare, dar, de asemenea, sper eu nu sunt sigur exact ...
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 27 Apr 2011, 10:01 pm, editata de 2 ori
florica- vip
Buna seara .. eu cred ca este tatal lui Hasret .. ca trebuie si Saime sa aiba pe cineva .. nu poate sa ramana asa singura
Si vin cei 3 eroii sa o salveze
SAu piticu asta impiedicat
SI vor sta cu toti la soare si Saime cu Burhan ..si Hasret cu Murat , Ceren cu Levent , Gulnaz cu Cobra .. toata lumea sa fie fericita
SI vor sta cu toti la soare si Saime cu Burhan ..si Hasret cu Murat , Ceren cu Levent , Gulnaz cu Cobra .. toata lumea sa fie fericita
andreea90- vip
andreea90 a scris:Buna seara .. eu cred ca este tatal lui Hasret .. ca trebuie si Saime sa aiba pe cineva .. nu poate sa ramana asa singura
Sau poate e unchiul ei, fratele lui Saime???
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sau poate e unchiul ei, fratele lui Saime???
Da sau fratele lui Saime .. dar pare prea surprinsa cand deschide usa .. deci e cineva care cunoaste .. iar pe unchiul ei .. nu-l cunoaste , daca era el ..zic eu ca il aratau .. pana la urma raman tot la Burhan
andreea90- vip
Cansel Elçin'in yönettiği ve konuk oyuncu olarak yer aldığı "KAMPUSTE ÇIPLAK AYAKLAR " bugun Saat : 20.08'de TÜRKMAX 'da ...
KAÇIRMAYIN ...
KAÇIRMAYIN ...
florica- vip
Cum sa nu-l cunoasca pe Salih!andreea90 a scris:
Da sau fratele lui Saime .. dar pare prea surprinsa cand deschide usa .. deci e cineva care cunoaste .. iar pe unchiul ei .. nu-l cunoaste , daca era el ..zic eu ca il aratau .. pana la urma raman tot la Burhan
florica- vip
andreea90 a scris:
Il cunoaste pe Salih cum sa nu.
iulianagl- moderator
Gata fetelor va spun noapte buna ma duc la Bezel.
iulianagl- moderator
florica a scris:Cum sa nu-l cunoasca pe Salih!
N-a vorbit cu el .. in film .. doar a fost pana la poarta firmei lui .. si a vorbit cu portaru .. cand a stat Hasret fatza in fatza cu el ?
andreea90- vip
iulianagl a scris:Gata fetelor va spun noapte buna ma duc la Bezel.
Noapte buna .. si eu ma duc la Bezel .. bine ca mi-ai adus aminte ..
andreea90- vip
Vizionare placuta si noapte bunaiulianagl a scris:Gata fetelor va spun noapte buna ma duc la Bezel.
florica- vip
florica- vip
florica- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DdCkkoNBc17Y%26feature%3Dshare&h=41520 cu dansul lor
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum