51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+28
anuta1971
mihaela99
pufy2010
Theo_1
razbunator
simona_baschir
tiberici
ninnet
iulia80
Geta
gorbaciov
dana17
dlacatus65
Admin_dea05
lica54
iulianagl
alitheea
Garo
narcisa
Luana
Lucica10
nutzi
DENISA
axxa246
florica
vivi
andreea90
florina1989
32 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
O zi minunata tuturor ...
TIPS for EPI 49
This time it is Murat who has difficulty inn working, not Hasret.
M: I don't want to play...
H: I will sing it beautifully this time. I feel it.
M: Let's try later. What about going and picking flowers?
Levent is in a state that we have never seen before (or maybe we have seen it but I don't remember) Jeren helps him. They are together all the time... Jeren decides to move from Murat's house and Levent has got an offer for her.
Cobra is nowhere. And a client whom he has promised comes and warns Gulnaz about finding someone to go on stage. Who goes on stage?
Nakiye and Shevket make very important decisions. And a new house is found for Murat. Murat and Hasret return to Istanbul. Murat is decisive in not speaking to Nesrin, but he is left no choice but go home on Hasret's insistences and because of some important situation.
De la Samira ... Indiciile ... de la mine pozele ...
Plec fetelor , ca vad ca aici sant singura si nu am cu cine comenta ... Va pup si va urez o zi frumoasa ...
TIPS for EPI 49
Levent is in a state that we have never seen before (or maybe we have seen it but I don't remember) Jeren helps him. They are together all the time... Jeren decides to move from Murat's house and Levent has got an offer for her.
Cobra is nowhere. And a client whom he has promised comes and warns Gulnaz about finding someone to go on stage. Who goes on stage?
Nakiye and Shevket make very important decisions. And a new house is found for Murat. Murat and Hasret return to Istanbul. Murat is decisive in not speaking to Nesrin, but he is left no choice but go home on Hasret's insistences and because of some important situation.
De la Samira ... Indiciile ... de la mine pozele ...
Plec fetelor , ca vad ca aici sant singura si nu am cu cine comenta ... Va pup si va urez o zi frumoasa ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ziua dragelor O zi frumoasa sa aveti
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
iulianagl a scris:
Buna dimineata tuturor.
Ba da a vorbit cu el Andi cand s-a intalnit cu el si a vorbit de Murat Hoca de s-a suparat el pe ea.
Buna ziua .. da .. mi-am adus aminte ca a vorbit cu el .. dar nu stia ca este unchiul ei ... oricum nu cred ca vine el la usa O zi frumoasa :cei mai iubiti
andreea90- vip
Amerikan yapımı diziyi reddetti
28.04.2011'
Gönülçelen'in yıldızı Tuba Büyüküstün, röportaj verdiği Hırvat dergisine itiraf etti: "Amerikan yapımı bir pembe dizide oynamam için teklif geldi. Senaryoyu ve kastı beğenmediğim için reddettim."
28.04.2011'
Gönülçelen'in yıldızı Tuba Büyüküstün, röportaj verdiği Hırvat dergisine itiraf etti: "Amerikan yapımı bir pembe dizide oynamam için teklif geldi. Senaryoyu ve kastı beğenmediğim için reddettim."
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
SAME GESTE LIKE CANSELINO,, :OTHER THING IN COMMUN ... acelasi gest ca al lui Cansel
andreea90- vip
florica- vip
BUNA Andreea ,ce faci?
florica- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DMK0KGuZGSr8&h=d5fe8
florica- vip
florica a scris:BUNA Andreea ,ce faci?
Buna ziua Florica .. bine .. p-aici .. ma uit pe poze .. sa-i mai vad pe frumosi astia doi deabea astept pe 2 mai .. sa vad noi poze cu ei .. Tu?
andreea90- vip
TIPS for EPI 49
De data aceasta Murat este cel care dificultati in a munci si nu Hasret.
M:Nu vreau sa cant...
H: O sa cant frumos de data asta.Simt.
M: Hai sa incercam mai tarziu.Ce ar fi sa mergem si sa culegem flori?
Levent este într-o stare pe care nu am mai văzut-o înainte (sau, poate, l-am văzut, dar nu-mi amintesc) Jeren-l ajută. Ei sunt împreună mai tot timpul ... Jeren decide să se mute din casa lui Murat şi Levent i-a facut o ofertă pentru ea.
Cobra nu este de gasit. Şi un client pe care el a promis vine şi o avertizează pe Gulnaz sa găseasca pe cineva pentru a urca pe scenă.Cine urca pe scena?
Nakiye si Shevket iau decizii foarte importante.Şi o casă nouă se găseşte pentru Murat. Murat si Hasret revin in Istanbul.Murat este hotarat sa nu vorbeasca cu Nesrin, dar nu are de ales si se intoarce acasa la insistentele lui Hasret si din cauza unor situaţii importante.
Murat:Cred că va fi greu pentru omul care va dori sa fie cu tine(adica mai vrea sa spuna sa se casatoreasca cu tine)...
Hasret: Da...Cred că va fi greu pentru el.
Si in scena finala Cihan se intoarce...dar nu se stie daca o sa-i vedem fata in episodul acesta...
Levent este într-o stare pe care nu am mai văzut-o înainte (sau, poate, l-am văzut, dar nu-mi amintesc) Jeren-l ajută. Ei sunt împreună mai tot timpul ... Jeren decide să se mute din casa lui Murat şi Levent i-a facut o ofertă pentru ea.
Cobra nu este de gasit. Şi un client pe care el a promis vine şi o avertizează pe Gulnaz sa găseasca pe cineva pentru a urca pe scenă.Cine urca pe scena?
Nakiye si Shevket iau decizii foarte importante.Şi o casă nouă se găseşte pentru Murat. Murat si Hasret revin in Istanbul.Murat este hotarat sa nu vorbeasca cu Nesrin, dar nu are de ales si se intoarce acasa la insistentele lui Hasret si din cauza unor situaţii importante.
Murat:Cred că va fi greu pentru omul care va dori sa fie cu tine(adica mai vrea sa spuna sa se casatoreasca cu tine)...
Hasret: Da...Cred că va fi greu pentru el.
Si in scena finala Cihan se intoarce...dar nu se stie daca o sa-i vedem fata in episodul acesta...
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 28 Apr 2011, 8:33 pm, editata de 2 ori
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
andreea90 a scris:
Buna ziua Florica .. bine .. p-aici .. ma uit pe poze .. sa-i mai vad pe frumosi astia doi deabea astept pe 2 mai .. sa vad noi poze cu ei .. Tu?
Si eu tot pe aici matot uit la poze,si nu-mi iese din minte umbra de la usa ,am un simt ciudat,mi-i frica de ceva rau,eu cred ca Nesrin este la usa si nu cu ganduri tocmai bune,eu cred ca v-a decurge la ceva urat,vrea sa-i faca ceva rau Hasretei,tot am auzit vorbindu-se de niste impuscaturi.Tu ce crezi?
florica- vip
parca erau mai multe indicii,MURAT isi gaseste o casa iar Hasret insista sa mearga s-o vada pe maica-sa,Nakie se intalneste cu admiratorul ei,pe mine umbra de la usa ma nelinisteste,nu-mi da pace si gata!!!!!!!iulianagl a scris:TIPS for EPI 49
Ultima editare efectuata de catre florica in Joi 28 Apr 2011, 3:10 pm, editata de 1 ori
florica- vip
florica a scris:
Nu cred ca este Nesrin .. pentru ca e ocupata cu Nakiye ea acuma , si nici nu stie ca se intorc ... mai repede ar fii Burhan .. stiu ca ziceau fetele pe facebook ca este Nesrin ca ii se vede paru , dar si Burhan avea paru mai lung ..si impuscaturi acuma nustiu daca e adevarat ... prima oara cand am tradus cu google din turca asa imi traducea si mie impuscaturi ..dar inseamna si filmari .. acuma nustiu daca e aceeasi informatie .. sa speram ca o sa fie bine
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Joi 28 Apr 2011, 3:16 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
florica a scris: parca erau mai multe indicii,MURAT isi gaseste o casa iar Hasret insista sa mearga s-o vada pe maica-sa,Nakie se intalneste cu admiratorul ei,pe mine umbra ma nelinisteste,nu-mi da pace si gata!!!!!!!
Eu pe astea le-am gasit iubita pe astea le-am tradus, sorry!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Asta este tot
TIPS for EPI 49
andreea90- vip
fetele de acolo zicea si ca s-a intors Cihan,adica actorul care-l interpreteaza -UMUT KURT,o fi Nesrin ocupata cu Nakie dar ce crezi ca-si uita odoru',si nici pe Hasret n-o uita, din reactia Hasretei nu pare ca ar fi ceva bun,zambeste la-nceput dar incet-incet parca i-se sterge zambetul.aseara n-am avut ce face si am baut o cana de cafea cu lapte cei drept,dar ce crezi ca am putut sa mai dorm asta noapte si asa am avut la ce ma gandi,de si am si pe ale mele probleme si inca destule.andreea90 a scris:
Nu cred ca este Nesrin .. pentru ca e ocupata cu Nakie ea acuma , si nici nu stie ca se intorc ... mai repede ar fii Burhan .. stiu ca ziceau fetele pe facebook ca este Nesrin ca ii se vede paru , dar si Burhan avea paru mai lung ..si impuscaturi acuma nustiu daca e adevarat ... prima oara cand am tradus cu google din turca asa imi traducea si mie impuscaturi ..dar defapt inseamna filmari .. acuma nustiu daca e aceeasi informatie .. sa speram ca o sa fie bine
florica- vip
apar tot felul de indicii,cine stie cat-s la obiect,nu te supara!iulianagl a scris:
florica- vip
florica a scris:apar tot felul de indicii,cine stie cat-s la obiect,nu te supara!
Dar n-am de ce sa ma supar Flori ai avut dreptate dar eu pe fb la Samira asta am gasit, a facut bine Andi de a pus continuarea.Poate apare si trailerul tradus.M-as bucura ca Murat sa se mute din casa lui Nesrin si Nakish sa se mute cu iubitul ei iar ea sa ramana singura cuc. Sa vada cum e sa fiu singur si sa nu te iubeasca nimeni.
iulianagl- moderator
GURUR ATV'NİN
atv'nin sevilen dizisi Gönülçelen'in yıldızları Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin, "Yılın en iyi kadın ve erkek oyuncusu" seçildi.
si unde-i CANSEL?
atv'nin sevilen dizisi Gönülçelen'in yıldızları Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin, "Yılın en iyi kadın ve erkek oyuncusu" seçildi.
si unde-i CANSEL?
florica- vip
florica a scris:fetele de acolo zicea si ca s-a intors Cihan,adica actorul care-l interpreteaza -UMUT KURT,o fi Nesrin ocupata cu Nakie dar ce crezi ca-si uita odoru',si nici pe Hasret n-o uita, din reactia Hasretei nu pare ca ar fi ceva bun,zambeste la-nceput dar incet-incet parca i-se sterge zambetul.aseara n-am avut ce face si am baut o cana de cafea cu lapte cei drept,dar ce crezi ca am putut sa mai dorm asta noapte si asa am avut la ce ma gandi,de si am si pe ale mele probleme si inca destule.
Si eu m-am gandit aseara .. ca ar putea fii Nesrin ,dar mi-a venit ideea asta ca si Burhan avea paru lung si ea are treaba cu Nakyie acuma ... N-as vrea sa vina Cihan .. ca strica iar tot .. defapt nu mai are ce sa strice .. ca nu se mai poate baga intre ei , dar cine stie .. poate e cineva cunoscut .. poate organizatorul ala care il cauta pe Cobra si noi ne facem griji .. ca au facut in asa fel incat sa ne tine in suspans pana duminica .. Sper sa gasesti o rezolvare la probleme si sa fii linistita si fara griji in continuare
andreea90- vip
florica a scris:GURUR ATV'NİN
si unde-i CANSEL?
la taiat cine a pus poza :moe: .. poza originala este asta '
andreea90- vip
Da ar fi bine sa ramana singura!!!!!!!!!ca ar merita la cata rautate este in ea,numai ca Hasret nu are inima s-o lase dupa meritul ei,cine urca si pe scena? alta intrebare,doar n-o fi HASRET!!!Cam multe intrebarii grele.iulianagl a scris:
Dar n-am de ce sa ma supar Flori ai avut dreptate dar eu pe fb la Samira asta am gasit, a facut bine Andi de a pus continuarea.Poate apare si trailerul tradus.M-as bucura ca Murat sa se mute din casa lui Nesrin si Nakish sa se mute cu iubitul ei iar ea sa ramana singura cuc. Sa vada cum e sa fiu singur si sa nu te iubeasca nimeni.
florica- vip
Stiu eu care-i originalul,dar in propozitia aceea ATV zice ca mandria lor este TUBA si CANSEL,atunci de ce l-au taiat din poza,chiar ca sant anapoda turcii aistea,andreea90 a scris:
la taiat cine a pus poza .. poza originala este asta '
florica- vip
florica a scris: Stiu eu care-i originalul,dar in propozitia aceea ATV zice ca mandria lor este TUBA si CANSEL,atunci de ce l-au taiat din poza,chiar ca sant anapoda turcii aistea,
mai sunt si ziaristi deastia aiuriti ..
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum